תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה

lili1992

Active member
ויוה השתגעו לגמרי, המחליפה של דילה, היא בובה פראית. וזאת אחרי שבשידור הקודם טענו שזה השידור האחרון. ולראשונה בהיסטוריה של ויוה, שידור חמישי בערוצים, שאינו פרקי החלטות, ולא, אני לא מכליל את השידור החוזר בערוץ 22, בובה פראית שודרה שלוש פעמים בויוה הרגיל, כשהפעם השלישית לאחר שנים כשנטליה אוריירו הייתה אמורה להופיע בהיכל המנורה ועכשיו פעם שנייה בויוה וינטג'. אז עכשיו לזמן מה תהיה טורקית אחת ויחידה בערוצים בתשלום, שזה יפה שלי שגם נגמרת בעוד חודש, אבל סביר להניח שתוחלף בטורקית.

ומצד שני שידור חמישי יוצר תקווה לשידורים נוספים בעתיד של אנטונלה, רובי, אני בטי המכוערת המקורית, קפה בניחוח אישה המקורי, וכמובן הסדרות של ויליאם לוי כישוף ואהבה מנצחת וכך גם בטורקיות ישנות שכפי שקרה עם נורה ורסיסים יכולות להגיע גם לויוה איסטנבול, כפי שהן הגיעו אחרי שידור אחד בויוה וינטג', אחרות יכולות להגיע אחרי שני שידורים.
זה מרתיח!!!!!
שידור נוסף של הסדרה המאוסה הזאת בתקופת זמן כל כך קצרה, כאילו אין משהו אחר להחזיר לשידור!

evglev1

Well-known member
מנהל
זה מרתיח!!!!!
שידור נוסף של הסדרה המאוסה הזאת בתקופת זמן כל כך קצרה, כאילו אין משהו אחר להחזיר לשידור!
אם כבר שהיו משדרים שוב את אנטונלה או יאגו, יאגו זה גם היה שידור חמישי בערוצים, ואנטונלה בכלל בפעם הראשונה שודרה בערוץ 3 אז שידור רביעי ובכלל תרגמו אותה מחדש, אז עם התרגום הזה זה שידור שלישי.

lili1992

Active member
אם כבר שהיו משדרים שוב את אנטונלה או יאגו, יאגו זה גם היה שידור חמישי בערוצים, ואנטונלה בכלל בפעם הראשונה שודרה בערוץ 3 אז שידור רביעי ובכלל תרגמו אותה מחדש, אז עם התרגום הזה זה שידור שלישי.
רשימת הסדרות ה"נוסטלגיות" שאפשר לשדר כל כך ארוכה, שזה פשוט מרתיח שבוחרים שוב את הסדרה הזו.
ברור שאולי חלק לא זמינות, חלק דורשות תקציב גבוה יותר, ושלאחרונה החזירו שתי סדרות של טלוויסה, אבל עדיין יש עוד מבחר עצום של סדרות להחזיר.
וזה שחלק מהסדרות בערוץ הן טורקיות... אפילו לא אתייחס לזה...

evglev1

Well-known member
מנהל
באינסטגרם של ויוה מישהי שאלה בהודעה על בובה פראית מדוע לא משדרים שוב את האחד (הברזילאית) וויוה ענו לה: "בקרוב".

evglev1

Well-known member
מנהל
המחליפה של הרוזן היא ריגו, שלפי התכתבות בווטסאפ הבנתי שהיא קולומביאנית שמשחק בה שחקן המעצב ההומו של אני בטי המכוערת המקורית.

evglev1

Well-known member
מנהל
המחליפה של הרוזן היא ריגו, שלפי התכתבות בווטסאפ הבנתי שהיא קולומביאנית שמשחק בה שחקן המעצב ההומו של אני בטי המכוערת המקורית.
זה מה שויוה כתבו על העלילה הסדרה

ריגו מפרנס בקושי את משפחתו בעודו
‎שוקד על חלומו להיות רוכב אופניים תחרותי. זה עומד להתגשם כשמאמן מאיטליה מזמין אותו אליו. ריגו נדרש להשאיר מאחור את אימו ואהובתו מישל - האם יצליח לעשות את הבחירה הנכונה?

‘ריגו’ היא טלנובלה קומית מצליחה, בכיכובם של חואן פבלו אורגו ואנה מריה אסטופיניאן (‘החומה’). הסדרה מבוססת על סיפור אמיתי והייתה מועמדת לפרס האמי הבינלאומי.

החל מ-1.5.25 , ראשון-חמישי ב-21:45 רק בויוה פרימיום

lili1992

Active member

‎שוקד על חלומו להיות רוכב אופניים תחרותי. זה עומד להתגשם כשמאמן מאיטליה מזמין אותו אליו. ריגו נדרש להשאיר מאחור את אימו ואהובתו מישל - האם יצליח לעשות את הבחירה הנכונה?

‘ריגו’ היא טלנובלה קומית מצליחה, בכיכובם של חואן פבלו אורגו ואנה מריה אסטופיניאן (‘החומה’). הסדרה מבוססת על סיפור אמיתי והייתה מועמדת לפרס האמי הבינלאומי.

תודה, בדיוק ראיתי גם.
לפחות היא קצרה, "רק" 99 פרקים.

Hadar 169

Active member

תודה!!|שמח|
הבנתי שזה של חברת RCN אז זו אומנם לא טלמונדו חדשה אבל בכל זאת קולומביאנית(y)
למרות שברור שאני הייתי מעדיפה גלובו או טלויסה נוספות אבל הטלנובלה כשלעצמה נשמעת דווקא לא רע,
מהשחקנים לא חושבת שאני מכירה מישהו חוץ מלאורה מהמועדפת שמסתבר שהיא משחקת גם כאן.

evglev1

Well-known member
מנהל
תודה!!|שמח|
הבנתי שזה של חברת RCN אז זו אומנם לא טלמונדו חדשה אבל בכל זאת קולומביאנית(y)
למרות שברור שאני הייתי מעדיפה גלובו או טלויסה נוספות אבל הטלנובלה כשלעצמה נשמעת דווקא לא רע,
מהשחקנים לא חושבת שאני מכירה מישהו חוץ מלאורה מהמועדפת שמסתבר שהיא משחקת גם כאן.
ויוה לאחרונה מביאים יותר קולומביאניות מאשר טלמונדו. אם כי יצא להם נורא ארוכות חוץ מהמועדפת, עם מריה קלרה יש 4 עונות ו-393 פרקים ובקצב שלה שתי עונות שהן יחד 171 פרקים. אה בעצם גם פשוט אנה, עד שהכסף יפריד בינינו ומוקדש לך היו קצרות.

Hadar 169

Active member
הויוה פרימיום אצלך עם הוי או די או שאת תקליטי את הפרקים?
אגב זכור לי ששאלת בזמנו אם בהוט אפשר לרכוש אותן בניפרד, אז אכן מסתבר שאפשר לעשות את ההפרדה הזו בניגוד לעבר כי עכשיו הם גם התחילו לקחת כסף על הספרייה(כמו שהם עשו עם ויוה איסטנבול..) ככה שהם בעצם דורשים מחיר כפול(!)
קלטתי את זה רק מאוחר יותר שראיתי שהם חייבו אותי גם עלייה למרות שכשמזמינים דרך השלט כמובן שהם לא טורחים ליידע,
אבל למרות זאת השארתי בינתיים גם את הערוץ וגם את הספרייה בשלב הזה(y)אם כי יכול להיות שבהמשך אשאיר רק את הספרייה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אגב זכור לי ששאלת בזמנו אם בהוט אפשר לרכוש אותן בניפרד, אז אכן מסתבר שאפשר לעשות את ההפרדה הזו בניגוד לעבר כי עכשיו הם גם התחילו לקחת כסף על הספרייה(כמו שהם עשו עם ויוה איסטנבול..) ככה שהם בעצם דורשים מחיר כפול(!)
קלטתי את זה רק מאוחר יותר שראיתי שהם חייבו אותי גם עלייה למרות שכשמזמינים דרך השלט כמובן שהם לא טורחים ליידע,
אבל למרות זאת השארתי בינתיים גם את הערוץ וגם את הספרייה בשלב הזה(y)אם כי יכול להיות שבהמשך אשאיר רק את הספרייה.
מעניין אם זה כך גם עם ויוה וינטג', כי אני זוכר שעוד כשהערוץ הושק הוא היה בהוט בחמש שקלים יותר יקר מביס, אבל בהוט גם בא יחד עם הוי או די שלו וביס היה צריך לרכוש ספריית וי או די בנפרד. וגם ערוץ וואמוס ז"ל בהוט היה במחיר אסטרונומי יחסית לפרטנר וסלקום אבל בא עם הערוץ והספרייה יחד.

Hadar 169

Active member
מעניין אם זה כך גם עם ויוה וינטג', כי אני זוכר שעוד כשהערוץ הושק הוא היה בהוט בחמש שקלים יותר יקר מביס, אבל בהוט גם בא יחד עם הוי או די שלו וביס היה צריך לרכוש ספריית וי או די בנפרד. וגם ערוץ וואמוס ז"ל בהוט היה במחיר אסטרונומי יחסית לפרטנר וסלקום אבל בא עם הערוץ והספרייה יחד.
(y)גם על ספריית הוינטג' הם לוקחים עכשיו כסף
ואכן זו מדיניות חדשה שלהם רק מהחודשים האחרונים😕

evglev1

Well-known member
מנהל
המחליפה של מרגריטה היא ברזילאית חדשה "להיוולד מחדש". מעניין אם לוח השידורים יחזור להיות מה שהיה לפני מרגריטה כי ברזילאיות הן לא פרקים קצרים ו-45 דקות לא מספיק למשבצת ברזילאית וכך גם בשידורים החוזרים שלושה שידורים בסוף שבוע זה 25 דקות נוספות בכל שידור. ולגבי הפרקים בימי חול אפשר לגוון כי ממילא פרקי הנדר ארוכים ואפשר למשל לסיים את המשבצת של 19:05 ב-19:55 ואז החוקים של הלב תסתיים ב-20:45 ולכל פרק הנדר יוקשו 55 דקות במקום השעה עכשיו וה-50 דקות שלעולם לא הספיקו שהיו לפני מרגריטה.

אז זה אומר שיש סיכוי טוב שבעוד שבועיים הקוריאניות יחזרו לשעות נורמאליות כמו שהיו לפני מרגריטה.

evglev1

Well-known member
מנהל
בהודעת אינסטגרם על להיוולד מחדש שוב מישהי מחתה שיש המון שידורים חוזרים, אבל לא האחד, וויוה שוב ענו שבקרוב. מעניין מרוב שידורים חדשים בויוה טלנובלות חששתי שהפסיקו להביא שידורים חוזרים מערוצים בתשלום, אבל בויוה וינטג' בקרוב זה רק במקום יפה שלי ואני לא מאמין שיוותרו לגמרי על הטורקיות בערוץ, ואילו בויוה מתפנה השכונה שלנו כבר בעוד שבועיים וגם למשפחה בסרט נשאר עוד חודש בדיוק.

lili1992

Active member
בהודעת אינסטגרם על להיוולד מחדש שוב מישהי מחתה שיש המון שידורים חוזרים, אבל לא האחד, וויוה שוב ענו שבקרוב. מעניין מרוב שידורים חדשים בויוה טלנובלות חששתי שהפסיקו להביא שידורים חוזרים מערוצים בתשלום, אבל בויוה וינטג' בקרוב זה רק במקום יפה שלי ואני לא מאמין שיוותרו לגמרי על הטורקיות בערוץ, ואילו בויוה מתפנה השכונה שלנו כבר בעוד שבועיים וגם למשפחה בסרט נשאר עוד חודש בדיוק.
אני מקווה שהם זוכרים שיש להם עוד כמה סדרות ברזילאיות "נוסטלגיות" שנותרו לשידור...

evglev1

Well-known member
מנהל
המשאלה שלנו מתגשמת הדר, טרה נוסטרה מחליפה את השכונה שלנו ותשודר בויוה טלנובלות. מה שאומר שבערך חצי ערוץ (3 סדרות מתוך 7) בפורטוגזית: זהב ירוק הפורטוגלית, להיוולד מחדש הברזילאית החדשה וטרה נוסטרה הברזילאית החוזרת. מה שאומר גם שלא מפסיקים עם שידורים חוזרים מערוצים בתשלום ומכיוון שבאופן מסורתי 18:10 ו-23:20 שהפכה ל-23:25 בגלל הפרקים הארוכים של זהב ירוק הן חוזרות, נראה שגם המחליפה של משפחה בסרט בעוד חודש תהיה שידור חוזר או מויוה פרימיום או מויוה וינטג'.

lili1992

Active member
המשאלה שלנו מתגשמת הדר, טרה נוסטרה מחליפה את השכונה שלנו ותשודר בויוה טלנובלות. מה שאומר שבערך חצי ערוץ (3 סדרות מתוך 7) בפורטוגזית: זהב ירוק הפורטוגלית, להיוולד מחדש הברזילאית החדשה וטרה נוסטרה הברזילאית החוזרת. מה שאומר גם שלא מפסיקים עם שידורים חוזרים מערוצים בתשלום ומכיוון שבאופן מסורתי 18:10 ו-23:20 שהפכה ל-23:25 בגלל הפרקים הארוכים של זהב ירוק הן חוזרות, נראה שגם המחליפה של משפחה בסרט בעוד חודש תהיה שידור חוזר או מויוה פרימיום או מויוה וינטג'.
אני שמחה בשבילכם! אכן ראיתי עכשיו באתר שלהם שכתוב שהיא מתחילה ב - 11/05.
לעומת זאת ל"האחד" אין עמוד סדרה בכלל כי הוא לא "נדד" לאתר החדש.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני שמחה בשבילכם! אכן ראיתי עכשיו באתר שלהם שכתוב שהיא מתחילה ב - 11/05.
לעומת זאת ל"האחד" אין עמוד סדרה בכלל כי הוא לא "נדד" לאתר החדש.
הם עדכנו גם באינסטגרם. בניגוד לרומן לילי הקוריאנית שרק אתמול עם עליית הסדרה הם טרחו לעדכן ברשתות החברתיות.

למעלה