תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה

Hadar 169

Active member
בכל מקרה אני אשתדל להספיק בקצב של עד שבועיים הקלטה אוטמטית אחורה, או לפחות חודש וחצי של שימור הקלטות ידניות. אבל בכל מקרה מקווה שגם הספרייה לא תפגע באיכות ההשלמה אם יהיו צורך ואין סיבה, כי בויוה וינטג' בשידור הקודם היה מסך מלא וגם עכשיו בדרך להודו המסך מלא. ואכן ויוה פרימיום הוא פרימיום לא רק בזמן שידור אלא גם בשביל צופים פרימיום, כי בספרייה הזאת הכול נשאר המון זמן, הרחק ממך נשארה עד שהגיעו לשידור השני שלה, העונה הראשונה של סגולה כמו הים נשארה עד שהביאו את העונה השנייה, וכשאני תוהה בהנחה ש-23:25 היא משבצת חוזרת מה יביאו במקום משפחה בסרט, המבחר מויוה פרימיום קטן כי אפילו חזור אליי עדיין בספריית פרימיום. ונראה שאת כבודו טורקיה הורידו מספריית ויוה פרימיום כדי להעביר אותה לספריית ויוה איסטנבול שגם הפכה להיות בתשלום. בספריית ויוה וינטג' גם עדיין יש את מלאך ושטן וכאמור בובה פראית לפני שמישהו העלה בדעתו שישדרו אותה שוב. אבל במשבצות הלטיניות גם מלאך ושטן וגם שדרות ברזיל ששודרו בין טרה נוסטרה למחר ולתמיד עדיין שם וגם בובה פראית וחיים גנובים עדיין שם. אבל דווקא את השידורים החוזרים (שידור שני בוינטג') מלבד בובה פראית הורידו במהירות כמו את עמק התשוקות וגם ליאגו אחרי שסיימו אותה בפעם השנייה הורידו אותה כחודש לאחר שהסתיימה הסדרה.
במידה וזה לא יעלה גם אצלך ברזולוציה הנכונה ממליצה באמת לעקוב בעזרת הקלטות בטח אם זו צפייה ראשונה שלך(y)
יצירת מופת כזו כדאי לראות באיכות טובה|מאוהב||כתר|

evglev1

Well-known member
מנהל
במידה וזה לא יעלה גם אצלך ברזולוציה הנכונה ממליצה באמת לעקוב בעזרת הקלטות בטח אם זו צפייה ראשונה שלך(y)
יצירת מופת כזו כדאי לראות באיכות טובה|מאוהב||כתר|
ברוך השם כמו הדרך להודו זה ברזולוציה הנכונה. מסתבר שזה רק טלוויסה ישן אצלי ככה ובעבר כשהשלמתי פרקים בשדרות ברזיל גם, אך כעת גם בשדרות ברזיל זה ברזולוציה המתאימה. מעניין מדוע ארגנטינאיות ישנות וטלמונדו ישנות הם יכולים לשים ברזולוציה נורמאלית ומקסיקניות ישנות לא.

Hadar 169

Active member
ברוך השם כמו הדרך להודו זה ברזולוציה הנכונה. מסתבר שזה רק טלוויסה ישן אצלי ככה ובעבר כשהשלמתי פרקים בשדרות ברזיל גם, אך כעת גם בשדרות ברזיל זה ברזולוציה המתאימה. מעניין מדוע ארגנטינאיות ישנות וטלמונדו ישנות הם יכולים לשים ברזולוציה נורמאלית ומקסיקניות ישנות לא.
יופי! שמחה בשבילך:D
וכן, זה לא ברור. גם לא נראה שיש בעיה לסדר את הרזולוציה אם בערוצים זה כן משודר טוב, וטרה כשהייתה בויאודי וינטג' גם שודרה טוב.
כנראה זה כמו שאמרת חוסר רצון להשקיע בטלנובלות ישנות יותר שכבר שודרו🤨

evglev1

Well-known member
מנהל
יופי! שמחה בשבילך:D
וכן, זה לא ברור. גם לא נראה שיש בעיה לסדר את הרזולוציה אם בערוצים זה כן משודר טוב, וטרה כשהייתה בויאודי וינטג' גם שודרה טוב.
כנראה זה כמו שאמרת חוסר רצון להשקיע בטלנובלות ישנות יותר שכבר שודרו🤨
לא מבין מדוע בהוט עושים את זה גם לברזילאיות, למרות שבפרטנר המצב יותר גרוע כי גם בלב הסערה וגם מחר ולתמיד זאת ספרייה בתשלום, אז בספרייה בתשלום עושים את זה, זה יותר חמור משעושים הזה בספרייה שבחבילה בסיסית.

Hadar 169

Active member
לא מבין מדוע בהוט עושים את זה גם לברזילאיות, למרות שבפרטנר המצב יותר גרוע כי גם בלב הסערה וגם מחר ולתמיד זאת ספרייה בתשלום, אז בספרייה בתשלום עושים את זה, זה יותר חמור משעושים הזה בספרייה שבחבילה בסיסית.
👍ועוד לטרה נוסטרה|גביע|טלנובלה בסדר גודל כזה שמגיע לה את כל הכבוד הראוי!:p:love:
אגב תרגיש חופשי לדבר עלייה כשתתחיל אותה😀
מעניין באמת מה משידורי הוינטג' עלה ברזולוציה הזו גם בספריית הוינטג' של הוט

evglev1

Well-known member
מנהל
סופית האחד מחליפה את יפה שלי. בשבועות או בחודשים הקרובים כל הטורקיות בויוה איסטנבול, ושלושת הערוצים האחרים ללא טורקיות.

lili1992

Active member
סופית האחד מחליפה את יפה שלי. בשבועות או בחודשים הקרובים כל הטורקיות בויוה איסטנבול, ושלושת הערוצים האחרים ללא טורקיות.
עד עכשיו החזירו ארבע ברזילאיות, לשלוש מהן היה או עומד להתחיל השידור השני.
אני סקרנית מאוד לגבי המשך הרכש של סדרות ברזילאיות ישנות, כי כמו שכתבתי בעבר הם שידרו את אלה שהחשיבו להכי פופולריות בקרב הקהל הישראלי (או בכללי), אז מעניין מה הסדרה שירכשו או האם בכלל ירכשו משהו בשנתיים הקרובות. ואם ירכשו, האם יהיה ניתן לרכוש סדרה שלא שודרה בויוה.

חבל מאוד שאין סיכוי שהם ירכשו ברזילאיות ישנות שהם לא שידרו אף פעם...

evglev1

Well-known member
מנהל
אני סקרנית מאוד לגבי המשך הרכש של סדרות ברזילאיות ישנות, כי כמו שכתבתי בעבר הם שידרו את אלה שהחשיבו להכי פופולריות בקרב הקהל הישראלי (או בכללי), אז מעניין מה הסדרה שירכשו או האם בכלל ירכשו משהו בשנתיים הקרובות. ואם ירכשו, האם יהיה ניתן לרכוש סדרה שלא שודרה בויוה.

אני ציפיתי שיחזירו את כל גלוריה פרז שזה אומר שבנוסף להאחד והדרך להודו היה אמורים לחזור אמריקה, הלוחמת והכוח לאהוב. בפועל מה שבחרו זה שדרות ברזיל, נראה שזה אותו תסריטאי של ללא ספק. וטרה נוסטרה זה בכלל נס, אבל נוסטלגיה שויוה בחרו כמו קפה בניחוח אישה המקורי, בטי המקורית וכמובן הלהיט הגדול שאף פעם לא נמאס לויוה בובה פראית. אז מבחינת הברזילאיות הגדולות היו טרה נוסטרה, האחד והדרך להודו, לגבי שדרות ברזיל לא ידעתי שהיא כל כך הצליחה, אבל שמח שחזרה שכן בשידור הראשון לא ראיתי ובשידור השני באחד הפרקים הסטאט אובר השתבש ושכחתי להקליט וכך פספסתי את הפרק ובשידור השלישי יכולתי להשלים. וגם מסתבר ששניים מהשלוש זכו לשידור נוסף בויוה טלנובלות ואילו השלישית עומדת להתחיל פעם שנייה בוינטג'. בכל מקרה לגבי אמריקה והכוח לאהוב אני בכלל לא בטוח, אבל אני כמעט בטוח שמתישהו הלוחמת תזכה לשידור נוסף. אבל המזל הוא שאת הברזילאיות אי אפשר לבחור לפי שחקנים, כי שחקנים ראשיים עוברים לתפקידים משניים בקלות. למשל ג'ובנה אנטונלי בהאחד זה היחידה שבה היא הייתה ראשית טובה, היא הייתה ראשית רעה בצבא החטא ובחוקי משחק, אה בעצם הייתה טובה גם בהזדמנות שנייה. אבל לרוב הייתה בתפקידים טובים כמשנית, למרת שבלוחמת למרות שלא הייתה ראשית היה לה תפקיד מרכזי. ואילו מרילו בניסיו כבר בשדרות ברזיל שיחק את האבא של הראשי ובללא ספק שיחק את אחד הרשעים זאת בניגוד לטלוויסה שהם בחרו את הוינטג'ים עד עכשיו לפי שחקנים ובמידה מסוימת גם טלמונדו: עמק התשוקות - גבריאלה ספניק, מלאך ושטן - ג'נקרלוס קנלה, מישהו צופה בך - כריסטיאן מאיר ודנה גרסיה, תשוקת הנצים 1 - מריו סימארו ודנה גרסיה. ובמידה מסוימת גם ארגנטינאיות: בובה פראית וחיים שלי - נטליה אורירו ופקונדו ארנה, אנטונלה - אנדראה דל בוקה וגוסטבו ברמודס, יאגו - פקונדו ארנה, לה לולה - קרלה פטרסון והשחקן בסדרה, מונטה כריסטו - פבלו אצ'ארי, חיים שלי - פקונדו ארנה, אני צועני - אוסבלדו לה פורט.

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Active member
שחקנים ראשיים עוברים לתפקידים משניים בקלות.
כמו גם דבורה פלבלה למשל שהייתה ראשית במיסי הקטנה ושדרות ברזיל(לפחות מאילה שאני הכרתי)ומשנית בהרבה אחרות כמו גם עכשיו באדמה ותשוקה.

evglev1

Well-known member
מנהל
כמו גם דבורה פלבלה למשל שהייתה ראשית במיסי הקטנה ושדרות ברזיל(לפחות מאילה שאני הכרתי)ומשנית בהרבה אחרות כמו גם עכשיו באדמה ותשוקה.
גם בהאחד היא משחקת בפרקים מתקדמים את הבת של הראשי.

Hadar 169

Active member

הגיע הזמן שיביאו גם את טרה אספרנסה🤩

evglev1

Well-known member
מנהל
הגיע הזמן שיביאו גם את טרה אספרנסה🤩
עד עכשיו לא הביאו וינטג'ים ששודרו בערוצים באחרים ולא שודרו אחר כך גם בויוה. קפה בניחוח אישה המקורי הגיע לויוה בתחילת דרכו אחרי שהיה בערוץ 11 וטרה נוסטרה גם הייתה בויוה לאחר שידור או שתיים בערוץ 3. אבל זאת היחידה שהגיעה מערוץ 3 לויוה. גם אני זוכר שפרסמו את כתבה על טליה והזכירו ששיחקה ברוסלינדה ששודרה רק בערוץ 22 ושאלתי האם יש סיכוי שגם סדרות מערוץ 22 יגיעו לוינטג' ואז הם מיד מחקו את רוסלינדה מהפוסט של הסדרה שבהן שיחקה. מקווה שהמגמה תשתנה, אבל בינתיים כל הוינטג'ים שודרו קודם בויוה. יותר מזה חוץ מקפה בניחוח אישה המקורי וטרה נוסטרה כל וינטג'ים שחזרו עד עכשיו שודרו בויוה פעם ראשונה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מעניין אם זו מגמה
לא נראה לי שהוינטג'ים הטורקיים גם בפעם הראשונה אחרי שנים יהיה בויוה איסטנבול. רסיסים ונור קודם היו בויוה וינטג'. אבל מצד שני מבחינת זמני שידור בישראל, הטורקיות בכלל לא וינטג'.

lili1992

Active member
וואלה גם שם? יפה|V|
כן, היא שיחקה שם את "מל" והיה לה תפקיד די מרכזי.
היא התמכרה לסמים ורוב הסדרה חיה בין תקופות נקיות לתקופות בהן צרכה סמים.
יש לה אחות גדולה ממנה, וכזכור לי היו כמה סצנות בהן היא החליפה אותה בלית ברירה.

עריכה: היא שיחקה גם ב"אשת הגורל" כבת הזוג של אחד מחמשת האחים, הילדים של מריה דו קרמו, הראשית.
והאח היה מרסלו אנטוני, הלא הוא מרקו אנטוניו מטרה נוסטרה.

Hadar 169

Active member
כן, היא שיחקה שם את "מל" והיה לה תפקיד די מרכזי.
היא התמכרה לסמים ורוב הסדרה חיה בין תקופות נקיות לתקופות בהן צרכה סמים.
יש לה אחות גדולה ממנה, וכזכור לי היו כמה סצנות בהן היא החליפה אותה בלית ברירה.

עריכה: היא שיחקה גם ב"אשת הגורל" כבת הזוג של אחד מחמשת האחים, הילדים של מריה דו קרמו, הראשית.
והאח היה מרסלו אנטוני, הלא הוא מרקו אנטוניו מטרה נוסטרה.
למה אחותה החליפה אותה?

למעלה