ש-א-ל-ו-ת ! והרבה....

S a l i t

New member
תיראו תיראו מי שמדברת

שאת תבקשי להחליף איתי תכתב זה כמו שקיסר סין יבוא לישראל ויתלונן על זה שיש יותר מידיי תושבים במדינה

kedeman

New member
מה את מתלוננת???

יש לך כתב של כוסית!!!!!! (וכן, זה כתב כזה של בנות שהוא יפה, מסודר ואפילו קריא!)

פIלי

New member
תפסיקי עם המטאפורה הזאת כבר

קיסר סין מת. זהו. אין יותר קיסר סין.

גסנר

New member
בגלל שאני נגרר...

שם: עומר גסנר ה -1 גיל:18 מין:זכר מזל:סרטן מאכל אהוב:פסטהגטי (זה בה ביחד) שתייה מועדפת: כל מה שבא מן הטבע סדרה:דוק וסימפסון. (חוץ מזה בעיקר נוסטלגיה) האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: בוודאי... האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: רק כשחייבים. כמה כריות: ישן בלי כרית. חיות מחמד: כלבה זקנה אחת. מכונית אידיאלית: בעלת גג נפתח עם שני סוסים וחמור. מוזיקה בכלליות: כל סוג שהיא. להקה אהובה:משינה וביטלס. מאמין באהבה ממבט ראשון?:רק כשאני רוצה. מה הדבר שעושה אותך למאושר?: לעשות אחרים למאושרים. מה אתה אוהב לעשות?: לנגן בכל סוגי הכלים עם החברה ובתכלס להתפרע עד שעות העוצר שלי. אתה אוהב להיות בבית?: לא תמיד. אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: לא. מהו המשפט שמאפיין אותך?: "כל אחד הוא צב נינג'ה, אבל ביחד אנחנו ספלינטר". אתה בחור קנאי?: לפעמים אבל רק לשניות. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "לדבר הרבה על עצמך יכול להיות אמצעי להסתיר את עצמך" (איני מרבה לדבר) האם אתה מאמין בה´?: כן החיים הטובים לדעתך: חיים בכפר שקט עם בית, גינה, אישה, כלבה, ו3 ילדים חוץ מזה אני חושב שהחיים טובים. היחסים עם ההורים טובים?: למה לא. ברגע זה: לובש: מכנסי ג'ינס וחולצה לבנה (שניה..... כרגע כבר לא...) מוזיקה: לא שומע כרגע אבל חשבתי לנגן על המפוחית. חושב על: התרומת דם שנתתי היום. *הדבר האחרון ש... קניתי: מכונית על שלט שעלתה לי הרבה ליום הולדת של אחי הקטון. עשיתי: חניתי עם האוטו של סבתי. קראתי: את הביוגרפיה של כריסטופר ריב (מומלץ) את מה/ מי היית רוצה? להרוג: את המחשב (אם הוא יכבה עוד וימחק את הודעה הזאת אין לי מושג מה אני אעשה לו. לשמוע: את הציפורים. להיות כמו:עצמי. האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: לוני טונס חוזרים לאקשן בעברית. בטלוויזיה:לזכור את הטיטאנים. במחשב: לילו וסטיץ'. מספר אחרון שחייגת: 144 דבר אחרון ששתית: מיץ קיווי אגס. דבר אחרון שאכלת: אורז ונקניקיות. פעם אחרונה שהתקלחת: היום לפני 5 ימים. (סתם שלשום.) פעם אחרונה שבכית: לפני 3 שבועות. פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום אחרי שחייכתי. האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה:לא מנגן על כלי נגינה: כן גיטרה אורגן מפוחית חלילית ותוף מרים. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: בטח מאיפה אתם חושבים שבסעה בא. קורא עיתון: כן מאמין בנסים: רק כשאני רוצה לאהמין בהם. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא אוהב את הכתב יד שלך: טוב תפסתם אותי. אוהב לטייל בגשם: רק ובתנאי שלא יכריחו אותי ללכת לביה"ס. אוהב ציניות: זה נחמד לפעמים. שר במקלחת: ברור. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: להיות רופא ילדים. הכי שונא בעצמי: שאני לא יכול להגיד לא! הכי אוהב בעצמי: שאני אומר כן על כל דבר. פיצול אישיות: עדיין אין. לפני המוות: מת מפחד. מה השאיפה בחיים: לשאוף לעוד. כל מה שנכתב למעלה הינו ועדיין שקר אחד גדול וכל הקורא זאת מחוייב ב..........

rinani

New member
גסנר יקר:

אתה אותו גסנר שגר בעמק חפר כמוני נכון.. בכל מקרה איך שכחתי מהביטלס אני מתה עליהם הם אחלה להקה לילו וסטיץ סרט כל כך יפה בכיתי אפילו בסרט הזה

גסנר

New member
כן בהחלט זה אני

ואיך אפשר לשכוח להקה כמו הביטלס.!!!!!!!!!!!!!!

זו התחלה... היט מי!

שם: אריק בר-נס גיל: 21 מין: זכר מזל:עקרב מאכל אהוב: שוקולד (עדיף עם סוכריות קופצות) שתייה מועדפת: תפוזים סדרה: אבירי האור הקסום האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: שפטו אותי על איחור פעם... שלושה שבועות ריתוק- קיבלתי. האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: מאוד, ומשתדל לא לפגוע תוך כדי... כמה כריות: בלי כריות. חיות מחמד: כלבה אחת קטנטונת שהיא בעצם חתול ובעצם של מורן. מכונית אידיאלית: בימבה. מוזיקה בכלליות: כמעט הכל, מומלץ עם גיטרות ועם כמה שפחות אלקטרוני. להקה אהובה: אבטיפוס מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?: נוף מדהים, אנשים טובים, אוכל טוב, רעיונות טובים, עשייה... (טוב נו... ובנות...) מה אתה אוהב לעשות?: לטייל, לשיר, לנגן על הגיטרה, להתחבק, לרקוד ולהשתולל, להדריך, לשחק (תיאטרון), להדריך תיאטרון, לאכול, לכתוב, לקרוא, להכיר אנשים. אתה אוהבת להיות בבית?: כן אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: כל עוד זה לא סותר את המוסכמות הגדולות של החברה (מוסר,חוק וכו') אז אתה בסדר גמור כמו שאתה. מהו המשפט שמאפיין אותך?: "כן, אני מכיר אותו...""אהה, עשיתי משהו כזה פעם..." אתה בחור קנאי?: כן האם אתה מאמין בה´?: אני מנסה... אני מאמין שיש משהו "חכם" מאיתנו, איפשהו... זה יכול להיות ה'. החיים הטובים לדעתך: הרבה אוכל, גיטרה, נחל זורם, שמש (וצל), חברים. היחסים עם ההורים טובים?: כן. לובש: מדים כומתה ירוקה על הכתף. חושבת על: החונכות שיש לי עוד שעתיים. *הדבר האחרון ש... קניתי: מנה שווארמה בתחנה מרכזית. עשיתי: כתבתי מכתב ארוך לידידה טובה שמטיילת בדרום אמריקה. קראתי: מובינג , ספר ישראלי ענק, מומלץ לקרוא, סיימתי הבוקר (התחלתי אתמול.) את מה/את מי היית רוצה? להרוג: את האנשים שמתכננים את הפיגועים בירושלים. לשמוע: את עצמי מנגן על הבמה מול המון אנשים להיות כמו: שתמיד רציתי... J האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: שחקי אותה מותק (או בלי להרוס עם התרגוםhoney בטלוויזיה: איזשהו סרט אוסטרלי בסינמה... במחשב: לא ראיתי סרטים במחשב מספר אחרון שחייגת: 051482577 בתאל דבר אחרון ששתית: מים (זה מה יש בגרעין...) דבר אחרון שאכלת: ארוחה מטריפה שטוקר הכין משהו משהו... פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: לפני שבועיים פעם אחרונה שחייכת: לפני שנייה שקראתי מסר שמור שלחה לי... מותק! פעם אחרונה שצחקת: לפני שעתיים, עם הגרעין שלי. האם אתה: מעשן/ת?: לא!! ישן עם חיות פרווה: לא. מנגן על כלי נגינה: גיטרה. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן. קורא עיתון: לפעמים. מאמין בנסים: כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן. שונא את עצמך: משתדל שלא... מביע משאלות מול כוכבים נופלים: בטח. אוהב את הכתב יד שלך: לא. אוהב לטייל בגשם: כן ! אוהב ציניות: לא, אבל משתמש בציניות. שר במקלחת: בטח. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: חינוך. הכי שונא בעצמי: את זה שאני קצת מבולגן. הכי אוהב בעצמי: את היצירתיות שלי. פיצול אישיות: לי אין , יש , אין יש ,אין, יש! אין! יש! אין! לפני המוות: ??? מה השאיפה בחיים: להרגיש משמעותי .

rinani

New member
אריק חמוד:

לרקוד זה הדבר הכי שווה שיש במיוחד להשתולל .. שיר אהוב אצלי של אבטיפוס זה ותשאירי לי מקום אני מקווה שקוראים לזה ככה

fresh mishmesh

New member
הנה אני עונה... אם מישהו יקרא בכלל:

שם: ניצן, אם אני זוכרת נכון גיל: 17 ושמונה חודשים... מין: נקבה... מזל: תאומים (המזל הכי מגניב... תודו
) מאכל אהוב: אוף. יש כל כך הרבה... נראה לי שארוחה אחת של הצוות של בצרון מסכמת את כל המאכלים שאני אוהבת (פיצה, תפוחי אדמה עם שמנת, ספגטי עם שמנת, ניוקי עם שמנת, לחם בירה, מוקפץ, מלאווח, ועוד רבים וטובים [ומשמינים
אני מרשה לעצמי]...) שתייה מועדפת: קולהההה.... למרות שאמא מונעת ממני
סדרה: אין משהו ספציפי ומיוחד... האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: המחנכת שלי העיפה אותי החוצה בשבוע השני של כיתה א' כי דיברתי. זה נחשב
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא ממש... תלוי, אם זה מישהו שאני ממש שונאת אז כן... מה לעשות אני בנאדם! כמה כריות: אחת... שתיים זה כבר יותר מדי חיות מחמד: 3 חתולים, אחת מתוכם חולת נפש. אבל מחממת ממש טוב בלילה, כשאין מי שיחבק אותך
מכונית אידיאלית: אני מניחה שאיזה פרארי לא תזיק... אבל בעיקרון- כל מכונית עם גג נפתח תתקבל בברכה מוזיקה בכלליות: רוק, רוק קל, ישראלי, מוזיקה רגועה כזאת וכשנוסעים לאשדוד (לקרוא במלעל ולא במלרע) אז ברור שמזרחית... דהה...
להקה אהובה: אין לי משהו ספציפי, וגם ניסו להתקיל אותי עם זה בגלצ, אז יש לי טראומה. מאמין באהבה ממבט ראשון: כן
וגאה להיות היחידה פה בערך... כמה קיטשי, כמה שמאלצי, אני כן מאמינה בזה... ולא בהכרח אהבה לוהטת וחזקה כזאת... אבל להתאהב באישיות של מישהו מכמה רגעים של היכרות- בהחלט כן. כבר קרה. מה הדבר שעושה אותך למאושרת: ובכן, פרחים...
וכשמחייכים אלי
מה את אוהבת לעשות: כלום. לעשות כלום. פשוט לרבוץ איפשהו בלי לעשות כלום... זה ממש נחמד. את אוהבת להיות בבית: לרוב ממש לא, אבל אם אני יודעת שאני הולכת להישאר 9 שעות בבצפר, אני מאוד אוהבת להיות בבית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בדר"כ לא, אלא אם האמונות של אותו אדם יהיו ממש מטופשות ולא הגיוניות, כמו למשל שצריך להרוג את כל הערבים. אז ברור שאני אנסה לשנות אותו. מה המשפט שמאפיין אותך: "הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב". האהבות שלי כרוכות בכאב... את בחורה קנאית מאוד. מילים או משפטים שאת מרבה להגיד: אוף, אין לי כוח, ואני גם מרבה להשתמש בסימן הפיסוק הכי טוב בעולם- שלוש נקודות... האם אתה מאמין בה': ממש ל-א. החיים הטובים לדעתך: ים, שמיים, ומישהו שאוהב אותך... היחסים עם ההורים טובים?: כן, לרוב. ברגע זה- לובשת: ג'ינס, חולצת פסים ועליה את הסווצ'ר מוס של בת חפר מוזיקה: Malcolm McLaren- Jazz Is Paris חושבת על: השיחת טלפון שתהיה היום בלילה... הדבר האחרון ש- קניתי: פיצה בת"א, בדרך לעזריאלי, ביום רביעי עשיתי: פתרתי תרגיל במתמטיקה קראתי: הנסיך הקטן את מה/מי היית רוצה- להרוג: את הכאב ראש שיש לי כרגע לשמוע: את עֹמר
להיות כמו: האנשים שמבינים דברים מסובכים בשניות הסרט האחרון שראיתי- בקולנוע: נראה לי ששר הטבעות בטלוויזיה: הנהג של מיס דייזי, אחלה סרט במחשב: איזה סרט אנימציה של מכות בסגנון מטריקס... חביב + מספר אחרון שחייגת: המספר של עֹמר... אבל זה היה אתמול בצהריים דבר אחרון ששתית: פריגת תות בננה דבר אחרון שאכלת: שניצל של אמא פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב, ועוד מעט שוב פעם אחרונה שבכית: ביום שלישי שעבר פעם אחרונה שחייכת: במשך כל הסופשבוע האחרון בערך פעם אחרונה שצחקת: ביום שישי בערב, בערב סניף של בת חפר... היה גדול
האם אתה- מעשן/ת? ע"ע האם אתה מאמין באלוהים. ישן עם חיות פרווה: כן, 3- איה שקנו לי ליומולדת 15, סימבה שיש לי מגיל 8, וטדי- דובון קטן ושבדי (הוא אכן משבדיה) מנגן על כלי נגינה: פעם ניגנתי על אורגנית, היום אני כבר לא זוכרת כלום מאמין שיש יצורים חיים אינטיליגנטיים על כוכבים אחרים כן. קורא עיתון: כן. מאמין בניסים: אם אני מקבלת 100 במתמטיקה, אז כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים כן מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן שונא את עצמך: לרוב לא... מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן...
אוהב את כתב היד שלך: כן אוהב לטייל בגשם: לא, אני שונאת גשם. אוהב ציניות: תלוי מתי, כשאני עצבנית ורוצה תשובה לעניין אז ממש לא. שר במקלחת: ודאי... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אסטרונומית הכי שונא בעצמי: ביקורתיות... הכי אוהב בעצמי: כישרון... פיצול אישיות:
לפני המוות: חיבוק... השאיפה בחיים: להצליח במה שאני עושה

rinani

New member
ניצן חומד:

למה שלא נרא הנה אני קראתי! אני מוכנה להביא לך פרחים שתהיי מאושרת!

The Mo0o0o Girl

New member
מותר לי מותר לי מותר לי???

מי שואל אותכם עכשיו תורי... חחחחחחחחחחחחחח שם:נטע-לי גיל: 17 מין: ממממ... נקבה... מזל: מאזניים מאכל אהוב: פירות ים שתייה מועדפת: לא מוגדר סדרה: חברים, הרקיע השביעי ומופע שנות ה-70 (בטוח יש עוד אבל אני לא זוכרת כרגע) האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אני זה פשע אחד גדול! האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: על גבול הטעם הטוב כמה כריות: אחת, 2 כשרואה טלויזיה חיות מחמד: הדג שלי, ממממ, אין לו שם כבר 4 חודשים אז אם בא לכם תעזרו לי למצוא לו שם, אבל שם שווה! מכונית אידיאלית: מה שבא ברוך הבא. מוזיקה בכלליות: כמעט הכל! (זה החיים שלי) להקה אהובה: יש המון! מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא ממש מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: שהאנשים שאני אוהבת מאושרים/ אותו משפט מעשה או חיוך קטן שמעלה לי חיוך על הפרצוף שנשאר למשך כל היום מה את אוהבת לעשות?: כללי מידי אתה אוהבת להיות בבית?: בהחלט אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: בחיים לא (אבל אם יש בעיה אני אנסה לעזור) מהו המשפט שמאפיין אותך?: Mo0o0o0o0o0o את בחורה קנאית?: מודה באשמה- כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: משהו end of the way /best ועוד ועוד... האם אתה מאמין בה´?: לא מוגדר עדיין החיים הטובים לדעתך: בהחלט, "זאת לא חובה לחיות זאת זכות להיות חיים" היחסים עם ההורים טובים?: כן, לפעמים יש תאקלים ברגע זה: לובשת: ג'ינס וסוואצ'רט שחור מוזיקה: "יומולדת" של ברי סחרוף ואינפקטד מאשרום. עכשיו כבר "שנים חסומות" של מוניקה סקס חושבת על: מחר... *הדבר האחרון ש... קניתי: במבה למתנה של ברי עשיתי: מבחן בספרות קראתי: ההוביט (מומלץ לאללה) את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אף אחד, לא מסמכותי.. לשמוע: גיל ברי, בני דודים שלי שנמצאים בחו"ל, וסבא שלי ז"ל. להיות כמו: סבא שלי (באופי) האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: חיוך של מונה ליזה בטלוויזיה: חומות של תקווה במחשב: פוקהונטס נראה לי מספר אחרון שחייגת: המסםר של הגר... דבר אחרון ששתית: מיץ ענבים דבר אחרון שאכלת: אורז עם ירקות מוקפצים פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: לפני כמה ימים... פעם אחרונה שחייכת: כרגע... פעם אחרונה שצחקת: אתמול בישיבת מדצי"ם האם אתה: מעשן/ת?: אין סיכוי ישן עם חיות פרווה: עברתי את השלב הזה בכתה י' מנגן על כלי נגינה: ברור!- חליל צד, חלילית, גיטרה, פסנתר... מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אכן כן... קורא עיתון: כשיש... מאמין בנסים: אחרי הבת מצווה- ברור! מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן ואפילו יודעת מה! שונא את עצמך: מאז שאני זוכרת את עצמי מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהב את הכתב יד שלך: כן פחות או יותר אוהב לטייל בגשם: כן! הכי בעולם אוהב ציניות: עד גבול מסויים שר במקלחת: תמיד! מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: קולנוע ומוסיקה הכי שונא בעצמי: הכל הכי אוהב בעצמי: עיניים ושיער.. פיצול אישיות: חחחח לפעמים... לפני המוות: הראשון? או השני? או השלישי? או הרביעי? אולי החמיש... מה השאיפה בחיים: להיות מאושרת באמת שיהיה לכולכם יום טוב... אני

rinani

New member
נטע לי חמודה:

לא ידעתי שאת כותבת בפורום אז הנה ברכתי לפורום! גם אני מזל מאזניים זה המזל! וואי את מנגנת על הרבה כלים פשוט אשת אשכולות כל הכבוד!

kedeman

New member
מה היה לך בבת מצווה?

מה קרה שהתחלת להאמין בניסים?

התשבות של מירי היא אצלי עכשיו...

שם: מירי גיל: 15 ו9 חודשים מין: נקבה,נערה,אישה מזל: סרטן מאכל אהוב: שוקולד שתייה מועדפת: שוקו סדרה: מכושפות האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם את אוהבת לצחוק על אנשים: אה...בד"כ לא כמה כריות: הרבה חיות מחמד: כלב בשם סקי מכונית אידיאלית: ענארף מוזיקה בכלליות: הכל חוץ מטראנסים ומזרחית להקה אהובה: שוטי הנבואה מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: שוקולד מה את אוהבת לעשות?:קפוארה אתה אוהבת להיות בבית?:כן אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: לא מהו המשפט שמאפיין אותך?: תחיה ותן לחיות את בחורה קנאית?: כן,תלוי מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: סדר,כוס אמא של...ריקי הזונה סתמי תפה לא בא לי לשמוע אותך האם אתה מאמין בה´?: לא יודעת החיים הטובים לדעתך: כן היחסים עם ההורים טובים?: כן ברגע זה: מכינה פעולה לובשת: מכנסי קפוארה וקפוצ'ון מוזיקה: אין המחשב של דפנה דפווווווווק!! חושבת על: פעולה ש... הדבר האחרון קניתי: מכנס קפוארה עשיתי: הייתי בקפוארה קראתי: הארי פוטר 5 את מה/את מי היית רוצה? הארי פוטר להרוג: יש הרבה....הרבה ועוד הרבה... לשמוע: את דני ונבו להיות כמו: אף אחת כמו עצמי האחרון סרט אחרון שראיתי: ערוצים של זעם בקלונוע: האסונות של נינה בטלוויזיה: הרוזן ממונטה קריסטו במחשב: תמונות של בני המושבים מספר אחרון שחייגת: דפנה(עילגת) דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: טוסט פעם אחרונה שהתקלחת:היום בבוקר פעם אחרונה שבכית:אתמול פעם אחרונה שחייכת:עכשיו פעם אחרונה שצחקת:עכשיו האם אתה: מעשן/ת?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא קורא עיתון: כן מאמין בנסים:אמממ כן,לא ,לפעמים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:כן לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:כן שונא את עצמך: לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן אוהב את הכתב יד שלך:לפעמים אוהב לטייל בגשם:לפעמים אוהב ציניות:כן שר במקלחת:כן מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: פסיכולוגיה הכי שונא בעצמי:שאני נלחצת מהר הכי אוהב בעצמי:את האישיות המלבלבת בתוכי פיצול אישיות: יש לפני המוות: לקחת סמים מה השאיפה בחיים: לקנות אי בודד...סתם להקים משפחה רק אחרי שאני אעשה את כל מה שאני רוצה.

פIלי

New member
"לפני המוות: לקחת סמים"

ככה זה שגודלים בצפרירים.. קשה. קשה.

למעלה