ש-א-ל-ו-ת ! והרבה....

just stav

New member
כשחושבים על זה...

באמת שניכם אומרים את המשפט הזה הרבה...
יום טוב לכולם Love סתו

rinani

New member
טלי יקרה חמודה שלי:

קודם כל רציתי להגיד לך שזה לא יפה שאת בקושי נכנסת ורציתי להגדיש לך או יותר נכון לקינדר
זיכרון אני ממש מצטערת .. וואי גם אני רק יודעת לנגן יונתן הקטן על פסנתר ולא משהו אחר

rinani

New member
התשובות שלי

שם:רנה עשת גיל:16 מין:נקבה עד כמה שידוע לי! מזל:נאחס... לא סתם מאזניים מאכל אהוב:ספגטי עם פטריות ושמנת וגאנק פוד שתייה מועדפת:לימונדה סדרה:חברים האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:באהבה (חוש ההומור שלי היום פשוט משהו משהו) האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:לפעמים כמה כריות:2 חיות מחמד:כלב ושמו ג'ימי מכונית אידיאלית:מכונית פתוחה אדומה חלום חיי מוזיקה בכלליות:רוק ישראלי להקה אהובה:כוורת מוניקה סקס הדג נחש ועוד מלא מאמין באהבה ממבט ראשון?:בוודאי מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:כל דבר כמעט! מה את אוהבת לעשות?:לרקוד לשיר למרות הזיופים להתאהב אתה אוהבת להיות בבית?:לפעמים למרות שזה לא יוצא הרבה אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?:לא אולי קצת אבל זה טבע האדם מהו המשפט שמאפיין אותך?החיים קצרים תחייה אותם עד הסוף את בחורה קנאית?מעט אבל לא מראה את זה מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:וואלה סבבה כאילו (וואנבי סנובית) האם אתה מאמין בה´?:כן החיים הטובים לדעתך:אכן היחסים עם ההורים טובים?מעולים ברגע זה: לובשת:מכנסיי ספורט ועליון של קסטרו ונעליים חדשות מוזיקה:כרגע לא שומעת חושבת על:יום שישי מי שיודע יודע למה *הדבר האחרון ש... קניתי:נעליים היום עשיתי:הלכתי לקניון ודיברתי עם אנשים באי סי קיו קראתי:יומנה של אנה פרנק את מה/את מי היית רוצה?את **** סודי ביותר מי שצריך לדעת יודע להרוג:אף אחד אולי את וטרינר המועצה אבל זה סיפור ארוך לשמוע:מישהו שיגיד לי שלעולם לא צריך ללמוד יותר! להיות כמו:עצמי! האחרון סרט אחרון שראיתי:יוסי וג'אגר בקלונוע:לא זוכרת זה היה ממזמן אני חושבת יממ יחידות פריצה בטלוויזיה:לא ראיתי היום כלום .. במחשב:את האי סי קיו והפורום מספר אחרון שחייגת:לאמא להגיד לה שהגעתי לחנות נעליים דבר אחרון ששתית:קולה דבר אחרון שאכלת:גלדת קוקוס ושוקולד פעם אחרונה שהתקלחת:היום בבוקר פעם אחרונה שבכית:לפני כמה ימים שגילתי שסבתא שלי בבית חולים פעם אחרונה שחייכת:כל היום אני מחייכת באמת איזה שאלה פעם אחרונה שצחקת:כל היום האם אתה: מעשן/ת?לא שונאת את זה עד עומקי נשמתי ישן עם חיות פרווה:לא למה לי מנגן על כלי נגינה:לא אני לא כל כך כשרונית מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא קורא עיתון:כל בוקר מאמין בנסים:לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:חלקית אבל מאז השתלמות סובלנות יותר! לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:אולי שונא את עצמך:לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים:לא ראיתי עדין כוכב נופל אוהב את הכתב יד שלך:לא אוהב לטייל בגשם:כן אוהב ציניות:מאוד שר במקלחת:שמתחשק לי מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:פסיכולגיה הכי שונא בעצמי:גובה הכי אוהב בעצמי:אוהבת להקשיב חייכנית פיצול אישיות:מידי פעם לפני המוות:שהוא יגיע אני יודיע לכם מה השאיפה בחיים:לחיות כל רגע כאילו הוא יומי האחרון

רותם - הפגזת!!!

שם: יפעת שושני המלכה גיל: 15 וחודשיים מין: נקבה פמניסטית מאושרת מזל: קשת שליטה מאכל אהוב: חמין שתייה מועדפת: ענבים/מנגו סדרה: סימפסון האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: חסוי האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: מאד כמה כריות: 1 חיות מחמד: ביסלי, קוזמו וופל מכונית אידיאלית: עם גג נפתח מוזיקה בכלליות: ישנה , רוק, ישראלי להקה אהובה: נ"ל מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: אנשים טובים מה את אוהבת לעשות?: להיות מאושרת אתה אוהבת להיות בבית?: כן אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: תלוי איך את שונה מהו המשפט שמאפיין אותך?: ??? את בחורה קנאית?: לפעמים מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: ???? האם אתה מאמין בה´?: אמונה חלקית החיים הטובים לדעתך: שקט ושלווה היחסים עם ההורים טובים?: לא! ברגע זה: לובשת: ג'ינס וחולצת תנועה מוזיקה: גלגלצ חושבת על: חברה שלי *הדבר האחרון ש... קניתי: אוכל עשיתי: אוכל קראתי: בית- בובות את מה/את מי היית רוצה? להרוג: חצי מהביצפר שלי לשמוע: אחותי להיות כמו: בן אדם טוב סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: דוגוויל בטלוויזיה: בית"ר פורבנס במחשב: ??? מספר אחרון שחייגת: לאח שלי דבר אחרון ששתית: מיץ תפוזים דבר אחרון שאכלת: סנדוויץ פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: מה עשיתי?!?!? פעם אחרונה שחייכת: לפני שעה בערך פעם אחרונה שצחקת: לפני שעה בערך האם אתה: מעשן/ת?: חס וחלילה!!! ישן עם חיות פרווה: כלב וכלבה מנגן על כלי נגינה: לא וחבל.... מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: דה!!! קורא עיתון: מעריב מאמין בנסים: לא ממש.... מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כמובן לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא רוצה ללמוד שונא את עצמך: לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לפעמים אוהב את הכתב יד שלך: לפעמים אוהב לטייל בגשם: מי לא?! אוהב ציניות: נה...... שר במקלחת: לא מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: עובדת בספארי באפריקה הכי שונא בעצמי: אני מושלמת הכי אוהב בעצמי: " פיצול אישיות: אני או אני? לפני המוות: להית מאושרת מה השאיפה בחיים: להיות מאושרת

s h e e p i t

New member
קודם אומרת רוצה שאלות

אחר כך אומרת יותר מדי שאלות! אתם קוטרים כולכם! =\
אין שאלות , אין תשובות ! קשה... קשה !

rinani

New member
יפעת חומד:

גם אני אוהבת רוק ישראלי וגילתי מסקנה משותפת לי ולך ולכל אנשי הפורום כמעט שכולם רוצים להיות מאושרים

THE sky angel

New member
הנה הנה אני עונה.. :)

שם:מור ליבוביץ, מור'וש.
מזל: שור (רוווווולז!!!!)
מאכל אהוב: מרקים, ובצל!! בטירוווף.
שתייה מועדפת: קוקהקולהה!!!
סדרה: תשוקות וערוץ 3.
האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: רק בפשע האהבה.. :) (כמשפט הידוע- "אם לאהוב אותך זה פשע אז אני אסירת עולם".. :)
האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: לא ממש, זה עצוב, ואני יודעת שאני יהיה הקורבן הבא. אבל לצחוק עם אנשים זה כיף.. :)
כמה כריות: 1
חיות מחמד: כן, כלב סוסון העונה לשם "קריספי". ואל לנו לשכוח את בועז!! הוא נפל וקיבל מכה בראש... ואחרי נסיונות הצלה רבים.... הוא מת. יהי זכרו ברוך.
מכונית אידיאלית: סיטרואן c3! כל כךךךךךך!!
מוזיקה בכלליות: בהחלט כלליות!
להקה אהובה: black eyed peas, סלין דיון לפעמים, וויטני יוסטון וכו..
מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן. יש משפט שמתחילים איתו- "את מאמינה באהבה ממבט ראשון או שאת רוצה שאני יעבור לידך שוב?" חחח
מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: לראות אנשים מאושרים, חיוכים.
מה את אוהבת לעשות?: לשיר, לישון, לרקוד, באייסיקיו, להכיר אנשים..
אתה אוהבת להיות בבית?: כן.. יש לי ברירה??
אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: לא.. אבל אם משו מפריע אני יגיד.
מהו המשפט שמאפיין אותך?: אמממממ אני לא יודעת...
את בחורה קנאית?: לפעמים.. לא רציני.
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "סדררר", "אתה חש ב...", "הו שלום!", "ישמור השם", "בלי נדר" וכו'..
האם אתה מאמין בה´?: ברור כאילו מה?!
החיים הטובים לדעתך: בלי לימודים, אושר לכולם, בלי פערים..
היחסים עם ההורים טובים?: לפעמים.. :) סתם כן. *ברגע זה:
לובשת: ג'ינס, נעליים, גרביים עד הברך, תחתונים של מיקי מאוס, חולצה של פוקס 3/4 ומעליה חולצה של בצפר קצרה וחזיה שחורה, וסרט שחור.
מוזיקה: לא שומעת עכשיו כי יושנים פה.
חושבת על: פושש כמובן! ועל המשלחת לאנגליה- אם אני יהיה עם טופי, ועל טיול חרמון... *הדבר האחרון ש...
קניתי: אממ לא זוכרת, נראה לי.. אהה את בועז!
עשיתי: ביד.. סתם. אממ שיעורים?
קראתי: חח ספר של ספרות- "כל החיים לפניו"- אמיל אז'אר, ואנטיגונה. את מה/את מי היית רוצה? להרוג: פוף.. אף אחד.. אבל להכניס להסגר הרבה אנשים. לשמוע: את אחי.. ואת פוש! אני מתגעגעת.. :( להיות כמו: no one but my own self! מכירים ת'שיר- the greatest love- whitny huston? משו משובח שמדבר על להיות כמו מישו. *האחרון סרט אחרון שראיתי:
בקלונוע: אממ נראה לי מטריקס אם אני לא טועה.
בטלוויזיה: אתמול סרט יפייפה- מארי ורודה.
במחשב: לא רואה סרטים במחשב.
מספר אחרון שחייגת: לבייביסיטר שלי. (שאני עושה לה.)
דבר אחרון ששתית: חחח מיץ אשכוליות בבייביסיטר.
דבר אחרון שאכלת: גרעינים, עכשיו. חח.
פעם אחרונה שהתקלחת: אני מחכה שזה ייגמר ללכת להתקלח.. (בד"כ זה תחרות מקלחת עם פוש אבל היום התעצלתי..:)
פעם אחרונה שבכית: האמת שזה היה לפני כמה ימים, באחת הנסיעות מורני שם שיר יומן מסע וזה הזכיר לי את פולין- פעם ראשונה מאז.
פעם אחרונה שחייכת: היום כשראיתי את פוש במצלמה.. וגם כשסירקין הצחיק אותי :)
פעם אחרונה שצחקת: היום בבייביסיטר עם הילדונת חח מתוקה.. האם אתה:
מעשן/ת?: חחחח לא! ואפילו גמלתי אנשים.. :)
ישן עם חיות פרווה: כן.. עם הלב שפוש נתן לי.. :)
מנגן על כלי נגינה: רק על עצבים, ועל חלילית מכיתה ו' מה שאני זוכרת.
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא, אבל מאמינה שיש יצורים חיים ולא אינטילגנטיים פה. (בארץ כאילו)
קורא עיתון: כן בשיעור תקשורת.
מאמין בנסים: כן, נס קפה, נס על חלב, טעים! סתם אממ לפעמים מקווה.
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן.. הרבה. עד שממש אי אפשר.
לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: בלי נדר טפו טפו.
שונא את עצמך: לא ממש.
מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן.. בעיקר על אהבה, וגם ריסים!
אוהב את הכתב יד שלך: לפעמים.. הוא משתנה כל הזמן.
אוהב לטייל בגשם: איזו שאלה?! אני חיית גשם!!
אוהב ציניות: חח אני נולדתי לתוך זה אז איך לא?! (ג'ינג'ית בגנים!)
שר במקלחת: ברוררר!!!! הכי כיף בארץ..
מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: פסיכולוגיה בהחלט!
הכי שונא בעצמי: בישנות, פחד.
הכי אוהב בעצמי: אכפתיות, אהבה, רגישות, ורומנטיות.
פיצול אישיות: לא. כן. (אין מה להתבייש!) טוב.. אממ אנחנו נהנות אחת מהשניה:) לא סובלות.
לפני המוות: אל תשאלי אותי על מוות. כשהוא יבוא אני לא יוכל לתכנן דברים.
מה השאיפה בחיים: להגיע רחוק, לשבור את הסטיגמות שיש עליי- בלונדינית ואישה, בצבא ללהיות משו טוב!! ועוזר. לעזור לאנשים, לשנות, והעיקר- לא להפסיק לחלום לעולם! וגם לא לאהוב! THE END! היה לי ממש כיפי.. :)

rinani

New member
מור מותק:

גם לי היה כייף לענות על שאלות לאהוב ולחלום אי אפשר להפסיק בחיים אני לא יוכל לחיות בלי זה.. גם אני רוצה לעסוק בפסיכולגיה אהבתי את התשובות המקוריות שלך!

THE sky angel

New member
חחח כשראיתי את ההודעה שלך

שענית אז לא ידעתי אם לכתוב גםם כי באמת זה משו שאני ממש כאילו זה חלום חיי, ללמוד גרפולוגיה וכל מיני כאלה, וחשבתי שיחשבו שאני מעתיקה או משו.. לבסוף החלטתי לרשום.. :) אממ תנקס! ואני מתגעגעת נורא!!

s h e e p i t

New member
שמתם לב למשהו...

אף אחד לא מעשן ...מוזר לפחות לא שראיתי...... טוב אמ... אז מישהו צריך להתחיל...

S a l i t

New member
פם פם פם

שם: סלעית גיל: 17 ככה מין: נקבה מזל: קשת מאכל אהוב: סלט לשלטון. ולא כזה משוכלל. עגבניה ומלפפון עושים לי את זה. שתייה מועדפת: אאוטסיידר סדרה: משפחת סימפסון וחברים האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: עד גבול הטעם הטוב. כמה כריות: 2 חיות מחמד: היה לי קוג'י :*( מכונית אידיאלית: בימבה מוזיקה בכלליות: מטאל וישראלי לפעמים. תלוי במצברוח להקה אהובה: אין לי כלכך כזאתי מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: שחברים שלי מאושרים. קישטי אבל בחיי שזה ככה מה את אוהבת לעשות?: וואו. יש הרבה. אני מניחה שלהיות עם חברים. אתה אוהבת להיות בבית?: כן. אבל לא יוצא לי הרבה. אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: בחיים לא. מהו המשפט שמאפיין אותך?: אני עייפה. את בחורה קנאית?: תלוי. לפעמים כן. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: הייתי ערה אתמול עד מאה בלילה האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך: החיים הם החיים. הם יהיו טובים אם אני יחליט שהם יהיו טובים והם יהיו טובים אם אני יחליט שהם יהיו טובים. היחסים עם ההורים טובים?: אחלה בחלה של יחסים ברגע זה: לובשת: תפיג'אמה המאגניבה שלי. כזאתי בצבע תכלת עם פרות. יש לי אותה איזה אלף שנים. מוזיקה: Testament - Return to serenity חושבת על: אלה *הדבר האחרון ש... קניתי: צ'יפס במקדולנדס עשיתי: חביתה קראתי: שאלות של מבחן בתנך את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אני שוחרת שלום. לשמוע: שגיא להיות כמו: - האחרון סרט אחרון שראיתי: לזכור את הטיטאנים בקלונוע: לא זוכרת איך קוראים לו. משהו עם הכוסית ההיא מAmericas Sweethearts. נווו קת'רין זטה ג'ונס בטלוויזיה: לזכור את הטיטאנים במחשב: שר הטבעות 1+2 מספר אחרון שחייגת: לאימא דבר אחרון ששתית: תה ויסוצטסקי.. "עינוגי התפוח" דבר אחרון שאכלת: פיתה, בתוכה קוטג', עם סלט וחביתה פעם אחרונה שהתקלחת: לפני 20 דקות פעם אחרונה שבכית: שלשום פעם אחרונה שחייכת: עכשיו. נזכרתי במשו כיפי. פעם אחרונה שצחקת: היום. אבא הקריא לי אימייל מגניב עם בדיחה משפחתית מארצות הברית האם אתה: מעשן/ת?: בהחלט לא. ישן עם חיות פרווה: יש לי אודי (הכלב של גארפילד) מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן קורא עיתון: לא מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מי יודע... שונא את עצמך: לא שונאת את עצמי. שונאת מעשים שלי. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן. זה, ולהביע משאלה כשנופל ריס אלה שתי האמונות התפלות היחידות שאני מאמינה בהן. אוהב את הכתב יד שלך: לא. הוא מטריד אותי. אוהב לטייל בגשם: תלוי אוהב ציניות: תמיד מתקבלת בברכה שר במקלחת: לא יצא לי בזמן האחרון מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אני רוצה להיות כבאי. הכי שונא בעצמי: המשמעת העצמית שלי. הכי אוהב בעצמי: את הקירבה שלי לחברים שלי. פיצול אישיות: נו טוב לפני המוות: לדעת שאני יהיה חסרה למישהו מה השאיפה בחיים: להרגיש ששהשפעתי למישהו את החיים.

rinani

New member
סלעית חמודה:

וואי סלט זה טעים אני אוכלת פעמיים סלט ביום וגם לי עגבנייה עושה את זה הכל אניאוכלת איתה

S a l i t

New member
פם פם פם

שם: סלעית גיל: 17 ככה מין: נקבה מזל: קשת מאכל אהוב: סלט לשלטון. ולא כזה משוכלל. עגבניה ומלפפון עושים לי את זה. שתייה מועדפת: אאוטסיידר סדרה: משפחת סימפסון וחברים האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: עד גבול הטעם הטוב. כמה כריות: 2 חיות מחמד: היה לי קוג'י :*( מכונית אידיאלית: בימבה מוזיקה בכלליות: מטאל וישראלי לפעמים. תלוי במצברוח להקה אהובה: אין לי כלכך כזאתי מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: שחברים שלי מאושרים. קישטי אבל בחיי שזה ככה מה את אוהבת לעשות?: וואו. יש הרבה. אני מניחה שלהיות עם חברים. אתה אוהבת להיות בבית?: כן. אבל לא יוצא לי הרבה. אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: בחיים לא. מהו המשפט שמאפיין אותך?: אני עייפה. את בחורה קנאית?: תלוי. לפעמים כן. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: הייתי ערה אתמול עד מאה בלילה האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך: החיים הם החיים. הם יהיו טובים אם אני יחליט שהם יהיו טובים והם יהיו טובים אם אני יחליט שהם יהיו טובים. היחסים עם ההורים טובים?: אחלה בחלה של יחסים ברגע זה: לובשת: תפיג'אמה המאגניבה שלי. כזאתי בצבע תכלת עם פרות. יש לי אותה איזה אלף שנים. מוזיקה: Testament - Return to serenity חושבת על: אלה *הדבר האחרון ש... קניתי: צ'יפס במקדולנדס עשיתי: חביתה קראתי: שאלות של מבחן בתנך את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אני שוחרת שלום. לשמוע: שגיא להיות כמו: - האחרון סרט אחרון שראיתי: לזכור את הטיטאנים בקלונוע: לא זוכרת איך קוראים לו. משהו עם הכוסית ההיא מAmericas Sweethearts. נווו קת'רין זטה ג'ונס בטלוויזיה: לזכור את הטיטאנים במחשב: שר הטבעות 1+2 מספר אחרון שחייגת: לאימא דבר אחרון ששתית: תה ויסוצטסקי.. "עינוגי התפוח" דבר אחרון שאכלת: פיתה, בתוכה קוטג', עם סלט וחביתה פעם אחרונה שהתקלחת: לפני 20 דקות פעם אחרונה שבכית: שלשום פעם אחרונה שחייכת: עכשיו. נזכרתי במשו כיפי. פעם אחרונה שצחקת: היום. אבא הקריא לי אימייל מגניב עם בדיחה משפחתית מארצות הברית האם אתה: מעשן/ת?: בהחלט לא. ישן עם חיות פרווה: יש לי אודי (הכלב של גארפילד) מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן קורא עיתון: לא מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מי יודע... שונא את עצמך: לא שונאת את עצמי. שונאת מעשים שלי. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן. זה, ולהביע משאלה כשנופל ריס אלה שתי האמונות התפלות היחידות שאני מאמינה בהן. אוהב את הכתב יד שלך: לא. הוא מטריד אותי. אוהב לטייל בגשם: תלוי אוהב ציניות: תמיד מתקבלת בברכה שר במקלחת: לא יצא לי בזמן האחרון מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אני רוצה להיות כבאי. הכי שונא בעצמי: המשמעת העצמית שלי. הכי אוהב בעצמי: את הקירבה שלי לחברים שלי. פיצול אישיות: נו טוב לפני המוות: לדעת שאני יהיה חסרה למישהו מה השאיפה בחיים: להרגיש ששהשפעתי למישהו את החיים.

S a l i t

New member
יהה!! חצופייית!!! אנלא מאמינה!!!

אני צופת סימפסון נילהבת עוד לפני שנשכת לאימאשלך תפיטמה!!!!!!! חכי חכי כמה שאני הולכת לצרוח עלייך באייסי...חכי חכי...חכי...חכי...וכן כן תמשיכי לחכות...

S a l i t

New member
פם פם פם

למעלה