ש-א-ל-ו-ת ! והרבה....

rinani

New member
קשת חמודה:

רציתי להגיד כבר ממזמן אני ממש אוהבת את השם שלך אז הנה ההזדמנות! מאפים זה הכי טעים במיוחד אחרי שזה יוצא מהתנור!

פIלי

New member
שוקטה!

שם: יער גיל: 16 מין: הרבה (סטגדגדגש!) מזל: קשת מאכל אהוב: המממ.. אגרול כנראה. או אוריאוס. שתייה מועדפת: נקטר אפרסקים. בפחית. סדרה: "אקשן" (סידרה שנעלמה מערוץ 3), או "חברים". האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: להעתיק במבחן זה נחשב? האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: אחד הדברים האהובים עליי. כמה כריות: הרבה, עם קרם נוגט חיות מחמד: 3 כלבים, וחתול מתנחל מכונית אידיאלית: לא אכפת לי ממש, העיקר שהיא נוסעת מוזיקה בכלליות: פאנק, פאנק רוק, פופאנק, אימו, סקא, וכו'. וגם לפעמים מטאל וכאלה.. אבל לא שטניים (כן! רייג' זה מטאל!) להקה אהובה: Rage against the machine, NoFX מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: אני לא מאושרת. אבל מה שעושה אותי מאושר זה.. לצחוק. מה את אוהבת לעשות?: לנסוע על סקייטבורד, להתבטל, להטריד אנשים, לאכול, לאכול עוד, לראות טלוויזיה, לצחוק, לשמוע פאנק, וזהו בערך. אתה אוהבת להיות בבית?: ברור. אני שמן. אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: בכיף למה לא אני אומר מהו המשפט שמאפיין אותך?: בזמן האחרון "תעוף\י מפה" את בחורה קנאית?: אני לא בחורה מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "בקטנה" "שמן\ה" האם אתה מאמין בה´?: לא. החיים הטובים לדעתך: לא. היחסים עם ההורים טובים?: כן. ברגע זה: שמן. לובשת: באגיז פנס וחולצה, וסווטשירט עליה. מוזיקה: NoFX - the longest line חושבת על: חושב על.. זה שאני צריך לעשות שיעורים במתמתיקה, להתבטל כמה שעות, לעשות ליריקס פרוג'קט באנגלית, לארגן תיק לטיול שנתי מחר, ולהטריד את סלעית, וכל זה ב 3-4 שעות בערך. *הדבר האחרון ש... קניתי: לא זוכר.. אגרול אולי? עשיתי: אכלתי קראתי: את ההודעות שמעליי את מה/את מי היית רוצה? מצונזר, בינתיים. להרוג: המורה שלי לאנגלית לשמוע: זאק דל לה רוצ'ה להיות כמו: המממ.. איל קיציס אני חושב. האחרון סרט אחרון שראיתי: וואו.. "אכזריות בלתי נסבלת" אני חושב בקלונוע: כנ"ל בטלוויזיה: פשייי.. לא זוכר במחשב: לא רואה סרטים במחשב, זה מעפן מספר אחרון שחייגת: אני מצטרף למועדון "המספר האחרון שחייגתי הוא של סלעית". זה היה אגב קצת לפני שסלעית סיימה לדבר עם זורקה. איזה עולם קטן. דבר אחרון ששתית: מיץ תפוחים דבר אחרון שאכלת: פתיתים פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב..? פעם אחרונה שבכית: אתמול (וואו.. יצאתי גיי) פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום. היה יום ירידות על רותם בהסעה. האם אתה: מעשן/ת?: נרגילה, לפעמים. ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: כסילופון אקוסטי, ושליש. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן. קורא עיתון: לא. מאמין בנסים: לא. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן. שונא את עצמך: לפעמים. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא. אוהב את הכתב יד שלך: כן. אוהב לטייל בגשם: פחחחח.. בטח.. (לא) אוהב ציניות: ציניות makes the world go round שר במקלחת: לא. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משהו בתחום הקומדיה אני חושב.. אבל זה לא יקרה. הכי שונא בעצמי: שאני מתעצבן מהר, שאני אכזרי לאנשים יותר חלשים ממני לפעמים (כן, יש כאלה), ושאני מספר בדיחות לא מצחיקות לפעמים. הכי אוהב בעצמי: שאני מספר בדיחות כן מצחיקות לפעמים. פיצול אישיות: פעם היה לי, עכשיו אנחנו בסדר. לפני המוות: להשתין מגג של בניין גבוה. אני חייב. הכי גבוה שהגעתי בינתיים זה המרפסת של לוטם.. מה השאיפה בחיים: לא להצטער על דברים שעשיתי בעבר. יופי. הרגתי איזה שעה. לעזזל.

rinani

New member
יער חומד:

אתה יודע במה נזכרתי לפני כמה ימים שראיתי אותך ביוסי יפה עם קוקיות היית כל כך חמוד ככה! בדיחות מצחיקות ... אתה מוזמן לספר לי כמה בהזדמנות להיות אכזרי לאנשים חלשים זה לא יפה למרות שאם אתה מודע לזה זה כבר טוב

פIלי

New member
קוקיות?

לא. זה לא הייתי אני. זה היה מישהו שחיקה אותי. לי לא היו קוקיות. אף פעם. זה הכל שמועות. אני מכחיש.

א ל ו ש ה

New member
אני אנסה...

*שם: אלה לבנה *גיל: 17 וארבעה חודשים *מין: אני בת! שונאת ת'מילה נקבה! *מזל: שנוי במחלוקת. לפי מקורות מסויימים אני בתולה, ולפי מקורות אחרים אני מאזניים- בכל מקרה, אנ'לא מאמינה בזה, אז לא משנה... *מאכל אהוב: מרק דלעת של אבא, ולזניה של אבא. *שתיה מועדפת: קפה
. אני מכורה. *סדרה: 'משפ' סימפסון' ו-'חברים'
*פשע: אה... לא. *לצחוק על אנשים: כן... אני לא שולטת בזה....
*כריות: 3 *חיות מחמד: כלבה חמודה הכי בעולם (נראת כמו סמרטוט קצת...) בשם נלה (כמו במלך האריות...)
*מכונית אידאלית: יגואר- ראיתי היום אחד בטבריה... אני לא מכירה יותר מידי...נראה לי שאני אסתפק באחת שנוסעת טוב ולא מכוערת מידי.
*מוזיקה: ישראלי ורוק. אבל יש כל מיני קיטצ' נחמדים לפעמים....
*להקה: טוב, הוא לא להקה, אבל הוא הכי מלך בעולם!
רובי וויליאמס! *אהבה ממבט ראשון: לא. אני לא חושבת שאפשר לאהוב בנאדם בלי שמכירים אותו. *עושה אותי מאושרת: חברים שלי (כן אני יודעת, אני פלצנית בטירוף כרגע...) *אוהבת לעשות: להיות עם חברים, עם המשפחה (לא תמיד...) לקרוא
, לישון
.... *אוהבת להיות בבית: כן. בדרך כלל כן.
*לשנות מישהו: לא. בדרך כלל לא. אלא אם כן אני חושבת שהבנאדם מאמין בדברים מעוותים מידי (כמו אלו שלא מאמינים בדמוקרטיה- אותם הייתי מנסה לשנות- או שהייתי מתרחקת... לא יודעת...) *משפט מאפיין: אין לי שמן של מוסך- באמת שאני לא יודעת.... *קנאית: נראה לי שקצת, אבל ממש קצת....
*מרבה להגיד:'שכל!', 'סתם!' (על אותו משקל של שכל), 'נו!', 'משעמם לי' *מאמינה ב-ה': לא.
*החיים הטובים לדעתי: להגשים חלומות ולא רק לשבת ולחלום! *יחסים עם ההורים: אחלה! הם לא החברים הכי טובים שלי, אבל אני אוהבת אותם הכי בעולם, ואני לא רבה איתם אף פעם. *לובשת: חולצה של גרעין עודד רמת הגולן 16 ומכנסי פליז ענקיים.... *מוזיקה:ברגע זה בדויק- 'how soon is now'
*חושבת על: מעניין מה מעיין שלחה לי באימייל....
*דבר אחרון שקניתי: נראה לי שמברשת שיער.... *דבר אחרון שעשיתי: פסטה ורוטב עגבניות *דבר אחרון שקראתי: ספר מתח שאני לא זוכרת איך קוראים לו עכשיו.... *רוצה להרוג את: קשת!!!! סתם...לא... עכשיו אני יחסית רגועה, אבל בדרך כלל הייתי מוצאת מישהו להרוג... לא בא לי מישהו עכשיו. *רוצה לשמוע: אמן והייתי בהופעה של עברי לידר שוב, או בהופעה של שלמה ארצי שפספסתי, ואני מוכנה גם להתפשר על רובי וויליאמס.... *רוצה להיות: כמוני. כמובן שיש דברים שאני רוצה לשנות אצלי, אבל לא הייתי רוצה להיות כמו אף אחד אחר. *סרט אחרון בקולנוע: 's.w.a.t' סרט אדיר!!!!!! *סרט אחרון בטלוויזיה: 'חשיבותה של רצינות' (נראה לי לפחות שככה קוראים לזה...) *במחשב: בחיים לא ראיתי סרט במחשב.... *מספר אחרון שחייגתי: לטיילר הביתה. הוא לא היה....
*דבר אחרון ששתיתי: קפה
, והוא עוד לא נגמר, אבל הוא קר....
*דבר אחרון שאכלתי: המון שוקולד מריר *פעם אחרונה שהתקלחתי: אתמול בלילה. *פעם אחרונה שבכיתי: שלשום לדעתי... אני חושבת...
*פעם אחרונה שחייכתי: אני מחייכת המון. לפני כמה דקות להערכתי.
*פעם אחרונה שצחקתי: צחוק רציני ממש- אתמול בעבודה.
*מעשנת: בשם כל החס וחלילות: לא!!!!
*ישנה עם חיות פרווה: כרגע רובן על המדף, אבל יש לי טריליון בובות.
היחידה שיש לה הכבוד לישון איתי היא בובה של אלמו שאח שלי הביא לי מארה"ב הברית *כלי נגינה: למדתי המון: חלילית, אורגנית, פסנתר, גיטרה
(ויש לי אחת...), אבל הכלי שאני הכי אוהבת ואני עוד אקנה יום אחד זה חליל צד!. *יצורים חיים בכוכבים אחרים: ננחס ככה- אני לא מאמינה שלא....
*קוראת עיתון: זה בעיה שבבית קוראים 'הארץ'... נראה אתכם מסתדרים עם גודל כזה של עיתון.... אבל משתדלת *ניסים: לא. לא מאמינה. *סובלנית: אני רוצה להיות, ומאמינה שזה חשוב, אבל זה לא בא לי בקלות... *אוניברסיטה: אולי ניסחף עוד קצת??? קודם נסיים י"ב ואז נדבר, טוב???? *שונאת את עצמי: חס וחלילה! לא!
*כוכבים נופלים: הפסקתי אחרי שסבא שלי נפטר.
*כתב יד: תלוי באיזה עט אני כותבת.... *לטייל בגשם: כן, אבל זה בעיה עם משקפיים.
*ציניות: לא יכולה בלי זה! *לשיר במקלחת: לא. *מקצוע: לא יודעת! מה זה השאלות המסובכות האלו באמצע החיים????
*שונאת בעצמי: את החוסר סובלנות שלי. *אוהבת בעצמי: לא עונה על זה. לא טובה בדברים האלו. *פיצול אישיות: אני חושבת שיש לי. בעצם לא. כן. לא. אולי.....
*לפני המוות: להגשים כמה משאלות גדולות *שאיפה בחיים: לגלות מה אני הכי רוצה מהחיים ולהגשים אותו (אם הייתי יודעת מה זה הייתי משתפת אתכם- פשוט אני עוד לא יודעת. בנתיים אני הולכת יותר על דברים קטנים)
וזהו! וואו.... זה היה מתיש.....

קשתונה

New member
שכחת להגיד ש...

את מרבה להתלונן...כמו כל אנשי הגולן:))) אגב אחלה חולצה... כמובן ש...אחלה אח!!!!!!:))))))

א ל ו ש ה

New member
אי אפשר להתווכח עם העובדות...

שמתם לב לזה שבסמינרים/השתלמויות/קורסים החבר'ה של הגולן מתלוננים ומתבכיינים כל הזמן, אבל חצי שעה לפני שהולכים הביתה כולנו מאושרים, שמחים, מתחבקים עם כל העולם ועושים מורל עד השמים?......

קשתונה

New member
דההההה!!!!! זה ידוע!!!

כל פעם שנגיע לסמינר כלשהו כולם יהיו ממורמרים... כל הפסקה יפגשו כולם ביחד יתמרמרו.... ובסוף לפני שנעלה לאוטובוס (גם כשנשאר לבד..מסתבר אחרי המתעניינים...) כולם ישמחו ונעשה את המוראל של החיים!!!!!!!!!!!! והדרך חזור תהיה קצרה יותר מהדרוך הלוך...

rinani

New member
אלה חמודה:

גם אני מכורה לקפה במיוחד לאייס קפה .. ואני כל כך מזדהה עם טיול בגשם עם משקפיים אני חשבתי על פתרון אולי לשים וישרים!

סר גל ית

New member
תתעלמו מההודעה הזאת.

מי שמתעקש אני רק בודקת שהחתימה הישנה נמחקה.

טוב...

שם:נופר גיל:15 וארבעה חודשים מין:נקבה מזל:מאזניים מאכל אהוב:עוגות וכל מה שיש בו שוקולד שתייה מועדפת:מים סדרה:חברים האם נמצאת אשם בפשע?: לא נראה לי... לצחוק על אנשים: בדרך כלל כן כריות:1 חיות מחמד:2 סוסים, חוליאו וברנדי מכונית אידיאלית:לא ממש משנה לי, וגם עד שיהיה לי רשיון יעבור הרבה הרבה זמן... מוזיקה:ישראלית להקה:משינה אהבה ממבט ראשון:כן הדבר שעושה אותי מאושרת:טיולים,נוף,חופש... אוהבת לעשות:לטייל, לשיר, כדורסל, כדורגל... אני שונה ממך.תנסי לשנות אותי? לא! משפט שמאפיין אותי: לא יודעת... את בחורה קנאית?: לא כל-כך משפטים שאני מרבה להגיד:"זה לא אני...","קוקי..אתה לא יודע מה קרה!" מאמין בה'? לא היחסיים עם ההורים:טובים ברגע זה:עייפה לובשת:טרנינג שחור וסווטשרט מוזיקה:hotel california חושבת על:המבחן במתמטיקה =/ *הדבר האחרון ש... קניתי:טוסט בקפיטריה עשיתי:אכלתי צהריים קראתי: את התפסן בשדה השיפון *את מי הייתי רוצה... להרוג:כמה אנשים מהמושב לשמוע:אף אחד להיות כמו: כנ"ל סרט אחרון שראיתי: הדבר הטוב הבא בקולנוע:לא זוכרת...זה היה מזמן... בטלוויזיה:חברים במחשב:לא רואה סרטים במחשב מספר אחרון:למד"ב שלי דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: קליק פעם אחרונה שהתקלחתי:אתמול בלילה פעם אחרונה שבכיתי:לפני שבועיים בערך,כשאחותי טסה לברזיל פעם אחרונה שחייכתי:היום פעם אחרונה שצחקתי: גם היום מעשן?: לא!! ישן עם חיות פרווה:לא מנגנת: לא מאמין שיש....כוכבים אחרים:לא כל-כך קורא עיתון:בעיקר בסוף-שבוע מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:מאוד משתדלת מתכנן ללמוד באוניברסיטה: נראה לי שכן שונא את עצמך:לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים: תמיד אוהב את הכתב יד שלך:כן אוהב לטייל בגשם:כן אוהב ציניות:כן שר במקלחת:לא מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:יש הרבה....לא כדאי שאני אתחיל. הכי שונא בעצמי:שאני שקטה מדי הכי אוהב בעצמי:תמיד עוזרת כשמישהו צריך עזרה פיצול אישיות:יש.. לפני המוות:להספיק לראות ולטייל בכל מקום זהו... ה-ס-ו-ף

rinani

New member
נופר מתוקה:

גם אני מתה על שוקולד.. אני מבטיחה לבוא לקחת אותך שיהיה לי רשיון!

סר גל ית

New member
תכירו

שם: גלית גיל: כמעט 18 מין: נקבה... מאכל אהוב:סלט שומר וגזר שתייה:תפוזים טבעי סדרה: פעם זה היה שנות ה-70 האם נמצאת אשמה באיזה פשע: לא ממש אוהבת לצחוק על אנשים: לא תחביב ממשי שלי כריות: 1 אם בכלל חיות מחמד: כלבה חתול דגים וכלב שמסרבת להודות בכך שנאבד מכונית: סוסיתא. סתם לא ממש מבינה בזה מוזיקה: אין לי בעייה עקרונית אם אף סוג מסויים... להקה: משינה!!! וכוורת, pink floyed אהבה ממבט ראשון? מממ...לא. מה עושה אותי מאושרת? מזג אוויר אביבי. (ועוד על מיני דברים) מה אני אוהבת לעשות? לטייל, להיות בתנועה, לקרוא, לשיר לצחוק להיות עם חברים/משפחה וכאלה. אוהבת להיות בבית? לא מזיק. אני שונה ממך תנסי לשנות אותי? לא. משפט מאפיין: holy shit! בחורה קנאית:לא הייתי אומרת. מאמינה בה': לא. החיים טובים לדעתך? יחסים עם ההורים: אחלה ברגע זה: לובשת: ג'ינס גופייה ואפודה מוזיקה: אהוד בנאי חושבת על: מה לענות על "חושבת על" הדבר האחרון ש: קניתי: נר ביריד אומניות שהיה בצעדת החולות של באר טוביה עשיתי: ניגנתי קראתי: חוברות של ג"ע את מי הייתי רוצה : להרוג: את הזבוב שמציק לי כשאני מנסה לישון לשמוע: רבין להיות כמו: עצמי כמה שיותר הסרט האחרון שראיתי: בקולנוע: זה היה לפני דורות (לא זוכרת) בטלויזיה : קוד פריצה במחשב: עד כאן. למי יש זמן מספר אחרון שחייגת : חברה שיש לה היום יום הולדת דבר אחרון ששתיתי/אכלתי: קפה, גזר פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכיתי: מתעניינים (מהתרגשות, וגם היית לי לחלוחית לא ממש בכיתי) פעם אחרונה שצחקתי: ארוחת צהריים בקומונה גע"בט האם את מעשנת: משתדלת שלא. (בהפסקה קיצר) ישנה עם חיות פרווה: כן. מנגנת על כלי נגינה: כן מאמינה שיש צורים חיים אינטליגנטים? יצורים חיים. זה מספיק. קוראת עיתון.: כן. תשמעו, תקשורת. מאמינה בניסים: כן מגדירה עצמי כסובלנית כלפי אחרים: כן, לפחות משתדלת בלשון המועטה . מתכננת ללמוד באוניברסיטה: למה לא? שונאת את עצמך: לא מביעה משאלות מזל מול כוכב נופל: בטח אוהבת את כתב היד:לא יודעת. הוא משתנה כל הזמן אוהבת לטייל בגשם: לא. כבר כתבתי אני ילדה של אביב אוהבת ציניות: כשהיא במידה שרה במקלחת: כל הזמן מקצוע שהייתי וצה לעסוק בו: מדריכת צלילה/סקי/אופניים... הכי שונאת בעצמי: כל מיני. רגישות? בעייה בהתמדה.... הכי אוהבת בעצמי: כל מיני. נתינה (מהסוג הערכי..), רצינות מול "לקחת דברים בקלילות"... פיצול אישיות: קורה..קורה.. לפני המוות: מה מוות עכשיו??? מה השאיפה בחיים: למצות אותם כמה שיותר. וואי, זה באמת ארוך. סחטיין על מי שהגיע עד לפה.

סר גל ית

New member
שכחתי מזל- טלה.

ואני גם מנסה להפטר מהחתימה שלי של דילן מלפני שנה אז למי שיש טיפים, בבקשה.

rinani

New member
גלית יקרה:

מופע שנות ה-70 זה אחלה סדרה גם אני מש אוהבת אותה חבל שנגמר! מי לא אוהב להיות בתנועה התנועה זה בערך כל חיי

taltoolit

New member
WELL THIS IS ME:

שם: טלי גיל: 14 מזל: קשת מאכל אהוב: ספגטי של אמא שתייה מועדפת: ויטמניצ'יק בטעם תפוזיםםם! יייהי! סדרה: כל ערוץ שלוש למיניהם וסוגיהם לפחות רובם. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא עד כמה שזכור לי. האם את אוהבת לצחוק על אנשים: תלוי איפה מתי ובהקשר למה :). כמה כריות: אחת היא הכי נוחה שבעולם. חיות מחמד: מתה לפני שבוע קינדר האהובה ז"ל. מוכנית אידיאלית: בימבה! מוזיקה בכלליות: אין משהו ספציפי מועדף. להקה אהובה: SAME SHIT מאמינה באהבה ממבט ראשון: אממ כן דיי. מה הדבר שעושה אותך מאושרת: חחחחח חיבוווק גדול כזה! מה את אובהת לעשות: אממ לצחוק המון, לישון, וואי יש המון דברים והשאלון עוד ארוך ככה ש... אוהבת להיות בבית: כן!!! THERE IS NO PLACE LIKE HOME! אני שונה ממך תנסי לשנות אותי: לא תעשה מה שמתחשק לך ואני מה שמתחשק לי וזה הכל. המשפט שמאפיין אותי: אני אגנוב ממברנס אבל גם "יהיה טוב\בסדר וכו' וכו'" את בחורה קנאית: נופ. מילים משפטים שמרבה להגיד: תכלס,טוב,אוקיי,קיבינימאט,ופאק :) האם את מאמינה בה': יאפי. החיים טובים לדעתך: יש עליות יש מורדות אבל בכללי הכי סבבה זה לחיות (חרוזים וווהו:) היחסים עם ההורים טובים: יאפי. ברגע זה לובשת: אמממ טרינינג. שומעת: "סינרגיה- עד שהכל ייגמר" אחלה שיר :)) חושבת על: חחחחח השורה הבאה מוקדשת במיוד למורקי ולטופי "עד כמה הייתי רוצה להיות עכשיו במעלה יוסף" :))) להיות כמו: ????? הסרט האחרון שראיתי: הכוכבים של שלומי סרט ענק. בטלויזיה: 8 מייל- חביב... במחשב: איזה סרטון מתוק. מספר אחרון שחייגתי: זה היה בבוקר מי זוכר דבר אחרון ששתיתי: ויטמינצ'יק! דבר אחרון שאכלתי: אגוזי אחרי שנים רבות כבר חשבתי שהפסיקו לייצר. פעם אחרונה שהתקלחת: היא הייתה היום בבוקר אבל אני מיד רצה לסיבוב נוסף. פעם אחרונה שבכיתי: עד כמה שזה יישמע נדוש אבל לא זוכרת אותה. פעם אחרונה שחייכתי: לפני דקה. חחח יש צינזור :) האם אני מעשנת: ננופ. מנגן על כלי נגינה: יונתן הקטן על פסנתר נחשב?! קורא עיתון: כמעט ולא. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן דיי. מתכוון ללמוד באוניברסיטה: אני מקווהץ מביע משאלות כשכובים נופלים: בטחחחחחחח. אוהב את כתב היד שלך: בערך. אוהב לטייל בגשם: בעקרון כם :)? שר במקלחת: לפעמממממים. הכי שונא בעצמי: לפעמים חוסר סבלנות. הכי אוהב בעצמי: אכפתיות! פיצול אישיות: אמממ רגע אני בודקת אמממממ לא?! :) לפני המוות: בנג'י!!! מה השאיפה בחיים: להנות מהם כמה שאפשר :::::::)

מ ו ר ע ל

New member
זה ברנס שגנב ממני!!!

גם הוא יודע טוב מאוד שיהיה טוב זה המשפט שלי!!!

למעלה