אני אנסה...
*שם: אלה לבנה *גיל: 17 וארבעה חודשים *מין: אני בת! שונאת ת'מילה נקבה! *מזל: שנוי במחלוקת. לפי מקורות מסויימים אני בתולה, ולפי מקורות אחרים אני מאזניים- בכל מקרה, אנ'לא מאמינה בזה, אז לא משנה... *מאכל אהוב: מרק דלעת של אבא, ולזניה של אבא. *שתיה מועדפת: קפה
. אני מכורה. *סדרה: 'משפ' סימפסון' ו-'חברים'
*פשע: אה... לא. *לצחוק על אנשים: כן... אני לא שולטת בזה....
*כריות: 3 *חיות מחמד: כלבה חמודה הכי בעולם (נראת כמו סמרטוט קצת...) בשם נלה (כמו במלך האריות...)
*מכונית אידאלית:
יגואר- ראיתי היום אחד בטבריה... אני לא מכירה יותר מידי...נראה לי שאני אסתפק באחת שנוסעת טוב ולא מכוערת מידי.
*מוזיקה: ישראלי ורוק. אבל יש כל מיני קיטצ' נחמדים לפעמים....
*להקה: טוב, הוא לא להקה, אבל הוא הכי מלך בעולם!
רובי וויליאמס! *אהבה ממבט ראשון: לא. אני לא חושבת שאפשר לאהוב בנאדם בלי שמכירים אותו. *עושה אותי מאושרת: חברים שלי (כן אני יודעת, אני פלצנית בטירוף כרגע...) *אוהבת לעשות: להיות עם חברים, עם המשפחה (לא תמיד...) לקרוא
, לישון
.... *אוהבת להיות בבית: כן. בדרך כלל כן.
*לשנות מישהו: לא. בדרך כלל לא. אלא אם כן אני חושבת שהבנאדם מאמין בדברים מעוותים מידי (כמו אלו שלא מאמינים בדמוקרטיה- אותם הייתי מנסה לשנות- או שהייתי מתרחקת... לא יודעת...) *משפט מאפיין: אין לי שמן של מוסך- באמת שאני לא יודעת.... *קנאית: נראה לי שקצת, אבל ממש קצת....
*מרבה להגיד:'שכל!', 'סתם!' (על אותו משקל של שכל), 'נו!', 'משעמם לי' *מאמינה ב-ה': לא.
*החיים הטובים לדעתי: להגשים חלומות ולא רק לשבת ולחלום! *יחסים עם ההורים: אחלה! הם לא החברים הכי טובים שלי, אבל אני אוהבת אותם הכי בעולם, ואני לא רבה איתם אף פעם. *לובשת: חולצה של
גרעין עודד רמת הגולן 16 ומכנסי פליז ענקיים.... *מוזיקה:ברגע זה בדויק- 'how soon is now'
*חושבת על: מעניין מה מעיין שלחה לי באימייל....
*דבר אחרון שקניתי: נראה לי שמברשת שיער.... *דבר אחרון שעשיתי: פסטה ורוטב עגבניות *דבר אחרון שקראתי: ספר מתח שאני לא זוכרת איך קוראים לו עכשיו....
*רוצה להרוג את: קשת!!!! סתם...לא... עכשיו אני יחסית רגועה, אבל בדרך כלל הייתי מוצאת מישהו להרוג... לא בא לי מישהו עכשיו. *רוצה לשמוע: אמן והייתי בהופעה של עברי לידר שוב, או בהופעה של שלמה ארצי שפספסתי, ואני מוכנה גם להתפשר על רובי וויליאמס.... *רוצה להיות: כמוני. כמובן שיש דברים שאני רוצה לשנות אצלי, אבל לא הייתי רוצה להיות כמו אף אחד אחר. *סרט אחרון בקולנוע: 's.w.a.t' סרט אדיר!!!!!! *סרט אחרון בטלוויזיה: 'חשיבותה של רצינות' (נראה לי לפחות שככה קוראים לזה...) *במחשב: בחיים לא ראיתי סרט במחשב.... *מספר אחרון שחייגתי:
לטיילר הביתה. הוא לא היה....
*דבר אחרון ששתיתי: קפה
, והוא עוד לא נגמר, אבל הוא קר....
*דבר אחרון שאכלתי: המון שוקולד מריר *פעם אחרונה שהתקלחתי: אתמול בלילה. *פעם אחרונה שבכיתי: שלשום לדעתי... אני חושבת...
*פעם אחרונה שחייכתי: אני מחייכת המון. לפני כמה דקות להערכתי.
*פעם אחרונה שצחקתי: צחוק רציני ממש- אתמול בעבודה.
*מעשנת: בשם כל החס וחלילות: לא!!!!
*ישנה עם חיות פרווה: כרגע רובן על המדף, אבל יש לי טריליון בובות.
היחידה שיש לה הכבוד לישון איתי היא
בובה של אלמו שאח שלי הביא לי מארה"ב הברית *כלי נגינה: למדתי המון: חלילית, אורגנית, פסנתר, גיטרה
(ויש לי אחת...), אבל הכלי שאני הכי אוהבת ואני עוד אקנה יום אחד זה
חליל צד!. *יצורים חיים בכוכבים אחרים: ננחס ככה- אני לא מאמינה שלא....
*קוראת עיתון: זה בעיה שבבית קוראים 'הארץ'... נראה אתכם מסתדרים עם גודל כזה של עיתון.... אבל משתדלת *ניסים: לא. לא מאמינה. *סובלנית: אני רוצה להיות, ומאמינה שזה חשוב, אבל זה לא בא לי בקלות... *אוניברסיטה: אולי ניסחף עוד קצת??? קודם נסיים י"ב ואז נדבר, טוב???? *שונאת את עצמי: חס וחלילה! לא!
*כוכבים נופלים: הפסקתי אחרי שסבא שלי נפטר.
*כתב יד: תלוי באיזה עט אני כותבת.... *לטייל בגשם: כן, אבל זה בעיה עם משקפיים.
*ציניות: לא יכולה בלי זה! *לשיר במקלחת: לא. *מקצוע: לא יודעת! מה זה השאלות המסובכות האלו באמצע החיים????
*שונאת בעצמי: את החוסר סובלנות שלי. *אוהבת בעצמי: לא עונה על זה. לא טובה בדברים האלו. *פיצול אישיות: אני חושבת שיש לי. בעצם לא. כן. לא. אולי.....
*לפני המוות: להגשים כמה משאלות גדולות *שאיפה בחיים: לגלות מה אני הכי רוצה מהחיים ולהגשים אותו (אם הייתי יודעת מה זה הייתי משתפת אתכם- פשוט אני עוד לא יודעת. בנתיים אני הולכת יותר על דברים קטנים)
וזהו! וואו.... זה היה מתיש.....