גם אני...
שם:קשת גיל: 18 וחודש ועשרה ימים מין: נקבה (למי אתם קוראים נקבה?!) מזל:גדי (הופתעתם? זה בסדר...כולם חושבים שאני קשת) מאכל אהוב: מאפים (פיצות בורקסים וכו...) ולפעמים גם ג'אנק פוד. (פקאן סיני בשוקולד לבן נחשב?) שתייה מועדפת:דיאט קולה...דההה

סדרה: בנות גילמור

האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:כן...הטרדתי מינית את זהר... האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:חחחחח ברור!!! (אגב זהר היום עזרתי לנרד מי"א באנגלית...בהפסקה) כמה כריות:2 לפחות חיות מחמד: בלסטר נעלם...כנראה מת... (רועי אל תצחק זה לא מצחיק!) מכונית אידיאלית:לנדרובר לבן!!!!!!!!!!!!!!!!! מוזיקה בכלליות:רוק ישראלי ו"קלאסיקות" באנגלית להקה אהובה: משינה נראה לי... מאמין באהבה ממבט ראשון?:בהחלט מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: אהבה....חופש...טיולים.... מה את אוהבת לעשות?:לטייל,לשחק כדורסל, לשמוע מוזיקה, להיות עם החברים שלי, ולצחוק. אתה אוהבת להיות בבית?:לפעמים כן ולפעמים לא אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?:לא. אם לא נסתדר עד כדי כנראה שלא נהיה חברים כבר. לא? מהו המשפט שמאפיין אותך?:המממממ המממממ לא יודעת. את בחורה קנאית?: קצת

מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: הו הל!, גאד דמט!,פאקינג שיט, אעלק, שיט מאדא פאקא, הולי קראפ, הולי שיט, הל הלוהים! האם אתה מאמין בה´?:לא החיים הטובים לדעתך:לעשות מה שאני אוהבת עם אנשים שאני אוהבת. היחסים עם ההורים טובים?:כן...די... ברגע זה:תפוס לי הצוואר לובשת:ג'ינס שאני ממש אוהבת מתמנון וסווצ'ר של גער"ה 16. מוזיקה: כל מה שנשאר-בוטן מתוק בקרקס (את הדיסק שלי...) חושבת על:אני הולכת לישון עוד מעט

*הדבר האחרון ש... קניתי: קוראסון עם שוקולד השחר היום במזנון של בי"ס. עשיתי: אכלתי צהריים. קראתי: צוות איתמר- ספר ההמשכים שלי בספריה של בי"ס. (ואני גם קוראת את סיפורים של קפקא שקיבלתי ליומולדת) את מה/את מי היית רוצה? להרוג: היא לא תכנס לפה ובכל זאת אני לא אכתוב את שמה...זהר בטח יודעת מי זו... עלק יודעת חיחיחיחיחיי לשמוע:אני אוהב אותך להיות כמו: זהר?

האחרון סרט אחרון שראיתי: נוטינג היל נראה לי. (כן זהר זה היה אחרי באזז) בקלונוע:האסונות של נינה נראה לי בראש השנה אחרי שאלי נסע...נסעתי עם אמא לבית גבריאל. בטלוויזיה:נוטינג היל

במחשב: מספר אחרון שחייגת: 1*7*81-*05 דבר אחרון ששתית:דיאט קולה דבר אחרון שאכלת:מרק אפונה מעולה! ובשר ופשטידה. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב...אבל הפעם שלפניה...לא מדברים על זה

פעם אחרונה שבכית:במתעניינים כשגיליתי דברים שגרמו לי לבכות. פעם אחרונה שחייכת:היום כשראיתי את הגרעינר שלי חוזר מרגילה

פעם אחרונה שצחקת:היום כשדיגדגתי את דימה

האם אתה: מעשן/ת?:לא ישן עם חיות פרווה:עם עצמי. מנגן על כלי נגינה:לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא. קורא עיתון: כל צהריים עם האוכל מאמין בנסים:לא ממש מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:כן לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:לא שנראה לי שונא את עצמך: פחות או יותר מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן וגם על ריסים שנפלו אוהב את הכתב יד שלך:לא חחחחחח אוהב לטייל בגשם:מאוד! אוהב ציניות:איך הייתי חיה בלעדיה?? שר במקלחת:רק כשאני מפעילה רדיו במקלחת ויש מוזיקה

מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:מוכרת פרחים הכי שונא בעצמי:את עצמי. הכי אוהב בעצמי:העיניים שלי. פיצול אישיות: כן בטירוף! לפני המוות: ללכת לים עם האנשים שאני אוהבת ולצחוק! מה השאיפה בחיים:למצוא אהבה אמיתית וכנה שתחזיק מעמד לנצח עם משפחה אוהבת ומתוקנת מהטעויות של ההורים שלי.