ש-א-ל-ו-ת ! והרבה....

rinani

New member
שי היקר:

זה כל כך לא מקורי לרשום במין את מה שרשמת! ממך ציפיתי ליותר.. אוף למה כולם רא כוכבים נופלים ורק אני לא!

מ ו ר ע ל

New member
שלי, די משעמם אני...

שם: עומר חרובי גיל: 18 מין: זכר מזל: קשת מאכל אהוב: אני לא חושב שיש אחד כזה שתייה מועדפת: מים - טעם החיים. סדרה: שמש (כן אני יודע שאני מוזר) האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: פרצתי לבית של עצמי (הרבה פעמים) האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: אני לא כזה... כמה כריות: 2! ו3 שאני קורא... חיות מחמד: אין. מכונית אידיאלית: העיקר שתהיה מכונית מה איכפת לי איזה...(אני קיבוצניק) מוזיקה בכלליות: רוק! להקה אהובה: כוורת! ואני חושב שיש גם משינה...! מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא! מה הדבר שעושה אותך למאושר?: לראות נוף ממש יפה. גשם/ברד/שלג עצבני בבית מה אתה אוהב לעשות?: להדריך(לפחות פעם אהבתי) לטייל ולהשתולל! אתה אוהב להיות בבית?: מדי פעם זה נחמד... אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: לא מטיף מוסר לאף אחד! מהו המשפט שמאפיין אותך?: No way the way just smile אתה בחור קנאי?: לא. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: יהיה טוב ושיהיה בכיף!(בטח יש עוד...) האם אתה מאמין בה´?: עוד לא החלטתי... החיים הטובים לדעתך: לטייל במקומות הכי יפים ולראות נופים ירוקים. היחסים עם ההורים טובים?: טובים מאוד.... ברגע זה: לובש: את הבגדים שאני ישן איתם והולך איתם לבי"ס ועושה איתם הכל בעצם. מוזיקה: שומע מוזיקה במחשב כמובן, יש רשימה ארוכה מה שבה בעיקר רוק ישראלי. חושבת על: זה שיהיה טוב... *הדבר האחרון ש... קניתי: לחם זיתים בהיפר?! עשיתי: אכלתי:) קראתי: הארי פוטר החמישי... את מה/את מי היית רוצה? להרוג: הרשימה ארוכה...:) לשמוע: גם כאן הרשימה ארוכה... להיות כמו: אין דבר יותר טוב חוץ מאשר להיות עצמך. האחרון סרט אחרון שראיתי: משחק מכור בקלונוע: זה היה ממש ממש מזמן אני כמעט לא הולך לקולנוע... בטלוויזיה: חברים במחשב: לא רואה סרטים או דברים במחשב... מספר אחרון שחייגת: 8278 זה בתוך הקיבוץ:) דבר אחרון ששתית: מים כמובן. דבר אחרון שאכלת: סנדוויץ' עם פסטרמה... פעם אחרונה שהתקלחת: היום לפני כמה שעות, או שכבר עברנו יום אז זה אתמול פעם אחרונה שבכית: יש הבדל אני כל הזמן דומע... בכי בכי לפני שנתיים! פעם אחרונה שחייכת: אני חושב שזה קורה כל הזמן למשל עכשיו...:) פעם אחרונה שצחקת: היום שראיתי חברים... האם אתה: מעשן/ת?: לאאאאאאאאא! ישן עם חיות פרווה: לא! מנגן על כלי נגינה: לא! מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא גיבשתי החלטה! קורא עיתון: כן! מאמין בנסים: יהיה טוב! מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא תמיד. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: סביר להניח... שונא את עצמך: מדי פעם כן... מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן:) אוהב את הכתב יד שלך: אני חושב שהוא סביר... אוהב לטייל בגשם: כככככככן! אוהב ציניות: לאאאאאא! שר במקלחת: לא... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מדריך טיולים. הכי שונא בעצמי: שאני קוטר! הכי אוהב בעצמי: שאני היפר! פיצול אישיות: אין לי אני חושב... לפני המוות: אין תגובה. מה השאיפה בחיים: להיות מאושר. קצת תוספות...:) סרט פולחן: גבעת חלפון! מחלה: אני אסמטי! אלרגיות: לאבק! ויהיה טוב....

rinani

New member
גמד שלי:

לקרוא הארי פוטר בזמנך החופשי??? קראתי עמוד אחד בספר הראשון ופרשתי בשיא! למה את שונא את עצמך???? אנשים תאהבו את עצמכם זה כייף תאמינו לי!

kedeman

New member
../images/Emo124.gifלא לפרסם מספרי טלפון../images/Emo36.gif

תפסיקו לפרסם מספרי טלפון ותעשו טובה מי ששלח פה מספר טלפון שיכתוב את ההודעה שלו מחדש כי בערב אני אמחק פה את ההודעות שיש בהן מספר!

RMXXX

New member
מה זה משנה אם יש מספר אבל לא

כתוב של מי הוא? זה בדיוק כמו שאני יכתוב עכשיו 123456789, זה סתם מספר שאף אחד לא יודע של מי הוא....

kedeman

New member
מה אכפת לך?

זאת הבקשה בקשה מאוד קלה אם אתה באמת חייב לרשום מספר טלפון אז לפחות תצנזר ממנו 3-4 מספרים כדי שלא יהיה מספר שלם (ע"ע ההודעה של קשת)

Hegze

New member
חיח

נישתעשע לפני השינה שם: שגיא גיל: 17 מין: זכר מזל: בתולה מאכל אהוב: פיצה.. אני חושב שתייה מועדפת: נקטר מנגו.. או משו סדרה: סאות' פארק או סמוראי ג'ק.. קשה להחליט האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: לא. אני גם לא עושה את זה כמה כריות: 2 חיות מחמד: כלב מכונית אידיאלית: כזאת שנוסעת מוזיקה בכלליות: מטאל ואלקטרוני להקה אהובה: אין מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא ממש מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: לאכול קבוקים מה את אוהבת לעשות?: לאכול קבוקים סתם. להתבטל, לראות טלויזיה, מחשב וחברים. אתה אוהבת להיות בבית?: לא להרבה זמן אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: חיח. לא מהו המשפט שמאפיין אותך?: לא מצאתי כזה את בחורה קנאית?: אני לא בחורע מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "ממש טוב" "ממציא" "ממש מסריח" "טמבל" האם אתה מאמין בה´?: לא בדיוק אבל בערך בים בם בום החיים הטובים לדעתך: חיים היחסים עם ההורים טובים?: אני משער שכן פחות או יותר ברגע זה: לובשת: מכנס, בוקסר, חולצה ועוד חולצה מוזיקה: My dying bride - For you חושבת על: מה שאני מזיין עכשיו ת'שכל ושאני ממש עייף *הדבר האחרון ש... קניתי: פיצה! עשיתי: כתבתי "פיצה!" קראתי: "קראתי:" (?!) את מה/את מי היית רוצה? להרוג: הרבה אנשים לשמוע: גם הרבה אנשים להיות כמו: ני האחרון סרט אחרון שראיתי: ג'י וסליינט בוב.. אבל ראיתי אותו מזמן תאכלס בקלונוע: שר הטבעות: שובו של המלך. סרט ממש טוב בטלוויזיה: לא זוכר במחשב: ג'יי וסיילנט בוב מספר אחרון שחייגת: השיחות היוצאות יודעות לספר שחייגתי ל"קארין הסקסית" אבל זה לא ממש הייתי אני דבר אחרון ששתית: חלב דבר אחרון שאכלת: זיוה פעם אחרונה שהתקלחת: לפניי מממ יומיים פעם אחרונה שבכית: לפניי שבוע.. או משו כזה פעם אחרונה שחייכת: 5 דקות פעם אחרונה שצחקת: 10 דקות.. מה אני זוכר?! האם אתה: מעשן/ת?: לא ישן עם חיות פרווה: חס ושלום מנגן על כלי נגינה: מנסה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: יש מצב קורא עיתון: שיוצא מאמין בנסים: חיח.. לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: אולי. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: אולי. שונא את עצמך: חיח למה? מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לפעמים אוהב את הכתב יד שלך: כן הוא פסדר אוהב לטייל בגשם: כשיש לי נעליים שלא חודרות להם מים בכיף אוהב ציניות: מידיי פעם שר במקלחת: לא מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משהו שיתאים לי.. לא יודע להגיד כרגע הכי שונא בעצמי: המממ.. אנלא שונא אותי. אני סבבה איתי הכי אוהב בעצמי: שאני מצליח לשמח פה ושם אנשים שאני אוהב פיצול אישיות: חחחחחחחחחח גם אם היה לי.. הייתי יודע מזה?.. די מפגר לשאול את זה לפני המוות: עדיין לא החלטתי. מה השאיפה בחיים: ליחיות וזה ועכשיו...... לישון!

גם אני אנסה... :)

שם: ליאור ראובני גיל: 15 ושמונה חודשים!! מין: נקבה מזל: תאומים מאכל אהוב: כדורי שוקולד!! שתייה מועדפת: פאנטה שוקטהה סדרה: חברים האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: חח עדיין לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: ממש לא כמה כריות: 1 חיות מחמד: כלב וכלבה :) מכונית אידיאלית: פג'ו מוזיקה בכלליות: טראנסים בעיקר!! להקה אהובה: משינה מאמין באהבה ממבט ראשון?: יאפ מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: לשמוע מוזיקה ולשמוע דברים מצחיקים מה את אוהבת לעשות?: לישוןןןן ולדבר בטלפון אתה אוהבת להיות בבית?: לא ממש... אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: לא.. כמו שאני לא הייתי רוצה שישנו אותי! מהו המשפט שמאפיין אותך?: חח עוד לא המציאו אחד כזה את בחורה קנאית?: לא ממש.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מתי מתחילים??, למה כל כך הרבה זמן? האם אתה מאמין בה´?: לא.. החיים הטובים לדעתך: אממ.. כסף והרבה כסף ואז לעשות כל מה שבא לי!! היחסים עם ההורים טובים?: כן.. פסדר.. ברגע זה: לובשת: חולצת ביתספר (בעע תלבושת..) ג'ינס ומעיל כי קררררררר מוזיקה: the verve- bittersweet symphony חושבת על: איך אני נרדמת עוד כמה דקות... *הדבר האחרון ש... קניתי: שוקובו יאממ עשיתי: בדקתי הודעות באי מייל.. אחרי שנים שכבר לא בדקתי.. פחח קראתי: חצוצרה בואדי (הכריחו אותי!!) את מה/את מי היית רוצה? להרוג: את כל החרקים בעולם!! לשמוע: שירים שקטים.. בא לי עכשיו להיות כמו: מאמ.. לא יודעת.. האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: אהבה זה כל הסיפור בטלוויזיה: בגוף ראשון במחשב: אקס מן 2 מספר אחרון שחייגת: אמא דבר אחרון ששתית: שוקו דבר אחרון שאכלת: פיתה עם פווול שוקולד פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: לפני שבוע פעם אחרונה שחייכת: לפני שעה פעם אחרונה שצחקת: לפני שעה האם אתה: מעשן/ת?: לא ישן עם חיות פרווה: מה?!?! חח לא.. מנגן על כלי נגינה: לא ממש.. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן קורא עיתון: כן מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא תמיד... לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן שונא את עצמך: לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לפעמים אוהב את הכתב יד שלך: כן.. אוהב לטייל בגשם: מאוד!! אוהב ציניות: חח כמעט כל שניה שר במקלחת: לפעמים מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: טייסת או סופרת הכי שונא בעצמי: ציפורניים נראות פשוט נורא!! הכי אוהב בעצמי: עיניים פיצול אישיות: כן!! ברור!!! לפני המוות: לעשות צניחה חופשית מה השאיפה בחיים: לצחוק ולהנות מכל רגע THE END!

rinani

New member
ליאור יקרה:

כדורי שוקלד... זה יאמי! תכיני לי גם.. חברים ניראה לי שזה כולם אמרו טוב בערך כולם אמרו שהם אוהבים את זה ובצדק! לצחוק כל הזמן זה מה שאני עושה!

rinani

New member
שגיא היקר:

לאכול בקבוקים ??? לא ממש הבנתי אבל אם אתה רוצה אני מוכנה להביא לך כל שבוע בקבוק לאכול!

Hegze

New member
אני יקר?

מעניין בכל מיקרה לא בקבוקים קבוקים.. אבל בעצם.. גם בקבוקים יכול להיות דבר מעניין

קשתונה

New member
גם אני...

שם:קשת גיל: 18 וחודש ועשרה ימים מין: נקבה (למי אתם קוראים נקבה?!) מזל:גדי (הופתעתם? זה בסדר...כולם חושבים שאני קשת) מאכל אהוב: מאפים (פיצות בורקסים וכו...) ולפעמים גם ג'אנק פוד. (פקאן סיני בשוקולד לבן נחשב?) שתייה מועדפת:דיאט קולה...דההה:) סדרה: בנות גילמור:) האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:כן...הטרדתי מינית את זהר... האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:חחחחח ברור!!! (אגב זהר היום עזרתי לנרד מי"א באנגלית...בהפסקה) כמה כריות:2 לפחות חיות מחמד: בלסטר נעלם...כנראה מת... (רועי אל תצחק זה לא מצחיק!) מכונית אידיאלית:לנדרובר לבן!!!!!!!!!!!!!!!!! מוזיקה בכלליות:רוק ישראלי ו"קלאסיקות" באנגלית להקה אהובה: משינה נראה לי... מאמין באהבה ממבט ראשון?:בהחלט מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: אהבה....חופש...טיולים.... מה את אוהבת לעשות?:לטייל,לשחק כדורסל, לשמוע מוזיקה, להיות עם החברים שלי, ולצחוק. אתה אוהבת להיות בבית?:לפעמים כן ולפעמים לא אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?:לא. אם לא נסתדר עד כדי כנראה שלא נהיה חברים כבר. לא? מהו המשפט שמאפיין אותך?:המממממ המממממ לא יודעת. את בחורה קנאית?: קצת:) מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: הו הל!, גאד דמט!,פאקינג שיט, אעלק, שיט מאדא פאקא, הולי קראפ, הולי שיט, הל הלוהים! האם אתה מאמין בה´?:לא החיים הטובים לדעתך:לעשות מה שאני אוהבת עם אנשים שאני אוהבת. היחסים עם ההורים טובים?:כן...די... ברגע זה:תפוס לי הצוואר לובשת:ג'ינס שאני ממש אוהבת מתמנון וסווצ'ר של גער"ה 16. מוזיקה: כל מה שנשאר-בוטן מתוק בקרקס (את הדיסק שלי...) חושבת על:אני הולכת לישון עוד מעט:) *הדבר האחרון ש... קניתי: קוראסון עם שוקולד השחר היום במזנון של בי"ס. עשיתי: אכלתי צהריים. קראתי: צוות איתמר- ספר ההמשכים שלי בספריה של בי"ס. (ואני גם קוראת את סיפורים של קפקא שקיבלתי ליומולדת) את מה/את מי היית רוצה? להרוג: היא לא תכנס לפה ובכל זאת אני לא אכתוב את שמה...זהר בטח יודעת מי זו... עלק יודעת חיחיחיחיחיי לשמוע:אני אוהב אותך להיות כמו: זהר?:) האחרון סרט אחרון שראיתי: נוטינג היל נראה לי. (כן זהר זה היה אחרי באזז) בקלונוע:האסונות של נינה נראה לי בראש השנה אחרי שאלי נסע...נסעתי עם אמא לבית גבריאל. בטלוויזיה:נוטינג היל:) במחשב: מספר אחרון שחייגת: 1*7*81-*05 דבר אחרון ששתית:דיאט קולה דבר אחרון שאכלת:מרק אפונה מעולה! ובשר ופשטידה. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב...אבל הפעם שלפניה...לא מדברים על זה:) פעם אחרונה שבכית:במתעניינים כשגיליתי דברים שגרמו לי לבכות. פעם אחרונה שחייכת:היום כשראיתי את הגרעינר שלי חוזר מרגילה:) פעם אחרונה שצחקת:היום כשדיגדגתי את דימה:) האם אתה: מעשן/ת?:לא ישן עם חיות פרווה:עם עצמי. מנגן על כלי נגינה:לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא. קורא עיתון: כל צהריים עם האוכל מאמין בנסים:לא ממש מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:כן לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:לא שנראה לי שונא את עצמך: פחות או יותר מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן וגם על ריסים שנפלו אוהב את הכתב יד שלך:לא חחחחחח אוהב לטייל בגשם:מאוד! אוהב ציניות:איך הייתי חיה בלעדיה?? שר במקלחת:רק כשאני מפעילה רדיו במקלחת ויש מוזיקה:) מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:מוכרת פרחים הכי שונא בעצמי:את עצמי. הכי אוהב בעצמי:העיניים שלי. פיצול אישיות: כן בטירוף! לפני המוות: ללכת לים עם האנשים שאני אוהבת ולצחוק! מה השאיפה בחיים:למצוא אהבה אמיתית וכנה שתחזיק מעמד לנצח עם משפחה אוהבת ומתוקנת מהטעויות של ההורים שלי.

גמני גמני!!

שם:גל גיל:17 ואממ 4 חודשים פחות 9 ימים...(אקיצ, ה17.10.86) מין:נקבה מזל:מאזניים מאכל אהוב:מרק קניידעלך שולט! שתייה מועדפת:אר.סי קולה סדרה:חברים או המורדים למרות רמת השטחיות... האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:משו כזה.. האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:לפעמים כמה כריות:1 גדולה פלוס 2 קטנות חיות מחמד:כלבה-לילי. מכונית אידיאלית:לא מבינה בזה. מזה משנה,העיקר שזה נוסע. מוזיקה בכלליות:ב כ ל ל י ו ת! להקה אהובה:משינה ואתניקס מאמין באהבה ממבט ראשון?:לפעמים מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:אחותי הקטנה מה את אוהבת לעשות?:לישון אתה אוהבת להיות בבית?:תלוי מתי אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?:בחיים לא מהו המשפט שמאפיין אותך?:עוד לא הצליחו לאפיין אותי. את בחורה קנאית?:כן,מודה. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"לא יודעת.." "מה קשור/מה הקשר" "אוף" ולאחרונה גם נדבקתי ב"חפיף".. האם אתה מאמין בה´?:לא ברור. החיים הטובים לדעתך:לא להגזים..חביבים! היחסים עם ההורים טובים?:לא בדיוק, ותלוי מתי. כל שני וחמישי לא.. ברגע זה: לובשת:ג'ינס וקפוצ'ון מוזיקה:אמינם.. חושבת על:זה שמור במערכת.. *הדבר האחרון ש... קניתי:צעיף עשיתי:אכלתי קוסקוס.. קראתי:הארי פוטר האחרון.. את מה/את מי היית רוצה? להרוג:יותר מדי אנשים..ואת יוצר השאלון הזה! לשמוע:ממ...איי בליב..(איי קן פלייייייייי.....) להיות כמו:דמבו האחרון סרט אחרון שראיתי:מלך האריות הראשון עם אחותי הקטנה בסינמה סיטי. בקלונוע:כנ"ל.. בטלוויזיה:לא זוכרת במחשב:לא רואה.. מספר אחרון שחייגת:מזה משנה, אני במלא לא זוכרת! דבר אחרון ששתית:אר.סי קולה דבר אחרון שאכלת:קוסקוס פעם אחרונה שהתקלחת:לפני שעה פעם אחרונה שבכית:לפני יומיים פעם אחרונה שחייכת:לפני כמה דקות (?) פעם אחרונה שצחקת:לפני 10-5 דקות האם אתה: מעשן/ת?:לא... ישן עם חיות פרווה:הבובת כלב שלי זה נחשב? מנגן על כלי נגינה:ניגנתי..בעבר.. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:יש מצב..עוד לא התעמקתי בזה קורא עיתון:כן(מגמת תקשורת...מה לעשות שהמורה מכשילה אותנו כל בוקר מה היה אתמול בראש החדשות?) מאמין בנסים:לפעמים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:ממש לא.. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:מייבי.. שונא את עצמך:גם. מביע משאלות מול כוכבים נופלים:לא..זה טיפשי אוהב את הכתב יד שלך:מחבבת אוהב לטייל בגשם:מאוד אוהב ציניות:לפעמים שר במקלחת:תמיד מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:מקרינת סרטים בקולנוע..זה ממש אדיר אם חושבים על זה.. הכי שונא בעצמי:עקשנות יתר הכי אוהב בעצמי:אווווווותתתתתייי..סתם..לא יודעת=/ פיצול אישיות:לא לפני המוות:חיים מה השאיפה בחיים:לחיות בשקט זהו.צ'אוו.

למעלה