שתי שאלות

לא בטוחה שזה משנה

יתכן שאילו לא היינו שוכבים זה היה מקל מעט את החוויה של להיזרק
מצד שני אני מניחה שגם אלו שלא שוכבים בדייט שלישי, כבר עושים כל מיני דברים, אז מה זה כבר חשוב.
אבל אני באמת לא יודעת.

לפי דעתי ניצלו אותך לסקס

וגם אם רק היית יורדת לו, זה גם היה ניצול.

זה שגברים לא משתדלים להישמר מסיטואציות כאלו, לא הופך את זה לבסדר.

ורק להבהיר

אם את יזמת את הסקס בעצמך, או אפילו רצית אותו גם אם למחרת היית יודעת שאתם נפרדים, אז ניחא. אבל אם הוא יזם את הסקס, וידע שהרגש שלו כלפיך על הפנים וזה לא זה, אז הוא ניצל אותך.

נשמע לי אולי קצת מרחיק לכת לקרוא לזה ניצול :-

לא יודעת, ניצול נשמע כמו משהו נוראי...
חוץ מזה, בשביל שזה יהיה ניצול, אני צריכה להרגיש מנוצלת, לא?
בחוויה שלי היו שם בסך הכל שני אנשים, שעושים ניסיון, ורואים איך זה הולך...
(יש גם עוד כמה פרטים ברקע שלא ארחיב עליהם כרגע, אבל אם היית יודע אותם אני מניחה שלא היית עושה את המסקנה הזאת)

יכול באמת להיות שהפרטים שהשמטת

חשובים.

מהפרטים שמסרת, אם אני הייתי הבחור, הייתי מרגיש שניצלתי אותך, לגמרי.

2המרפא

New member
למה ניצלו ומה הקשר בין מחט לתחת?

מה זאת אומרת הגבר ניצל אותה? היא לא נהנתה? היא עשתה לו טובה שהיא שוכבת איתו? אולי אם זאת הייתה הגישה באמת שהגבר מרגיש את זה ולא בא לו עלייך.
אין דבר כזה ניצלו ואין דבר כזה זמן סביר עד ששוכבים. עם הנוכחית שכבתי בדייט הראשון אחרי שעתיים ואנחנו כבר 4 חודשים ביחד ויש דיבורים לגבי מגורים משותפים, האם ניצלתי אותה? עם האקסית שכבתי אחרי פחות משעה והייתי איתה שש שנים האם גם אותה ניצלתי? מספיק לחיות בימי הביניים, לאישה יש זכות להנות בדיוק כמו לגבר וזה שני אנשים בוגרים אז מה הקשר לניצול?

זה לא קשור להנאה

לשכב, ולמחרת להיפרד, זה מאוד לא נעים לאנשים רבים, ולכן מי שיש לו לב, מנסה לצמצם את הסיכויים שזה יקרה באשמתו.

מי ששוכבת בשעות הראשונות להיכרות, בהחלט לוקחת בחשבון שלא תראה את הבחור יותר. במקרה הזה אין בעיה, ואני רק מקווה בשבילה שהיא עושה זאת כדי להנות, ולא כדי שהבחור ירצה דייט שני.

מי ששוכבת אחרי מספר דייטים, בהחלט יש מצב טוב שהיא מאוד תיפגע אם אחרי יום או יומיים הבחור ייפרד ממנה. כבר היו שעות רבות של היכרות ביניהם, שהובילה לסקס - שהוא שיא מסוים של חיבור. היא כבר בונה ציפיות מסוימות.

לא אמרתי לא לשכב בדייט שלישי או רביעי, ולא אמרתי שהיא לא נהנית. רק אמרתי שאם הבחור רואה שזה פשוט לא זה עבורו, שלא ינצל, כי היא בטח מעדיפה שלא יהיה סקס ואז פרידה מיידית.

זה הכל עניין של רגישות, והגישה שלך אינה מציגה רגישות מיוחדת.

ועוד נקודה קטנה, נשים ממש לא צריכות סקס

כמו גברים.

ההבדל ביצר המיני בין אישה לגבר, הוא אדיר. בדייטים הראשונים, בהכללה גברים הרבה יותר רוצים את הסקס מנשים, גם אם לא יצא מזה כלום, גברים רוצים את הסקס, ונשים הרבה הרבה פחות.

2המרפא

New member
נשים לא צריכות סקס כמו גברים?!?!

גם נשים בטח לא נהנות מסקס ולא גומרות נכון?
אתה בטוח שלא צצת מימי הביניים? נשים זה כלי קיבול לזין שלי שאני אתן עבודה ואלך? אולי בגלל הגישה הזאת בא כל הסיפור הזה של לחכות ושטויות בסגנון. מעניין שאף פעם לא העפתי מישהי בגלל שהיא שכבה איתי בדייט ראשון-שני, אם כבר הסיבה לחתוך כשזה מגיע למיטה זה בגלל חוסר התאמה מינית. ואם מישהי לא מתאימה לי במיטה אני חותך כי אני לא רואה לזה עתיד ועדיף שאני אגלה את זה אחרי דייט ראשון מאשר למשוך את זה מלא זמן.
נשים רוצות וצריכות סקס לא פחות מגברים, נשים נהנות מסקס לא פחות מגברים והרוב שיצא לי להיות איתן בשמחה ישכבו פעמיים שלוש ביום, אני מניח שזה לא בא מתוך סבל.

נדמה לי שהכוונה היא-

שבשלבים מוקדמים של הקשר, נניח בדייט 3-4, הגבר הרבה פעמים עדיין זורם לו בסבבה שלו עם סקס, בעוד שהאישה רוצה יותר.
הגבר "נכנס" לקשר מבחינה מנטלית בצורה רצינית, הרבה אחרי האישה...

אז בואי אגיד לך משהו

במידה והיא מושכת אותו מינית, הגבר זורם בסבבה שלו עם סקס, גם כשהיא נכנסת אליו לרכב בפעם הראשונה (עוד לפני שישבו בבית הקפה/פאב לדייט הראשון).

תראי לגבר אישה יפה - בום! הוא רוצה סקס. על המקום בלי שאלות. זה הטבע הגברי.

מה ששמעת, נשים לא צריכות סקס כמו גברים.

גבר בעל יצר מיני של אישה, היה מוגדר כבעל יצר מיני חלש. לאישה יש יצר מיני נמוך, ולגבר יצר מיני גבוה (כהכללה). גבר צריך כל יום סקס, או עושה כל יום ביד, ואישה לא. ככה אנחנו בנויים. ברוך הבא למין האנושי :)

לשכב בדייט ראשון/שני ולהיפרד בדייט שלישי/רביעי זה לגמרי סביר, כי בדייט ראשון/שני עוד לא ממש יודעים משהו אחד על השני, ולא היה זמן לעכל כלום. אבל בדייט רביעי אם לא מרגישים מספיק, אין שום סיבה לרוץ למיטה, גם אם ההתאמה המינית טובה זה לא יעזור אם לא מרגישים מספיק. ואם החלטת להיכנס למיטה בדייט רביעי כי אתה מרגיש שאולי עוד יכול לצאת משהו, אז תן כמה שבועות שאולי יצא משהו, אל תגמור את זה אחרי דייט נוסף.

הקטע הזה שבנאדם שוכב בדייט רביעי (כי חשב שזה כן זה), ונפרד בשישי כי הגיע למסקנה שזה לא זה. אני לא קונה את זה. והייתי מספיק בסיטואציות הללו. היה אפשר להתנהל בצורה רגישה יותר.

2המרפא

New member
בכנות לא יודע באיזה נשים נתקלת

כנראה לא באותן נשים שאני נתקלתי בהן

אתה יודע מה? אני שמחה שכתבת את זה.

כי אפילו אם אני מתייחסת לסקס קצת יותר בקלות מאשר הבחורה הממוצעת - שהיתה אולי עושה סצנות במצב כזה ,
עדיין לפי מה שאתה כותב, גבר רגיש לא היה שוכב עם בחורה בזמן שהוא יודע שהוא עומד לזרוק אותה, וביודעו שהיא בטח כבר בנתה ציפיות וכו'.

אז זה משמח אותי לחשוב על הבחור הזה -שבאמת די היו לי ציפיות לגביו - כמישהו לא רגיש במיוחד. סתם כי זו תכונה שחשובה בעיני בבן זוג, ונחמד לי לחשוב שההוא לא היה כזה.
תודה

1Shir

New member
מה שאני לא מבינה בסיפורים כאלה

זה מה אתה רואה עכשיו שהיה נסתר מעיניך לפני כן?
מבחינתי זה לא "נורמלי", אבל מסתבר שזה מאוד אינדיבידואלי.
לגבי השאלה השניה, לדעתי תתחיל בטלפון, ותתן לה להחליט אם היא רוצה להיפגש עוד פעם אחרונה.

למעלה