שתי שאלות

מתי ידעת שזה לא זה?

לפני או אחרי ששכבתם?

וכן, ברור שזה קורה שאחרי כמה דייטים מבינים שזה לא זה.

אני חושבת שאני מעדיפה בטלפון.

shayCn

New member
אתה נורמלי

אחרי 6-7 דייטים להחליט שהיא לא מתאימה לך זה נורמלי לגמרי.
אז מה עם שכבתם? אז זה אומר שאתה צריך להתחתן איתה?
אתם הייתם בשלב שעדיין בודקים את הקשר.זה שלב ראשוני לגמרי,
וגם אם הסקס בשלב מוקדם,אז כשזה סקס מוקדם,
זו לגמרי בדיקת הכימיה בקשר וכנראה שזה מגיע בעקבות משיכה מטורפת.
אם כבר..אחרי 6 דייטים לשכב עם בחורה זה אפילו קצת באיחור.
להודיע לה בטלפון זו הדרך הכי ראויה ונכונה.
הסר דאגה מליבך ותמשיך בחייך לבאה.

מאחל לך שתמצא את זו שתהיה בטוח לגביה ותישארו ביחד.

המנטליות של לצאת כמה דייטים

לשכב, ולהיפרד מייד אחרי זה, היא מנטליות גברית. כמעט אך ורק גברים עושים את זה. למה אתה חושב שזה כך?

אתה חושב אולי הסקס

גורם להאצת תהליכים במוחו של הגבר, ומה שהיה לוקח לו להסיק אחרי חודש או חודשיים, פתאום הוא מבין אחרי 24 שעות?

זה ייתכן התיאוריה הזו, לא פוסל אותה כי לא נבדקה. אך יש הסבר פשוט יותר.

shayCn

New member
לטעמי,הסקס הראשון כשהוא מגיע בשלב מוקדם

אז הוא נועד על מנת לבדוק כימיה ואינטימיות.הדרך הנכונה לבדוק את זה
היא מתחת לסדינים.אין מה לעשות.
עם כל האוירת 'אוי גוועאלד' פה בפורום,בכל זאת כולנו אנשים בוגרים,לא קטינים

אנשים שבגילאי 30+ באמת מנצלים מצב לסקס וחושבים על הסקס כ'מטרה' שהם צריכים להשיג מהקשר ואז להמשיך הלאה,אז כנראה שהם שרוטים נפשית.
אם הבחור הזה היה פרפר שכזה,אז הוא היה עוזב אחרי 2 דייטים ולא מחכה 6 דייטים.(בכל זאת..זמן קצר ומלאכה מרובה לשרוטים שכאלו..)
אבל לדעתי,הוא לא מאלו.תראה,הוא אפילו לא יודע באיזו צורה להפרד ממנה..הוא נראה לך כמו הטיפוסים האלו ה'אמני סקס' שבעזרת מילים ומניפולציות מנצלים נשים?

אבל זה העניין שי

הם לא נפרדו על עניין הסקס, הוא דווקא טען שהיה סקס טוב. אני רק שואל למה לבדוק אינטימיות, כשדברים אחרים, מוקדמים יותר, לא נראים טוב?

והסיבה היחידה שאמרתי לו משהו, היא כי באמת נראה שהוא מנסה להיות בסדר. נראה שיש פה איזה רצון למזער פגיעה. אז בנאדם כזה יש לו תקנה, ולהבא לדעתי יכול לאמץ התנהלות שתקל עליו להיפרד אם יצטרך.

shayCn

New member
נכון,ואתה מחזק את הטענה שלי

שהוא לא חיפש רק סקס.כי אם הסקס טוב,אז ממשיכים בקשר,לא נפרדים.
יכול להיות,שבדיוק כמוני,הוא רואה את הסקס הראשון בקשר כסוג של 'בדיקה'.זה לדעתי לא חייב להגיע אחרי אלמנטים אחרים.
מספיק שתהיה שם משיכה מטורפת,תקשורת מצויינת ואלו סיבות להכנס איתה לסקס רק שאחר כך הוא מגלה שאין להם מספיק נושאים משותפים,שהוא לא יכול לסמוך עליה..וזה מספיק כדי לפרק קשר של 6 דייטים.
תאמין לי דניאל,אפשר לפרק זוגיות ארוכה של 2 דייטים רק על סמך סמס 'בוקר טוב'

shayCn

New member
זו ממש לא הסיטואציה הסטיגמתית הזו

הוא יצא איתה 6-7 דייטים.זו התחלה של קשר.
אז הוא החליט ששניים-שלושה דייטים אחרי הסקס היא לא מתאימה לו.אז?
זה אומר שהוא מנצל אותה?
ואם הם היו שוכבים אחרי חודשיים ודייט אחר כך הוא היה ניפרד.אז עדיין זה ניצול לדעתך?

בהחלט.

אין שום סיבה לשכב ומיד לאחר מכן להיפרד, אלא אם כן מדובר בניצול למטרת מין.

אני כן יכול להבין סקס בדייט ראשון. הם לא מכירים זה את זו, וזה סתם חרמנות ואף אחד לא מצפה לכלום וגם לא יודע כלום. אבל אחרי מספר דייטים, אם שוכבים, זה אמור להיות אישור שמה שאתה רואה מולך מוצא חן בעיניך, לפחות לאותו שלב, ולא יומיים לאחר מכן זה לא שלב אחר. ואני מבין פרידה על חוסר התאמה מינית, אבל זה לא מה שהיה כאן.

נהיה ריאלים, המון גברים עושים את זה, כך שזה הפך לסוג של נורמה. שכל אחד יעשה מה שטוב לו. לדעתי הוא עשה משגה אסטרטגי ששכב איתה, ועכשיו יהיה לו פי אלף יותר לא נעים בפרידה.

תגובה כללית לכל המיני שרשור

לצורך הפרוטוקול, אצלי ודאי שאין את הגישה הזו של לצאת עם מישהי עד הסקס ואז להיפרד. צריך לזכור שגם לגברים יש, לפעמים, רגשות, ומן הסתם סקס זה דבר שמחבר עוד יותר את הצדדים. אני חושב שלכל גבר שיוצא/יצא לדייטים בחייו היו סיטואציות שהוא ידע שהבחורה שיושבת מולו בדייט ראשון/שני לא תהיה אשתו, ולא יצא מזה כלום, אבל שעוד דייט אחד או שניים הם יכולים לשכב.
אז אני לא עשיתי זאת מעולם, ואף פעם לא היה לי רצון לעשות את זה. סקס זה רגשות גם בשבילי, ונכון, זה גם מחבר את הצד השני.

בקשר לבדיקה של עניינים, אינטימיות וכו' - אני שוב מוחה על החשיבה המדעית. לפעמים מגיעים לסיטואציות בחיים שיש קשר, יש משיכה, יש חיבור ואז יש סקס. הסיבות לפרידה יכולות להיות לפני, אחרי, במהלך וכפי שכתבתי קודם - אני לא רואה טעם בלהמשיך עוד חודש "על עיוור".

מיכי 10

Member
כתבתי לך קודם תגובה מאד מושקעת, עם תשובות

לשתי השאלות, כולל איך הגעתי פתאום לפורום הזה. קיבלתי הודעה שהתגובה תיבדק, או משהו כזה. נראה לי שהיא נמחקה, אבל לא בא לי לחזור על הכל.
אז בינתיים אנסה לענות לך שוב, בתקווה שלא תימחק גם תשובה זו, אבל בקיצור. (ואני בגיל 30 + ועוד כמה פלוסים
).

אם אתה מרגיש שלמרות שהיה נחמד וכיף, כבר לא מתאים לך, עדיף שתסיים את הקשר עם אותה בחורה מוקדם ככל האפשר, כדי לא להחמיר את המצב, וכדי לא לגרום עוד סבל מיותר לשניכם.

פחות חשוב אם תעשה זאת פנים אל פנים או דרך הטלפון. בכל מקרה זה בוודאי יכאיב לה מאד. אז תהיה נחרץ, אבל תעשה זאת בשיא העדינות ובצורה מכובדת, כמו שהיית רוצה לו היתה היא נפרדת ממך.
בהצלחה,
מיכל.

מיכי 10

Member
קיבלתי רשות "להתפרץ" לפורום שלכם

בזכות מפגש מנהלי פורומים, בו השתתף צלשלספק וגם אני, ועוד עשרים וכמה מנהלים.
אז למרות שאני בגיל 30+ ועוד הרבה (גיל 0 שכתוב בכרטיס האישי שלי, הוא שקר
), מצאו חן בעיני השאלות הלא קלות שלך, ואני רוצה לנסות לענות עליהן.
(בגלל בעיות טכניות, הדברים שכתבתי שלשום בלילה, הגיעו רק היום לפני הצהריים. אז ביקשתי מצלשלספק למחוק את התגובה הזאת. ועכשיו אני מביאה אותה לאחר ש"ערכתי" אותה מחדש, ומחקתי את הסיפורים האישיים מדי שלי).

1. אם כבר לא בא לך לראות את אותה בחורה, עדיף לגמור עם הסיפור מהר ככל האפשר, ולמנוע סבל גם מעצמך וגם ממנה. לדעתי צריך ללכת בהחלטה זו לפי האינטואיציות וההרגשה האישית.
ברור שמה שקרה לך, הוא נורמלי. זה ממש לא עניין של קבלת החלטה להפסיק או להמשיך לצאת אחרי כך וכך דייטים. זה גם לא עניין של מוסכמוֹת, אלא כל מקרה לגופו. זה אינדיבידואלי, ולא שייך אם קורה גם לאחרים או לא. באותה מידה שזה יכול לקרות או לא לקרות גם אצלך עצמך: הפעם אתה מרגיש כך, ובפעמים אחרות הרגשת או תרגיש אחרת, בלי כל קשר למקרה הנוכחי.

2. זו שאלה קשה יותר. בקריאה ראשונה, חשבתי שהייתי מעדיפה שיחה פנים אל פנים. במחשבה שנייה, אני לא בטוחה בכך. לי קרה ש"זרקו אותי" פעמיים בחיים. בפעם הראשונה (בגיל 19) זה היה פנים אל פנים, באופן פתאומי לגמרי. הייתי בהלם מוחלט, ולקח לי שנים לצאת מזה.

בינתיים נישאתי למישהו אחר ובנינו משפחה. הפרידה ממנו, כעבור שנים, היתה ביוזמתי, ולא היתה פשוטה, בעיקר בגלל הילדים. אבל הוא היה כל כך לא טוב אלי (בלשון המעטה), שהיתה גם הקלה גדולה.

גם לפני כשלוש שנים עברתי פרידה פתאומית וקשה ממישהו. הוא פשוט הפסיק להיות איתי בקשר, ולא הבנתי מה קורה. כשכבר לא יכולתי לסבול את הנתק, התקשרתי לשאול אותו. זו היתה פרידה דרך הטלפון.
גם הפעם קיבלתי את זה בהלם. (במשך הזמן בכל זאת חידשנו שוב את הקשר, והוא הצטער מאד כשהבין שההתנהגות שלו גרמה לי נזק נפשי).

(אישית, יש לי "כישרון" לבחור או להיבחר ע"י גברים שבצד הדברים החיוביים, גורמים לי הרבה סבל. ולא, אני ממש לא מזוכיסטית).

אז בתשובה לשאלה שלך, אני חושבת שכך או כך - פנים אל פנים או טלפונית - אתה צריך לעשות את הפרידה נחרצת, אבל בשיא העדינות. פשוט תנסה להזדהות עם הבחורה. כלומר, תחשוב איך היית מרגיש במקומה, ומה היה יכול להקל עליך, לו היו "זורקים" אותך. וכך תעשה.

ראיתי שמישהי כתבה לך שתשאל את אותה בחורה בטלפון אם היא מעדיפה להיפרד כך, או לפגוש אותך עוד פעם אחת. האמת, שגם אני חשבתי על רעיון כזה.

בהצלחה,
מיכל.

צלשלספק

New member
ברוכה הבאה

כפי שציינתי, הפורום פתוח לכולם ברמה החברתית.

היתרון המהותי בכך שקולגות לניהול מגיעים לכאן - מעבר לעובדה שיהיה להם כיף ונחמד, הוא שחברי הפורום נחשפים לחתימה של המנהל/ת הקולגה,
ובאים להציץ גם בפורום בניהולו.

גלישה נעימה מיכל

מיכי 10

Member
תודה על קבלת הפנים הנעימה, צלשלספק.

לְמה התכוונת בכך שהפורום פתוח לכולם ברמה החברתית? להבדיל מִמה?

לא חשבתי מראש על כך שיבואו בעקבותי לפורום שלי. אלא פשוט לא יכולתי להישאר אדישה כשקראתי את שאלותיו הדחופות של פותח השרשור הזה.

אבל האמת, שבעקבות מפגש מנהלים קודֵם, לפני כמה חודשים, זכיתי להכיר שני מנהלים של פורום אחר - תח"צ. ובאמת, לא זוֹ בלבד שבאו ובאים מאותו פורום גם לפורום שלי, אלא שהם הפתיעו אותי, ופתחו אצלם בפורום פינת בלשנות לכבודי. זה היה ממש חמוד. אלא ששם במקרה (או שלא במקרה), יש כמה משתתפים קבועים שמתעניינים בַּנושא.

בכל מקרה, אם יש כאן אנשים שרוצים לשאול שאלות בנושאי בלשנות ושפות העולם, כולל עברית, כמובן, או להשתתף בדיונים ולענות לשאלות של אחרים - תפדלו
נשמח לשתף אתכם בכיף

מיכל.

צלשלספק

New member
להבדיל מהכרות למטרות קשר זוגי

כי מי שלא בקטע הזוגי גם יכול לשהות כאן ולהשתתף בדיונים ולהכיר ברמה הוירטואלית חברים וחברות חדשים שכיף לקשקש איתם :)

מיכי 10

Member
נחמד
ו-
יש לי שתי שאלות טכניות אליך:

1. אני משתתפת בכמה פורומים, והשתתפתי בעבר בעוד כמה. אז יש לי על שולחן העבודה קיצורי דרך אל הפורומים שבשימוש כרגע. (אלה שאני לא כותבת בהם באופן שגרתי, עוברים משולחן העבודה לתיקייה בשם "פורומים באינטרנט", ונשלפים משם בשעת הצורך).
אבל משום מה, הפורומים האחרים נפתחים מיד, ורק לפורום הזה, לוקח זמן להיפתח. מדוע? ידוע לך משהו על כך, או שזאת רק בעיה שלי. מדובר "כולה" רק בכמה שניות, אבל זה קצת לא נוח.

2. איך זה שבראש הפורום נמצאת כל הזמן הודעה לא נעוצה "מטפלים זוגיים נבחרים"? האם זה קבוע כאן תמיד? האם זה שייך לסעיף "בעלי מקצוע" שבסרגל למעלה? כי ראיתי שם שמות זהים. ראיתי גם שההודעה הזאת "מתנהגת" באופן שונה מאשר הודעות רגילות.
ואני יודעת כמובן, שהודעה נעוצה יכולה להישאר נעוצה רק עד שלוש יממות. אז זו הסיבה שההודעה הנ"ל נעוצה בדרך אחרת?

לילה טוב,
מיכל.

צלשלספק

New member
נסי להחליף את הלינק לשם הפורום או להיפך

קיימות שתי כתובות לפורום האחת לפי שם והשניה redirect שאולי ולוקח יותר זמן.

ייתכן וזה משהו שקשור לקיצור עצמו או בשרתי תפוז, ככל הנראה מגודלו של הפורום

ההודעה הזו לא קשורה אלי ואני מתייחס אליה כרע במיעוטו באתר שמספק לי במה חופשית כגולש, לשטוח משנתי ולהעביר את הזמן (לכשיש זמן ונחה עלי המוזה) זאת ללא עלות כספית כשהפרסומות ושאר המפרסמים גם אם ״לא באים לי טוב״,
עד כדי מעמיסים ומציקים בעין - אני מקבל את זה בהבנה...שהאתר שמספק לי במה צריך גם להתפרנס לקיומו וקיום עובדיו.

ההודעה הזו עלתה כטענה מצד כמה וכמה מנהלים במפגש בשבוע שעבר, וואלה פרסום לכל דבר וענין אך ״לכאורה״ הודעה נעוצה. לא בשליטתי. חלק מהממשק החדש

למעלה