22
S shiray New member 1/3/04 #82 24 ויש מלא תמונות דומות אז אם בטעות אני מעלה את אותה אחת פעמיים זה בטעות...
S shiray New member 1/3/04 #85 ד"א שימו לב- אין לניקול עגילים!!! נראה לי פעם ראשונה שהיא בטקס בלי עגילים...
K Kidmaniac Liron New member 1/3/04 #87 תודה על כל התמונות! נראה לי שכבר כואב לה כ"כ בתנוכי האוזן שנמאס לה מהעגילים הכבדים האלה.
S shiray New member 1/3/04 #91 צופה בטקס ועכשיו אני מבינה למה כ"כ חשוב לקבוע מקומות ישיבה בטקס- כדי שמאחורי ניקול יישב בנאדם גבוה כמו שון קונרי ולא איזה טום קרוז או פיטר ג'קסון...
צופה בטקס ועכשיו אני מבינה למה כ"כ חשוב לקבוע מקומות ישיבה בטקס- כדי שמאחורי ניקול יישב בנאדם גבוה כמו שון קונרי ולא איזה טום קרוז או פיטר ג'קסון...
S shiray New member 1/3/04 #93 30 התמונות הבאות מיאהו ש... לא כותבים על התמונות שלהם וזה אחלה של דבר!
A American Girl New member 1/3/04 #100 אוי מי גאד../images/Emo70.gif היא מווששללממתתת הכל כ"כ תואם.. השימלה מדהימה.. האיפור כל נקודה תואמת... התיסרוקת יפה. בקיצור מהמם!
אוי מי גאד../images/Emo70.gif היא מווששללממתתת הכל כ"כ תואם.. השימלה מדהימה.. האיפור כל נקודה תואמת... התיסרוקת יפה. בקיצור מהמם!