שרשןר השטיח האדום!!!

shiray

New member
שרשןר השטיח האדום!!!

הנה התעוררתי (ואני מאוד מקווה שגם אתם התעוררתם ולא שכחתם להתייחס לשעון המעורר.... ) ועוד רבע שעה (טיפה פחות) מתחיל לו השטיח האדום! עוד מעט יתחילו לבוא אנשים ויהיה שמח. אז הנה השרשור שמתאים לשעתיים הקרובות- לדבר על כל מי שתלבש שמלות מזעזעות וכמובן לחכות לניקול! ומהרגע שניקול תבוא כמובן להתחיל לחפש ברשת תמונות בקצב ולהעלות (כי נעמה לא איתנו כאן היום....חחחח וגם ילנה). תהנו!!!!!!

shiray

New member
טוב אנשים אני ככה קרובה

מלעשות שרשור התפקדות או משהו. אין מצב שאני פה לבד!!!!

הי שירה!../images/Emo6.gif

גם אני פה אל תדאגי! יקח לי קצת זמן לשרשר כי המחשב שלנו בקומה למעלה והטלויזיה למטה , אבל אני יבוא הרבה!

shiray

New member
ייאיי

כבר התחלתי להילחץ... וממה שקרה בשנים הקודמות יש לנו עוד איזה שעה עד שניקול תגיע... יווו אני אוהבת את ההתרגשות הזאת שיש לפני האוסקר. ומתחילים לדבר גם על זה שגם קטגוריות שנראו בטוחות כבר יכולות עוד להפתיע ונתנו כל מיני דוגמאות... נקווה לטוב.

shiray

New member
ייקח עוד קצת זמן...

עכשיו באים כל אלה שיודעים שכשניקול תבוא לא יראיינו אותם... חחח ומה קישה שמה על השמלה? כאילו הדבר הקטן המוזר הזה על הכתפיים?? ואיזה מצחיק זה שיש לה בשיער סיכה של לוויתן...

shiray

New member
חחח ניו-זילנדית

סתם סתם צחקתי!!! זה ההומור שלי בשעה שכזו... לירון לא לעלות עליי!!!! ואני חייבת לציין שראיתי חלקים מכל הסרטים וממש שראיתי נעמי וקישה הרבה יותר טובות משרליז. שרליז סתם נראית מעוותת ויש לה הבעות פנים ממשמוזרות בסרט...

Kidmaniac Liron

New member
אני עוד רגע מצטרפת!

אני הולכת לראות את השטיח האדום בסלון (אל דאגה, גם שם יש מחשב עם אינטרנט) ואח"כ אני אחזור לחדר לראות את הטקס, אז ייקח לי קצת זמן לסדר שם את הכל ואני אצטרף במהרה

shiray

New member
יש!!!!

יווו ואני משתגעת פה! אני צמאה לאללה וכבר אין לי מושג מה להכין (ד"א חלק מההכנות זה תה או שחם לך מדי? חחח)... חוץ מזה שיש לנו עוד איזה מליון שעות פה ואם אני אתחיל לטחון אין לי מושג איפה זה יסתיים...

Kidmaniac Liron

New member
אוקיי אני פה! ../images/Emo6.gif

אני מתלבטת מה לראות... E! או ערוץ 3?? בכל אופן, איזה חמודה קישה קאסל יוז!!!!!!! תה זה בהחלט חלק מההכנות, אבל עוד לא :)

shiray

New member
חחחח ידעתי שזה יבוא!

חחח כמו שברור שברגעי המשבר, כשאני כמעט ארדם על המקלדת, אני אלך מהר להכין קפה (קר!!!!). ואני רואה ערוץ E!. יש יותר צחוקים נראה לי. וקישה ממש חמודה! נראה לי שעכשיו אבל כל נערה בת 13 מדמיינת את עצמה מועמדת לאוסקר...חחחח

אני מעדיפה E...

אני כבר לא יכולה יותר , אני חייבת כבר ליראות את ניקול!!! מה אתן אומרות על נעמי? לדעתי היא נראית מדהים!

shiray

New member
היא מדהימה!

תחשבי איזה כיף לחברות המשותפות שלהן...חחחח וגם לדעתי E! יותר טוב כי אנשים שם מצחיקים... וגם המרואיינים עצמם יודעים שיש צחוקים אז הם משוחררים (ראית כמה נעמי צחקה שם???) ויאללה נראה לי שעוד מעט ניקול תבוא.

shiray

New member
יווו אליסון קראוס!

הזמרת ששרה את השירים מקולד מאונטיין!!! היא נראית משמ ממש חמודה! (חחח היא אמרה שהיא תשיר ואז תוריד את כל הבגדים ותשיר את השיר השני ערומה כשג'ואן שאלה אותה אם היא תחליף בגדים לכל שיר). ויש לה שמלה ממש יפה (ראיתי אותה אבל רק שניה ורק מהמותניים ככה). ולא ידעתי שהיא תשיר יחד עם סטינג! חשבתי שהיא תבצע רק את The Scarlet Tide!!! וואיי אני מתה כבר לשמוע את הגרסה היום!!!

Kidmaniac Liron

New member
היא נועלת נעליים בשווי 2מיליון דולר

!!!!!! וואו...... אני מחכה בקוצר רוח לשירים! היא תשיר שלושה שירים! את השניים של קולד מאונטיין, ואז יש מין שיר משותף של סטינג, אלביס קוסטלו, אליסון קראוס ואנני לנוקס שנקרא LIBERTY

shiray

New member
האא סבבה

אז סטינג שר לבד את you will be my ain true love אחרי הכל? ההופעות הולכות להיות מעולות!

Kidmaniac Liron

New member
לא לא לא, אליסון שרה את שני השירים

אחד עם סטינג, השני עם אלביס קוסטלו ובסוף כולם יחד עם אנני לנוקס

shiray

New member
אבל בראיון אמרו שהיא שרה שניים

או שאני באמת צריכה כבר ללכת להכין לי את הקפה? אוףףף ולמה סוזן סרנדון לא שם? (אני מניחה שהיא לא תבוא בנפרד לטים רובינס...)

למעלה