שרשןר השטיח האדום!!!

Kidmaniac Liron

New member
אני בשוק של הלייף!!!!!!!!

רנה לובשת לבן!!!!!!!!!!!!!!!! דבר אחד אפשר לשמוח לאיד - שרליז נראית כאילו היא יצאה מהתנור!!!! ואיזה איפור נורא!!!!! אמרתי לכם שניקול תדפוק הופעה!!!! איזה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!

shiray

New member
אני עוד בהלם!!!

דייי ניקול נראית כזה מדהים!!! לדעתי כל ההופעות המדהימות שלה באוסקר בשנתיים האחרונות, ובגלובוס לפני שנה ושנתיים, הכל פתאום מחוויר לעומת המראה המולם של השנה!!!! מזה היופי הזה?!?!?!?! היא שילבה בערך את כל מה שאהבתי בהופעות שלה- השיער מזכיר את הסידור בקאן אבל יותר ארוך ועוד יותר מדהים, האיפור טיפה שונה מהרגיל אבל עדיין מאוד טבעי ויפיפה והשמלה... אחחח איך היא עוד לא לבשה תכלת?? זה נראה כזה מ-ד-ה-י-ם עליה!!! וד"א היא אמרה שהיא לא שמה את הבושם של שאנל אלא את הבושם שהיא מכינה... ותפוז עושה לי בעיות!!! שעה אני מנסה לשלוח את זה!!

ניקול המושלמת!!!

האישה הכי יפה בעולם!!! היא פשוט דפקה הופעה , מהממת!!! היא כ"כ יפה שפשוט , כמו שכתבת שירה , אין מילים בפי לתאר את היופי הזה! אין , אני פשוט מתחרפנת מהיופי המדהים של ניקול!!! והתכלת משגע עליה!!! ואיך היא חתיכה בטירוף!!! יואו מהממת!!! איזה בושם ניקול מכינה?

Kidmaniac Liron

New member
אני מתה עליה!!!!!

איזה חמודה!!!!!!! קלטתם שרנה וג'וד החליפו במקומות????????? חחחחחחחחחח!!!!!!

shiray

New member
חחח

בהתחלה חשבתי שסתם ניקול תפסה למישהו את המקום עד שהטקס יתחיל, או שרנה תפסה לג'וד (לא שמתי לב אם זו שורה ראשונה או שנייה...) אבל עכשיו אני קולטת שגם בטקס הם יושבים ככה... איזה קאסט מצחיק!

shiray

New member
חחח הסבר להברזה של ניקול

מהראיון עם ג'ואן ריברס... וול- סנדרה בולוק ראיינה אותה מהסי.אן.אן והרי הן הופיעו ביחד בקשם מעשי והן חברות.. קיצר סיבה טובה להברזה. ואמרו שהיה ראיון ממש מצחיק איתה. נחפש באינטרנט מחר.

shiray

New member
תמונה!

אמנם קטנה ואמנם לא רואים עד כמה היא מדהימה, אבל עדיין:

shiray

New member
תמונות...

מנצלת את קטעי הארכיון באוסקר.... וגם ככה אפשר לשמוע את המוזיקה של פורסט גאמס שאני מתה עליה, גם עם הגב לטלוויזיה...

ערן1987

New member
זה רק אני או ש..

איפה שניקול יושבת היא ממש נכנסת לתוך הכסא כדי לא להסתיר למי שמאחוריה? איזה כזה עם הרגליים משולבות,מצחיק כזה אני אקרא את האשכול מחר,אין לי כוח עכשיו.. בהצלחה לקולד מאונטן!

shiray

New member
חחח בטח מישהו העיר לה

שהיא מסתירה לו... או שהיא יושבת ככה כבר 22 שנה (מאז שהיא הפסיקה לגבוה...) בכל אופן נראה לי מזה לא נוח, בעיקר עם כזאת שמלה.... אויי והיא עוד יותר מסתירה למי שמאחוריה עם השיער הזה...

shiray

New member
חחח

טוב היא לא מוטציה או משהו... בתכלס יש לה גובה של הרבה דוגמניות... רק מזה של קישה שהיא מועמדת לשחקנית ראשית אז היא שורה ראשונה...

ערן1987

New member
איך בילי חצי-ירד על קישה

זה שהוא הנחה בפעם ה-1 לפני 13 שנה

shiray

New member
הוא יותר ירד על רנה

כשהוא אמר שהיא מועמדת פעם ראשונה...

למעלה