שרשןר השטיח האדום!!!

shiray

New member
האא אוקיי היא באה

ג'ואן שאלה אותו והוא הצביע לאנשהו...

shiray

New member
נעמי והית' כאלה חמודים!!!

דבר ראשון נעמי נראית ממש מדהים, איזה עגילים קטנים וחמודים... ויש לה גבות בול כמו של ניקול (וגם תסרוקת כמו של ניקול שנה שעברה...). וחצי ראיון דיברו על הפרגון של ניקול- הית' אמר שהיא פרגנה בצורה מדהימה ונעמי סיפרה שהיא אמרה לה שצריך רק תפקיד טוב אחד ואיך היא עודדה אותה... והיא כל הזמן צחקה. אני מזה מבינה למה היא וניקול חברות הכי טובות!

Kidmaniac Liron

New member
נעמי אמרה שזה של שרליז ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

אוף!!!!! אבל אהבתי איך שהיא נראתה, סוף כל סוף לא הרסה לעצמה את השיער, וגם אהבתי שהזכירו את ניק

shiray

New member
וזה שהיא אמרה מבטיח שזה נכון?

ניקול אמרה שנה שעברה שלדעתה בכלל מגיע לג'וליאן מור לזכות.... ולא יודעת למה, אבל יש לי תחושה שלא יתנו לטקס להיות כזה משעמם ויהיו כמה הפתעות רציניות... לא יודעת אם דווקא שחקנית (אמן!) אבל עם המצב עכשיו יכולים להפתיע בכל קטגוריה חוץ משחקנית משנה ואני אשמח.

shiray

New member
כן, הן ממש דומות

אני גם זוכרת שלפני שנתיים בטקס של האם טי וי (כשניקול זכתה) אז הייתה להן תמונה משותפת וכולם השתגעו מזה שהן דומות... יאללה שניקול תבוא כבר!!!!

shiray

New member
אחחח ג'וד!

איזה מדהים הוא! ואיזה צרחות פתאום היו כשהוא בא... ולמה למה למה שמישהי תלבש ירוק באוסקר?! ועוד כזה נראה ככה (סקלרט לאלה שיראו את השרשור אח"כ...)

shiray

New member
וווווואוווווו

ראיתי אותה רק ממש שנייה עכשיו ולא קלטתי לגמרי את השמלה (רק ממש את החלק העליון) אבל היא נראית מושלם!!!! השיער והאיפור!!!!!!! ממש הייתי בהלם כשראיתי אותה!!!!!!

shiray

New member
חחח כל שניה מראים אותה!

זה כזה מצחיק! אומרים כמה כולם לבושים טוב ואז רואים את ניקול ומזכירים אותה ואז עוד בהמשך המשפט מראים אותה שוב ושוב אומרים שהיא נראית מושלם.

shiray

New member
אוףףףף

מרוב עיתונאים ניקול הבריזה בטעות לאי.... ולא חזרו אליה אחרי הפרסומות. אני רוצה ראיון חמוד ומצחיק איתה!!!!

היא מהממת!!!

פשוט מקסימה! יפייפיה בטירוף!!! המצלמות לא מפסיקות לרוץ אחריה , והיא כזאת ממי היא עושה לכולם נשיקות ושלום! איזה מותק!!!

והזוועות , לבנתיים

מה הקטע של דיאן קיטון?? ואמה תומפסון?? הן נראות זוועה! ושרליז נראית מסוממת לחלוטין!

shiray

New member
אני רוצה תמונה!!!!

ואני רוצה ראיון!!! איזה באסה!!!!! ולמה ג'וליה רוברטס לא קולטת שבלונד לא מתאים לה?!?!?!

shiray

New member
כתבתי...

אני עוד בהלם. אני לא מבינה- היא מנסה בכוח לגרום לכל הנשים בעולם לקנא או משהו?!?!?!? היא נראית מושלמת לגמרי!!! אין מלים פשוט לתאר את היופי הזה!!!!

shiray

New member
רנה נראית מדהים!!!

ולירון- טיפה טעית בצבע... די אמרת את ההיפך הגמור...חחחח והיא ממש נראית מעולה!!! חחח אבל ניקול פשוט נראית כמו אלה!!!

למעלה