עונה-נה-נה-נה-נה../images/Emo70.gif
פרטים אישיים: שם:רוני שם משפחה:בלאט גיל:12
מקום מגורים:בלאט מזל:אריה מוצא:פולניה, ריספקט אוהב ספורט?די...רק לא כדורלגל
לא מבין אנשים ש...:בועטים בחתולים מסכנים ברחוב
מאמין בחייזרים:לא מה הדבר שעושה אותך למאושר:ידידי המטורף ואישתו לעתיד ביחד חח.. אתה ותרן או עקשן:עקשנית ביותר, לאנשים מסוימים. אתה נאמן?ברור
יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?רגילה.בלאט
אתה אוהב להיות בבית?כע ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את לבך?אממ...תלוי-אם הוא יהיה חמוד ויתנהג בטבעיות- אז חבל"ז שחבל"ז
אם לא- אז לא
איזה פתגם אומר לך הרבה?"אל תסתכל אל הקנקן, אלא מה שיש בתוכו" אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?תלוי אם את שונאת חתולים מה המשפט שמאפיין אותך?"אל תסתכל על הקנקן, אלא על מה שיש בתוכו"... בלאט
התעקשת על משהו מטופש?תמיד
ראית טיטאניק? ברור
ראית את מגדל אייפל?בתמונות בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?בשביל 2 מיליון דולר אני אוכל שרימפס איך אתה מרגיש עכשיו?מאושרת. אתה ילד של אמא או אבא?אממ...של שניהם
בלאט
זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית במועדון
קפה/תה: לא שותה לא קפה ולא תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: טייק איט איזי חתולים/כלבים:חתלתולים יותר.. אוכל/ממתקים: אוכל וקליק.. אני מכורה בלאט
קולה/פפסי: שניהם אותו רעל
תל אביב\חיפה:תל אביב עברי לידר\אביב גפן:מיאו שי גבסו\הראל סקעת:שילוב שלהם יהיה גבר חלומותי
יוני בלוך\אפרת גוש:מי
ג'קאסס\אפקט הפחד:אפקט הפחד-ג'קאסס זה סתם חבורה של מפגרים שמראים לכולם העולם שהם מטומטמים ג'וני נוקסוויל\וי מאן:מי
מוזיקה!!! שיר אהוב:cant fight the moon light זמר\ת אהוב\ה:קלי קלארקסון שורה משיר שאתה מתחבר אליה:"אני בסך הכל חתולה, וואה וואה וואה... וקצת מסטולה, וואה וואה וואה..."
תאקט או ד.מ כחול לבן?מה
דנידין או מוקי?מי
שורה משיר הכי מפגר ששמעת:"מצאתי שקל...אני עשיר...מצאתי שקל...בוא נלך לעיר
" אני פה עושה נוסטולוגיית כוכב נולד
זמר עם הקול הכי מצחיק:ציפי שביט היפהופ\מזרחי:היפהופ דוג
אהבה היית מאוהב? כע היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? במי
היית מאוהב במישהו מהמין שלך? יאכס התנשקת עם מישהו מהמין שלך? יאכס מאמין באהבה אפלטונית? מה
מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה? ברור
מאמין במוסד הנישואין? כע מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא, אבל אני מאמינה בסקס אחרי גיל 20 תסלח על בגידה של אהוב?תלוי כמה ולמה. האם אי פעם? עישנת? לא
ראית יותר מחמישה סרטים ביום? אממ...ראיתי את טרילוגיית הסרטים של שר הטבעות...זה נקרא יותר
ישנת יותר מ30 שעות ברצף? הא
אושפזת בבית חולים? כן... ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן
טעמת קליק XL? כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא
העקרונות שלי תמיד אבל תמיד צודקים
ראית סרט כחול?זה נקרא מצויר
כי פעם אחת בכית ה' הראו לנו סרט שמסביר למה אצל אחי/אחותי החסידה לא באה... תיקנת מורה על שגיאה?כל הזמן
זה מזה כיף
נתקעת במגלשה? לא התאהבת פעם במורה? אממ...לא...בעיקר בעובדה שכולן בנות
באבא\אמא של חבר\ה? לא
בדמות מספר\סרט? הארי
במישהו מאותו מין?אממ...לא...