שרשור

../images/Emo194.gifלא, זו לא אני.

XSHIRONETX זו חברה שלי והיא פה איתי בגלל זה אתמול או היום היה לנו איזשהו בלבול בניק אבל זה ממנה.

helisimslove

New member
עונה../images/Emo54.gif../images/Emo107.gif

פרטים אישיים: שם:חלי שם משפחה:אבלמן גיל:11 מקום מגורים:קרית מוצקין מזל:עקרב מוצא:רומנה\הונגריה אוהב ספורט?לא ממש לא מבין אנשים ש...:מדברים מהר
מאמין בחייזרים:קצת.. מה הדבר שעושה אותך למאושר:שעושים מה שאני רוצה אתה ותרן או עקשן:גם וגם שצריך
אתה נאמן?כן יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?רגילה ומיטת נוער אתה אוהב להיות בבית?כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? איזה פתגם אומר לך הרבה?מאחורי כל זוג עיניים מסתתר נשמה אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?כן מה המשפט שמאפיין אותך?הילדה הכי יפה בגן יש לה את |תחילת הדגשה|הצמה הכי יפה בגן|סיום הדגשה| התעקשת על משהו מטופש?כן ראית טיטאניק? לא אבל ראיתי טיטאנים
ראית את מגדל אייפל?לא אבל בתמונות כן בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לאאאאאאאא
איך אתה מרגיש עכשיו?טוב אתה ילד של אמא או אבא?כן זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:שואף לשלמות חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: פפסי תל אביב\חיפה:חיפה עברי לידר\אביב גפן:עברי לידר שי גבסו\הראל סקעת:הראל סקעת יוני בלוך\אפרת גוש:לא יודעת ג'קאסס\אפקט הפחד:אפקט הפחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן:לא מכירה אפ'חד מוזיקה!!! שיר אהוב:חושב עליה וכמה עוד אפשר זמר\ת אהוב\ה:נינט ורוני שורה משיר שאתה מתחבר אליה:''כמה עוד אפשר ליראות את מה שיש בינינו אהבה'' ''וכל הזמן אני חושב עליה..עליהה ומנסה להתגבר'' תאקט או ד.מ כחול לבן?תאקט דנידין או מוקי?דנידין שורה משיר הכי מפגר ששמעת:לא'דעת
זמר עם הקול הכי מצחיק:הוא לא ממש זמר אבל הוא שר את השיר והוא שר מהלב מהלב וקוראים לו ציון והוא שר קצת מצחיק היפהופ\מזרחי:היפהופ אהבה היית מאוהב? לא היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? לאא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? חיייייייייייייייחי ברור שלא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? כן עם אמא שלייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאמין באהבה אפלטונית? מה זה? מאמין באהבה וירטואלית? קצת מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? לא מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא תסלח על בגידה של אהוב?לא האם אי פעם? עישנת? לא אני כולה בת 11 ואני לא מתכוונת לעשן לעולם ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אמ אולי אושפזת בבית חולים? כן ניתוח זה נחשב
ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן מלא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא טעמת קליק XL? לא יודעת רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן ראית סרט כחול?לא תיקנת מורה על שגיאה?כן נתקעת במגלשה? לא התאהבת פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? כן
במישהו מאותו מין?לאלאלאלאלא

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifעונה.

פרטים אישיים: שם: שיר. שם משפחה:
גיל: 13. מקום מגורים: המזרח התיכון. מזל: תאומים. מוצא: חצי אשכנזיה חצי ספרדיה. אוהב ספורט? כן. לא מבין אנשים ש...: מחטטים באף לידי. מאמין בחייזרים: כן. מה הדבר שעושה אותך למאושר: לענות על השאלון הזה. אתה ותרן או עקשן: חצי חצי. אתה נאמן? לא אני בוגדת בבעלי
יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? מיטה זוגית כדי שאני אוכל לישון עם בעלי. אתה אוהב להיות בבית? כן בערך. [רק עם בעלי כמובן
] ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אה
איזה פתגם אומר לך הרבה? "על ראש הגנב בוער הכובע" אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. מה המשפט שמאפיין אותך? לא יודעת. התעקשת על משהו מטופש? כן. ראית טיטאניק? לא. ראית את מגדל אייפל? לא. בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? לא. איך אתה מרגיש עכשיו? בסדר. מה איתך?
אתה ילד של אמא או אבא? של שניהם.. זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לפעמים זה ולפעמים זה. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים: אוכל יאמי. קולה/פפסי: קולה. תל אביב\חיפה: תל אביב. עברי לידר\אביב גפן: אביב גפן. שי גבסו\הראל סקעת:שי גבסו. יוני בלוך\אפרת גוש: יוני בלוך. ג'קאסס\אפקט הפחד: אפקט הפחד. ג'וני נוקסוויל\וי מאן: מי אלה? מוזיקה!!! שיר אהוב: לא יודעת, יש הרבה. זמר\ת אהוב\ה: לא יודעת. שורה משיר שאתה מתחבר אליה: לא יודעת
תאקט או ד.מ כחול לבן? תאקט דנידין או מוקי? מוקי שורה משיר הכי מפגר ששמעת: אני טורו מפוצץ בדינרו? פחח זמר עם הקול הכי מצחיק: עידן יניב ^^ היפהופ\מזרחי: לא זה ולא זה אהבה היית מאוהב? לא נראה לי, היית מאוהב ב-2 בו זמנית? הייתי מאוהבת ב10 בו זמנית
בגדת? כן! בגדתי בבעלי
היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? אממ.. מאמין באהבה וירטואלית? לא. מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? כן מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא תסלח על בגידה של אהוב? לא נראה לי האם אי פעם? עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא נראה לי ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא
ראית אדם מת במציאות? לא! ראית חתול מת במציאות? כן
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא, טעמת קליק XL? כן! רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן ראית סרט כחול? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן, הייתי אמורה לקבל עוד נקודה במבחן בהיסטוריה
נתקעת במגלשה? כן, כשהייתי קטנה נתקעתי באנשים התאהבת פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא סיימתי

helisimslove

New member
שרשור תמונות דסטקופ איך שלא כותבים.

תשרשרו לכאן את התמונות דסטקופ איך שלא כותבים את זה תמונות דסטקופ זה תמונות מסך של המחשב אז אני יתחיל הדמות המדהימה מנדי

עונה

שם: יפית שם משפחה: בלק גיל: 14 מקום מגורים: נצרת עילית מזל: דלי מוצא: ישראל, עדה חצי רוסיה אוהב ספורט? לא לא מבין אנשים ש...: פאקצות בהכחשה (כמו חברות שלי) מאמין בחייזרים: יאפ! בשביל החייזרים, אנחנו החייזרים מה הדבר שעושה אותך למאושר: כסף אתה ותרן או עקשן: עקשנית אתה נאמן? כן יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? מיטה וחצי אתה אוהב להיות בבית? כה ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אני בת, ואולי איזה פתגם אומר לך הרבה? מי שאוכל לבד, אוכל יותר ובמילא מת לבד P: חח סתם אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא מה המשפט שמאפיין אותך? למה תמיד אני? התעקשת על משהו מטופש? כן, תמיד ראית טיטאניק? כה ראית את מגדל אייפל? יאפ, הייתי בצרפת בכיתה ו' בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? לא איך אתה מרגיש עכשיו? עצבנית! אתה ילד של אמא או אבא? אמא, אבא שלי נפטר זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: קפה עם חלב שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות.. חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: שוקולד קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה: אממ.. שניהם עברי לידר\אביב גפן: אף אחד! שי גבסו\הראל סקעת: שונאת מוזיקה ישראלית! יוני בלוך\אפרת גוש: אני חושבת שהבנתם, לא? ג'קאסס\אפקט הפחד: אפקט הפחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן: מי? מוזיקה!!! שיר אהוב: כל שבוע שיר אחר זמר\ת אהוב\ה: סימפל פלאן, מיי כימקל רומנס, גרין די, ג'סי מקרטני, אבריל לאבין שורה משיר שאתה מתחבר אליה: ואז.. פילחת לי תשוקולד עם אגוזים, למה? לה לה לה.. חח סתם תאקט או ד.מ כחול לבן? שונאת מוזיקה ישרלית! דנידין או מוקי? מה לא מובן שורה משיר הכי מפגר ששמעת: כולם רוצים ללכת ערומים P: זמר עם הקול הכי מצחיק: אוהד אלישע (ככה קוראים לההוא מכוכב נולד?) היפהופ\מזרחי: אף אחד אהבה היית מאוהב? כע היית מאוהב ב-2 בו זמנית? כן בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא, אממ אולי רק באמא שלי התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? מהזה? מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? כן מאמין סקס רק אחרי החתונה? כן תסלח על בגידה של אהוב? לאא האם אי פעם? עישנת? לא, אם אני ארצה להתאבד אני אמצא דרך יותר מהירה ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא, אבל 20 נחשב? אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? כן ראית חתול מת במציאות? כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? יצא לי? אני עדיין בשלבי גמילה מבלאטריקס, סיריוס, דראקו וטום המושלמים טעמת קליק XL? כה רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן ראית סרט כחול? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן, הרבה פעמים נתקעת במגלשה? חח לא, אבל נפלתי ממנה פעם התאהבת פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? כן! הייתי מאוהבת בדראקו מאלפוי וברון ווזילי חח סתם במישהו מאותו מין? לא, רק באמא שלי ובבלאטריקס לסטריינג'.. סתם

MorSims

New member
איזה איחור...../images/Emo204.gif

פרטים אישיים:
שם:מור שם משפחה: --- גיל:14 מקום מגורים:רה"ע מזל:תאומים מוצא:חצי ערקית חצי מרוקאית
אוהב ספורט?כן לא מבין אנשים ש...: ...לא עולה לי משהו בראש מאמין בחייזרים:כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: לאקי
אתה ותרן או עקשן:לפעמים ככה ולפעמים ככה אתה נאמן?אפשר לומר שכן... יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?רגילה אתה אוהב להיות בבית?כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? תלוי... איזה פתגם אומר לך הרבה?
... אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא מה המשפט שמאפיין אותך?... התעקשת על משהו מטופש?לא שזכור לי... ראית טיטאניק? כן ראית את מגדל אייפל?בתמונות בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לא איך אתה מרגיש עכשיו?טוב אתה ילד של אמא או אבא?...
זה או זה? :
מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית...ככה אני מזמינה את מי שאני רוצה ולא כל מי שבא לו יבוא...
קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים:גם וגם אוכל/ממתקים:ממתקים
קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה: לא יודעת עברי לידר\אביב גפן:
שי גבסו\הראל סקעת:
יוני בלוך\אפרת גוש:
ג'קאסס\אפקט הפחד: לא יודעת >< ג'וני נוקסוויל\וי מאן:
מוזיקה!!! שיר אהוב:יש הרבה זמר\ת אהוב\ה: יש הרבה שורה משיר שאתה מתחבר אליה: הממ.............. תאקט או ד.מ כחול לבן?
דנידין או מוקי?
שורה משיר הכי מפגר ששמעת: אממממ............ זמר עם הקול הכי מצחיק: שכחתי את שמו... היפהופ\מזרחי:היפהופ
אהבה היית מאוהב? לא
היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? מאמין באהבה וירטואלית? מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? מאמין סקס רק אחרי החתונה? תסלח על בגידה של אהוב? האם אי פעם? עישנת?
ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לאאאאאא
אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן , וגם יונה שתקעו בתוכה ענף של עץ
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ככככןןן
טעמת קליק XL? כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? עם חן
ראית סרט כחול?
תיקנת מורה על שגיאה?כן חח נתקעת במגלשה? לא
אבל הייתי במגלשה שהיה צריך אבובים ונפל לי האבוב כשבאתי להתחיל ועליתי מהר למטה וכולם הסתכלו עלי
התאהבת פעם במורה? מהההה
באבא\אמא של חבר\ה? ממממהההההה
בדמות מספר\סרט? כן
במישהו מאותו מין?לא נא לא לצחוק

LaLaPoP

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo20.gifעונה../images/Emo20.gif../images/Emo119.gif

שם: חן שם משפחה:---- גיל: עוד חודש בערך 13 מקום מגורים: ראש העין מזל: מאזניים מוצא: חצי עיראקית חצי מרוקאית אוהב ספורט? כן לא מבין אנשים ש...: מאמין בחייזרים:לא מה הדבר שעושה אותך למאושר: המשפחה שלי ..וכמובן לראות את הראפר האהוב עלי נלי שר בטלויזיה או בכלל לראות משהו שקשור אליו
אתה ותרן או עקשן: גם וגם
אתה נאמן? כן יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? רגילה אתה אוהב להיות בבית? כן וגם לצאת ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא יודעת איזה פתגם אומר לך הרבה? :אמממ... אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא מה המשפט שמאפיין אותך? אמממממ *חושבת* התעקשת על משהו מטופש? אולי ראית טיטאניק? כן ראית את מגדל אייפל? לא בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? לא איך אתה מרגיש עכשיו? נחמד עם מזגן וכל מה שצריך
אתה ילד של אמא או אבא? שניהם
זה או זה? :
מועדון/מסיבה פרטית: לא יודעת קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת את זה בקלות חתולים/כלבים: כל החיות טובות לי חולה על חיות אבחל חוץ מ........ חרקים..כל החרקים למיניהם אוכל/ממתקים: שניהם קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה: לא יודעת עברי לידר\אביב גפן:
שי גבסו\הראל סקעת:
יוני בלוך\אפרת גוש:
ג'קאסס\אפקט הפחד:עדיף לי ג'קאסס אפילו שהם מפגרים ואני לא רואה כל כך אבל לא משנה ג'וני נוקסוויל\וי מאן:
מוזיקה!!! שיר אהוב: כל השירים של נלי...וחוץ מזה יש המוןןןןןןןןןןןןןןן!!! זמר\ת אהוב\ה:הראפר שלי
נלי
וחוץ ממנו יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שורה משיר שאתה מתחבר אליה:
תאקט או ד.מ כחול לבן?
דנידין או מוקי?
שורה משיר הכי מפגר ששמעת:
זמר עם הקול הכי מצחיק:לא זוכרת היפהופ\מזרחי:היפ הופ!! ברור אהבה היית מאוהב? לא היית מאוהב ב-2 בו זמנית?לא בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך?לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? מאמין באהבה וירטואלית? מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? מאמין סקס רק אחרי החתונה? תסלח על בגידה של אהוב? האם אי פעם? עישנת? לאאא ובחיים לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא מפחידדדדד ראית חתול מת במציאות? כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא מתה על זה
טעמת קליק XL? כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? בערך ראית סרט כחול? לא
תיקנת מורה על שגיאה? לפעמים נתקעת במגלשה? לא אבל נתקעתי בעמוד בגן שעשועים,עפתי אחורה והיה לי סגול במצח...אוייי זה כאבבב התאהבת פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? כמו בראד פיט וכוו!!
נליי
במישהו מאותו מין? לא

olgosh

New member
../images/Emo129.gif

שם: אולגה.
שם משפחה: :]
מקום מגורים: מוצקין.
מזל: עקרב. או יאא.
מוצא: אוקראינית.
אוהב ספורט?לא. רק טניס.
לא מבין אנשים ש...: שמנסים להיות משהו שהם לא.
מאמין בחייזרים: אמ. בערך.
מה הדבר שעושה אותך למאושר: מוזיקה, משפחה, כסף.
אתה ותרן או עקשן: עקשן.
אתה נאמן? ממ.
יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? זוגית.
אתה אוהב להיות בבית? כן.
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא.
איזה פתגם אומר לך הרבה? ממ.אין.
אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? כן.
מה המשפט שמאפיין אותך? בספר מחזור של כתה ו' כתבו "אופסי אופס אני נשבעת שבחיים שלי לא אמרתי את זה. אוח.
התעקשת על משהו מטופש? גן.
ראית טיטאניק? כן.
ראית את מגדל אייפל? תמונה.
בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? לא.
איך אתה מרגיש עכשיו? אחלה. קצת עייפה.
אתה ילד של אמא או אבא? אמא.
זה או זה? :
מועדון/מסיבה פרטית: לא לשניהם.
קפה/תה: תה.
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי.
חתולים/כלבים: כלבים.
אוכל/ממתקים: תלוי מתי.
קולה/פפסי: פפסי.
תל אביב\חיפה: ת"א.
עברי לידר\אביב גפן: אף אחד.
שי גבסו\הראל סקעת: אף אחד.
יוני בלוך\אפרת גוש: אף אחד.
ג'קאסס\אפקט הפחד: ממ. שניהם!!1
ג'וני נוקסוויל\וי מאן: מה?
מוזיקה!!!
שיר אהוב: יש המון.
זמר\ת אהוב\ה:אין.
שורה משיר שאתה מתחבר אליה: "Somtimes I swear I can see straight through you" אבל זה משתנה.
תאקט או ד.מ כחול לבן? מה?
דנידין או מוקי? מה?
שורה משיר הכי מפגר ששמעת: "מחולל ניסים כמו סבא ג'פטו" סבא ג'פטו לא מחולל ניסים זאת הפיה הפכה אותו לילד.
זמר עם הקול הכי מצחיק: ממ.
היפהופ\מזרחי: לא לשניהם.
אהבה
היית מאוהב? לא.
היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא.
בגדת? לא.
היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא.
התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא.
מאמין באהבה אפלטונית? לא.
מאמין באהבה וירטואלית? לא.
מאמין באהבה? לא.
מאמין במוסד הנישואין? לא.
מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא.
תסלח על בגידה של אהוב? לא.
האם אי פעם?
עישנת? גם לא אם ישלמו לי.
ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן.
ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אמ. לא.
אושפזת בבית חולים? לא.
ראית אדם מת במציאות? לא.
ראית חתול מת במציאות? כן, לא רק מת נדרס מול העיניים שלי.
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא.
טעמת קליק XL? כן.
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן.
ראית סרט כחול? לא, בעצם ראיתי חלק מאוד מאוד מאוד כחול באסקימו לימון. גועל נפש של סרט.
תיקנת מורה על שגיאה? כן. חיחי.
נתקעת במגלשה? לא.
התאהבת פעם במורה? לאאא.
באבא\אמא של חבר\ה? מה??
בדמות מספר\סרט? להקה, כן.
במישהו מאותו מין? לא הייתה שאלה כזאת?

yar290

New member
עונה

פרטים אישיים: שם: יערה שם משפחה: חסן גיל:14.5 מקום מגורים: באר שבע סיטי מזל: דלי (שליטהה) מוצא: עדיף שלא תדעו חחח אוהב ספורט? לא.. לא מבין אנשים ש...: אה?! מאמין בחייזרים: לא כל כך מה הדבר שעושה אותך למאושר: לראות אותו אתה ותרן או עקשן: חצי חצי אתה נאמן? כה יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? זוגית =] אתה אוהב להיות בבית? כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא למה שאתן צ'אנס למישהו שאני לא מחבבת?!?! איזה פתגם אומר לך הרבה? רוגע ושלווה (אל תנסו להבין) אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?מסתומרת?! מה המשפט שמאפיין אותך? dont wanna grow up! התעקשת על משהו מטופש? לא ראית טיטאניק? ברור מי לא? ראית את מגדל אייפל? לא =[ בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? אהה... לאא איך אתה מרגיש עכשיו? בודדה אתה ילד של אמא או אבא? אבאאא זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: לא זה ולא זה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:בקלות חתולים/כלבים: כלביםםם אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: לא זה ולא זה תל אביב\חיפה: תל אביב עברי לידר\אביב גפן: עברי לידרר שי גבסו\הראל סקעת: הראל סקעת יוני בלוך\אפרת גוש: מה?!?! ג'קאסס\אפקט הפחד: אפקט הפחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן: לא מכירה =/ מוזיקה!!! שיר אהוב: take me away זמר\ת אהוב\ה: אבריל לאבין שורה משיר שאתה מתחבר אליה: dont wanna grow up! תאקט או ד.מ כחול לבן?מה?!?! דנידין או מוקי? דנידין שורה משיר הכי מפגר ששמעת: לא זוכרת... זמר עם הקול הכי מצחיק: אה... אין.. היפהופ\מזרחי: היפ הופ אהבה היית מאוהב? כן היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לאאאאאא אבל נופר כן חחחחחח התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? מה זה?!?! מאמין באהבה וירטואלית? כן מאמין באהבה? ברור מאמין במוסד הנישואין? לא מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא תסלח על בגידה של אהוב? אם אני ממש אוהבת את אותו בן אדם האם אי פעם? עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? חח לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא =] ראית אדם מת במציאות? לאאא איכססססס ראית חתול מת במציאות? כן פעמים יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא.. טעמת קליק XL? כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לאא ראית סרט כחול? לא.. תיקנת מורה על שגיאה? כן חחחחח נתקעת במגלשה? לא איזה פאדיחה זה התאהבת פעם במורה? אה...לא באבא\אמא של חבר\ה? לאאאאאא בדמות מספר\סרט? כן במישהו מאותו מין? לאאאאא

דנדוצקע

New member
עונה

פרטים אישיים: שם:דנה שם משפחה:ברקוביץ גיל:14 מקום מגורים:מוצקין מזל:מאזניים מוצא:רומני אוהב ספורט?לא ממש לא מבין אנשים ש...:חייבים לפתח כל נושא 20 פעם מאמין בחייזרים:כהה ככה מה הדבר שעושה אותך למאושר:הרבה דברים. אתה ותרן או עקשן:ותרן אתה נאמן?כן יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?מיטה נפתחת אתה אוהב להיות בבית?כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לא איזה פתגם אומר לך הרבה?אל תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?כמובן שלא מה המשפט שמאפיין אותך?לא חושבת שיש כזה התעקשת על משהו מטופש?כן, לא לשים בכפתור לתחרות את הפרצוף של נסראללה, ובצדק! ראית טיטאניק? לא ראית את מגדל אייפל?בתמונות בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לא חושבת איך אתה מרגיש עכשיו?בסדר אתה ילד של אמא או אבא?אני עצמאית של אף אחד מהם זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה אני לא שותה קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: גם וגם חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים: גם וגם קולה/פפסי: אותו דבר לא? תל אביב\חיפה:תל אביב עברי לידר\אביב גפן:שניהם! שי גבסו\הראל סקעת:יותר שי גבסו. יוני בלוך\אפרת גוש:יוני בלוך ג'קאסס\אפקט הפחד:אפקט הפחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן:לא מכירה.. מוזיקה!!! שיר אהוב:יש הרבה, זמר\ת אהוב\ה:יש הרבה: קלי קלארקסון,מורן אהרוני(שעפה מכוכב נולד:() אבריל לאבינג... שורה משיר שאתה מתחבר אליה:Itws like you leech stucking the life from me תאקט או ד.מ כחול לבן?אף אחד מהם דנידין או מוקי?מוקי שורה משיר הכי מפגר ששמעת:at first when i see you cry' yeah its make me smile זמר עם הקול הכי מצחיק:זה ששר בכוכב נולד את שיר ה-"לה לה" היפהופ\מזרחי:היפהופ אהבה היית מאוהב? כן היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא! התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? מה זה? מאמין באהבה וירטואלית? כן מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? כן מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא תסלח על בגידה של אהוב?אולי האם אי פעם? עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות? לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן טעמת קליק XL? לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא, קטנוניות מצידם:p ראית סרט כחול?לא תיקנת מורה על שגיאה?אני חושבת שיצא לי נתקעת במגלשה? לא התאהבת פעם במורה?לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? כן, אבל זה היה משהו חולף כזה במישהו מאותו מין?לא

asias1

New member
ננסה...

פרטים אישיים: שם: אסף שם משפחה: אמממ גיל: 16 מקום מגורים: אמממ מזל: סרטן מוצא: אמממ אוהב ספורט? בערך לא מבין אנשים ש...: לא רואים נמלטים XD מאמין בחייזרים: אני מאמין שיש חיים מחוץ לכדור הארץ. מה הדבר שעושה אותך למאושר: הרבה אתה ותרן או עקשן: תלוי מה העניין אתה נאמן? כן יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? מיטה וחצי אתה אוהב להיות בבית? כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? מבחינה חיצונית? כן, הייתי נותן צ'אנס. אם אני לא אוהב תאופי, לא. איזה פתגם אומר לך הרבה? חיה ותן לחיות אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא, כול אחד צריך להיות שונה. מה המשפט שמאפיין אותך? אין משפט. התעקשת על משהו מטופש? אממ לא זוכר ראית טיטאניק? כן ראית את מגדל אייפל? בתמונות בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? כן איך אתה מרגיש עכשיו? בסדר? אתה ילד של אמא או אבא? אמא ואבא. זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים או איטלקי. קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה: תל אביב עברי לידר\אביב גפן: אביב גפן שליטה שי גבסו\הראל סקעת: אף אחד יוני בלוך\אפרת גוש: אף אחד. ג'קאסס\אפקט הפחד: אפקט הפחד. ג'וני נוקסוויל\וי מאן: אה? מוזיקה!!! שיר אהוב: רבות הדרכים זמר\ת אהוב\ה: דניאל סלומון ואביב גפן שורה משיר שאתה מתחבר אליה: "ארוכה ביותר הדרך לשכוח" תאקט או ד.מ כחול לבן? אה? דנידין או מוקי? מוקי שורה משיר הכי מפגר ששמעת: לא זוכר כרגע זמר עם הקול הכי מצחיק: לא זוכר כרגע. היפהופ\מזרחי: היפהופ אהבה היית מאוהב? לא. היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא. בגדת? לא. היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא. התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא. מאמין באהבה אפלטונית? לא ממש. מאמין באהבה וירטואלית? כן. מאמין באהבה? כן. מאמין במוסד הנישואין? כן. מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא. תסלח על בגידה של אהוב? לא. האם אי פעם? עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא טעמת קליק XL? כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן ראית סרט כחול? זה עניין שלי! תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? זה אפשרי? :O התאהבת פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא

123SimSit

New member
אתה רואה נמלטים../images/Emo35.gif

וואי עוד חודשיים העונה השניה

asias1

New member
מה עוד חודשיים?

היום ראיתי תפרק הראשון של העונה החדשה, מדהים!

למעלה