איזה איחור...../images/Emo204.gif
פרטים אישיים:
שם:מור שם משפחה: --- גיל:14 מקום מגורים:רה"ע מזל:תאומים מוצא:חצי ערקית חצי מרוקאית
אוהב ספורט?כן לא מבין אנשים ש...: ...לא עולה לי משהו בראש מאמין בחייזרים:כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: לאקי
אתה ותרן או עקשן:לפעמים ככה ולפעמים ככה אתה נאמן?אפשר לומר שכן... יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?רגילה אתה אוהב להיות בבית?כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? תלוי... איזה פתגם אומר לך הרבה?
... אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא מה המשפט שמאפיין אותך?... התעקשת על משהו מטופש?לא שזכור לי... ראית טיטאניק? כן ראית את מגדל אייפל?בתמונות בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לא איך אתה מרגיש עכשיו?טוב אתה ילד של אמא או אבא?...
זה או זה? :
מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית...ככה אני מזמינה את מי ש
אני רוצה ולא כל מי שבא לו יבוא...
קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים:גם וגם אוכל/ממתקים:ממתקים
קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה: לא יודעת עברי לידר\אביב גפן:
שי גבסו\הראל סקעת:
יוני בלוך\אפרת גוש:
ג'קאסס\אפקט הפחד: לא יודעת >< ג'וני נוקסוויל\וי מאן:
מוזיקה!!! שיר אהוב:יש הרבה זמר\ת אהוב\ה: יש הרבה שורה משיר שאתה מתחבר אליה: הממ.............. תאקט או ד.מ כחול לבן?
דנידין או מוקי?
שורה משיר הכי מפגר ששמעת: אממממ............ זמר עם הקול הכי מצחיק: שכחתי את שמו... היפהופ\מזרחי:היפהופ
אהבה היית מאוהב? לא
היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? מאמין באהבה וירטואלית? מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? מאמין סקס רק אחרי החתונה? תסלח על בגידה של אהוב? האם אי פעם? עישנת?
ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לאאאאאא
אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן , וגם יונה שתקעו בתוכה ענף של עץ
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ככככןןן
טעמת קליק XL? כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? עם חן
ראית סרט כחול?
תיקנת מורה על שגיאה?כן חח נתקעת במגלשה? לא
אבל הייתי במגלשה שהיה צריך אבובים ונפל לי האבוב כשבאתי להתחיל ועליתי מהר למטה וכולם הסתכלו עלי
התאהבת פעם במורה? מהההה
באבא\אמא של חבר\ה? ממממהההההה
בדמות מספר\סרט? כן
במישהו מאותו מין?לא נא לא לצחוק