עונה.../images/Emo60.gif
קצת בכללי שם: איציק. [מאירועי הפרקים הקודמים: נחמן, שרגא ויחזקאל.] נו באמת, הילה.
פירסינג: נופ, אפילו לא בתנוכי האוזניים. קעקועים: נופ, אבל אולי בעתיד. גובה: 1.65, משהו כזה. מידת נעליים: 39-40. צבע שיער: חום כהה. [ומעצבן ובד"כ מכוער.] אחים/אחיות: אח אחד שמסיים מחר צבא. יאי
[בן 21 וחצי.] בת כמה את נראית: 14 בערך. משקפיים? נופ
גשר? בקרוב
עבר פלילי: העתקה במבחן ובשיעורי בית, נחשב עבר פלילי?
שפות: אנגלית, צרפתית, עברית וספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כישרון כתיבה ובגרות. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לפעמים אי-הערכה עצמית ולפעמים כל מיני שריטות מוזרות שיש לי.
האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה היית בחו"ל:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים: תלוי איזה. עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: ממש מאוהבת? 0. נשבר לך הלב: 1. שברת לבבות: 1. השם שלך הופיע בעיתון: 0. התחרטת על דברים שעשית: אינספור פעמים.
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוכל.
ממתק: שוקולד. יאמי!
סרט מצויר: "מדגסקר" ו"מלך האריות". קורנפלקס: "מיקספלקס", נו זה עם הדגנים מחיטה מלאה ועם פירות.
אבל גם "כריות" זה מושי.
מסטיק: מכורה למסטיקים!
במיוחד ל"must" בטעם מנגו-אפרסק.
צבע: כחול, ירוק, כתום. יום בשבוע: אם בחופש- אז כל הימים חוץ משבת. אם בלימודים- אז שבת. היום הכי לא מועדף: חופש- שבת. לימודים- הכל חוץ משבת.
תכשיט: יש לי כ"כ הרבה, אי אפשר לתאר! בעיקר שרשראות, יש לי אולי 100. [!!] חורף\קיץ: קיץ.
בחדר: מחשב ו.. מיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הממ.. אני?
ראה אותך בוכה: הממ.. אני חושבת שאמא שלי. הלכת איתו לסרט: 2 חברות שלי, ל"הצד שלו, הצד שלה". סרט
גרוע! אל תלכו בשום אופן! צעק עליך: נמ. אמא שלי? שלח לך מכתב: זה היה מזמן.. הממ.. מישהי אחת מאיזה מושב שהתכתבתי איתה דרך מודעה ב"מעריב לילדים"
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? להעיף ולבקש משאלה כשנופל ריס.
אהבה ממבט ראשון? הממ לפעמים. חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? ממש אבל
ממש
!
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב: כרגע "רבות הדרכים" ו-"Since you been gone". אוכל אהוב: עוף, ספגטי, מוקפץ סיני, ובעיקרון- כמעט כל דבר שאבא שלי מכין.
אה, ושוקולד!
תוכנית אהובה: "בטיפול". ספורט אהוב: שחייה ורכיבה על אופניים. תחביב: קריאה, כתיבה וצילום. זמר/זמרת/להקה אהובים: הביטלס!
, אוונסנס, גרין דיי, אבריל לאבין, גוון סטפאני, קלי קלארקסון, דניאל סלומון, איה כורם. עיתון אהוב: "מעריב לנוער", "ראש1", "עולמו של דיסני", "לאישה" ו-"את".
נו, מה אני אעשה, אני מקבלת הכל מהעבודה של אבא שלי
וסתם מה השעה עכשיו? 14:08. תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? הממ שניהם. סתיו או אביב? הממ שניהם.. אבל יותר אביב, כי זה מתקרב לתחילת הקיץ
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? הממ.. לאכול ארוחת צהריים? איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר- קורנפלקס.
תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? אכן, אחרת למה נראה לכם שאני עונה לדבר הזה?! רעש אחרון ששמעת? סתם רוח נושבת. ריח האחרון שהרחת? ריח של מסטיק מנגו-אפרסק.
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כרגע "What a feeling". מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הממ.. אבא שלי. ואולי גם סבתא שלי.