שרשור

yar290

New member
תיקון שאלה

האיש האחרון שצעק עליך : ממזמן לא זוכרת

LaLaPoP

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo20.gifעונה../images/Emo20.gif../images/Emo119.gif

קצת בכללי שם: חן פירסינג:לא קעקועים: לא גובה: לא זוכרת...
מידת נעליים: לא זוכרת
צבע שיער: חום בהיר בהיר ם פסים של זהב בלונדיני אחים/אחיות: כן(מורסימס שהיא מור ועוד אח שלי) בת כמה את נראית: עוד חודש 13 ואני נראית כמו שאני
משקפיים? לא גשר? עוד מעט עבר פלילי: לא שפות: ערבית שלימדו בבית הספר אבל אני לא יודעת לדבר
ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממממ...
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אממממ...
האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא טוב לי פה
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן ולא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לאאאא אני פוחדת ....
וזה גורם לי ל-
את/ה הייתם בחו"ל: כן..בקפריסין בהולנד ובשוויץ בינתיים.. בשנה הבאה אנחנו נוסעים עוד פעם.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד...ומי שמעצבן אותי..אולי! בעד...
עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:נגד אבל הם מסכנים ואין מה לעשות... אבל אני בעד מערכת יחסים רגילה ..
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: אולי אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא יודעת..אבל נראה לי שלא
השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים|סדגש מילה בת 4 אותיות: הייתי רושמת נלי אבל הוא 3 אותיות...
אז...נלוש'! ממתק: הרבה סרט מצויר: טום וג'רי
כבר לא....לא יודעת! .
קורנפלקס: הרבה מסטיק: הרבה צבע: סגול!
יום בשבוע: לא יודעת... היום הכי לא מועדף: לא יודעת תכשיט: יש כמה.. חורף\קיץ: אף אחד...תן לי רק אביב וסתיו בחדר: לא וכן האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אף אחד ראה אותך בוכה:רק המשפחה... הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: לא זוכרת....אולי מור אחותי שלח לך מכתב:לא זוכרת...בת דודה שלי מקצרין
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא מאמינה...ולא זוכרת מהן..
אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא אמרתי
הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? אולי היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא זוכרת רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:כל השירים של נלי...אבל יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןן אוכל אהוב:הרבה תוכנית אהובה:הרבה ספורט אהוב:הרבה תחביב:הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים:נליייי
אבל יש המוןןןןןןןןןן מיליוניםםם עיתון אהוב:לא יודת
וסתם מה השעה עכשיו? 11:40 תפוח או בננה?לא יודעת...שניהם כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעתת...
איזה ארוחה אחרונה אכלת? שוקו ועוגיה בבוקר
תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת את\ה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? לא זוכרת... ריח האחרון שהרחת?של הבושם MOR AMOR איזה רינגטון יש לך בפלאפון?הרבה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?ללאקייי הכלב שלי!! וכמובן אם נלי היה פה אז לו

MorSims

New member
../images/Emo204.gif

קצת בכללי
שם: מור פירסינג:
קעקועים:
גובה:לא יודעת בדיוק
מידת נעליים:עדיך שאני לא אגיד :X צבע שיער:חום אחים/אחיות:2 בת כמה את נראית:
משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות:עברית ואנגלית (
) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?
האם...
את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים:אממ...
ו-
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת:שחברה שלי עשתה איתי "ברוגז" בכיתה א'
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים...
היית מאוהבת:0 נשבר לך הלב:0 שברת לבבות:לא שידוע לי... השם שלך הופיע בעיתון:0 התחרטת על דברים שעשית:הרבה
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות:לאקי
ממתק:יש הרבה
סרט מצויר:כל הסרטים של דיסני קורנפלקס:
מסטיק:
אני לא אוהבת
צבע:ורוד יום בשבוע:תלוי אם יום הלימודים הוא 7 שעות או פחות...אם 7 שעות אז יום לא מועדף...
היום הכי לא מועדף:כנ"ל תכשיט:עגילים חורף\קיץ:קיץ בחדר:
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:לא זוכרת הלכת איתו לסרט:בני דודים שלי ואחים שלי צעק עליך:לא זוכרת חח שלח לך מכתב:ראש העיר , בתחילת החופש
האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה?
אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן , לאמא
הופעת בציבור בפיג'מה?לפני מלא זמן בפורים XD קבעו לנו כל יום להתחפש למשהו אחר בכית בסרט?
היית על במה?בהופעה של כיתה ו' חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?פעמיים במתמטיקה
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים
שיר אהוב:הרבה אוכל אהוב:צ'יפס תוכנית אהובה:נכון לעכשיו , סאקורה :X
ספורט אהוב:הרבה תחביב:לצייר , לרקוד , מוזיקה , להיות בפורום , לבלות עם חברות ומשפחה , לקרוא
אממ..זהו(
) זמר/זמרת/להקה אהובים:הרבה עיתון אהוב:ראש 1
וסתם
מה השעה עכשיו?11:37 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת?שתיתי שוקו חח תיכון או אוניברסיטה?לא יודעת אתה משועמם/ת?
רעש אחרון ששמעת?חן עושה *אהמ אהמ*
ריח האחרון שהרחת?של בושם איזה רינגטון יש לך בפלאפון?dillema של nelly ו-kelly rownald מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?לאקי(
)

hakuna5

New member
עונה.../images/Emo60.gif

קצת בכללי שם: איציק. [מאירועי הפרקים הקודמים: נחמן, שרגא ויחזקאל.] נו באמת, הילה.
פירסינג: נופ, אפילו לא בתנוכי האוזניים. קעקועים: נופ, אבל אולי בעתיד. גובה: 1.65, משהו כזה. מידת נעליים: 39-40. צבע שיער: חום כהה. [ומעצבן ובד"כ מכוער.] אחים/אחיות: אח אחד שמסיים מחר צבא. יאי
[בן 21 וחצי.] בת כמה את נראית: 14 בערך. משקפיים? נופ
גשר? בקרוב
עבר פלילי: העתקה במבחן ובשיעורי בית, נחשב עבר פלילי?
שפות: אנגלית, צרפתית, עברית וספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כישרון כתיבה ובגרות. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לפעמים אי-הערכה עצמית ולפעמים כל מיני שריטות מוזרות שיש לי.
האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה היית בחו"ל:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים: תלוי איזה. עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: ממש מאוהבת? 0. נשבר לך הלב: 1. שברת לבבות: 1. השם שלך הופיע בעיתון: 0. התחרטת על דברים שעשית: אינספור פעמים.
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוכל.
ממתק: שוקולד. יאמי!
סרט מצויר: "מדגסקר" ו"מלך האריות". קורנפלקס: "מיקספלקס", נו זה עם הדגנים מחיטה מלאה ועם פירות.
אבל גם "כריות" זה מושי.
מסטיק: מכורה למסטיקים!
במיוחד ל"must" בטעם מנגו-אפרסק.
צבע: כחול, ירוק, כתום. יום בשבוע: אם בחופש- אז כל הימים חוץ משבת. אם בלימודים- אז שבת. היום הכי לא מועדף: חופש- שבת. לימודים- הכל חוץ משבת.
תכשיט: יש לי כ"כ הרבה, אי אפשר לתאר! בעיקר שרשראות, יש לי אולי 100. [!!] חורף\קיץ: קיץ.
בחדר: מחשב ו.. מיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הממ.. אני?
ראה אותך בוכה: הממ.. אני חושבת שאמא שלי. הלכת איתו לסרט: 2 חברות שלי, ל"הצד שלו, הצד שלה". סרט גרוע! אל תלכו בשום אופן! צעק עליך: נמ. אמא שלי? שלח לך מכתב: זה היה מזמן.. הממ.. מישהי אחת מאיזה מושב שהתכתבתי איתה דרך מודעה ב"מעריב לילדים"
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? להעיף ולבקש משאלה כשנופל ריס.
אהבה ממבט ראשון? הממ לפעמים. חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? ממש אבל ממש
!
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב: כרגע "רבות הדרכים" ו-"Since you been gone". אוכל אהוב: עוף, ספגטי, מוקפץ סיני, ובעיקרון- כמעט כל דבר שאבא שלי מכין.
אה, ושוקולד!
תוכנית אהובה: "בטיפול". ספורט אהוב: שחייה ורכיבה על אופניים. תחביב: קריאה, כתיבה וצילום. זמר/זמרת/להקה אהובים: הביטלס!
, אוונסנס, גרין דיי, אבריל לאבין, גוון סטפאני, קלי קלארקסון, דניאל סלומון, איה כורם. עיתון אהוב: "מעריב לנוער", "ראש1", "עולמו של דיסני", "לאישה" ו-"את".
נו, מה אני אעשה, אני מקבלת הכל מהעבודה של אבא שלי
וסתם מה השעה עכשיו? 14:08. תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? הממ שניהם. סתיו או אביב? הממ שניהם.. אבל יותר אביב, כי זה מתקרב לתחילת הקיץ
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? הממ.. לאכול ארוחת צהריים? איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר- קורנפלקס.
תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? אכן, אחרת למה נראה לכם שאני עונה לדבר הזה?! רעש אחרון ששמעת? סתם רוח נושבת. ריח האחרון שהרחת? ריח של מסטיק מנגו-אפרסק.
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כרגע "What a feeling". מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הממ.. אבא שלי. ואולי גם סבתא שלי.

B o B cat

New member
עונה../images/Emo105.gif

פרטים אישים: שם: מיכל. שם משפחה:
מזל: שור באופק סרטן בירח דגים. מוצא: ארגנטימנים [ארגנטינאים+תימנים] אוהב ספורט? יאפ. לא מבין אנשים ש...: לא אוהבים שוקולד, לא שומעים מוזיקה, ברוחים בריצה ובצרחות הסטריות מאה ק"מ בדקה כשאין להם בכלל כוח לזוז כשהם רואים דברוה חמישים מטרים מהם [אהמ אהמ...] טוב נו הרוב כאלה אבל זה לא כזה נורא. תסלחו לי
מאמין בחייזרים: כן..לא יכול להיות שאנחנו לבד בכל היקום העצום הזה. מה הדבר שעושה אותך מאושר? טרי, מוזיקה, חברות שלי ושוקולד.
אתה ותרן או עקשן: עקשן אתה נאמן? מאוד! יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? הייתי רוצה מיטה וחצי..אולי אקנה בקרוב...ביינים יש לי חצי מיטה אתה אוהב להיות בבית? כן האמת. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא. איזה פתגם אומר לך הרבה? אין אחד כזה. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. לכל אחד יש זכות להיות מי שבא לו. מה המשפט שמאפיין אותך? "יופי מימי/ימית/הילה/ענת" התעקשת על משהו מטופש? "שיר אני רוצה להיות באמצע!" ראית טיטאניק? איזה סרט מהמם!!!! ראית את מגדל אייפל? כן...אבל אמא שלי לא רצתה לעלות
בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? לא! איך אתה מרגיש עכשיו? חם לי. אתה ילד של אמא או אבא? של אמא במקרים מסויימים ושל אבא במקרים אחרים.
זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: תלוי בן כמה אתה. קפה/תה: שוקו. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות...רק עם הפסנתר אני פרפקציוניסטית איומה. חתולים/כלבים:שניהם!!! אוכל/ממתקים: שניהם. קולה/פפסי: אף אחד. 8-| תל אביב\חיפה: תל אביב עברי לידר\אביב גפן: עברי לידר. שי גבסו\הראל סקעת: הראל סקעת. יוני בלוך\אפרת גוש: מכירה ת'שמות אבל לא שמעתי אף אחד מהם
ג'קאסס\אפקט הפחד: פיר פאקטור לייק אובקורס. ג'וני נוקסוויל\וי מאן: אין לי שמץ. מוזיקה!!! שיר אהוב: יש יותר מידי. זמר\ת אהוב\ה: תבינו אצלי מוזיקה זה קטע קשה. שורה משיר שאתה מתחבר אליה: אהה...יותר מידי!! תאקט או ד.מ כחול לבן?
דנידין או מוקי?
שורה משיר הכי מפגר ששמעת: "נשבע לך לא בוגד בחיית עיוני לא בוגד" [שיר מזרחי] זמר עם הקול הכי מצחיק: ראיתי אחד באודישנים של אמריקן איידול XD היפהופ\מזרחי:היפהופ. אהבה היית מאוהב? לא
היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא, תודה! בגדת? לא! היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא. התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא. מאמין באהבה אפלטונית? "אלפטונית"?! מאמין באהבה וירטואלית? הדלקות וירטואלית...לא אהבה. מאמין באהבה? ברור! מאמין במוסד הנישואין? סליחה על הבורות..מה זה?
מאמין סקס רק אחרי החתונה? מה? תסלח על בגידה של אהוב? לא! [כזה מזל שור]
האם אי פעם... עישנת? לא ולא. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא...למי יש כוח? ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא נראה לי... אושפזת בבית חולים?לא טפו טפו טפו! ראית אדם מת במציאות? לא למזלי. ראית חתול מת במציאות? לצערי...וראיתי אותו דרוס על הכביש. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא. טעמת קליק XL? כן...אוי כמה זה כואב...זה היה מזה טעים! רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? "שיר, אני רוצה להיות באמצע!" ראית סרט כחול? לא! תיקנת מורה על שגיאה? לא זוכרת. נתקעת במגלשה? אני קלסטרופובית...ואם זה יקרה לי אני אתפחלץ! התאהבת פעם במורה? לא...ואם כן זו סיבה טובה ללכת להתארך אצל אופרה.
באבא\אמא של חבר\ה? לא. בדמות מספר\סרט? אהבתי איזה דמות אנימה. "-_- במישהו מאותו מין? לא...שאלת את זה כבר. היה נחמד!

פלורי2

New member
../images/Emo28.gif

פרטים אישיים: שם: נילי :] שם משפחה: ג'. גיל: 12. מקום מגורים: צפת. מזל: תאומים. מוצא: מרוקאית. צברית, אמא מרוקאית. אוהב ספורט? כן. לא מבין אנשים ש...: חושבים שבגלל שהם גדולים הם מעל כולם. מאמין בחייזרים: לא. מה הדבר שעושה אותך למאושר: שמחייכים. שגרמתי למישהו לשמוח. אתה ותרן או עקשן: עקשנית. עומדת על שלי כשאני צריכה ומוותרת כשאני מוצאת לנכון. אתה נאמן? כן. יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? מיטה זוגית שלי ושל אחותי. אתה אוהב להיות בבית? כן. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא. איזה פתגם אומר לך הרבה? "תמונה אחת שווה אלף מילים", "אהבה היא כמו תפוח, צריך להזהר מהחלק המורעל" ועוד. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. את זה את ואני זאת אני. מה המשפט שמאפיין אותך? "תפה את גבך אל העולם, הוא יפנה גבו אלייך". התעקשת על משהו מטופש? כן. על 2 דקות. ראית טיטאניק? כן. ראית את מגדל אייפל? בתמנוות
. בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? תלוי איך. איך אתה מרגיש עכשיו? כאבים. אתה ילד של אמא או אבא? אמא. זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מועדון, וגם מסיבה פרטית. קפה/תה: אפחד. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות. אני לא מצפה מעצמי להיות מושלמת. חתולים/כלבים: חתולים
אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קוקה קולה. תל אביב\חיפה: תל אביב. עברי לידר\אביב גפן: עברי לידר
שי גבסו\הראל סקעת: הראל סקעת. יוני בלוך\אפרת גוש: יוני בלוך. ג'קאסס\אפקט הפחד: אפקט הפחד. ג'וני נוקסוויל\וי מאן: לא מכירה אותם. מוזיקה!!!
שיר אהוב: Call me when you sober ועוד הרבה. זמר\ת אהוב\ה: כריסטינה אגילרה. שורה משיר שאתה מתחבר אליה: Save me from the dark. תאקט או ד.מ כחול לבן? תאקט? דנידין או מוקי? מוקי. שורה משיר הכי מפגר ששמעת: לא יודעת. יש הרבה. זמר עם הקול הכי מצחיק: יהודה סעדו. היפהופ\מזרחי: היפהופ
אהבה
היית מאוהב? יותר מידי פעמים. היית מאוהב ב-2 בו זמנית? הרבה מאוד פעמים. בגדת? לא. היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא. התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא. מאמין באהבה אפלטונית? מה זה? מאמין באהבה וירטואלית? כן. מאמין באהבה? כן. מאמין במוסד הנישואין? מה זה? מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא. תסלח על בגידה של אהוב? תלוי איך, למה, ועם מי. האם אי פעם.. עישנת? לא
ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא. ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא. אושפזת בבית חולים? כן. ראית אדם מת במציאות? לא. ראית חתול מת במציאות? כן. הרבה. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן. טעמת קליק XL? לא. אני לא הכי אוהבת קליק. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן. ראית סרט כחול? לאאאא. בעע. תיקנת מורה על שגיאה? כן. מלא פעמים
נתקעת במגלשה? לא
התאהבת פעם במורה? לא. באבא\אמא של חבר\ה? לא. בדמות מספר\סרט? כן
בספיידרמן
במישהו מאותו מין?לא.

אתר עם מ-ל-א הורדותתת=]

תעתיקו את הכתובת לשורה javascript:wanksit(1870,'a2a71bba0f12d6fa8400d16b29dbdf3b') שאווווווהההההההה=]]]]]]]

../images/Emo194.gifתודה אבל...

זוהי לא כתובת. [ניסיתי להכנס, לא הצלחתי.] ובבקשה, תשרשרי פעם הבאה לשרשור
.

למעלה