שרשור

עונה........./images/Emo24.gif

שרשור מאת: צלילוש13ו 23/08/06 | 00:33 פרטים אישיים: שם:דניאל שם משפחה:מור גיל:13 וחצי עוד מעט 14 מקום מגורים:הוד השרון מזל:עקרב מוצא:חצי הולנדית וחצי עירקית אוהב ספורט? לא מבין אנשים ש...:מדברים יותר מדי מאמין בחייזרים:כןןןןןן מה הדבר שעושה אותך למאושר:אושר....... אתה ותרן או עקשן:חצי חצי אתה נאמן?כןןןן יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?רגילה אבל עוד מעט יהיה לי מיטה נפתחת אתה אוהב להיות בבית?כןןןןן אבל לא יותר מדי ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את לבך?לאאאאא.... איזה פתגם אומר לך הרבה?"אהבה לא קונים בכסף" אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?ממש לא..... מה המשפט שמאפיין אותך?מה קורה??? התעקשת על משהו מטופש?כןןןן על עטט ראית טיטאניק? ברור איזה 700000 פעם ראית את מגדל אייפל?רק בתמונות נחשב!!!!!! בשביל 2 מליון דולר תדגמני לפלייבוי?לאאאאאא ........אני בטוח אשמור את הכבוד שליי....... איך את מרגישה עכשיו?לא טוב..... אתה ילד של אמא או אבא?של שניהם זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים: ברור!!!!!!! קולה/פפסי: פפסי תל אביב\חיפה:תל אביב עברי לידר\אביב גפן:עברי לידר אביב גפן איכס!!!!! שי גבסו\הראל סקעת:הראל סקעת יוני בלוך\אפרת גוש:אפרת גוש ג'קאסס\אפקט הפחד:אפקט הפחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן:מה??? מוזיקה!!! שיר אהוב:הרבה שיריםםםם זמר\ת אהוב\ה:עידן יניב ודג נחש שורה משיר שאתה מתחבר אליה:"שוב מרגיש את הפחד שוב אנחנו לא ביחד ומנסה להתגבר היא אם אחר" דנידין או מוקי?לא מכירה...... שורה משיר הכי מפגר ששמעת:אין שיר מפגר ששמעתי כל השירים ששמעתי יפים זמר עם הקול הכי מצחיק:זה ששר אם עידן יניב....... היפהופ\מזרחי:היפ הופ אהבה היית מאוהבת? לא..... היית מאוהבת ב-2 בו זמנית? לא..... בגדת? לא..... היית מאוהבת במישהו מהמין שלך? מה פתאום......!!!! התנשקת עם מישהו מהמין שלך? איכס הגזמתם!!!! מאמין באהבה אפלטונית? מה??? מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה? כןןןןןן מאמין במוסד הנישואין?כןןן מאמין סקס רק אחרי החתונה? כןןןן ולאאא תסלח על בגידה של אהוב?לאאאא האם אי פעם? עישנת? ראית יותר מחמישה סרטים ביום? ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אושפזת בבית חולים? ראית אדם מת במציאות? ראית חתול מת במציאות? יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? טעמת קליק XL? רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? ראית סרט כחול? תיקנת מורה על שגיאה? נתקעת במגלשה? התאהבת פעם במורה? באבא\אמא של חבר\ה? בדמות מספר\סרט? במישהו מאותו מין?

efrat1994

New member
עונה!

פרטים אישיים: שם: אפרת שם משפחה:חסוי! גיל:12 מקום מגורים:חסוי/מרכז.. מזל:קשת מוצא:אשכנזי אוהב ספורט?כן..! לא מבין אנשים ש...: מסכנים אותם בשביל כסף! מאמין בחייזרים:לא מה הדבר שעושה אותך למאושר: הים! או לחשוב על משהו טוב.. אתה ותרן או עקשן:עקשן! אתה נאמן?אני חושבת שכן! יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?מיטה שנתפתחת לעוד מיטה.. אתה אוהב להיות בבית?מאוד! ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אולי.. איזה פתגם אומר לך הרבה?"אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו" אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?אף אחד לא מושלם.. מה המשפט שמאפיין אותך? התעקשת על משהו מטופש?כן!! שהייתי בת 5 עם וואב לאב חחח.. ראית טיטאניק? כן ראית את מגדל אייפל?בתמונות בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לא!! איך אתה מרגיש עכשיו?בסדר אתה ילד של אמא או אבא?של שניהם! זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה(לא אוהבת) אבל תה לא סובלת!! שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: אף אחד לא מושלם!! חתולים/כלבים:כלבים
אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה
תל אביב\חיפה:תל אביב עברי לידר\אביב גפן:אף אחד!!! שי גבסו\הראל סקעת:שי גבסו.. יוני בלוך\אפרת גוש:לא יודעת.. ג'קאסס\אפקט הפחד:אפקט הפחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן:? מוזיקה!!! שיר אהוב:הרבה! מאודמאודמאודמאודמאוד BAD DAY של דניאל אממ.. שכחתי זמר\ת אהוב\ה:הילארי,בריטני,קלי,יש עוד הרבה.. שורה משיר שאתה מתחבר אליה:אהבה-דניאל סולומון: אהבה פתאום היא מתפרצת נו מה היא רוצה?! תאקט או ד.מ כחול לבן?? דנידין או מוקי?דנידין שורה משיר הכי מפגר ששמעת:שירים שחברות שלי המציאו?! זמר עם הקול הכי מצחיק:ברור שדיויד ברוז'ה|קול של אישה צרחנית ביותר| היפהופ\מזרחי:היפהופ אהבה היית מאוהב? כן.. היית מאוהב ב-2 בו זמנית?לא בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? עם אמא? אחותי? מאמין באהבה אפלטונית? ? מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה? כן!! מאמין במוסד הנישואין? ? מאמין סקס רק אחרי החתונה? כן.. תסלח על בגידה של אהוב?שהוא חבר שלי? לא.. האם אי פעם? עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? יאפ.. ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אין ססיכוי! אנ ישנה 6 שעות כל לילה.. אבל אני מכירה מישהו שישן 26 ורבע שעות! רצופות.. אושפזת בבית חולים? לא שימשיך ככה! ראית אדם מת במציאות? לא אבל ראיתי אדם שיש לו מחלת הנפילה(שכל פעם נופלים) והוא נפל על הפרצוף וכולו היה דם והגיעו עשרות אמבולנסים ומלא משטרה ומלא מלא דברים! ראית חתול מת במציאות? כן.. ראיתי בדיוק נהג שדורס חתולה בטעות והיא מתה! ועוד כמה מקרים יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן|מכורה| טעמת קליק XL? כן! ממש טעים רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן ראית סרט כחול?לא זוכרת.. תיקנת מורה על שגיאה?אני חושבת שכן! המשכתי את דבריה!! חחח.. נתקעת במגלשה? כן! |כואב| התאהבת פעם במורה? לא!! באבא\אמא של חבר\ה? לא!! בדמות מספר\סרט? בערך, יותר בשחקן כדורסל!! במישהו מאותו מין?לא

PoPcorn321

New member
עונה../images/Emo27.gif

פרטים אישיים: שם:אדיר שם משפחה:בעעע גיל:14 מקום מגורים:חולון מזל:מאזניים מוצא:מה זה משנה בכלל? אוהב ספורט?כן לא מבין אנשים ש...:מספרים סיפורים מופרכים מאמין בחייזרים:קצת מה הדבר שעושה אותך למאושר:אין לי מושג אתה ותרן או עקשן:ותרן אתה נאמן?כן יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?רגילה אתה אוהב להיות בבית?כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לא
איזה פתגם אומר לך הרבה?אין אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא מה המשפט שמאפיין אותך?לא יודע התעקשת על משהו מטופש?לא זוכר
ראית טיטאניק? לא ראית את מגדל אייפל?בתמונה... בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?אולי איך אתה מרגיש עכשיו?משועמם אתה ילד של אמא או אבא?אמא זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות חתולים/כלבים:גם וגם אוכל/ממתקים: גם וגם קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה:תל אביב עברי לידר\אביב גפן:אביב גפן שי גבסו\הראל סקעת:הראל סקעת יוני בלוך\אפרת גוש:יוני בלוך ג'קאסס\אפקט הפחד:גם וגם ג'וני נוקסוויל\וי מאן:מה? מוזיקה!!! שיר אהוב:יש הרבה זמר\ת אהוב\ה:לא יוגע שורה משיר שאתה מתחבר אליה:לא יודע תאקט או ד.מ כחול לבן?תאקט דנידין או מוקי?הרואה והבילתי נראה שורה משיר הכי מפגר ששמעת: אדוני ימכור לי מקרר אדוני ישכנע בטירוף איך אדוני ימכור לי מכונת כביסה לכבס לי את האהבה זמר עם הקול הכי מצחיק:רוני
היפהופ\מזרחי:היפ הופ אהבה היית מאוהב? כן היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת?לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך?
התנשקת עם מישהו מהמין שלך?
מאמין באהבה אפלטונית?
מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה?
מאמין במוסד הנישואין?לא מאמין סקס רק אחרי החתונה?כן תסלח על בגידה של אהוב?אף פעם לא האם אי פעם? עישנת?לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף?פעם אחת ישנתי המממון זמן אבל אין לי מושג אם זה היה 30 שעות או פחות אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא:-{ ראית חתול מת במציאות?כן :-{ יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא טעמת קליק XL?לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן
ראית סרט כחול?
תיקנת מורה על שגיאה?הרבה...יש לנו מורה לחשבון בת שבעים לפחות..היא כללללללל הזמן טועה נתקעת במגלשה?
התאהבת פעם במורה?או מיי גודנס לא
באבא\אמא של חבר\ה?
לאאאא בדמות מספר\סרט?
במישהו מאותו מין?השאלה הזאת לא היתה כבר?

angel amir1

New member
|עונה../images/Emo189.gif

שם:אמיר
שם משפחה:ביבי
מקום מגורים:חולון
מזל:סרטן
מוצא:עירקי
אוהב ספורט? כן טניס
לא מבין אנשים ש... :
מאמין בחייזרים:לא
|מה הדבר שעושה אותך למאושר: שאבא קונה לי דברים שאני מאוד רוצה בעצם המשפחה שלי
אתה ותרן או עקשן:ותרן
אתה נאמן? מאוד
יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? מיטה וחצי
אתה אוהב להיות בבית? כן
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?כן
איזה פתגם אומר לך הרבה? אל תסתכל בקנקן אלא מה שיש בתוכו
אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא
מה המשפט שמאפיין אותך?לא יודע
התעקשת על משהו מטופש?לא
ראית טיטאניק? כן
ראית את מגדל אייפל?לא
בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לא ממש לא
איך אתה מרגיש עכשיו?בסדר
אתה ילד של אמא או אבא?של שניהם זה או זה? :
מועדון/מסיבה פרטית: מועדון
קפה/תה: תה
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות
חתולים/כלבים: כלבים
אוכל/ממתקים: אוכל
קולה/פפסי: מעדיף מים
תל אביב\חיפה: תל אביב
עברי לידר\אביב גפן: אביב גפן
שי גבסו\הראל סקעת:הראל סקעת
יוני בלוך\אפרת גוש: ?
ג'קאסס\אפקט הפחד:?
ג'וני נוקסוויל\וי מאן:? מוזיקה!!!
שיר אהוב: אממ כשאתה כאן
זמר\ת אהוב\ה: נינט טייב מואה
שורה משיר שאתה מתחבר אליה:לא יודע
תאקט או ד.מ כחול לבן??
דנידין או מוקי??
שורה משיר הכי מפגר ששמעת:אבל סוליקו לא נתנו לי לעמוד חח שיר מפגר סוליקו
זמר עם הקול הכי מצחיק: אממ לא יודע
היפהופ\מזרחי:היפ הופ בדםם אהבה
היית מאוהב?פעם בכיתה אממ ה לא זוכר ממש
היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא
בגדת?לא
היית מאוהב במישהו מהמין שלך? איכססססססססססססססססססססססס בחייייים לאאאאאאאאא בעעעעעעעעע
התנשקת עם מישהו מהמין שלך? איכססססססססססססססססססססס שאלה מפגרת
מאמין באהבה אפלטונית? מה זה אפלטונית?
מאמין באהבה וירטואלית? לא
מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? מה זה מוסד נישואין?
מאמין סקס רק אחרי החתונה? כן
תסלח על בגידה של אהוב? אולי לא בטוח האם אי פעם?
עישנת?לאאאאאאאאאאאאאאאא איכססססססססססססססססססססס אחד הדברים השנואים עלי ביותר בכל בעולם מגעיל
ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא
ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא
אושפזת בבית חולים? לא חסס ושלום תפו תפו
ראית אדם מת במציאות? לא
ראית חתול מת במציאות? כן
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא
טעמת קליק XL? אהה כן יאמי
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן
ראית סרט כחול? אני גולש לאתרי סקס אבל לא רואה סרטים כחולים
תיקנת מורה על שגיאה? כן מלאך|נתקעת במגלשה? לא
התאהבת פעם במורה? לא
באבא\אמא של חבר\ה?לא
בדמות מספר\סרט? לא
במישהו מאותו מין?לא מה השאלה הזאת איכססססססססססססססססססססס תפו תפו תפו

inbal1993

New member
עונה../images/Emo70.gif

פרטים אישיים:
שם: ענבל שם משפחה:כהן גיל:12 וחצי מקום מגורים:רחובות מזל:מאזניים מוצא:רומניה בולגריה ויווניה אוהב ספורט?כן ולא לא מבין אנשים ש...:שאוהבים ורוד ושרים באמצע היום שירים כמו טאלטביז
מאמין בחייזרים:לא מה הדבר שעושה אותך למאושר:אממ..לירקוד.לשמוע מוזיקה..חיבוק
אתה ותרן או עקשן:גם וגם אתה נאמן?כן יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?מיטה וחצי אתה אוהב להיות בבית?תלוי מתי..אם יורד גשם בחוץ אז כן
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?כן אולי אני טועה לגביו איזה פתגם אומר לך הרבה?אל תיסכל בקנקן אלא מה שיש בו אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לאףכל אחד ומה שהוא אוהב מה המשפט שמאפיין אותך?אממ..יש הרבה התעקשת על משהו מטופש?כן ראית טיטאניק? כן ראית את מגדל אייפל?בתמונה ובטלויזיה זה נחשב? בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לאא איך אתה מרגיש עכשיו?אחלה אתה ילד של אמא או אבא?שניהם אני אוהבת זה או זה? :
מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:
חתולים/כלבים:שניהם אוכל/ממתקים: שניהם קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה:תל אביב ואממ..בחיפה לא הייתי הרבה עברי לידר\אביב גפן:שניהם לא שי גבסו\הראל סקעת:אף אחד יוני בלוך\אפרת גוש:אף אחד ג'קאסס\אפקט הפחד:אפקט הפחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן:מי הם
מוזיקה!!! שיר אהוב:לא..זה לא אל תשחק איתי
טוב גם..אבל בביצוע שלי..ויש עוד מלא..נגיד בלאק אייד פיז.. זמר\ת אהוב\ה:אממ..לא יודעת שורה משיר שאתה מתחבר אליה:"איך נתתי לעצמי להיות כזאת טיפשה? לא ציפיתי שבסוף אני אצא תמימה תאמין לי, היום כבר הבנתי עם מי יש לי עסק, זאת פעם אחרונה" תאקט או ד.מ כחול לבן?אה
דנידין או מוקי?
שורה משיר הכי מפגר ששמעת:אתה דומה לבואש,יש לך כינים על הזקן..(שיר נאסרללה) זמר עם הקול הכי מצחיק:לא יודעת היפהופ\מזרחי:היפ הופ אהבה היית מאוהב? כן היית מאוהב ב-2 בו זמנית? כן בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? אמא שלי זה נחשב
ואם הייתי פאקצה אז כן..מה יש להן שהן מתחבקות "היי מאמי ממצב בואי אתן לך נשיקה..."בלאכסס מאמין באהבה אפלטונית? אה
מאמין באהבה וירטואלית? קצת מאמין באהבה? ברור מאמין במוסד הנישואין? כן מאמין סקס רק אחרי החתונה? אממ..מידע חסוי תסלח על בגידה של אהוב?תלוי במה מדובר האם אי פעם? עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן טעמת קליק XL? כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן ראית סרט כחול?לא תיקנת מורה על שגיאה?כן נתקעת במגלשה? כן התאהבת פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? כן במישהו מאותו מין?לא

../images/Emo194.gifעונה.

פרטים אישיים: שם: שיר. שם משפחה: למה שאני אגיד><' גיל: 13 מקום מגורים: יבנה מזל: מאזניים מוצא: חצי רומניה חצי פולניה. אוהב ספורט? לא כל כך. לא מבין אנשים ש...: כותבים שאלונים
מאמין בחייזרים: לא. מה הדבר שעושה אותך למאושר: הרבה דברים... אתה ותרן או עקשן: ותרנית. אתה נאמן? אני חושבת. יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? רגילה. אתה אוהב להיות בבית? לפעמים כן ולפעמים לא. תלוי במצברוח. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא. איזה פתגם אומר לך הרבה? "אם אין לכם משהו חכם להגיד תאמרו פתגם סיני עתיק" אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. מה המשפט שמאפיין אותך? אין כזה:| התעקשת על משהו מטופש? לא זוכרת. ראית טיטאניק? לא! אני חייבת לראות
ראית את מגדל אייפל? לא
בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? לא. טוב נראה... סתם לא
איך אתה מרגיש עכשיו? רגיל? אתה ילד של אמא או אבא? אמא זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: לא יודעת. קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לפעמים זה ולפעמים זה. חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה: חיפה עברי לידר\אביב גפן: אביב גפון שי גבסו\הראל סקעת: שי גבסו יוני בלוך\אפרת גוש: יוני בלוך ג'קאסס\אפקט הפחד: מה? ג'וני נוקסוויל\וי מאן: מי? מוזיקה!!! [!!!!!] שיר אהוב: אין זמר\ת אהוב\ה: אין שורה משיר שאתה מתחבר אליה: אין. תאקט או ד.מ כחול לבן? תאקט דנידין או מוקי? מוקי
שורה משיר הכי מפגר ששמעת: 'אתה עלוב אתה קטן יש לך כינים על הזקן...' זמר עם הקול הכי מצחיק: עידן יניב! היפהופ\מזרחי: לא זה ולא זה. אהבה היית מאוהב? לא היית מאוהב ב-2 בו זמנית?
לא. בגדת? חיחיחי כן. חיחיחי סתם לא. היית מאוהב במישהו מהמין שלך? הו כן כל יום מחדש. לא. התנשקת עם מישהו מהמין שלך? נופ מאמין באהבה אפלטונית? אה? מאמין באהבה וירטואלית? לא כל כך מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? כו מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא... תסלח על בגידה של אהוב? תלוי האם אי פעם? עישנת? לא! ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא. ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא. אושפזת בבית חולים? כן. ראית אדם מת במציאות? לא. ראית חתול מת במציאות? כן
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? רק לראשון טעמת קליק XL? כן יאמי רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? הוא רב איתי ראית סרט כחול? לא
תיקנת מורה על שגיאה? כן הרבה פעמים על ניסוח.. נתקעת במגלשה? לא חיחחייחי התאהבת פעם במורה? לא! באבא\אמא של חבר\ה? חחחחחחחחח
בדמות מספר\סרט? אה? במישהו מאותו מין? לא.

Lord VoIdemort

New member
פיו XD

המ, את במקרה גרה לדי הצבעוני? >_< (ולא, אני לא פדופיל שאצעק ברחוב שירה ואאנוס אותך XD )

למעלה