שרשור

123SimSit

New member
הורדת את זה../images/Emo35.gif

זה קצת הורס ת'כיף
אבל אח שלי הוריד את כל הפרקים של העונה הראשונה

asias1

New member
אין לי YES....

ואני לא מתכוון לא לראות תסידרה הזאת..אז...

123SimSit

New member
עונה-נה-נה-נה-נה../images/Emo70.gif

פרטים אישיים: שם:רוני שם משפחה:בלאט גיל:12
מקום מגורים:בלאט מזל:אריה מוצא:פולניה, ריספקט אוהב ספורט?די...רק לא כדורלגל
לא מבין אנשים ש...:בועטים בחתולים מסכנים ברחוב
מאמין בחייזרים:לא מה הדבר שעושה אותך למאושר:ידידי המטורף ואישתו לעתיד ביחד חח.. אתה ותרן או עקשן:עקשנית ביותר, לאנשים מסוימים. אתה נאמן?ברור
יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?רגילה.בלאט
אתה אוהב להיות בבית?כע ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את לבך?אממ...תלוי-אם הוא יהיה חמוד ויתנהג בטבעיות- אז חבל"ז שחבל"ז
אם לא- אז לא
איזה פתגם אומר לך הרבה?"אל תסתכל אל הקנקן, אלא מה שיש בתוכו" אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?תלוי אם את שונאת חתולים מה המשפט שמאפיין אותך?"אל תסתכל על הקנקן, אלא על מה שיש בתוכו"... בלאט
התעקשת על משהו מטופש?תמיד
ראית טיטאניק? ברור
ראית את מגדל אייפל?בתמונות בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?בשביל 2 מיליון דולר אני אוכל שרימפס איך אתה מרגיש עכשיו?מאושרת. אתה ילד של אמא או אבא?אממ...של שניהם
בלאט
זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית במועדון
קפה/תה: לא שותה לא קפה ולא תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: טייק איט איזי חתולים/כלבים:חתלתולים יותר.. אוכל/ממתקים: אוכל וקליק.. אני מכורה בלאט
קולה/פפסי: שניהם אותו רעל
תל אביב\חיפה:תל אביב עברי לידר\אביב גפן:מיאו שי גבסו\הראל סקעת:שילוב שלהם יהיה גבר חלומותי
יוני בלוך\אפרת גוש:מי
ג'קאסס\אפקט הפחד:אפקט הפחד-ג'קאסס זה סתם חבורה של מפגרים שמראים לכולם העולם שהם מטומטמים ג'וני נוקסוויל\וי מאן:מי
מוזיקה!!! שיר אהוב:cant fight the moon light זמר\ת אהוב\ה:קלי קלארקסון שורה משיר שאתה מתחבר אליה:"אני בסך הכל חתולה, וואה וואה וואה... וקצת מסטולה, וואה וואה וואה..."
תאקט או ד.מ כחול לבן?מה
דנידין או מוקי?מי
שורה משיר הכי מפגר ששמעת:"מצאתי שקל...אני עשיר...מצאתי שקל...בוא נלך לעיר
" אני פה עושה נוסטולוגיית כוכב נולד
זמר עם הקול הכי מצחיק:ציפי שביט היפהופ\מזרחי:היפהופ דוג
אהבה היית מאוהב? כע היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? במי
היית מאוהב במישהו מהמין שלך? יאכס התנשקת עם מישהו מהמין שלך? יאכס מאמין באהבה אפלטונית? מה
מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה? ברור
מאמין במוסד הנישואין? כע מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא, אבל אני מאמינה בסקס אחרי גיל 20 תסלח על בגידה של אהוב?תלוי כמה ולמה. האם אי פעם? עישנת? לא
ראית יותר מחמישה סרטים ביום? אממ...ראיתי את טרילוגיית הסרטים של שר הטבעות...זה נקרא יותר
ישנת יותר מ30 שעות ברצף? הא
אושפזת בבית חולים? כן... ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן
טעמת קליק XL? כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא
העקרונות שלי תמיד אבל תמיד צודקים
ראית סרט כחול?זה נקרא מצויר
כי פעם אחת בכית ה' הראו לנו סרט שמסביר למה אצל אחי/אחותי החסידה לא באה... תיקנת מורה על שגיאה?כל הזמן
זה מזה כיף
נתקעת במגלשה? לא התאהבת פעם במורה? אממ...לא...בעיקר בעובדה שכולן בנות
באבא\אמא של חבר\ה? לא
בדמות מספר\סרט? הארי
במישהו מאותו מין?אממ...לא...

koral669

New member
אפרופו חתולה,

אני מכירה אותה
יצאה עם חבר של אח שלי. היא בנאדם.. מוזר

zoai10

New member
עונה!

פרטים אישיים: שם:אחינועם שם משפחה:סודי!! גיל:11 מקום מגורים:עמק יזראל מזל:עקרב שליטה!!! מוצא:רוס ומרוקאי איזה לא קשור נכון?חח... אוהב ספורט?דא.. לא מבין אנשים ש...:לא יודעים מי זה ג'וני דפ! מאמינה בחייזרים:כע..לפעמיים מה הדבר שעושה אותך למאושר:סימס!! את ותרנית או עקשנית:עקשנית אתה נאמאנה?לעצמי כן! יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי?מיטה וחצי את אוהבת להיות בבית?תלוי ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את לבך?אולי איזה פתגם אומר לך הרבה?לא דובים ולא יער! אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא למה כל אחד המוזרות שלו! מה המשפט שמאפיין אותך?יש מלא!!! התעקשת על משהו מטופש?ברור! ראית טיטאניק?דא... ראית את מגדל אייפל?הייתי בפריס פעמים! בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?איכס לא!!! איך אתה מרגיש עכשיו?סבבה ואת? אתה ילד של אמא או אבא?בעיקר אבא זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מועדון!!!!! קפה/תה:תה אבל לפעמיים נס חלש! שואף לשלמות/לוקחת את זה בקלות:לוקחת אז זה בקלות חתולים/כלבים:חתולים בעיקר אבל גם כלבים! אוכל/ממתקים:ממתקים דא.. קולה/פפסי:שונאת גזים!!! תל אביב\חיפה:חיפה מקום מולדתי! עברי לידר\אביב גפן:אביב גפן שולטט!!! שי גבסו\הראל סקעת:אף אחד! יוני בלוך\אפרת גוש:אף אחד! ג'קאסס\אפקט הפחד:אפקט הפחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן:וי מאן מוזיקה!!! שיר אהוב:כל השירים של הבלאק ושל סימפל פלאן שזה מלא!!! זמר\ת אהוב\ה:וואו מלא מדונה גוון פרגי מלללאא!!!! שורה משיר שאתה מתחבר אליה:מלא! תאקט או ד.מ כחול לבן?תאקט דנידין או מוקי?אף אחד! שורה משיר הכי מפגר ששמעת:"תגרד לי בגב תגרד לי עכשיו!" באמת יש שיר כזה! זמר עם הקול הכי מצחיק:יש כמה... היפהופ\מזרחי:היפהופ אהבה היית מאוהב? דאא היית מאוהב ב-2 בו זמנית? כעע בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך?לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך?לא מאמין באהבה אפלטונית? מזה?? מאמין באהבה וירטואלית?כן מאמין באהבה?דאא מאמין במוסד הנישואין?כן מאמין סקס רק אחרי החתונה?כן תסלח על בגידה של אהוב?תלוי איך הוא בגד האם אי פעם? עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? כן ראית חתול מת במציאות? כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא טעמת קליק XL?לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן ראית סרט כחול?לא תיקנת מורה על שגיאה?כן חח... נתקעת במגלשה? כן..חח... התאהבת פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה?לא בדמות מספר\סרט? כןןןן במישהו מאותו מין?לא

hakuna5

New member
עונה.../images/Emo60.gif

פרטים אישיים: שם: נחמן. [היה כבר שרגא ויחזקאל!] הילה, נו.
שם משפחה:
מזל: אריה
מוצא: עיראק, צרפת, רוסיה ומצרים.
אוהב ספורט? הממ.. לא?
לא מבין אנשים ש...: אוהבים ורוד פוקסיה. איכס
מאמין בחייזרים: הממ בערך. מה הדבר שעושה אותך למאושר: מאושרת באמת? לא חושבת שיש. אבל אם זה שמח, אז מחמאות ו.. שופינג
אתה ותרן או עקשן: לפעמים ככה ולפעמים ככה. אתה נאמן? יאפ. יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? מיטה רגילה, עוד מעט מיטה וחצי
אתה אוהב להיות בבית? כן
תחי ההתבטטות! ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתן לו צ´אנס לכבוש את לבך? אולי. תלוי עד כמה הוא חתיך
איזה פתגם אומר לך הרבה? אל תסתכל על הקומקום אלא על מה שיש בו. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? יש מצב. מה המשפט שמאפיין אותך? הממ.. לא יודעת
התעקשת על משהו מטופש? אכן
ראית טיטאניק? לא. ראית את מגדל אייפל? הרבה מאוד פעמים. בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? לא! איך אתה מרגיש עכשיו? הממ נורמלי. אתה ילד של אמא או אבא? אבא
זה או זה? מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי. חתולים/כלבים: כלבים, אבל בעיקרון שניהם
אוכל/ממתקים: שניהם, יאמי!
קולה/פפסי: קולה. תל אביב\חיפה: תל אביב.
למרות שגם חיפה מדהימה. עברי לידר\אביב גפן: אף אחד מהם.
שי גבסו\הראל סקעת: אף אחד מהם.
יוני בלוך\אפרת גוש: ... ג'קאסס\אפקט הפחד: ... ג'וני נוקסוויל\וי מאן: ... מוזיקה!!! שיר אהוב: כרגע "רבות הדרכים". זמר\ת אהוב\ה: אבריל לאבין, קלי קלארקסון, גוון סטפאני. שורה משיר שאתה מתחבר אליה: "Why should I care? 'cause weren't there when I was scared, I was so alone." תאקט או ד.מ כחול לבן? הא? דנידין או מוקי? מוקי. שורה משיר הכי מפגר ששמעת: "כתוב את זה על דף נייר / ואולי ניפגש מחר." WTF?!?
זמר עם הקול הכי מצחיק: לא'דעת. היפהופ\מזרחי: היפ הופ, זה לא ברור? אהבה היית מאוהב? לא חושבת שממש מאוהבת, אבל כן, חיבבתי. היית מאוהב ב-2 בו זמנית? חיבבתי שניים באותו זמן, נחשב?
בגדת? XD לא
היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא.:| התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא.:| מאמין באהבה אפלטונית? לא ממש.
מאמין באהבה וירטואלית? גם לא בדיוק. מאמין באהבה? הממ כן. מאמין במוסד הנישואין? לא ממש. אין אהבה לנצח. מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא
תסלח על בגידה של אהוב? לא. האם אי פעם? עישנת?
ראית יותר מחמישה סרטים ביום?
ישנת יותר מ30 שעות ברצף?
אושפזת בבית חולים?
ראית אדם מת במציאות?
ראית חתול מת במציאות?
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
טעמת קליק XL?
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
ראית סרט כחול?
תיקנת מורה על שגיאה?
נתקעת במגלשה?
התאהבת פעם במורה?
באבא\אמא של חבר\ה?
בדמות מספר\סרט?
במישהו מאותו מין?

koral669

New member
יפה הילה...

קוראת לעצמך על השם של הפלאפון שלי
ואל תגידי שלא ידעת, אמרתי לך שלפלאפונים שלי קוראים נחמד ושרגא!

koral669

New member
../images/Emo207.gifמפגש צ'אט../images/Emo124.gif

נו מה זה, אני תמיד מארגנת
בקיצור, תבואו, בשעה 19:05
יהיה כיף

inbal1993

New member
סתם שאלון של חברה שלי:

קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

Lord VoIdemort

New member
>>

קצת בכללי שם: נעים פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.70 מידת נעליים: 42 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: 0 בת כמה את נראית: מה?:S משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: מה? :S הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? >> הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?>< האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא ממש להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כן האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: ברור אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא יודע נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון:1 התחרטת על דברים שעשית:יותר מדי X: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: זובי XD ממתק: לא יודע סרט מצויר: לא יודע קורנפלקס: מה מסטיק: יאמי? צבע: אני עיוור צבעים יום בשבוע: לא יודע היום הכי לא מועדף: .... תכשיט: ..... חורף\קיץ: ..... בחדר: מה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לא יודע ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: אמא שלי צעק עליך: >< שלח לך מכתב: דודה שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון?לא ממש חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא ממש הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב: ... אוכל אהוב:... תוכנית אהובה: חברים, אבודים, סיינפד, השרדות, אפקט הפחד ספורט אהוב: שחיה תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 20:43 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת? בום ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? I'll be there for you. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

koral669

New member
שאלונים ארוכים ../images/Emo47.gif

קצת בכללי שם: קורל פירסינג: אחד באוזן למעלה
והוא לא בכוונה
קעקועים: אין. גובה: 1.63 בערך :S מידת נעליים: 36/7 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח אחד בן 21. בת כמה את נראית: קודם כל, השיננית חשבה שאני בת 18
טיפשע. אבל הרבה אמרו לי שאני נראית בת 16
משקפיים? אין. גשר? אין. עבר פלילי: פעם גנבתי טילון מהמקרר בבית
נחשב? שפות: עברית,אנגלית - מעולה. אני יודעת קצת פורטוגזית, רומנית וצרפתית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אני אוהבת הכל. באמת, הגעתי להשלמה עם עצמי. :] הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אממ.. לא יודעת, אולי האף. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא. :X את/ה אוהבת רכבות הרים: בערך. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. להרוג אנשים: תלוי מי. [חסן נסראללה לדוגמא
אני בעד.] עישון אצל בני עשרה: נגד בכל הגילאים. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. אם זה מה שהם רוצים, שיהיה להם בכיף, מדינה חופשית. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: מחברה? כן. אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: כן, זה טבעי, כולם משקרים. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: אני חושבת ש.. אף פעם. =\ נשבר לך הלב: אף פעם. שברת לבבות: אולי פעם אחת, בטעות. השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם. התחרטת על דברים שעשית: אני לא מתחרטת על כלום. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: קורל D: ממתק: שוקולד. סרט מצויר: "Lion king"
קורנפלקס: "קראנץ'" מסטיק: בזוקה. צבע: כחול/תכלת. יום בשבוע: רביעי
היום הכי לא מועדף: ראשון, הוא מבאס. תכשיט: התכשיטים שעליי. [מי שקרא שאלונים קודמים, יודע שיש עליי המון תכשיטים שאני לא מורידה אף פעם
עצלנות.] חורף\קיץ: שניהם. בחדר: כל הבית. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אח שלי. ראה אותך בוכה: אף אחד לא ראה אותי בוכה, אף פעם. אולי כשהייתי תינוקת. הלכת איתו לסרט: לא זוכרת
צעק עליך: אמא. שלח לך מכתב: בת דודה שלי. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא חושבת שכדאי לקרוא לזה אמונות תפלות, אבל אני בכל זאת לא מאמינה בזה. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. ביהדות, 13 נחשב מספר מזל. יום שישי ה13, הוא תאריך נוצרי ולכן אני לא מאמינה בו. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן
בכית בסרט? המון
אני רגשנית כזו. XD היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? לא. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? כן. דברים אהובים שיר אהוב: יש כמה. כרגע, "U make me wanna" של בלו. אוכל אהוב: עוף ואורז עם אפונה
וגם שוקולד XD תוכנית אהובה: "חברים" ו-"הפיג'מות". ספורט אהוב: ריקוד,אירובי,שחייה,רכיבה על סוסים ואופניים.. תחביב: צילום,כתיבה,גראפיקה וריקוד. זמר/זמרת/להקה אהובים: שון פול, סיימון ווב ובלו. עיתון אהוב: "ידיעות אחרונות"
וסתם מה השעה עכשיו? 19:52 תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להדליק את הפלאפונים שלי, הם כבויים כבר כמה ימים. איזה ארוחה אחרונה אכלת? טילון קטן. :] תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? אולי. רעש אחרון ששמעת? הרעש של המקלדת. ריח האחרון שהרחת? ריח של מרק עוף, אמא מכינה. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הצלצול שלי זה "Ever blazin'" של שון פול. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמא :] נייס

inbal1993

New member
עונה בעצמי../images/Emo211.gif../images/Emo189.gif../images/Emo79.gif

קצת בכללי שם: ענבל פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: לא יודעת אבל יחסית גבוהה מידת נעליים: אממ
צבע שיער: חום שתני אחים/אחיות: 2 אחיות גדולות בת כמה את נראית: 15
וחשבו שאני בכיתה ט'
ובכיתה ו' חשבו שאני בכיתה ה'
משקפיים? כן גשר? לא
עבר פלילי: אין שפות:רומנית קצת,עברית,אנגלית.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?העיניים,השיער,האופי,והנקודת חן על השפה
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? פעם שנאתי את המישקפיים שלי אבל עכשיו זה מוסיף לי במקצת.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממ..אולי אחרי הצבא או לפני לעבור לתל אביב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: קצת את/ה רוצה עוד פירסינג: אבל אין לי פירסינג!| את/ה אוהבת רכבות הרים:אממ..לא את/ה הייתם בחו"ל:לא
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד ונגד, אם הבאנדם נחמד..
להרוג אנשים: בעד
מואהאהאהאההא
עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אני לא כזאת..אממ..לא יודעת האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן שיקפוץ לי עכשיו
אי פעם שיקרת: לא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אממ..5 פעמים אבל רק פעמיים זה היה ממש חזק נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית:אממ..קצת פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: יידוב וענבל
ממתק: אממ..בסטיק מזוקה..סוכריות.. סרט מצויר: יש המווןן
קורנפלקס: אממ..יש גם הרבה בסטיק: מזוקה צבע: תכלת וכחול יום בשבוע: שבת,שישי שלישי ושני היום הכי לא מועדף: רביעי חמישי וראשון תכשיט: שרשראות וטבעות חורף\קיץ: קיץ בחדר: במחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אמא שלי ראה אותך בוכה: חברה שלי במצלמת אינטרנט הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: אממ..לא זכור לי שלח לך מכתב: מלפני שנתיים זה נחשב מיפן מאח של אמא שלי ומישפחתו
האם את\ה מאמין\ה ב... במה
אמונות טפלות? אם כן איזה?חתול שחור ולא יודעת מה עוד אהבה ממבט ראשון?כן
חיים שאחרי המוות?אממ.. כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?אממ..קצת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?ברור,למה שאני לא אתכוון
הופעת בציבור בפיג'מה? בפורים במופע שעשינו בביסודי
בכית בסרט? כן..אבל לא זכור לי איזה היית על במה?7 שנים
חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: לא אל תשחק איתי-הביצוע שלי,fly של הלארי דפ בלאק אייד פיז.. יש מלא אוכל אהוב:לזניה תוכנית אהובה:אממ..יש הרבהההה ספורט אהוב:ריצה וחימוםם
תחביב:לירקוד,לצייר.. זמר/זמרת/להקה אהובים:בלאק אייד פיז עיתון אהוב:אממ..שבע ימים..למלא את התשבץ וליקרוא על המזל מאזניים
וסתם מה השעה עכשיו? 19:52 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לדבר עם אנשים..(לא שעכשיו אני לא עושה את זה..) איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת ערב תיכון או אוניברסיטה? שניהם אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? את הבומים האלה שהבנים הסטומים מהכיתה שלי משמיעים(נפצים) ריח האחרון שהרחת? של האוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אממ..שחכתי איך קוראים לשיר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?כן..מיידוב
ומעוד אנשים שלא נימצאים איתנו כיום..ומשאר המישפחה..

פלורי2

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

קצת בכללי:
שם: נילי
פירסינג: לא. קעקועים: לא. גובה: 1.40 מידת נעליים: 35-36 צבע שיער: שחור. אחים/אחיות: אחות קטנה בת 10. בת כמה את נראית: 12?
משקפיים? לא. גשר? בקרוב. עבר פלילי: אין. שפות: אנגלית, עברית, קצת יפנית, ספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הגוף. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כתמי לידה.
האם...
את/ה דלוקה על מישהו: אני חושבת. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. או שבעצם לא. לפעמים. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן .. את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי, אבל אני רוצה נזם. מתוכנן לגיל 14
את/ה אוהבת רכבות הרים: את הירידות שונאת. את/ה הייתם בחו"ל: לא.
בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: החלטה אישית. בינינו, אין יל שום דבר נגד זה.
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: יותר מידי פעמים
אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא.
כמה פעמים...
היית מאוהבת: כן. נשבר לך הלב: המון פעמים. שברת לבבות: כן. השם שלך הופיע בעיתון: השם של אימא שלי. התחרטת על דברים שעשית: כן.
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: אני אוהבת אותך איתי. ממתק: נממ.. אני לא כל כך אוהבת ממתקים. סרט מצויר: שלגיה, סינדרלה. קורנפלקס: עם חלב. מסטיק: בזוקה. צבע: שחור. כחול. יום בשבוע: שני. היום הכי לא מועדף: שישי. תכשיט: אני לא כל כך עונדת תכשיטים. חורף\קיץ: קיץ
בחדר: הפיה שלי.
האיש האחרון ש.. ישן במיטה שלך: אחותי. ראה אותך בוכה: אמא. הלכת איתו לסרט: אחי ואחותי ואחותי וחבר שלה
צעק עליך: אמא. שלח לך מכתב: לא זוכרת.
האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה? בכל מיני. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כן.
האם אי פעם...|Xדגש| אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? כן. היית על במה? הרבה. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא.
דברים אהובים
שיר אהוב: כל מיני. אוכל אהוב: כנ"ל. תוכנית אהובה: פלוריסיינטה, האלופה, השמינייה וכוד. ספורט אהוב: כדורגל, הוקי. תחביב: מחשב?
זמר/זמרת/להקה אהובים: גרין דיי, אוונסנס, כריסטינה אגילרה, ג'סטין טימברלייק.. כל מיני. עיתון אהוב: מעריב לנוער.
וסתם
מה השעה עכשיו? 20:58 תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך מה שעשיתי מקודם. איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא אכלתי היום כלום. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? לא. רעש אחרון ששמעת? שיר של סער פדידה. ריח האחרון שהרחת? לא יודעת. לא הרחתי כלום. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חברה שלי. עופרי. ולמרי. ולאיילה. ולמרווי D:

olgosh

New member
../images/Emo129.gif

שם: אולגה.
פירסינג: אין.
קעקועים: אין.
גובה: משהו בינוני.
מידת נעליים: 39-40 אולי 38.
צבע שיער: חום כהה.
אחים/אחיות: אח קטן.
בת כמה את נראית: 8
משקפיים? לא. ("יש לך נטייה לקוצר ראיה, לא קוצר ראיה.." ><)
גשר? נופ.
עבר פלילי: החזקת סמים.
שפות: עברית, אנגלית, קצת מילים ברוסית ואולי 5 מילים בערבית.
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אופטימיות.
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שיטחיות. אדישות.
את/ה דלוקה על מישהו: לא.
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן.
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא.
את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי וגם אם היה לי לא.
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן, אין לי בעיה איתן.
את/ה הייתם בחו"ל: לא. Oo
בעד\נגד:
מערכת יחסים ממרחקים: נגד.
להרוג אנשים: על בסיס יומיומי. >.>. נגד.
עישון אצל בני עשרה: נגד נגד נגד.
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד.
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אמ. שיהיה להם בכיף.
האם את\ה:
אי פעם בכית על בת: בגלל חברות.
אי פעם בכית על בן: לא.
אי פעם שיקרת: דאא!
אי פעם נעצרת: לא.
כמה פעמים:
היית מאוהבת: 0
נשבר לך הלב:
שברת לבבות: לא יודעת. כנראה ש0
השם שלך הופיע בעיתון: 1
התחרטת על דברים שעשית: 100000
דברים מועדפים:
מילה בת 4 אותיות: לא יודעת. לבלב. טחול.
ממתק: קינדר בוואנו, אוריאו, שטיחים.
סרט מצויר: יש יותר מדי.
קורנפלקס: כריות.
מסטיק: אורביט. מרענן.
צבע: אדום, שחור, לבן, ורוד, צהוב.
יום בשבוע: שלישי.
היום הכי לא מועדף: שישי.
תכשיט: יאק. לא אוהבת.
חורף\קיץ: חורףקיץ.
בחדר: ממ.
האיש האחרון ש:
ישן במיטה שלך: אחי.
ראה אותך בוכה: אמ. אמא.
הלכת איתו לסרט: אמא ואחי.
צעק עליך: אמאאא.
שלח לך מכתב: ממ. לא זוכרת.
האם את\ה מאמין\ה ב:
אמונות טפלות? אם כן איזה? לא.
אהבה ממבט ראשון? לא.
חיים שאחרי המוות? ...
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא.
האם אי פעם:
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, לאמא.
הופעת בציבור בפיג'מה? כן.
בכית בסרט? כמעט כל סרט.
היית על במה? כן.
חשבת שאת\ה הולך למות? כן!
נכשלת במקצוע? דאא.
הורידו אותך כיתה? לאא.
הקפיצו אותך כיתה? לאא.
רצית להיות המין השני? ממ. לא.
דברים אהובים:
שיר אהוב: יש המון.
אוכל אהוב: צ'יפס.
תוכנית אהובה: יש המון. בד"כ מה שיש ביס סטאר.
ספורט אהוב: טניס.
תחביב: צילום, עיצוב, גראפיקה, כתיבה, סימס ועוד..
זמר/זמרת/להקה אהובים: יש המון, כתבתי מיליון פעם.
עיתון אהוב: ממ. לא יודעת. היה פעם עיתון של ברבי. אהבתי אותו.
וסתם:
מה השעה עכשיו? 21:30
תפוח או בננה? תפוח.
כחול או אדום? אדום.
סתיו או אביב? סתיו, נובמבר.
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשתות!!
איזה ארוחה אחרונה אכלת? כריות. :x
תיכון או אוניברסיטה? אוניברטיסה.
אתה משועמם/ת? לא.
רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה, מקלדת.
ריח האחרון שהרחת? גלידה.
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אמ. לא יודעת אני לא משתמשת בו. משהו מהפלא'
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? עצמי. *חיבוקעצמי* x_________x

yar290

New member
עונה

קצת בכללי שם: יערה פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.67 מידת נעליים: 40 בערך צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: 15 משקפיים? כן לצערי גשר? כן =[ עבר פלילי: לאאאאא שפות: אנגלית עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? העיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? עזבו ... האם... את/ה דלוקה על מישהו: כןןן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי בכלל פירסינג את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאא את/ה הייתם בחו"ל: כן =] בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגדדד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד (ואני לא לסבית או משהו כזה..) האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לאאא אי פעם בכית על בן: לאאא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: ממש לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 4 נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: חח לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: מסטיק סרט מצויר: לא יודעת... קורנפלקס: אה... רגיל מסטיק: בזוקהה צבע: שחור יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: אין =/ תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: מסתומרת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני ממש לא זוכרת הלכת איתו לסרט: אירית צעק עליך: בר החרא הזהה שלח לך מכתב: לא שלחו לי אף פעם מכתב האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?מה זה?! אהבה ממבט ראשון? כןןן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? ממש לאאא בכית בסרט? כן היית על במה? כןןן חשבת שאת\ה הולך למות? לאא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לאאא דברים אהובים שיר אהוב: take me away אוכל אהוב:כל דבר איטלקי שקיים על פני כדור הארץ תוכנית אהובה: האלופהה ספורט אהוב: רכיבה על סוסים תחביב: משחק זמר/זמרת/להקה אהובים: אבריל לאבין עיתון אהוב: אין =/ וסתם מה השעה עכשיו? 10:29 תפוח או בננה? כלום כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אהה...לבדוק אימייל איזה ארוחה אחרונה אכלת? אהה...שוקו נחשב?! תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן מאוד רעש אחרון ששמעת? רדיו ריח האחרון שהרחת? של האוכל של אמא =] איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא זוכרת מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אבישי

למעלה