שרשור תפקידים...

2003 SkiPeR

New member
חחחחחח. אני לא מאמין!!!

טוב שזה לא דיי.ג'יי וזהו....

MajorGad

New member
זה כזה שולט!

איך אני מת להיות במקומו...גם אני מת שלשבט שלי יהיה את הכסף שיש לשבט שלו.

זה לא נפילה ........

מאוד נהנתי ! ואני עדין נהנה ! להדריך ח', קיבלתי מההדרכה המון! אבל כשישסט התנסתי רק בהדרכת בוגרים, מעניין אותי איך זה להדריך קטנים
אני לא רואה את זה כנפילה, אני רואה את זה כתפקיד אחר ..... מרשגוד להדרכה זה נפילה ?

אולי זה הפוך מנפילה .....

להתמודד עם גדולים זה בהרבה יותר קל מלהתמודד עם קטנים .... אולי זאת נפילה בתכנים שמועברים להם, או ברצינות....

MajorGad

New member
לפי דעתי להדריך בוגרים

זה הרבה יותר מאתגר מאשר קטנים. בוגרים ישארו אם הם יעריכו את הפעולות שמכינים להם וכאלה, הם יודעים למה לצפות והם רוצים לקבל פעולות ברמה גבוהה. כשאני הדרכתי, כשלא הייתה לי פעולה היינו משחקים פעולה שלמה כדורגל...החניכים נהנו זה ללא ספק, אבל לא השקעתי כלום ואני בספק אם חניכים בוגרים לא היו שמים לב לזה.

אני...

עכשיו אני מדריכה ו', גדוד
רולס
שנה הבאה אני רוצה להדריך ח' או ט' או לרשגד, אבל בגלל שהשבט קטן אני בטח ידריך... לא רוצה להדריך ז'! כולם בורחים בז'...

שלום! (לא רציתי לפתוח במילה 'אני')

אז ככה אני מדריכה ד' במקצועי
(פשוט הציור הזה עם הבנדנה מזכיר לי את חניך שלי...) ושנה הבאה אני רוצה לפנות להדרכת גדולים קורס,ח',ז' (בדיוק בסדר הזה...). עכשיו, בגלל שלהדרכת קורס יש עדיפות לשמיניסטים
אני מוכנה להסתפק בהדרכת ח' או ז' (גם לראשג"ד ז' יכול להיות נחמד...). אם לא ייתנו לי את שלושת אלה נראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא לפנות לרישגו"ד ד-ו... (נראה לי שזה גם מה שייתנו לי - חסר להם שזה מה שהם ייעשו!!!)
מה שבטוח , פעילה - אני לא אהיה... אני ממליצה גם לכם לעשות כמוני, נכון שלהיות פעיל באמת ייעשה לכם חיים קלים יותר אבל אין כמו הדרכה, בסופו של דבר, גם עם כל הלחצים והקשיים שבדרך...

הסמיילי עם הבנדה מזכיר את יהל!!!!

נכון? אני הלכתי לבי"ס ואת נישארת בבית!!! וביגלל זה כשאני באתי לא היה אף אחד וחזרתי הבייתה עצבנית
!!! וכבר אמרתי לך לא לחשוב אפילו בטעות על ראשגוד או הדרכת ז'...!!! סמכי עלי
!!! נועה

חשבתי כבר שאני משתגעת...

שראיתי שיהל דומה לזה עם הבנדנה... כנראה הכינו את האייקון הזה בהשראתו
בכל מקרה להדריך או לראשג"ד ז' יכול להיות נחמד דווקא... ואני בניגוד אלייך הייתי בבית התכוננתי לטיול (כפי שנאמר: "זה עינוי..." לידיעתך הרבה יש יום ראשון מבחן בלשון ואין לנו מתי להתכונן איזה כיף לנו!!!

Nirvana Forever

New member
אני (במקוריות רבה)

כרגע חמשושית שלא לימדו אותה דבר וחצי על הדרכה מאוד רציתי להדריך ז (כי זה הכי גדול שיתנו לי) אבל אני לא מתה על הגדוד וגם אח שלי שם אז אני אסתפק ב-ו (עדיף בנות אבל לא \איכפת לי גם בנים) שאלה:מה יש לכולם בפורום הזה נגד רישגוד?????

ראשג"דים אוכלים חרא../images/Emo70.gif

לפחות הראשג"דית שלי... אבל זה בסדר כי היא מאכילה גם אותנו בחרא אז זה מתקזז....

אוקיי!!

אני לא מבינה מה קורה כאן! רציתי לעתבו את התפקיד שלי וכל פעם זה יאצ יל בנושא אחר! חחחחחחח אז אני אכתוב את זה פה ונקווה שזה יהיה בחדר הנכון לשם שינוי! לא ידעתי שיש פה כל כך הרבה אנשים!!!! טוב.. הרבה זמן לא נכנסתי לפה אז אני אזכיר לכם שאני אליענה משבט רכס כפר סבא. ה"תפקיד" שלי הוא חניכה, חמשושית.... שנה הבאה אני שואפת להדריך ו' או ז' אבל יש מצב שזה עוד השתנה בסוף שנה.

למעלה