שרשור תפקידים...

../images/Emo3.gif שביעסטים שמדריכים ט'....

לא נשמע לי רע כלכך....ממ אבל אצלינו זה בחיים לא היה הולך כי שביעיסטים זה הראשיועדות...

מה הבעיה עם שביעיסט מדריך ט'?

עכשיו יש לנו שני שביעיסטים מדריכי ט' אחת המדריכות שלנו שנה שעברה הייתה שביעיסטית וככה זה כל שנה.. זה תמיד שביעיסט ושמיניסט או שניים... נועה.

MajorGad

New member
לא...

כי הגדוד של החמשושים הוא הגדוד המאומץ של השמינסטים...שביעיסטים לא צריכים לגעת בו.

2003 SkiPeR

New member
לדעתי זה לא כל כך טוב כי....

כי...אז נוצר מצב בו יש שביעיםטים שהפכו לשמיניסטים והם יחד עם השכבה המודרכת שלהם. ולא יודע- זה לא נראה לי כל כך טוב... יש איזשהו סמכותיות או משהו כזה.. שהשמיניסטים "מכינים" את השכבה שמחליפה אותם..

super joby

New member
אנוכי

מדריך ה' השנה. שנה הבאה לא אכפת לי מה אני אהיה, אולי וועדת הדרכה או משהו קטן כזה, ובעזרת השם (חה!) כשאני אהיה שמיניסט אני אהיה ראש באר... כן כן, סטלנות רולס.

2003 SkiPeR

New member
סוף-סוף גיוון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

יפה לך לכבות... אנוכי
וד"א- מז זה ראש באר ???

super joby

New member
זה זה שאחראי על החמשושים

שעושים את הבאר
(קיוסק, מזנון, איך שלא תקראו לזה)

אממ.......

אני מרגישה כמו בישיבה בשבט הדר(חן זוכרת?) אני אורציפורצי חמשושית משבט רכ"ס ואני לא בטווחה שאני רוצה להדריך כנראה רק פעילה מקסימום להדריך ה'

MajorGad

New member
התפקיד האידיאלי לשמיניסט

כל השרשור הזה חשבתי מה התפקיד האידיאלי לשמיניסט ועליתי על אחד מתפקידי השמינסטים בשבט הנשיא (הנהגת ת"א) שחבר שלי עושה אותו..הוא אחראי מערכת! התפקיד שלו זה להשמיע מוזיקה בימי עבודה וימי פעילות..זה כזה שולט..איך הייתי מת להיות אחראי מערכת! יותר מהכל..הייתי מוכן להיות ראשג"ד פעמיים בשביל לעשות את התפקיד הזה..רק כמה חבל ששבט מצדה לא עשירים בשביל מערכת!!!

למעלה