שרשור תפקידים...

שרשור תפקידים...

שכל אחד ייכתוב מה התפקיד שלו (אם יש לו
) ומה הוא רוצה לעשות בשנה הבאה... סתם, אני רוצה לדעת
נועה.

MajorGad

New member
טוב...

באופן מעשי אני שחקן סטנגה בימי שישי..ובאופן תיאורטי אני בועדת קהילה. שנה הבאה יש לי 9 חודשים עד הגיוס (אני כנראה אתגייס במרץ) אז אני רוצה לעשות קורס לבארמנים, ללכת לעבוד איפשהו ובחודש-חודשיים האחרונים לעשות טיול לאיפשהו. אולי לבקר את אחותי באטלנטה ולחרוש על כל היו אס
לקנות את כל העונות של סטארגייט בדי וי די ולקנות את סדרת הספרים רומח הדרקון בדרך
אה ולעשות מועד חורף בחיבור כי המורה הולכת לזיין אותי במגן. בנוסף אני אולי אעשה קורסים באוניברסיטה הפתוחה.

המחסנאי

New member
אצלי זה ככה

אני מחסנאי ובוועדת צופיות של השבט ובשנה הבאה אני חושב סתם להיות פעיל בלי צפקיד ורק בוועדת צופיות כי יש לי תוכניות אחרות כבר.

Fearless Cherry

New member
אני..

מדריכה ה'. שנה הבאה..אני חושבת שאהיה פעילה..השנה היה לי יותר מדי לחץ.

אני

השנה מדריכה ד' ואמורה להיות בצוות קהילה אבל דיי גירשו אותי משם (
) שנה הבאה אני רוצה להיות בצוות קהילה ולפתוח עם עדי את להקת השבט

2003 SkiPeR

New member
ואני... (שמתם ../images/Emo23.gif איזה מקורי אני)

אני כיום מדריך בשבט בגדוד ו', ובנוסף לזה, אני חבר בוועדת ימי הולדת ! (שעושה ימי הולדת- בצורה מסחרית תמורת תשלום נאה של 300 ש"ח.. לכל יומהולדת, עד כה, אני באופן אישי, הכנסתי לקופת שכב"ג.. 1500 ש"ח...). אממממ.. בקשר לשנה הבאה: אני לא אכתוב כאן את השיבוצים שלי.. אבל אני חושב באופן כללי על רשגו"ד.. (ד' או ה' או ו').. או הדרכה של ח'... אבל בכל מקרה, להישאר בצוות הדרכה (הדרכה רולס !!!)

אנייייי

נעם- חמשושית בועדת בניין בשבט מצדה רוצה להדריך ו' בנות שנה הבאה
.... וואוווו כתבתי להדריךךךך אמאאאא!!! חמשושים עוד 3 חודשים בערך אתם מדריכים! אתם קולטים את זה?? כי אני ממש לא!!!! וואווו!! ועוד מעט יום ירוק! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אצלינו

זה מחולק... ד-ו יש קבוצות נפרדות של בנים ובנות,לפי בתי ספר. ואז בז' בהתחלה יש את הקבוצות האלה ואז יש אחוות.. ובח' כל הגדוד ביחד.

MajorGad

New member
בוא אני אתן לך סיטואצית ראשגו"ד

אתה יושב עד שתים עשרה בלילה כשמחר יש מבחן בשעת אפס ומנסה לסגור הרשמה מול המרכז הבוגר ומרכזי ההדרכה.

ובוא אני אתן לך סיטואציה אחרת...

אתה יושב וקורע את התחת על ישיבה ממש חשובה של הצוות שלך, מכין להם מושמושים "טיפה" מושקעים, ואז..הצוות שלך מגיע באיחור...וזה למה? כי הם קנו והכינו לך הפתעה! וזה למה? כי הם ראו שאתה קצת מתנהג מוזר בזמן האחרון (היה לך ריב עם ההורים....המבחן האחרון היה בקאנטים..)... ואז כשאתה בא ואומר "וואו" תודה ומתחילים בישיבה מסתבר שמה שנתנו לך בהתחלה זה לא היה הסוף (!!!!) וברגע שאתה נותן להם את המושמושים שהכנת להם....הם מביאים לך פידבקים עצומים! שורה תחתונה- רישג"וד זו חוויה שמותאמת לאנשים מיוחדים. אבל ראשג"דים הם לא פראיירים. הם אלוהים. מה שכן-חבל שלרישג"וד מגיעות בד"כ כל הבנות הכי פקצות ומגעילות וכונפות, שעושות לחברי הצוות שלהן את המוות ומאכילות חרא את כולם! -ותאמינו לי, אני עברתי את זה! הייתי בשני הצדדים של המתרס (היו לי שתי ראשג"דיות וגם אני רישג"דתי!!) ואני חייבת להגיד שההתנהגות שלי בתור ראשג"דית הייתה שונה לגמרי מאיך שהראשגדיות שלי משנים קודמות התנהגו אלי... אם אתם אוהבים לכתוב פעולות,להוציא רעיונות,לקבל פידבקים עצומים (צוות זה כמו חניכים רק הרבה הרבה יותר!!!)- לכו על רישג"וד -מומלץ רק לבעלי עצבים חזקים במיוחד!!!
לימור

MajorGad

New member
הממ...

אני לא חושב שבשביל דבר כזה שווה להיות ראשג"ד. ראשג"ד זה תפקיד חיוני, אבל זה התפקיד הכי כפוי טובה שיש.

הכי כפוי טובה שיש?

אני,שנה שעברה,כשהייתי שישיסטית, ממש לא רציתי לראשגד והתנגדתי לזה כי ראיתי את הראשגדית שלי וראיתי כמה שהיא חרא בקטעים מסוימים ולא מסוגלת להתמודד עם דברים. אבל-ידעתי שאם אני אהיה ראשגדית, אני אוכל לשנות דברים. בכל שנת השישית שלי בשבט "אופק" רעות,הנהגת מרכז, ניסיתי להתברג לתוך השכב"ג. הייתה לי בעיה כי היה לי צוות מאוד "אאוטסיידר" ומאוד לא חברותי, ובתור בנאדם שכל החברים שלו עזבו את הצופים עד אמצע כיתה י' זו הייתה קצת בעיה לבוא ישר ולהתחיל לעבוד,כי הייתי חייבת להכיר את האנשים לפני. כשהכרתי וראיתי מה עומד מולי,וראיתי שרוב השכבה שלי ממש לא רוצה לראשגד אלא להדריך,ראיתי שאם אני רוצה להמשיך בהדרכה שנה שנייה,אני צריכה וחייבת לשקול רישגו"ד. ואז הראשגדית שלי,שהייתה משלחיסטית,טסה למשלחת,ובאה לנו ראשגדית אחרת,מחליפה,שהייתה שמיניסטית וגם הדריכה ט',והיה לה קשה וראו את זה,אז היא "חילקה" עבודה. ובגלל שכולם היו מאוד עסוקים בלנסוע לחו"ל ואני הייתי בארץ-הכל נפל עלי. ואז הבנתי שלראשגד יכול להיות אחלה של דבר. ושאתה יכול לעשות את זה בצורה הכי נפלאה בעולם ככה שבעולם לא יקרה מצב שאתה יושב יום לפני מבחן בשעה 12 בלילה עם המרכזים,אם אתה ראשגד טוב. עובדה קיימת היא שכשהשנה כשרישגדתי חוץ,אף פעם לא נוצר מצב אצלי כמו שתיארת. הקייס הכי גדול שהיה לנו זה להיתעמק את מי מהחניכים לשלוח להתמיין למשלחת חניכים לדטרויט בקיץ. אני בתור חניכה זוכרת את הראשגדים שלי מכיתה ה'- ו',ובמיוחד בכיתה ה' שלי,כשהייתי פעם ראשונה בצופים,בתור דמות מפתח שכולנו מאוד מאוד אהבנו ורצינו להיות כמוה שנהיה גדולים. היא הייתה היחידה שהקשבנו לה וממש שתקנו כשהיא דיברה. היחידה! והיה לנו צוות מדריכים כלים ומדהימים (עם חלקם אני בקשר עד היום..כי אנחנו גרים במקום קטן שבו כולם מכירים את כולם...) ואני חייבת להגיד ולהדגיש שגם הראשגדית וגם המדריכים היו כלים והיו הכי בסדר שיש- אבל הראשגד בשבילנו היה אלוהים. לא היה בינינו דיסטנס בכלל (זיכרון קטן שיש לי מהמקלחת הראשונה במחנה הקיץ הראשון שלי בכיתה ה'...שהראשגדית שלי ישבה איתנו וחיכתה איתנו בחוץ שניכנס להתקלח ופשוט באה ודיברה איתנו ולי היא אמרה,ככה בפנים, תוך כדי שיחה, שהיא חושבת שאני חניכה מקסימה והרעיפה עלי עוד המון מחמאות..ראית פעם ראשגדית כזו קולית ולא לחוצה? חוץ ממנה לא ראיתי עוד כאלו. וחבל!)

ואני ../images/Emo13.gif

אני מדריכה ו'.... ושנה הבאה הלוואי הלוואי הלוואי ייתנו לי קורס ואם לא אז ח'. אחרת אני פעילה
! נועה.

2003 SkiPeR

New member
ועד עכשיו אני לא מבין את זה...

איך נותנים לשביעיסטים להדריך קורס

למעלה