שרשור תפקידים...

MajorGad

New member
ראשג"וד זה חרא...

זה התפקיד הכי כפוי טובה שיש אני חושב. מצד אחד אתה אוכל את החרא שהמדריכים והחניכים מאכילים אותך ואתה צריך לרדוף אחריהם לכל מקום (למשל סגירת הרשמה). מצד שני אתה אוכל את החרא שהמרכזים מאכילים אותך (לפתוח מערכים, לסגור הרשמה כמה שיותר מהר). ומצד שלישי, אף אחד לא מעריך את מה שאתה עושה. כולם חושבים שאתה איזה סטלן שלא עושה כלום בימי פעילויות וסתם יושב עם שאר הראשג"דים ומעבירים דאחקות.

אצלנו לא....

אצלנו החניכים דווקא יותר אוהבים את הראשג"דית מאשר את המדריכות

Nirvana Forever

New member
כל כך לא נכון!!!

אהבתי מאוד את הראשג"דיות שלי מכיתה ז,ח,ט (שזה לא בדיוק ראשגדית) ומאוד נקשרתי לכווווווווווווווווווווווווולן

דוגריייי אהההה ..

תלוי אם למרכזים שלך יש טיפת אנושיות. בכל מקרה כרשג"ד אני מנסה לא לקחת דברים קשה. אחרי הכל אתה צריך לזכור שאתה כולה עושה עבודה התנדבותית ואתה לא חייב לאף אחד כלום, אתה עושה את המקסימום שאתה יכול על מנת לקדם את המדריכים והגדוד. ואם המדריכים לא שמים על זה, או שהמרכזים לא מעריכים מספיק את העבודה הקשה, לא צריך להתייחס יותר מידי אליהם ולטענות שלהם.

איך שאני מסכימה איתך!!!

ביגלל זה שנה הבאה אני או מדריכה או פעילה!!! אבל הטיול הזה שלנו (אני תכף אספר) גרם לי לחשוב על ראשגוד ז' בשנה הבאה... אני מקווה שעד השיבוצים זה יעבור לי
! נועה.

תחשבי על זה שוב:)

הדרכה זו חוויה עצומה...הרבה סבל לפעמים, באסה, ולעומת זאת המוון המון סיפוק, כיף, הרגשה טובה- והרגשה שעשית משהו מועיל וחשוב... אי אפשר להסביר את הסיפוק העצום שמתקבל לקראת סוף השנה, ובעיקר את השינוי בחניכים שהיה משהו אחד בתחילת שנה ומשהו אחר בסוף שנה..
אני בטוחה שמשהו ישנה את דעתך..כי כמו שנאמר: שישיסט= מדריך!

למעלה