שרשור תמיכה😘

dilia snake

Well-known member
ואני לא יודעת מי הדביל שאישר לעבור לשעון חורף, חמש ומרגיש שהיום כבר נגמר, כאילו המצב לא קשה מספיק.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה שלום כולם?
ספרו משהו.
עשיתי העברה כספית עכשיו. זה כיף.
ואני הולך לשמור על אחיינית שלי לאיזה שעה-שעתיים.
אבל כל אלו סיפורים משעממים. אני אנסה לחשוב על משהו מעניין.

אה. היו היום שתי אזעקות אחת אחרי השניה בכפר סבא (שבה אני עובד) במהלך שעות העבודה שלי. אבל יצאתי מוקדם אז כבר לא הייתי שם.
זה היה מרתק, נכון?
ואני לא יודעת מי הדביל שאישר לעבור לשעון חורף, חמש ומרגיש שהיום כבר נגמר, כאילו המצב לא קשה מספיק.
באמת דובר על כך שאולי ידחו את זה או משהו.
מישהו אמר לי שזה בעייתי לאנשים שמתפללים בבוקר בזריחה כי אז הזריחה היא מאוחר וזה יגרום להם לאחר לעבודה.
אבל אני ממש לא בטוח.
תכלס לא ממש מפריע לי שיהיה חושך בבוקר כשאני נוסע לעבודה.

Lhuna3

Well-known member
ואני הולך לשמור על אחיינית שלי לאיזה שעה-שעתיים.
אבל כל אלו סיפורים משעממים. אני אנסה לחשוב על משהו מעניין.

אה. היו היום שתי אזעקות אחת אחרי השניה בכפר סבא (שבה אני עובד) במהלך שעות העבודה שלי. אבל יצאתי מוקדם אז כבר לא הייתי שם.
זה היה מרתק, נכון?
מאוד.
מישהו אמר לי שזה בעייתי לאנשים שמתפללים בבוקר בזריחה כי אז הזריחה היא מאוחר וזה יגרום להם לאחר לעבודה.
אבל אני ממש לא בטוח.
בהרבה מדינות כבר ביטלו את המעבר בין השעונים, ומתוכן ברובן שעון הקיץ נקבע בתור השעון של כל השנה. רוב המומחים מסכימים שהוא עדיף.
אכן אחת הסוגיות נגד הארכת שעון הקיץ בישראל היא תפילת השחרית של הדתיים. מצד שני הדיון בעד ונגד שעון חורף/קיץ קיים בהרבה מדינות בעולם, אז זה לא רק זה.

didalf

Well-known member
אוף ממש

מה כ"כ כיף בזה?

זה קשקוש מקושקש. (כלומר זה אולי נכון אבל זאת לא הסיבה שלא דחו את זה אלא כי זה בעייתי מבחינת הרבה מערכות מחשוב).
אכן אחת הסוגיות נגד הארכת שעון הקיץ בישראל היא תפילת השחרית של הדתיים. מצד שני הדיון בעד ונגד שעון חורף/קיץ קיים בהרבה מדינות בעולם, אז זה לא רק זה.
אוקי זה נכון בכללי אבל ספציפית לגבי לדחות השנה זה לא התאפשר בגלל עניינים טכניים בעיקר.

בהרבה מדינות כבר ביטלו את המעבר בין השעונים, ומתוכן ברובן שעון הקיץ נקבע בתור השעון של כל השנה. רוב המומחים מסכימים שהוא עדיף.
אני גם מסכימה.

dilia snake

Well-known member
אבל אני ממש לא בטוח.
זה דפוק לגמרי, שלא נדבר על כול הכסף על חשמל שמוציאים יותר כי צריך להדליק כבר בחמש אורות(אלא אם אתם פולנים או משהו ואתם בקטע של לשבת בחושך).

LeAnnDyIan

Well-known member
אז כנראה שאני במיעוט אבל אני מעדיפה שעון חורף. הלוואי וכל השנה יהיה שעון חורף|ישן|

Aranel Nenharma

Well-known member
טוב אני לא מוצאת שרשור אוף ולמען האמת החדשות שלי הן תמיכה רגשית שהייתי צריכה
אז מעבר לכך שאתמול ציינו 20 שנה לwicked בברודווי ויש כל מיני סרטונים מגניבים
היום פרסמו שארון טייבט הולך לשחקן את סוויני בהפקה החדשה של ברדווי:love:
זה בול החדשות שהייתי צריכה לקרוא כשאני במקלט איזה אושר

LeAnnDyIan

Well-known member
מה שלום כולם?
ספרו משהו.
מתישהו בתחילת החודש נשברה לי השן (אחת השיניים האחוריות אז לא משהו אסטתי, רק מציק בלשון) והיה לי כבר תור לרופא שיניים שקבעתי מלפני אבל הוא היה לשבועיים אחרי שנשברה לי השן (לא יכולתי להקדים את התור כי מלכתחילה זה היה הכי מוקדם שהיה לו) אבל לא רציתי להסתובב שבועיים עם חור גדול בשן כי לא רציתי שזה יהפוך לטיפול שורש אם לא צריך, אז קניתי איזה ערכה ביתית כזאת מאמזון לסתימת חורים. זה נראה כמו פלסטלינה או חימר כזה שמורחים על השן ומחכים שעתיים שיתייבש. אז עשיתי לעצמי והרגשתי עם הלשון שזה לא בדיוק מושלם אבל זה היה מספיק טוב וזה חסם את החור אז אמרתי לעצמי שזה יהיה מספיק טוב עד שאראה את הרופא.
השבוע הלכתי לראות את הרופא והוא בדק את השן ושאל אותי אם הלכתי לרופא שישים לי סתימה זמנית ואמרתי חו שאני עשיתי את זה והוא כזה ״את עשית?? שה נראה מקצועי״
בקיצור, אם מישהו מכם צריך לעשות סתימה אני מתחילה לקבל מטופלים באופן פיראטי😂

LeAnnDyIan

Well-known member
גם אני ראיתי בפיד שלי המון עדכונים מחגיגות ה-20 שנה וזו בהחלט הייתה הפוגה נחמדה לראות משהו שהוא לא תוכן מלחמה בפיד.

Lhuna3

Well-known member
אז כנראה שאני במיעוט אבל אני מעדיפה שעון חורף. הלוואי וכל השנה יהיה שעון חורף|ישן|
אני מודה שיש תקופות שבהן גם אני מעדיפה אותו.
|חיבוק| איזה יופי, אני שמחה שיש משהו שעושה לך כיף עכשיו! |לב|
מתישהו בתחילת החודש נשברה לי השן (אחת השיניים האחוריות אז לא משהו אסטתי, רק מציק בלשון) והיה לי כבר תור לרופא שיניים שקבעתי מלפני אבל הוא היה לשבועיים אחרי שנשברה לי השן (לא יכולתי להקדים את התור כי מלכתחילה זה היה הכי מוקדם שהיה לו) אבל לא רציתי להסתובב שבועיים עם חור גדול בשן כי לא רציתי שזה יהפוך לטיפול שורש אם לא צריך, אז קניתי איזה ערכה ביתית כזאת מאמזון לסתימת חורים. זה נראה כמו פלסטלינה או חימר כזה שמורחים על השן ומחכים שעתיים שיתייבש. אז עשיתי לעצמי והרגשתי עם הלשון שזה לא בדיוק מושלם אבל זה היה מספיק טוב וזה חסם את החור אז אמרתי לעצמי שזה יהיה מספיק טוב עד שאראה את הרופא.
:-0 WTF אני בשוק שאפשר לקנות דבר כזה באמאזון.
השבוע הלכתי לראות את הרופא והוא בדק את השן ושאל אותי אם הלכתי לרופא שישים לי סתימה זמנית ואמרתי חו שאני עשיתי את זה והוא כזה ״את עשית?? שה נראה מקצועי״
:-D:-D וואי את הולכת להיות עשירה!

It's Always Sunny

Well-known member
טוב תקשיבו לא התכוונתי לספר את זה אבל זה יותר מדי מצחיק בעיניי, לאחיינית שלי יש ג׳וקים ועכבישים מפלסטיק ומאתמול היא שמה לי אותם על המיטה :-D

Lhuna3

Well-known member
טוב תקשיבו לא התכוונתי לספר את זה אבל זה יותר מדי מצחיק בעיניי, לאחיינית שלי יש ג׳וקים ועכבישים מפלסטיק ומאתמול היא שמה לי אותם על המיטה :-D
חחח :-D בת כמה היא? והאם היא הצליחה להבהיל אותך לרגע?

dilia snake

Well-known member
אח שלי קנה לא מזמן לכלב צעצוע בצורת ג'וק שזז לבד והכלב בסוף מפחד מזה :-D |בוקס|.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה כ"כ כיף בזה?
זה נאמר באופן הומוריסטי.

זה דפוק לגמרי, שלא נדבר על כול הכסף על חשמל שמוציאים יותר כי צריך להדליק כבר בחמש אורות(אלא אם אתם פולנים או משהו ואתם בקטע של לשבת בחושך).
בעיקרון זה אמור לא לשנות כי זה בעצם עושה שהזריחה מוקדמת יותר ככה שפחות צריך להדליק אור בבוקר.
אבל העניין הוא שכיום אף אחד לא עובד כל כך מוקדם בבוקר. או כמעט אף אחד. (וחקלאים שעובדים מהזריחה יעבדו מהזריחה לא משנה באיזו שעה היא)
אז באמת זה יוצר מצב שבו הרבה מאוד אנשים כן ערים ופעילים בערב לאורך שעות שיש בהם חושך, ובמקביל ישנים עדיין למשך כמה שעות אפילו שיש בהן אור כבר.

אבל אישית אני אוהב את זה כי מבחינתי השמש היא האויב אז פחות שעות שלי בשמש זה יותר כיף.

זה מעולה. תמיד אהבתי דברים כאלו.
פעם קניתי לאחיינית שלי נחש צעצוע ליום הולדת שנתיים וכשנתתי לה אותו היא פרצה בבכי. (לזכותי אני הייתי רק בן 11)

אולי כמו שיש כיום המון נשים שמתחילות עסק של בניית ציפורניים אז הדבר הבא יהיה טיפולי סתימה לשן בבית.

מתי כבר הולך לצאת הסרט של זה?

אם כבר מחזות זמר - אתמול חזרתי ללהקשיב לשירים של המילטון בנסיעה באוטו וזה ממש כיף
I will never be satisfied

keren or5

Well-known member
מיציתי את הקטע של הטילים.
|חיבוק| |נחמה| |חיבוק|
זה קשקוש מקושקש. (כלומר זה אולי נכון אבל זאת לא הסיבה שלא דחו את זה אלא כי זה בעייתי מבחינת הרבה מערכות מחשוב).
:-0 וואלה? ואני תמיד חשבתי גם שזה קשור לחרדים.
:-D מצאנו את כוח העל שלך! |ייאי|💪

למעלה