שרשור תמיכה😘

didalf

Well-known member
וואלה? ואני תמיד חשבתי גם שזה קשור לחרדים.
בכללי זה כן, ובמשך שנים גם שעון חורף פה התחיל הרבה יותר מוקדם כי דרשו שזה יהיה לפני כיפור כדי שהצום יצא מוקדם יותר ורק לפני כמה שנים בודדות הצליחו לקבע את זה בסוף אוקטובר בלי קשר לכיפור.
ספציפית השנה הייתה בקשה לדחות בגלל המלחמה וכו אבל זה היה התרעה קצרה מידי ובעייתי מבחינת מערכות.

It's Always Sunny

Well-known member
חחח :-D בת כמה היא? והאם היא הצליחה להבהיל אותך לרגע?
8, לא הבהילה כי היה לי חשד שהיא תעשה את זה. היא עמדה ליד החדר שלי ואמרה לי שהיא רוצה להראות לי משהו :-D
בפעם השנייה שוב חשדתי כי האור בחדר שלי היה דלוק (ואני תמיד מכבה) והשמיכה הייתה מסודרת אחרת ממה שאני מסדרת אז הורדתי את השמיכה בזהירות וראיתי שצדקתי.
אם הייתי שוכבת במיטה ואז רואה את העכבישים והג׳וקים אז באמת הייתי נבהלת :-D

אח שלי קנה לא מזמן לכלב צעצוע בצורת ג'וק שזז לבד והכלב בסוף מפחד מזה :-D |בוקס|.
מסכני :-D|פנים|

בעיקרון זה אמור לא לשנות כי זה בעצם עושה שהזריחה מוקדמת יותר ככה שפחות צריך להדליק אור בבוקר.
אבל העניין הוא שכיום אף אחד לא עובד כל כך מוקדם בבוקר. או כמעט אף אחד. (וחקלאים שעובדים מהזריחה יעבדו מהזריחה לא משנה באיזו שעה היא)
אז באמת זה יוצר מצב שבו הרבה מאוד אנשים כן ערים ופעילים בערב לאורך שעות שיש בהם חושך, ובמקביל ישנים עדיין למשך כמה שעות אפילו שיש בהן אור כבר.
|כן|

אבל אישית אני אוהב את זה כי מבחינתי השמש היא האויב אז פחות שעות שלי בשמש זה יותר כיף.
חחח, מובן.
עכשיו רק צריך שפחות יהיה חם.

זה מעולה. תמיד אהבתי דברים כאלו.
פעם קניתי לאחיינית שלי נחש צעצוע ליום הולדת שנתיים וכשנתתי לה אותו היא פרצה בבכי. (לזכותי אני הייתי רק בן 11)
:-0:-D
אתה מזכיר לה את לפעמים? כי היא בטוח לא זוכרת (אלא אם ההורים שלה סיפרו לה על זה).

אולי כמו שיש כיום המון נשים שמתחילות עסק של בניית ציפורניים אז הדבר הבא יהיה טיפולי סתימה לשן בבית.
:-D

אם כבר מחזות זמר - אתמול חזרתי ללהקשיב לשירים של המילטון בנסיעה באוטו וזה ממש כיף
I will never be satisfied
איזה יופי :-):
יש לך שירים ספציפיים שאתה שומע?
ואם אתה כן שומע את כל השירים, אז אתה עושה את זה בכמה נסיעות?

keren or5

Well-known member
ראיתי סוף סוף את הסרט ברבי ואני רוצה לחפור!
רציתי לראות אותו כבר הרבה זמן. היו לי כ"כ הרבה סרטונים ופוסטים שהופיעו לי כשהסרט יצא ששמרתי אותם כי ידעתי שאני אחזור אליהם אחרי שאני אראה (לא רציתי ספוילרים). אבל כן ידעתי רק לי הכותרות שיש ויכוח על האם הסרט שונא גברים (כ"כ הרבה פוסטים התחילו בכותרת "ברבי הוא סרט ששונא גברים", לא היה לי דרך להתחמק). אז עכשיו אחרי שראיתי, וראיתי את רוב התגובות והטיעונים לשני הצדדים, אני אגיד את דעתי. בעיני יש פה שני סרטים בתוך סרט אחד. יש את הסרט ה"גדול" שהוא בעצם מה שקורה והוא מונע ממניעים חיצוניים ומוביל את הדמויות (מתחיל בזה שברבי חווה משבר חיים כי מי שמשחקת איתה חווה את זה גם ואז היא צריכה לצאת לעולם האמיתי לתקן את זה וקן מגיע איתה וזה יוצר בלאגנים בעולם, ואז קן חוזר ומביא את הפטריארכיה לברבי לנד והם צריכים לפתור את זה. אז זה הסיפור מסגרת הגדול, שאני חייבת לציין, משהו לא כ"כ עבד לי בו, במיוחד במערכה השלישית שהרגישה לי יותר מדי לא קשורה לכלום, אבל אני חייבת לציין שעוד גורם שלא עבד לי זה הדמות של קן. לא ממש הבנתי מה הוא אמור להיות. מצחיק? פארודיה? רציני? כשהוא בוכה זה אמור להיות ברצינות או בצחוק? אני לא יודעת אני פשוט הרגשתי שלא הבנתי אי אני אמורה לתפוס את הדמות. וגם רוב הטענות והדיון לגבי כל הקטע שאם הסרט שונא גברים או לא- קשור לעלילה של קן, ומאחר שלא ממש אהבתי את העלילה הזאת בכל מקרה, אני פשוט לא נכנסת לזה כי זה לא ממש מעניין אותי.
הסרט המשני שקיים בתוך הסרט הזה, הוא סרט יותר קטן והוא הארק הרגשי של ברבי (שבעיני היה יכול יפה מאוד להיות פשוט על מה שהסרט עצמו מבלי כל העלילה הלא מעניינת מסביב, אבל יש לי תחושה שלא היה נותנים ליצור רק את הסרט הזה). אבל בייסקלי ברבי שהיא הייצוג של האישה המושלמת מגלה שזה כל מה שהיא - ייצוג, רעיון. היא מגלה שהיא חיה במקום אוטופי אך מזוייף -הנשים שולטות במקום הזה, יש להן תארים כמו "רופאה" ו"נשיאה", אבל הן לא עשו שום דבר כדי להרוויח אותן, זה סתם לייבלים מזוייפים שהדביקו להן כי רצו לעשות ברביות "מעצימות". אבל זה בסדר בשבילן כי הן גם ככה חיות בעולם מזוייף. ברברי בסוף הסרט יכולה לבחור כמוהן להישאר שם- אבל היא מעדיפה (בטוויסט מבריק על "פינוקיו"), להיות אישה אמיתית בעולם האמיתי, אפילו שזה אומר משברים נפשיים, והטרדות מיניות, ועולם פטריאכלי, וצלוליטיס וכמובן הכי מפחיד - זה אומר שהיא תמות מתישהו. אבל כל זה עדיף, כי היא רוצה להיות אישה אמיתית עם agency, עם יכולת לבחור, עם הצורך ללמוד להתמודד עם דברים קשים, מאשר לחיות בעולם מושלם שבו אין לה שום agency או יכולת לבחור אפילו, וגם ה"עצמה" שה בו היא תארים שהיא מקבלת ע"י אנשים אחרים. וזה כ"כ יפה ומרגש. ומרגו רובי כפרע עליה, משחקת את כל מנעד הרגשות ואת כל התהליך הנפשי הזה בצורה כ"כ יפה ואמינה שאני לגמרי מאוהבת בה (לא שלא הייתי לפני כן?). אז בשביל הסיפור הקטן הזה אני שמחה שהסרט קיים גם אם אני אמביוולנטית לגבי העלילות האחרות בסרט.
עוד דברים שאהבתי בסרט:
- סצנת הפתיחה- תיאור של הגעתה של ברבי במחווה מדוייקת לאודיסאה בחלל- סצנה מבריקה!
- הוויזואליות בכלל בסרט. הסרט פשוט יפה! בחלק מהסרטונים שראיתי עליו דיברו על זה שהחליטו לא להשתמש במסך ירוק לתפאורה אלא לבנות אותה, וזה יותר עולם כ"כ יפה וממש מרגיש כאילו הבתים של ברבי בהגדלה!
- העובדה שברבי מגלה שהמשבר הנפשי שהיא חווה זה לא בגלל הילדה שאליה היא כביכול שייכות, לא ילדת הג'ן זי, המתקדמת וה-woke שכבר יודעת מגיל 0 שברבי עשתה גם הרבה נזק לדימוי לנשי, אלא האמא המילניאליאינית שגדלה על ברבי! בדיוק כמוני! שיודעת עכשיו את כל הבעיות עם המוצר הזה, אבל מצד שני-זה כל מה שהיה לנו כילדות. זה הדמוי המכרזי של נשיות שהיה לנו, לא היה לנו משהו אחר, ברור שיש לנו רגשות נוסטלגיים ואמביוולנטיים כלפי ברבי, אבל אנחנו לא יכולות לשנוא אותה לגמרי. גדלנו עליה! היא הייתה חלק מהילדות שלנו! גאוני!
- הסצנה שברבי בעולם האמיתי רואה אישה זקנה. וואו! סצנה חזקה וכ"כ יה כי היא גרמה לי לקלוט פתאום שבעולם של ברבי לא יודעים מה זה להזדקן! ובאחת הסרטונים שראיתי מסתבר שהסטודיו של הסרט רצה להוריד את הסצנה הזאת כי היא לא מקדמת את העלילה, אבל הבמאית התעקשה עליה וכל הכבוד! כי זאת סצנה יפייפיה!

והשיר! WHAT WAS I MADE FOR? - אומג! שמעתי את השיר בכל מיני סרטונים קצרים לפני שראיתי את הסרט וככה הכרתי אותו, או יותר נכון קטע ממנו, וכבר אז זה נשמע לי יפה אבל לא טרחתי לחפש אותו, ואז כשראיתי שהוא חלק מהסרט ברבי ומתנגן בסצנה הכי יפה ידעתי שאני חייבת לחפש אותו! ו-:eek: זאת בילי אייליש ששרה אותו! אי לא זיהיתי את הקול שלה? ואיזה בן אדם יותר מתאים לשיר את זה מאשר בילי? |מאוהב|

אז ביליתי את הלילה שעבר שומעת את השיר הזה בלופים כשעכשיו אני יודעת את הליריקס בע"פ כמובן. חושבת שהקטע האהוב עלי הוא-
I'm sad again, don't tell my boyfriend
It's not what he's made for
לא יודעת למה, זה נתן לי את הקווץ' הכי חזק ללב בשיר שלא חסרים בו רגעים שהורסים את הנפש (בקטע טוב!)
וכמובן שצפיתי בקליפ לראשונה, וכמובן שבילי ביימה אותו, כי הילדה הזאת כ"כ מוכשרת ומדהימה, ואוף אני כ"כ שמחה שהיא פשוט קיימת בעולם. בילי איפה היית כשהייתי בת 16? הייתי כ"כ צריכה אותך אז! ואז התגלגלתי כמובן לסשן של לבינג' סרטונים של בילי וככל שאני רואה אותה יותר אני יותר מתאהבת בה. סרטונים שקשורים לשיר, לקליפ, לאיך היא כתבה, איך היא ביימה, איך היא הגיעה לסרט בכלל, ועוד סרטונים מכל מיני תקופות שלה מדברת ואומרת דברים כ"כ חכמים ויפים. וזהו הייתי צריכה לפרוק!

LeAnnDyIan

Well-known member
ראיתי סוף סוף את הסרט ברבי ואני רוצה לחפור!
רציתי לראות אותו כבר הרבה זמן. היו לי כ"כ הרבה סרטונים ופוסטים שהופיעו לי כשהסרט יצא ששמרתי אותם כי ידעתי שאני אחזור אליהם אחרי שאני אראה (לא רציתי ספוילרים). אבל כן ידעתי רק לי הכותרות שיש ויכוח על האם הסרט שונא גברים (כ"כ הרבה פוסטים התחילו בכותרת "ברבי הוא סרט ששונא גברים", לא היה לי דרך להתחמק). אז עכשיו אחרי שראיתי, וראיתי את רוב התגובות והטיעונים לשני הצדדים, אני אגיד את דעתי. בעיני יש פה שני סרטים בתוך סרט אחד. יש את הסרט ה"גדול" שהוא בעצם מה שקורה והוא מונע ממניעים חיצוניים ומוביל את הדמויות (מתחיל בזה שברבי חווה משבר חיים כי מי שמשחקת איתה חווה את זה גם ואז היא צריכה לצאת לעולם האמיתי לתקן את זה וקן מגיע איתה וזה יוצר בלאגנים בעולם, ואז קן חוזר ומביא את הפטריארכיה לברבי לנד והם צריכים לפתור את זה. אז זה הסיפור מסגרת הגדול, שאני חייבת לציין, משהו לא כ"כ עבד לי בו, במיוחד במערכה השלישית שהרגישה לי יותר מדי לא קשורה לכלום, אבל אני חייבת לציין שעוד גורם שלא עבד לי זה הדמות של קן. לא ממש הבנתי מה הוא אמור להיות. מצחיק? פארודיה? רציני? כשהוא בוכה זה אמור להיות ברצינות או בצחוק? אני לא יודעת אני פשוט הרגשתי שלא הבנתי אי אני אמורה לתפוס את הדמות. וגם רוב הטענות והדיון לגבי כל הקטע שאם הסרט שונא גברים או לא- קשור לעלילה של קן, ומאחר שלא ממש אהבתי את העלילה הזאת בכל מקרה, אני פשוט לא נכנסת לזה כי זה לא ממש מעניין אותי.
הסרט המשני שקיים בתוך הסרט הזה, הוא סרט יותר קטן והוא הארק הרגשי של ברבי (שבעיני היה יכול יפה מאוד להיות פשוט על מה שהסרט עצמו מבלי כל העלילה הלא מעניינת מסביב, אבל יש לי תחושה שלא היה נותנים ליצור רק את הסרט הזה). אבל בייסקלי ברבי שהיא הייצוג של האישה המושלמת מגלה שזה כל מה שהיא - ייצוג, רעיון. היא מגלה שהיא חיה במקום אוטופי אך מזוייף -הנשים שולטות במקום הזה, יש להן תארים כמו "רופאה" ו"נשיאה", אבל הן לא עשו שום דבר כדי להרוויח אותן, זה סתם לייבלים מזוייפים שהדביקו להן כי רצו לעשות ברביות "מעצימות". אבל זה בסדר בשבילן כי הן גם ככה חיות בעולם מזוייף. ברברי בסוף הסרט יכולה לבחור כמוהן להישאר שם- אבל היא מעדיפה (בטוויסט מבריק על "פינוקיו"), להיות אישה אמיתית בעולם האמיתי, אפילו שזה אומר משברים נפשיים, והטרדות מיניות, ועולם פטריאכלי, וצלוליטיס וכמובן הכי מפחיד - זה אומר שהיא תמות מתישהו. אבל כל זה עדיף, כי היא רוצה להיות אישה אמיתית עם agency, עם יכולת לבחור, עם הצורך ללמוד להתמודד עם דברים קשים, מאשר לחיות בעולם מושלם שבו אין לה שום agency או יכולת לבחור אפילו, וגם ה"עצמה" שה בו היא תארים שהיא מקבלת ע"י אנשים אחרים. וזה כ"כ יפה ומרגש. ומרגו רובי כפרע עליה, משחקת את כל מנעד הרגשות ואת כל התהליך הנפשי הזה בצורה כ"כ יפה ואמינה שאני לגמרי מאוהבת בה (לא שלא הייתי לפני כן?). אז בשביל הסיפור הקטן הזה אני שמחה שהסרט קיים גם אם אני אמביוולנטית לגבי העלילות האחרות בסרט.
עוד דברים שאהבתי בסרט:
- סצנת הפתיחה- תיאור של הגעתה של ברבי במחווה מדוייקת לאודיסאה בחלל- סצנה מבריקה!
- הוויזואליות בכלל בסרט. הסרט פשוט יפה! בחלק מהסרטונים שראיתי עליו דיברו על זה שהחליטו לא להשתמש במסך ירוק לתפאורה אלא לבנות אותה, וזה יותר עולם כ"כ יפה וממש מרגיש כאילו הבתים של ברבי בהגדלה!
- העובדה שברבי מגלה שהמשבר הנפשי שהיא חווה זה לא בגלל הילדה שאליה היא כביכול שייכות, לא ילדת הג'ן זי, המתקדמת וה-woke שכבר יודעת מגיל 0 שברבי עשתה גם הרבה נזק לדימוי לנשי, אלא האמא המילניאליאינית שגדלה על ברבי! בדיוק כמוני! שיודעת עכשיו את כל הבעיות עם המוצר הזה, אבל מצד שני-זה כל מה שהיה לנו כילדות. זה הדמוי המכרזי של נשיות שהיה לנו, לא היה לנו משהו אחר, ברור שיש לנו רגשות נוסטלגיים ואמביוולנטיים כלפי ברבי, אבל אנחנו לא יכולות לשנוא אותה לגמרי. גדלנו עליה! היא הייתה חלק מהילדות שלנו! גאוני!
- הסצנה שברבי בעולם האמיתי רואה אישה זקנה. וואו! סצנה חזקה וכ"כ יה כי היא גרמה לי לקלוט פתאום שבעולם של ברבי לא יודעים מה זה להזדקן! ובאחת הסרטונים שראיתי מסתבר שהסטודיו של הסרט רצה להוריד את הסצנה הזאת כי היא לא מקדמת את העלילה, אבל הבמאית התעקשה עליה וכל הכבוד! כי זאת סצנה יפייפיה!

והשיר! WHAT WAS I MADE FOR? - אומג! שמעתי את השיר בכל מיני סרטונים קצרים לפני שראיתי את הסרט וככה הכרתי אותו, או יותר נכון קטע ממנו, וכבר אז זה נשמע לי יפה אבל לא טרחתי לחפש אותו, ואז כשראיתי שהוא חלק מהסרט ברבי ומתנגן בסצנה הכי יפה ידעתי שאני חייבת לחפש אותו! ו-:eek: זאת בילי אייליש ששרה אותו! אי לא זיהיתי את הקול שלה? ואיזה בן אדם יותר מתאים לשיר את זה מאשר בילי? |מאוהב|

אז ביליתי את הלילה שעבר שומעת את השיר הזה בלופים כשעכשיו אני יודעת את הליריקס בע"פ כמובן. חושבת שהקטע האהוב עלי הוא-
I'm sad again, don't tell my boyfriend
It's not what he's made for
לא יודעת למה, זה נתן לי את הקווץ' הכי חזק ללב בשיר שלא חסרים בו רגעים שהורסים את הנפש (בקטע טוב!)
וכמובן שצפיתי בקליפ לראשונה, וכמובן שבילי ביימה אותו, כי הילדה הזאת כ"כ מוכשרת ומדהימה, ואוף אני כ"כ שמחה שהיא פשוט קיימת בעולם. בילי איפה היית כשהייתי בת 16? הייתי כ"כ צריכה אותך אז! ואז התגלגלתי כמובן לסשן של לבינג' סרטונים של בילי וככל שאני רואה אותה יותר אני יותר מתאהבת בה. סרטונים שקשורים לשיר, לקליפ, לאיך היא כתבה, איך היא ביימה, איך היא הגיעה לסרט בכלל, ועוד סרטונים מכל מיני תקופות שלה מדברת ואומרת דברים כ"כ חכמים ויפים. וזהו הייתי צריכה לפרוק!
ראיתי את הסרט כשיצא אבל האמת שאני לא זוכרת מספיק טוב כדי להגיב לך. עם חלק מהדברים שאני כן זוכרת אני כמובן מסכימה עם מה שרשמת. וגם אני מאוד אהבתי את מרגו בסרט. רק שבניגוד אליך לא כל כך הכרתי אותה לפני אז לא באתי עם אהבה מוקדמת אליה. למעשה אני גם זוכרת שכשדיברו על זה שהיא תהיה ברבי קצת הרמתי גבה כי לא הרגשתי שהיא ברבי-ית מספיק. כל זה כמובן התנער כשצפיתי בסרט וחשבתי שהיא הליהוק המושלם לברבי. (השותפה שלי אגב לא הייתה שותפה למחשבה הזאת. הדבר הראשון שהיא אמרה כשיצאנו מהסרט זה ״היא זקנה מידי מכדי לשחק את ברבי״🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ וחשוב לי לציין שהשותפה שלי בעצמה זקנה מספיק כדי להיות אמא שלי אז אין לה זכות לדבר על זקנים)
לגבי השיר של בילי אני האמת לא זוכרת אותו, אולי כמובן אם אקשיב לו שוב אני אזכר בו בסרט.
אבל אני שמחה בלי קשר שיצאת עם הרגשה טובה מהסרט וגם נשאבת אל תוך משהו נוסף שעושה לך כיף. קשה למצוא הרבה דברים כאלה עכשיו אז לוקחים כל מה שאפשר|לב|

didalf

Well-known member
אבל אני חייבת לציין שעוד גורם שלא עבד לי זה הדמות של קן. לא ממש הבנתי מה הוא אמור להיות. מצחיק? פארודיה? רציני? כשהוא בוכה זה אמור להיות ברצינות או בצחוק? אני לא יודעת אני פשוט הרגשתי שלא הבנתי אי אני אמורה לתפוס את הדמות.
אני לא יכולה להגיד שלא אהבתי כי הוא הצחיק אותי, אבל אני גם לא ממש הבנתי בדיוק את השאלות שאת שואלת.

הסרט המשני שקיים בתוך הסרט הזה, הוא סרט יותר קטן והוא הארק הרגשי של ברבי (שבעיני היה יכול יפה מאוד להיות פשוט על מה שהסרט עצמו מבלי כל העלילה הלא מעניינת מסביב, אבל יש לי תחושה שלא היה נותנים ליצור רק את הסרט הזה). אבל בייסקלי ברבי שהיא הייצוג של האישה המושלמת מגלה שזה כל מה שהיא - ייצוג, רעיון. היא מגלה שהיא חיה במקום אוטופי אך מזוייף -הנשים שולטות במקום הזה, יש להן תארים כמו "רופאה" ו"נשיאה", אבל הן לא עשו שום דבר כדי להרוויח אותן, זה סתם לייבלים מזוייפים שהדביקו להן כי רצו לעשות ברביות "מעצימות". אבל זה בסדר בשבילן כי הן גם ככה חיות בעולם מזוייף. ברברי בסוף הסרט יכולה לבחור כמוהן להישאר שם- אבל היא מעדיפה (בטוויסט מבריק על "פינוקיו"), להיות אישה אמיתית בעולם האמיתי, אפילו שזה אומר משברים נפשיים, והטרדות מיניות, ועולם פטריאכלי, וצלוליטיס וכמובן הכי מפחיד - זה אומר שהיא תמות מתישהו. אבל כל זה עדיף, כי היא רוצה להיות אישה אמיתית עם agency, עם יכולת לבחור, עם הצורך ללמוד להתמודד עם דברים קשים, מאשר לחיות בעולם מושלם שבו אין לה שום agency או יכולת לבחור אפילו, וגם ה"עצמה" שה בו היא תארים שהיא מקבלת ע"י אנשים אחרים.
תיארת את זה ממש יפה!

- הוויזואליות בכלל בסרט. הסרט פשוט יפה!
ממש!

אבל זה היה די ברור לא?8-*
כאילו כן זה יפהכי מה שאמרת אבל אני לא יכולה להגיד שזה טוויסט מפתיע.

אוי כן|לב|

והשיר! WHAT WAS I MADE FOR? - אומג! שמעתי את השיר בכל מיני סרטונים קצרים לפני שראיתי את הסרט וככה הכרתי אותו, או יותר נכון קטע ממנו, וכבר אז זה נשמע לי יפה אבל לא טרחתי לחפש אותו, ואז כשראיתי שהוא חלק מהסרט ברבי ומתנגן בסצנה הכי יפה ידעתי שאני חייבת לחפש אותו! ו-:eek: זאת בילי אייליש ששרה אותו!
מה אפילו אני ידעתי את זה8-*

טוב השיר שתפס אותי זה כמובן איימ ג'אסט קן זה הדבר הכי מדבק שקיים זה לא יוצא לי מהראש והוא כ"כ מטופש ומצחיק.
למעשה אני גם זוכרת שכשדיברו על זה שהיא תהיה ברבי קצת הרמתי גבה כי לא הרגשתי שהיא ברבי-ית מספיק.
מה?8-* מרגו רובי היא היצור הכי ברבי בעולם חיצונית ברגע ששמעתי על זה חשבתי שזה ליהוק מושלם.

keren or5

Well-known member
וגם אני מאוד אהבתי את מרגו בסרט
במרגו התאהבתי בכל הסרטים שבהם היא שיחקה את הארלי קווין (החברה של הג'וקר מבאטמן), אפילו ביחידת המתאבדים הראשון שכולם שונאים ואומרים שהיה גרוע, עדיין היא מעולה בו. אחר כ גיליתי שראיתי אותה בעוד סרטים אבל לא זכרתי אותה בהם אז התפקיד שלה לא היה ראשי.
למעשה אני גם זוכרת שכשדיברו על זה שהיא תהיה ברבי קצת הרמתי גבה כי לא הרגשתי שהיא ברבי-ית מספיק. כל זה כמובן התנער כשצפיתי בסרט וחשבתי שהיא הליהוק המושלם לברבי. (השותפה שלי אגב לא הייתה שותפה למחשבה הזאת. הדבר הראשון שהיא אמרה כשיצאנו מהסרט זה ״היא זקנה מידי מכדי לשחק את ברבי״🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ וחשוב לי לציין שהשותפה שלי בעצמה זקנה מספיק כדי להיות אמא שלי אז אין לה זכות לדבר על זקנים)
מבחינת מראה אין לי שום קמצוץ של ספק שהיא יכולה להיות ברבי. זקנה מדי?! באיזה עולם? היא מושלמת לתפקיד!
אבל אני שמחה בלי קשר שיצאת עם הרגשה טובה מהסרט וגם נשאבת אל תוך משהו נוסף שעושה לך כיף. קשה למצוא הרבה דברים כאלה עכשיו אז לוקחים כל מה שאפשר|לב|
לגמרי! אין דבר ככזה יותר מדי אסקפיזם עכשיו!
תיארת את זה ממש יפה!
|לב| |תודה|
אבל זה היה די ברור לא?8-*
כאילו כן זה יפהכי מה שאמרת אבל אני לא יכולה להגיד שזה טוויסט מפתיע.
אני חושבת שלא ממש חשבתי על זה, כאילו זרמתי אם מה שאמרו כי גם ככה לסרט לא ממש היה היגיון, אז כשהם אמרו ילדה הנחתי שזה ילדה. אולי גם אמרו את זה בטריילר אבל לא ראיתי טריילרים לסרט.
מה אפילו אני ידעתי את זה8-*
היה ברור לי שתדעי את זה. בכל מה שקשור למוזיקה את בד"כ יודעת יותר טוב ממני!
מה?8-* מרגו רובי היא היצור הכי ברבי בעולם חיצונית ברגע ששמעתי על זה חשבתי שזה ליהוק מושלם.
|כן|

didalf

Well-known member
במרגו התאהבתי בכל הסרטים שבהם היא שיחקה את הארלי קווין (החברה של הג'וקר מבאטמן), אפילו ביחידת המתאבדים הראשון שכולם שונאים ואומרים שהיה גרוע, עדיין היא מעולה בו. אחר כ גיליתי שראיתי אותה בעוד סרטים אבל לא זכרתי אותה בהם אז התפקיד שלה לא היה ראשי.
היא באמת הייתה הדבר היחיד הטוב בסרט הזה. (ראיתי רק את הראשון. אה בעצם גם הארלי קווין וציפורי הטרף איכשלא קראו לזה)
ראית אני טוניה?

אני חושבת שלא ממש חשבתי על זה, כאילו זרמתי אם מה שאמרו כי גם ככה לסרט לא ממש היה היגיון, אז כשהם אמרו ילדה הנחתי שזה ילדה. אולי גם אמרו את זה בטריילר אבל לא ראיתי טריילרים לסרט.
רציתי להגיד שלא ראיתי טריילר גם אבל אני חושבת שכן ראיתי אבל לא זכרתי אותו.
אניוואי לא מהטריילר פשוט היה ברור מהזכרונות שזה לא של ילדה עכשווית. זה היה נראה לי או מישהי מבוגרת שנזכרת בילדות שלה או מישהי מבוגרת שמסתכלת על הילדה הזאת.

היה ברור לי שתדעי את זה. בכל מה שקשור למוזיקה את בד"כ יודעת יותר טוב ממני!
טוב זה נכון:-D

keren or5

Well-known member
היא באמת הייתה הדבר היחיד הטוב בסרט הזה. (ראיתי רק את הראשון. אה בעצם גם הארלי קווין וציפורי הטרף איכשלא קראו לזה)
ההמשך של יחידת המתאבדים שלא ברור אם הוא ריבוט או סיקוול, ממש טוב ושווה צפייה בעיני (ולא רק בגללה אבל גם).
ראית אני טוניה?
לא, מה זה?

didalf

Well-known member
ההמשך של יחידת המתאבדים שלא ברור אם הוא ריבוט או סיקוול, ממש טוב ושווה צפייה בעיני (ולא רק בגללה אבל גם).
וסופר אלים וגרפי שמעתי. עדי אאוט.

סרט עם מרגו רובי יש מצב שהיא הייתה מועמדת עליו לאוסקר אבל אולי אני טועה. סיפור אמיתי על מחליקה על הקרח שחיבלה או לא במתחרה שלה. גם עם סבסטיאן סטאן והשפם המכוער בעולם. הייתי מחפשת תמונה אבל טכנית הלכתי לישון ואני מהטלפון במיטה.

Lhuna3

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 93778
התחברתי לחתולה יותר נכון, חתולה התחברה אליי וזו התוצאה שיצאה :-D
יאיי |מאוהב| (חוץ מלכלב שנראה לי קצת נעלבי חחח)
פשוט ישבת במקום ציבורי והיא ניגשה אליך להתלטף?
(אם כן זה צירוף מקרים נחמד, כי זה קרה לי היום גם, הייתי בבי"ח לצורך בדיקה של אבא שלי ונכנס חתול לחדר המתנה ובא אלינו לליטופים)
צפה בקובץ המצורף 93779
וזה הרגע שהכלב שלי קלט שמישהו אחר תפס לו את המקום על הברכיים :-D
מי זה הכלב שעל הברכיים?

It's Always Sunny

Well-known member
יאיי |מאוהב| (חוץ מלכלב שנראה לי קצת נעלבי חחח)
פשוט ישבת במקום ציבורי והיא ניגשה אליך להתלטף?
לא, הייתי אצל הספרית שלו. החתולה ממש התלהבה וכל הזמן הסתובבה ליד אחי ולידי :-):

(אם כן זה צירוף מקרים נחמד, כי זה קרה לי היום גם, הייתי בבי"ח לצורך בדיקה של אבא שלי ונכנס חתול לחדר המתנה ובא אלינו לליטופים)
חמוד :-]:-]:-]
זה בסדר שהם נכנסים לבית חולים?

מי זה הכלב שעל הברכיים?
כלב של אחותי, גם בא לתספורת.

Lhuna3

Well-known member
לא, הייתי אצל הספרית שלו. החתולה ממש התלהבה וכל הזמן הסתובבה ליד אחי ולידי :-):
אה,... ואוי זה חמוד שיש לו ספרית :-D
חמוד :-]:-]:-]
לא יודעת, זה באמת היה קצת מוזר, אבל אף אחד לא גירש אותו אז אני בטח שלא... והוא גם נראה די מטופח ושבע כזה ולא כמו חתול רחוב רעב אז נראה לי שמישהו מהצוות שם "אימץ" אותו ודואג לו.
כלב של אחותי, גם בא לתספורת.
אה |כן|

dilia snake

Well-known member
כשסבא שלי ז"ל היה בשיבא, עד כמה שאני זוכרת תמיד הסתובבו שם חתולים(ובמקומות מסוימים גם ג'וקים, כולל מחלקת לב).

dilia snake

Well-known member
חזרתי הביתה לסופ"ש אחרי שסיימתי עם החתול(יאיי! אני עוברת למקום עם מקלט משותף לכל הבניין!) וביום ראשון אני שוב עוברת למקום אחר, הפעם רק עם כלב.

didalf

Well-known member
חזרתי הביתה לסופ"ש אחרי שסיימתי עם החתול(יאיי! אני עוברת למקום עם מקלט משותף לכל הבניין!) וביום ראשון אני שוב עוברת למקום אחר, הפעם רק עם כלב.
כמה זמן היית עם החתול הזה?:-0

It's Always Sunny

Well-known member
כדאי להירשם להרצאה בזום שתתקיים מחר (שהיא לא חובה) כשבאימייל ששלחו היה כתוב להירשם לפחות 48 שעות לפני? (48 שעות לפחות כי יש במהלך כל השבוע הזה הרצאות בזום)
נרשמתי לכל ההרצאות חוץ מזאת, היה רגע שבו רשמתי את הפרטים שלי באקסל אבל מיד מחקתי כי פחדתי שאולי זה לא בסדר שאני נרשמת יום לפני |מובך|
נרשמתי כבר לכל ההרצאות ומבאס אותי שלהרצאה של מחר לא נרשמתי אבל אני מתביישת להירשם עכשיו.

נערך לאחרונה ב:
למעלה