שרשור תמיכה😘

Lhuna3

Well-known member
כדאי להירשם להרצאה בזום שתתקיים מחר (שהיא לא חובה) כשבאימייל ששלחו היה כתוב להירשם לפחות 48 שעות לפני? (48 שעות לפחות כי יש במהלך כל השבוע הזה הרצאות בזום)
נרשמתי לכל ההרצאות חוץ מזאת, היה רגע שבו רשמתי את הפרטים שלי באקסל אבל מיד מחקתי כי פחדתי שאולי זה לא בסדר שאני נרשמת יום לפני |מובך|
נרשמתי כבר לכל ההרצאות ומבאס אותי שלהרצאה של מחר לא נרשמתי אבל אני מתביישת להירשם עכשיו.
אם את מעוניינת לשמוע את ההרצאה הזאת, והמערכת מאפשרת לך עדיין להירשם, אז אני לא רואה בעיה עם זה. בטח לא משהו להתבייש בו. זו לא הרצאה שאת צריכה לשלם עליה בנוסף לשכר הלימוד, נכון?
מקסימום יגידו לך שההרשמה לזה כבר נסגרה ואי אפשר, אז מה? את יכולה אולי לשאול את המרצה/מזכירה אם זה בסדר להרשם עכשיו.
אגב, נתנו לכם כבר גם תאריך שבו יתחילו לימודים באוניברסיטה עצמה?

It's Always Sunny

Well-known member
אם את מעוניינת לשמוע את ההרצאה הזאת, והמערכת מאפשרת לך עדיין להירשם, אז אני לא רואה בעיה עם זה. בטח לא משהו להתבייש בו. זו לא הרצאה שאת צריכה לשלם עליה בנוסף לשכר הלימוד, נכון?
מקסימום יגידו לך שההרשמה לזה כבר נסגרה ואי אפשר, אז מה? את יכולה אולי לשאול את המרצה/מזכירה אם זה בסדר להרשם עכשיו.
אגב, נתנו לכם כבר גם תאריך שבו יתחילו לימודים באוניברסיטה עצמה?
זה הרשמה באקסל, מה שאומר שאני נכנסת לקובץ וכותבת את הפרטים שלי וזהו בעצם.
לא, זה לא עולה כסף.
פשוט זה מחר ב-10:15, אז אני לא חושבת שאני כבר אספיק לשאול את המזכירות.
הסיבה שאני רוצה להירשם בעצם זה כי נרשמתי לכל השאר, אבל ככל שאני חושבת על זה, נרשמתי לשאר השבוע, אז אני לא צריכה להרגיש אשמה שנרשמתי לכל ההרצאות חוץ מההרצאה הזאת. נראה לי שאני יודעת מה אני רוצה לעשות, תודה על ההקשבה להתלבטויות שלי |4U|
הלימודים אמורים להתחיל ב-3.12, ישלחו מייל שבועיים לפני כדי לעדכן אם זה באמת התאריך.

didalf

Well-known member
רק לי תפוז עושה קטע מעצבן שכשאני שולחת הודעה הוא אומר שיש שגיאה אבל אם מרעננים רואים שכן נשלח???

dory30

Well-known member
רק לי תפוז עושה קטע מעצבן שכשאני שולחת הודעה הוא אומר שיש שגיאה אבל אם מרעננים רואים שכן נשלח???
לכולם. הרגע קרה לי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גם לי זה קרה.
הייתי מסביר לך כיצד לטפל בבעיה הזאת, אבל זה שרשור תמיכה, לא שרשור תמיכה טכנית
:-P:

Lhuna3

Well-known member
אתמול היה לי יום די חרא, קודם כל נפלתי (אל תשאלו אותי איך) ועכשיו ברך שמאל שלי כולה בצבע סגול, וחוץ מזה עברתי פרוצדורה רפואית אצל רופא עור שהיתה חוויה בכלל לא נעימה וגם כואבת. וגם עוד כמה דברים שגרמו לי להרגיש רע בגללם עד עכשיו.
אבל כשאני חושבת על דברים כל כך איומים שעברו ועוברים על אחרים פה בתקופה האחרונה, אז אי אפשר להשוות ואני אומרת לעצמי שאיך אפשר להרגיש רע בגלל "שטויות" כאלה.
אז בצד החיובי: הסתכלתי עכשיו בתחזית וכל 10 הימים הקרובים הטמפ' המקסימלית כבר מתחת ל-30 מעלות |כן|
וסיימתי עכשיו את ספר 3 של הארי פוטר (האסיר מאזקבן) והולכת להכין לי תה, לפתוח שקית במבה, ולהתחיל את הארי פוטר וגביע האש |גביע|

didalf

Well-known member
אתמול היה לי יום די חרא, קודם כל נפלתי (אל תשאלו אותי איך) ועכשיו ברך שמאל שלי כולה בצבע סגול, וחוץ מזה עברתי פרוצדורה רפואית אצל רופא עור שהיתה חוויה בכלל לא נעימה וגם כואבת. וגם עוד כמה דברים שגרמו לי להרגיש רע בגללם עד עכשיו.
אויש|נחמה|
אבל כשאני חושבת על דברים כל כך איומים שעברו ועוברים על אחרים פה בתקופה האחרונה, אז אי אפשר להשוות ואני אומרת לעצמי שאיך אפשר להרגיש רע בגלל "שטויות" כאלה.
אם זה גורם לך להרגיש טוב יותר אז אחלה. אם זה גורם לך להרגיש אשמה שאת מרגישה רע על "שטויות" אז אני מקווה שלא תהיי כ"כ קשה עם עצמך.
אז בצד החיובי: הסתכלתי עכשיו בתחזית וכל 10 הימים הקרובים הטמפ' המקסימלית כבר מתחת ל-30 מעלות |כן|
אבל נובמבר למה זה משפט בכללללללללל אולסו 28 זה בקושי מתחת|שפם|
הולכת להכין לי תה, לפתוח שקית במבה,

Lhuna3

Well-known member
אויש|נחמה|

אם זה גורם לך להרגיש טוב יותר אז אחלה. אם זה גורם לך להרגיש אשמה שאת מרגישה רע על "שטויות" אז אני מקווה שלא תהיי כ"כ קשה עם עצמך.
זהו שזה רגשות מעורבים... ותודה |חיבוק|
אבל נובמבר למה זה משפט בכללללללללל אולסו 28 זה בקושי מתחת|שפם|
צודקת אבל המצב קשה, אז אומרים תודה על מה שיש ;-#
את לא ניסית |שוטר|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אויש זה נשמע לא טוב.
אבל אם תצבעי את כל הגוף שלך בסגול אז לא ישימו לב.
אני כל הזמן מרגיש ככה.
גם אני עשיתי את זה היום וממש שמחתי.
צודקת אבל המצב קשה, אז אומרים תודה על מה שיש ;-#
היום מישהי שאלה אותי אם אני מוכן מבחינת בגדי חורף. ואני לא מבין, מישהו חושב שהולך להיות חורף השנה?
וסיימתי עכשיו את ספר 3 של הארי פוטר (האסיר מאזקבן) והולכת להכין לי תה, לפתוח שקית במבה, ולהתחיל את הארי פוטר וגביע האש |גביע|
שניהם ספרים מאוד טובים.
איך ההרגשה של הקריאה החוזרת?

Lhuna3

Well-known member
אויש זה נשמע לא טוב.
צודק, אבל יהיה קשה להשיג את הצבע המדויק הסגול של שטף דם, נראה לי שיהיה קל יותר ליפול בכוונה הרבה פעמים נוספות וכל פעם על חלק אחר בגוף עד שכולו יהיה סגול-שטף-דם. |חבול|
היום מישהי שאלה אותי אם אני מוכן מבחינת בגדי חורף. ואני לא מבין, מישהו חושב שהולך להיות חורף השנה?
בדיוק גם אני נכנסתי השבוע לחנות בגדים וראיתי שהכל כבר בגדי חורף ובא לי לקנות אבל לא מרגיש לי שיש לזה הצדקה בינתיים.
שניהם ספרים מאוד טובים.
איך ההרגשה של הקריאה החוזרת?
מהנה מאוד! זה ממש הצלה נפשית בשבילי כרגע.

didalf

Well-known member
בדיוק גם אני נכנסתי השבוע לחנות בגדים וראיתי שהכל כבר בגדי חורף ובא לי לקנות אבל לא מרגיש לי שיש לזה הצדקה בינתיים.
וואו בגלגול הקודם של תחילת אוקטובר הלכתי ליום שופינג וכולה רציתי קצת חולצות וגופיות והכל בגדי חורףףףףףף סוודרים!!! מעילים!!! כל כך הרבה מעיליםם (ממש יפים וממש חסרי שימוש) מי ישמע אירופה פה!!!! ואני כולי נוטפת מחום לא מוצאת גופיה נחמדה אחת!

Lhuna3

Well-known member
וואו בגלגול הקודם של תחילת אוקטובר הלכתי ליום שופינג וכולה רציתי קצת חולצות וגופיות והכל בגדי חורףףףףףף סוודרים!!! מעילים!!! כל כך הרבה מעיליםם (ממש יפים וממש חסרי שימוש) מי ישמע אירופה פה!!!! ואני כולי נוטפת מחום לא מוצאת גופיה נחמדה אחת!
בדיוק! אני חיפשתי טי-שרטים קצרים! (בסוף אמנם מצאתי קצת)

keren or5

Well-known member
|חיבוק| איך את מרגישה עכשיו?
|חיבוק| אל תכנסי למחילת הארנב הזאת של אולימפיאדת "למי יותר קשה". לא תצאי מזה תאמיני לי!
חחח את והבמבה שלך :-D כל הכבוד שסיימת את הספר!
|כן|
:-D

It's Always Sunny

Well-known member
אתמול היה לי יום די חרא, קודם כל נפלתי (אל תשאלו אותי איך) ועכשיו ברך שמאל שלי כולה בצבע סגול,
:-(:-(

וחוץ מזה עברתי פרוצדורה רפואית אצל רופא עור שהיתה חוויה בכלל לא נעימה וגם כואבת. וגם עוד כמה דברים שגרמו לי להרגיש רע בגללם עד עכשיו.
באותו מקום שנפצעת בו?

כבתור אחת שגם נוטה לחשוב ככה, אני רוצה לומר לך קודם כל שאני מבינה אותך. אבל, זה ממש לא שטויות.
אני מניחה שאת יודעת את זה בעצמך אז לא אכנס למצב של הרצאה ואני מקווה שאת בסדר עכשיו |4U|

איזה יופי :-]
את נהנית מהספרים כשאת יודעת מה הולך לקרות בהם?

אויש זה נשמע לא טוב.
צודק, אבל יהיה קשה להשיג את הצבע המדויק הסגול של שטף דם, נראה לי שיהיה קל יותר ליפול בכוונה הרבה פעמים נוספות וכל פעם על חלק אחר בגוף עד שכולו יהיה סגול-שטף-דם. |חבול|
:-D:-D

|חיבוק| אל תכנסי למחילת הארנב הזאת של אולימפיאדת "למי יותר קשה". לא תצאי מזה תאמיני לי!
מסכימה.

Lhuna3

Well-known member
|חיבוק| איך את מרגישה עכשיו?
כבר הרבה יותר טוב, תודה |חיבוק|
את צודקת. נראה לי אבל שזה משהו שיעיק על רובנו עוד תקופה ארוכה בכל פעם שנרגיש רע מדברים אחרים.
באותו מקום שנפצעת בו?
לא, הפרוצדורה הרפואית היתה להוריד משהו חשוד שהיה לי ליד העין.
כבתור אחת שגם נוטה לחשוב ככה, אני רוצה לומר לך קודם כל שאני מבינה אותך. אבל, זה ממש לא שטויות.
אני מניחה שאת יודעת את זה בעצמך אז לא אכנס למצב של הרצאה ואני מקווה שאת בסדר עכשיו |4U|
תודה |חיבוק| אני באמת כבר יותר בסדר!
את נהנית מהספרים כשאת יודעת מה הולך לקרות בהם?
במפתיע דווקא כן!
באמת לא ידעתי אם אני אהנה בהתחלה, אבל מסתבר שיש לזה עכשיו אפקט מרגיע כי אני פחות בלחץ כשאני יודעת איך הבעיות יפתרו אח"כ :-D

It's Always Sunny

Well-known member
אוקיי אז עכשיו יש לי הרצאה על שירה מהמאה ה-19 והייתי צריכה להציג את עצמי ואמרתי משפט אחד ואני מרגישה בלחץ כי אני מרגישה שהאנגלית שלי לא מספיק חזקה ונראה שכולם מדברים יחסית חלק ואני מפחדת לטעות, או יותר נכון שכולם יראו כמה האנגלית שלי לא ברמה מאוד גבוהה |נחמה| מן הסתם הדרישה המרכזית לתואר בספרות אנגלית זה שהוא יהיה באנגלית אבל אני מפחדת לדבר, לפחות כרגע.

למעלה