dory30
Well-known member
חשבתי שיש לי סיכוי להשתלב בתחום, אבל טעיתי.תודה על התשובה.
למה בחרת ללמוד את המקצוע הזה?
חשבתי שיש לי סיכוי להשתלב בתחום, אבל טעיתי.תודה על התשובה.
למה בחרת ללמוד את המקצוע הזה?
אני מבין את הכעס, אבל אני האמת הרבה יותר בתוך העצב.אהלן כולם. בתל-אביב, כרגיל. היו לי 5 אזעקות בשבת ושלוש עד לכתיבת שורות אלה. מטורף, מטורף. אני יודע שכולם פוצי מוצי בשגרה, אבל פשוט מתפוצץ מזעם! על הממשלה האיומה, על המחבלים שאי אפשר לקרוא להם בני אדם, על הצבא שתפקד כמו חיילי שוקולד. כמה אפשר? ככה נראית מדינה? די, שייגמר כבר!![]()
זה יפה לשמוע.ואגב, אני אוהב את כולכם. תודה על היוזמה החשובה. בדיוק היום הייתי בקשר עם חבר אחרי חצי שנה שלא היינו בקשר בגלל סכסוך מטומטם. התנצלתי בוואטסאפ והבהרתי לו שייעזר בי בכל מה שצריך.
הלוואי ללכת לעבודה. מה שנוראי זה שזה עבודה מהבית שנמרחת ויוצא שאני כל היום עובד.לא הייתי מתנגדת ללכת קצת לעבודה, אבל הבוס שלי מנתח אז הוא במשמרות בבית חולים.
באזור שלי (השרון) המצב לא רע כל כך.ואין אצלנו כלום בסופרים, כאילו לא מים, לא שימורים, לא לחם, לא חלב.
וואי תיאור מעולהזה כמו הקורונה אבל על סטרואידים.
אני מאז אתמול בערב התנתקתי לגמרי, לא טלוויזיה, לא אתרי חדשות ולא הפיד בפייסבוק.מה שלום כולם? תנו כמה מילים/שיר/מחשבה/כל דבר... קשה לי כל היום עם החדשות האלה אבל גם לא יכולה הרבה להתנתק... מצד שני איך אפשר להתלונן כשאנשים עברו ועוברים דברים כל כך יותר קשים מזה?
![]()
![]()
![]()
וואי הלוואי שהייתי מצליחה. עכשיו גם אזעקות מסביב לאיזור שלי.אני מאז אתמול בערב התנתקתי לגמרי, לא טלוויזיה, לא אתרי חדשות ולא הפיד בפייסבוק.
לא מסוגלת לשמוע זוועות, לא רוצה לדעת, לא רוצה לחשוב.
קשה מאוד, היום היו לי 2 הלוויות שונות באותו זמן והייתי צריכה לבחור למי ללכת.אני מבין את זה
אבל את לא צריכה להרגיש אשמה, זה חשוב שתשמרי על עצמך.
אחיין שלי היה אמור להתחיל שבוע הבא לימודית בבית ספר לקולנוע סם שפיגל ודחו לו בשבועיים.
אבל היום הוא גם גויס למילואים.
זאת גם כנראה חלק מהסיבה לדחייה - המון סטודנטים ומרצים גויסו למילואים.
כשיחזור הזמן יחזור לך החשק.
זה באמת הזוי. כאילו חמאס החליטו לעשות לנו שיעור בהיסטוריה.
אבל חוץ מזה, מה שלומך?
איך את מתמודדת?
אוי זה נוראקשה מאוד, היום היו לי 2 הלוויות שונות באותו זמן והייתי צריכה לבחור למי ללכת.
גם שליוואי הלוואי שהייתי מצליחה. עכשיו גם אזעקות מסביב לאיזור שלי.
אחי ואימא שלי אומרים שהם שמעו ואני לא.וואי הלוואי שהייתי מצליחה. עכשיו גם אזעקות מסביב לאיזור שלי.
מה שלום כולם? תנו כמה מילים/שיר/מחשבה/כל דבר... קשה לי כל היום עם החדשות האלה אבל גם לא יכולה הרבה להתנתק... מצד שני איך אפשר להתלונן כשאנשים עברו ועוברים דברים כל כך יותר קשים מזה?
![]()
![]()
![]()
שיר מקסים. תודה.מה שלום כולם? תנו כמה מילים/שיר/מחשבה/כל דבר... קשה לי כל היום עם החדשות האלה אבל גם לא יכולה הרבה להתנתק... מצד שני איך אפשר להתלונן כשאנשים עברו ועוברים דברים כל כך יותר קשים מזה?
![]()
![]()
![]()
תשמרי על עצמך.אני מאז אתמול בערב התנתקתי לגמרי, לא טלוויזיה, לא אתרי חדשות ולא הפיד בפייסבוק.
לא מסוגלת לשמוע זוועות, לא רוצה לדעת, לא רוצה לחשוב.
אוי לא. אני נורא מצטער.קשה מאוד, היום היו לי 2 הלוויות שונות באותו זמן והייתי צריכה לבחור למי ללכת.
אני שמח שמצאת משהו שעוזר לך.אני כמו רבים כאן לא בנוי לסדרות כבדות, לכן רואה את לופן, סדרה קלילה ונחמדה שמתאימה לזמן זה.
יש 3 חלקים, כאשר החלק הראשון הוא 5 פרקים, כנ"ל השני והשלישי 8 פרקים.
וואי מממש.אני כל הזמן מרגיש עייף ומותש ופשוט כאילו זה הכל יותר מידי,
ואז אני חושב על כמה שקל לי יחסית.
אני שומרת(והמשפחה שלי מעדכנת אותי אם משהו רציני קורה, חוץ מאזעקות כי פיקוד העורף כן ברקע).תשמרי על עצמך.
איך את מעבירה את הזמן?
יש לי פה שניים כולל אחד שנקרא "התאוששות" אבל אין לי אומץ.עכשיו פתאום תהיתי לעצמי איך זה מרגיש לקרוא עכשיו ספר על מלחמת יום כיפור.
אוי עכשיו קלטתי את החתימה שלךהחלטתי שהיום אני אסגור את החדשות ואראה פרק מסדרה, משהו אסקפיסטי, אולי קומדיה, ולעזאזל עם רגשות האשמה (שכולנו אומרים זה לזה שלא צריך להרגיש, אבל בכל זאת לא יכולים להמנע מקצת להרגיש גם), צריך לשמור על בריאות הנפש שלנו איכשהו בתוך כל זה. כרגע עדיין החדשות פתוחות ברקע אבל בהמשך היום מקווה לעשות את זה. נראה אם אני אצליח.
עדיין לא יודעת.יש לך מושג מה את רוצה לראות או שתבחרי תוך כדי חיפוש?
אז לא הצלחתי עדיין להחליט פרק מאיזה סדרה לראות, ופתאום נזכרתי שמוקלטים לי הפרקים האחרונים של "המרדף" - שעשועון הטריוויה של כאן 11, אז יאללה. משהו לא עצוב אבל לא מצחיק מידי, מתאים.החלטתי שהיום אני אסגור את החדשות ואראה פרק מסדרה, משהו אסקפיסטי, אולי קומדיה, ולעזאזל עם רגשות האשמה (שכולנו אומרים זה לזה שלא צריך להרגיש, אבל בכל זאת לא יכולים להמנע מקצת להרגיש גם), צריך לשמור על בריאות הנפש שלנו איכשהו בתוך כל זה. כרגע עדיין החדשות פתוחות ברקע אבל בהמשך היום מקווה לעשות את זה. נראה אם אני אצליח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.