הזוועה ממשיכה, במקום לשבת שבעה, הם הלכו לעוד הלוויות.אוי זה נורא![]()
שהחלום שלך מקולקל(בחלום האחרון ג'יילס פתאום הופיע והוא היה בעל לשעבר מכה ורע - מה זה אומר?)
אנחנו יושבים ואוכלים קינוח בסוף ארוחה משפחתית. האחיינית הקטנה של אוכלת ארטיק לאט לאט. פתאום אני קולט שחלק מהארטיק עומד ליפול, אז אני אומר בקול: "משהו עומד ליפול." ומיד כשאני מסיים יש בום חזק של יירוט.
היכן משודר?ראיתי היום את הסרט Totally Killer. הוא חדש, וזה סרט קומדיה/מד"ב/אימה על נערה שחוזרת בזמן לאייטיז כדי להציל את אמא שלה מרוצח סדרתי.
לא סיימתי אותו. קראתי בויקיפדיה שהוא קיבל ביקורות די טובות, אבל הוא ממש לא כזה טוב בעיניי. הוא לא עובד כסרט אימה, בקושי עובד כקומדיה.
וגם יש סרט אחר עם קונספט דומה שעושה את זה הרבה יותר מוצלח, שמו The Final Girls והוא זכור לי כיותר מקורי ומגניב.
אצל הדודים כפרה עליהם.היכן משודר?
אז היום הייתי מאוד אמיצה ואחרי כמעט עשרה ימים שבקושי עם אוטו הסכמתי לצאת ממקום למקום הלכתי לקניות(כי ממש לא הייתה ברירה והיו לי הטבות יום הולדת שלא מימשתי שהייתי בת"א ויש קרוב לסופר כל מה שהייתי צריכה) ואלוהים, זה היה הזוי. לא היה כמעט טבעול, לא שימורים, לא שמן זית(לא שהייתי צריכה, אבל מה אנשים יעשו עם כל השמן שהם אוגרים?), לא קפה נמס, כול מיני ירקות, היגיינה, מנות חמות, פסטה וכ'ו.
וזה לא היה נעים, הייתי על סף בכי והתקף חרדה כל הזמן, גם מדברים מפגרים. ואני כנראה היחידה בעולם בלי אפליקציות של טילים כי בשלב מסוים הטלפונים של כל מי שהיה סביבי התחילו לצפצף(לא שירו עלינו).
זה נראה לי תלוי בסופר, אני הלכתי לרמי לוי, והיה מלא חוסרים(למרות שלמשל חלב היה מלא אז קניתי ליתר ביטחון 2 ליטר, וגם גבינות היה אבל אין לי מושג מה הלך שם עם ביצים או בשר) אבל ההורים שלי רק היום אחרי שבוע הצליחו להשיג מים וביום שישי בשופרסל רצו מהם כליה בתמורה לבקבוקים של 0.75.
אוף, מאוד מבאס ומלחיץ.
אצלנו בסופר גם יש חוסרים של דברים מסוימים כמו ביצים ומים מינרליים.
אבל בנימה מעודדת יותר, ביום חמישי או שישי הייתי בסופר של רשת "קשת טעמים" והמדפים היו מלאים, אולי קצת פחות מהרגיל אבל עדיין מלאים, ולא הורגש שם שום מחסור.
אז היום הייתי מאוד אמיצה ואחרי כמעט עשרה ימים שבקושי עם אוטו הסכמתי לצאת ממקום למקום הלכתי לקניות(כי ממש לא הייתה ברירה והיו לי הטבות יום הולדת שלא מימשתי שהייתי בת"א ויש קרוב לסופר כל מה שהייתי צריכה) ואלוהים, זה היה הזוי. לא היה כמעט טבעול, לא שימורים, לא שמן זית(לא שהייתי צריכה, אבל מה אנשים יעשו עם כל השמן שהם אוגרים?), לא קפה נמס, כול מיני ירקות, היגיינה, מנות חמות, פסטה וכ'ו.
זה נכון שיש חוסרים כי אכן כי אנשים קונים בהיסטריה סתם, אבל לא רק.אצלנו בסופר גם יש חוסרים של דברים מסוימים כמו ביצים ומים מינרליים.
הרבה אנשים קונים בשביל החיילים.אז היום הייתי מאוד אמיצה ואחרי כמעט עשרה ימים שבקושי עם אוטו הסכמתי לצאת ממקום למקום הלכתי לקניות(כי ממש לא הייתה ברירה והיו לי הטבות יום הולדת שלא מימשתי שהייתי בת"א ויש קרוב לסופר כל מה שהייתי צריכה) ואלוהים, זה היה הזוי. לא היה כמעט טבעול, לא שימורים, לא שמן זית(לא שהייתי צריכה, אבל מה אנשים יעשו עם כל השמן שהם אוגרים?), לא קפה נמס, כול מיני ירקות, היגיינה, מנות חמות, פסטה וכ'ו.
וזה לא היה נעים, הייתי על סף בכי והתקף חרדה כל הזמן, גם מדברים מפגרים. ואני כנראה היחידה בעולם בלי אפליקציות של טילים כי בשלב מסוים הטלפונים של כל מי שהיה סביבי התחילו לצפצף(לא שירו עלינו).
המדינה הזאת מטומטמת.
הרבה אנשים קונים בשביל החיילים.
אחי הקטן וכמה מהחברים שלו הולכים לסופרים מידי בוקר ומרוקנים את המדפים מהרבה מהמצרכים שציינת כדי להעביר לחיילים. אולי בכמה ימים הראשונים של המלחמה אנשים קנו קצת יותר ממה שצריכים, אבל אני לא מאמינה שעכשיו מישהו אוגר בבית (בטח לא הרבה אנשים).
אם קשה לך לצאת מהבית תשתמשי באפליקציה של אחד מהסופרים כדי לעשות משלוח.
אני יודעת ומבינה, אני סתם מציינת שזה היה סוריאליסטי(למרות שמי שולח לחיילים שמן זית? וטונות של רסק עגבניות?).אנשים גם קונים המון לתרומות, וגם יש חוסרים בגלל מחסור באנשים: אנשי תובלה מגוייסים, דברים שמגיעים מחוות בדרום ובצפון (חלב, ירקות ופירות, בשר וכו') שחסרים להם עובדים וכו'.
לא שולחים לחיילים שמן זית אבל יש מלא שמתנדבים לבשל ארוחות חמות לחיילים ואלו בהחלט מצרכים שקונים בכמויות בשביל זה.אני יודעת ומבינה, אני סתם מציינת שזה היה סוריאליסטי(למרות שמי שולח לחיילים שמן זית? וטונות של רסק עגבניות?).
not wrongהמדינה הזאת מטומטמת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.