שרשור תמיכה😘

Lhuna3

Well-known member
אתמול ביקרתי במלון במרכז חברה שפונתה עם משפחתה ביחד מקיבוץ בעוטף עזה שהותקף... שמעתי את סיפורה מפיה... אין מילים לתאר את מה שעבר עליהם שם, ואת המצב הנוראי שלהם עכשיו כחסרי בית שאיבדו הכל, כולל חברים, אין להם כלום, אין להם לאן לחזור ואפילו לא יכולים עדיין לקבור את מתיהם. לא ידעתי איך לנחם...

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתמול בעצם יצאתי לעבודה עם אנשים בודדים. ביום ראשון כבר הרוב אמורים להגיע (אלא אם כן משהו יקרה עד אז).
הכל מסמן בראש שלי סוג של חזרה לשגרה שעוזרת לי.
אם כי אני בעצם מקשיב לרדיו בזמן נסיעה שזה משהו שאני אף פעם לא עושה.
והיום כמעט כל היום ישנתי. כנראה פיצוי על מחסור שינה של שבוע.
(בחלום האחרון ג'יילס פתאום הופיע והוא היה בעל לשעבר מכה ורע - מה זה אומר?)

גיליתי שנעים לי לשמוע מוזיקה ישראלית קלאסית רגועה:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
משהו קצת מצחיק:
אנחנו יושבים ואוכלים קינוח בסוף ארוחה משפחתית. האחיינית הקטנה של אוכלת ארטיק לאט לאט. פתאום אני קולט שחלק מהארטיק עומד ליפול, אז אני אומר בקול: "משהו עומד ליפול." ומיד כשאני מסיים יש בום חזק של יירוט.

didalf

Well-known member
(בחלום האחרון ג'יילס פתאום הופיע והוא היה בעל לשעבר מכה ורע - מה זה אומר?)
שהחלום שלך מקולקל|שפם|

אנחנו יושבים ואוכלים קינוח בסוף ארוחה משפחתית. האחיינית הקטנה של אוכלת ארטיק לאט לאט. פתאום אני קולט שחלק מהארטיק עומד ליפול, אז אני אומר בקול: "משהו עומד ליפול." ומיד כשאני מסיים יש בום חזק של יירוט.
:-D|פנים|

אוסווין

Active member
ראיתי היום את הסרט Totally Killer. הוא חדש, וזה סרט קומדיה/מד"ב/אימה על נערה שחוזרת בזמן לאייטיז כדי להציל את אמא שלה מרוצח סדרתי.
לא סיימתי אותו. קראתי בויקיפדיה שהוא קיבל ביקורות די טובות, אבל הוא ממש לא כזה טוב בעיניי. הוא לא עובד כסרט אימה, בקושי עובד כקומדיה.
וגם יש סרט אחר עם קונספט דומה שעושה את זה הרבה יותר מוצלח, שמו The Final Girls והוא זכור לי כיותר מקורי ומגניב.

פולגאר

Well-known member
ראיתי היום את הסרט Totally Killer. הוא חדש, וזה סרט קומדיה/מד"ב/אימה על נערה שחוזרת בזמן לאייטיז כדי להציל את אמא שלה מרוצח סדרתי.
לא סיימתי אותו. קראתי בויקיפדיה שהוא קיבל ביקורות די טובות, אבל הוא ממש לא כזה טוב בעיניי. הוא לא עובד כסרט אימה, בקושי עובד כקומדיה.
וגם יש סרט אחר עם קונספט דומה שעושה את זה הרבה יותר מוצלח, שמו The Final Girls והוא זכור לי כיותר מקורי ומגניב.
היכן משודר?

dilia snake

Well-known member
אז היום הייתי מאוד אמיצה ואחרי כמעט עשרה ימים שבקושי עם אוטו הסכמתי לצאת ממקום למקום הלכתי לקניות(כי ממש לא הייתה ברירה והיו לי הטבות יום הולדת שלא מימשתי שהייתי בת"א ויש קרוב לסופר כל מה שהייתי צריכה) ואלוהים, זה היה הזוי. לא היה כמעט טבעול, לא שימורים, לא שמן זית(לא שהייתי צריכה, אבל מה אנשים יעשו עם כל השמן שהם אוגרים?), לא קפה נמס, כול מיני ירקות, היגיינה, מנות חמות, פסטה וכ'ו.

וזה לא היה נעים, הייתי על סף בכי והתקף חרדה כל הזמן, גם מדברים מפגרים. ואני כנראה היחידה בעולם בלי אפליקציות של טילים כי בשלב מסוים הטלפונים של כל מי שהיה סביבי התחילו לצפצף(לא שירו עלינו).

המדינה הזאת מטומטמת.

Lhuna3

Well-known member
אז היום הייתי מאוד אמיצה ואחרי כמעט עשרה ימים שבקושי עם אוטו הסכמתי לצאת ממקום למקום הלכתי לקניות(כי ממש לא הייתה ברירה והיו לי הטבות יום הולדת שלא מימשתי שהייתי בת"א ויש קרוב לסופר כל מה שהייתי צריכה) ואלוהים, זה היה הזוי. לא היה כמעט טבעול, לא שימורים, לא שמן זית(לא שהייתי צריכה, אבל מה אנשים יעשו עם כל השמן שהם אוגרים?), לא קפה נמס, כול מיני ירקות, היגיינה, מנות חמות, פסטה וכ'ו.

וזה לא היה נעים, הייתי על סף בכי והתקף חרדה כל הזמן, גם מדברים מפגרים. ואני כנראה היחידה בעולם בלי אפליקציות של טילים כי בשלב מסוים הטלפונים של כל מי שהיה סביבי התחילו לצפצף(לא שירו עלינו).
|נחמה||נחמה||נחמה|
אוף, מאוד מבאס ומלחיץ.

אצלנו בסופר גם יש חוסרים של דברים מסוימים כמו ביצים ומים מינרליים.
אבל בנימה מעודדת יותר, ביום חמישי או שישי הייתי בסופר של רשת "קשת טעמים" והמדפים היו מלאים, אולי קצת פחות מהרגיל אבל עדיין מלאים, ולא הורגש שם שום מחסור.

dilia snake

Well-known member
|נחמה||נחמה||נחמה|
אוף, מאוד מבאס ומלחיץ.

אבל בנימה מעודדת יותר, ביום חמישי או שישי הייתי בסופר של רשת "קשת טעמים" והמדפים היו מלאים, אולי קצת פחות מהרגיל אבל עדיין מלאים, ולא הורגש שם שום מחסור.
זה נראה לי תלוי בסופר, אני הלכתי לרמי לוי, והיה מלא חוסרים(למרות שלמשל חלב היה מלא אז קניתי ליתר ביטחון 2 ליטר, וגם גבינות היה אבל אין לי מושג מה הלך שם עם ביצים או בשר) אבל ההורים שלי רק היום אחרי שבוע הצליחו להשיג מים וביום שישי בשופרסל רצו מהם כליה בתמורה לבקבוקים של 0.75.

didalf

Well-known member
זה נכון שיש חוסרים כי אכן כי אנשים קונים בהיסטריה סתם, אבל לא רק.
אנשים גם קונים המון לתרומות, וגם יש חוסרים בגלל מחסור באנשים: אנשי תובלה מגוייסים, דברים שמגיעים מחוות בדרום ובצפון (חלב, ירקות ופירות, בשר וכו') שחסרים להם עובדים וכו'.
זה שהחברות מנצלות את זה להעלות מחירים זה חוצפה:-[

וחוצמזה מצטערת לשמוע שהיה לך מלחיץ|נחמה|

LeAnnDyIan

Well-known member

המדינה הזאת מטומטמת.
הרבה אנשים קונים בשביל החיילים.
אחי הקטן וכמה מהחברים שלו הולכים לסופרים מידי בוקר ומרוקנים את המדפים מהרבה מהמצרכים שציינת כדי להעביר לחיילים. אולי בכמה ימים הראשונים של המלחמה אנשים קנו קצת יותר ממה שצריכים, אבל אני לא מאמינה שעכשיו מישהו אוגר בבית (בטח לא הרבה אנשים).
אם קשה לך לצאת מהבית תשתמשי באפליקציה של אחד מהסופרים כדי לעשות משלוח.

dilia snake

Well-known member
הרבה אנשים קונים בשביל החיילים.
אחי הקטן וכמה מהחברים שלו הולכים לסופרים מידי בוקר ומרוקנים את המדפים מהרבה מהמצרכים שציינת כדי להעביר לחיילים. אולי בכמה ימים הראשונים של המלחמה אנשים קנו קצת יותר ממה שצריכים, אבל אני לא מאמינה שעכשיו מישהו אוגר בבית (בטח לא הרבה אנשים).
אם קשה לך לצאת מהבית תשתמשי באפליקציה של אחד מהסופרים כדי לעשות משלוח.
אנשים גם קונים המון לתרומות, וגם יש חוסרים בגלל מחסור באנשים: אנשי תובלה מגוייסים, דברים שמגיעים מחוות בדרום ובצפון (חלב, ירקות ופירות, בשר וכו') שחסרים להם עובדים וכו'.
אני יודעת ומבינה, אני סתם מציינת שזה היה סוריאליסטי(למרות שמי שולח לחיילים שמן זית? וטונות של רסק עגבניות?).

בקשר ליציאה מהבית, הייתי חייבת. גם כי כבר עשרה ימים עם רוב הזמן לבד עם חתול סנילי לא עושה כלום שזה גם לא בריא, וגם כי הייתי חייבת להיות פיזית כדי לממש כל מיני דברים שהגיעו לי(ואני אוהבת את הסתובבות פיזית בסופר).

LeAnnDyIan

Well-known member
אני יודעת ומבינה, אני סתם מציינת שזה היה סוריאליסטי(למרות שמי שולח לחיילים שמן זית? וטונות של רסק עגבניות?).
לא שולחים לחיילים שמן זית אבל יש מלא שמתנדבים לבשל ארוחות חמות לחיילים ואלו בהחלט מצרכים שקונים בכמויות בשביל זה.

It's Always Sunny

Well-known member
למרות שהלימודים נדחו לתחילת נובמבר, עשו לנו כרגע הרצאה בזום והחלטתי להשתתף כדי לקבל טעימה ולראות איך פחות או יותר יועברו השיעורים. סיימתי לפני 15 דקות ואני מרגישה שהראש שלי מתפוצץ. כל כך הרבה זמן לא למדתי שאני מרגישה מבולבלת מכל המידע שנפל עליי. אבל אני מניחה שזה לפחות נותן מושג מסוים למה להתכונן.
לגבי שגרת היום היום שלי, אני ממשיכה לעשות בינג'ים, הסדרה שעכשיו אני צופה בה היא מניפסט ואני עומדת להתחיל את העונה הרביעית (והאחרונה). אם יש משהו שאני ממש אתגעגע אליו בשגרה שכרגע יש לי זה האפשרות לצפות בהרבה סדרות. אני מאמינה שגם בהמשך אני אוכל לצפות בסדרות אבל בכמות הרבה יותר קטנה. אני פשוט מקווה שלא אצטרך לוותר על זה בכלל |הלוואי|

למעלה