Lhuna3
Well-known member
גם אני חששתי אבל החלטתי עכשיו כן ללכת למיטה, אני לא יודעת כמה זמן זה ימשך ואני לא אחזיק מעמד בלי לישון קצת. מקווה שאצליח להרדם ושיהיה בסדר עד כמה שניתן.אני עם בחילות מלחץ ומתה מפחד ללכת לישון אבל בסדר.
גם אני חששתי אבל החלטתי עכשיו כן ללכת למיטה, אני לא יודעת כמה זמן זה ימשך ואני לא אחזיק מעמד בלי לישון קצת. מקווה שאצליח להרדם ושיהיה בסדר עד כמה שניתן.אני עם בחילות מלחץ ומתה מפחד ללכת לישון אבל בסדר.
גם לנו קפץ החשמל אתמול ונבהלתי לרגע אבל זה סתם התנור עשה קצר.אין לנו חשמל פתאום
אוקיי יש סתם נשרפה לי המנורה ונבהלתי.
כןכולם בסדר אחרי המטחים האחרונים?
יופי, גם אצלי.הלילה אצלי עבר בסדר, שקט, והצלחתי לישון כמה שעות.
אני לא מסוגלת לראות את הערוצים האלה הדיבור של הקריינים מביא לי עצבים. אני מתעדכת כל הזמן מהאינטרנט.אני מרגישה כאילו לראות חדשות זה מזוכיזם, אבל לא יכולה להפסיק.
תודה!!!!אני וג'ולס בסדר. תשמרו על עצמכם כולם![]()
כנ"ל, על מיוט אלא אם זה מומחה צבאי כמו איתן בן-אליהו שהיה מפקד חיל האוויר. הפרשנים מדברים בעיקר לעצמם, אין להם מה לחדש.אני לא מסוגלת לראות את הערוצים האלה הדיבור של הקריינים מביא לי עצבים. אני מתעדכת כל הזמן מהאינטרנט.
טוב לשמוע גם מכןאני וג'ולס בסדר. תשמרו על עצמכם כולם![]()
אין לנו חשמל פתאום
אוקיי יש סתם נשרפה לי המנורה ונבהלתי.
מוזר, גם לי היה רגע כזה אתמול.גם לנו קפץ החשמל אתמול ונבהלתי לרגע אבל זה סתם התנור עשה קצר.
אני יודע שזה קשה, אבל חשוב נורא לבריאות הנפשית לעשות הפסקות מהחדשות.הלילה אצלי עבר בסדר, שקט, והצלחתי לישון כמה שעות.
אני מרגישה כאילו לראות חדשות זה מזוכיזם, אבל לא יכולה להפסיק.
אין לי פה טלוויזיה, אני רואה דרך האינטרנט ואני לא יכולה להפסיק למרות שזה עושה לי רע.אני לא מסוגלת לראות את הערוצים האלה הדיבור של הקריינים מביא לי עצבים. אני מתעדכת כל הזמן מהאינטרנט.
אני לא יכולה, יש לי FOMO. יותר מפחיד אותי לא לדעת.אני יודע שזה קשה, אבל חשוב נורא לבריאות הנפשית לעשות הפסקות מהחדשות.
דילה, תעשי תרגילי פילאטיס ויוגה. אני מתרגל שנים. אחרי פרץ של בכי עשיתי (בגלל אובדן מכון הכושר שלי, אלא למה?) תרגול של 20 דקות, הרגשתי אחרת לגמרי. כאילו אני באי בודד ולא ברווז במטווח.אני לא יכולה, יש לי FOMO. יותר מפחיד אותי לא לדעת.
תודה!איזה הזיה הייתי בשופרסל עכשיו המדפים כמעט התרוקנו
אימא שלי עשתה לסבתא שלי הזמנה דרך האינטרנט ולא היה בשר וביצים.איזה הזיה הייתי בשופרסל עכשיו המדפים כמעט התרוקנו
זה בסדר לא לעשות כלום
זה בסדר לפחד במיטה
אני רואה מלא פוסטים כולם צריכים להתגייס וגם אם קשה לכם אז במה שאתם יכולים תעשו משהו
ואני מרגיש רע שכאילו אף אחד לא כותב גם שזה בסדר שלא זה בסדר אם לא
בחיי היום יום שלי גם קשה לי להניע את עצמי
מתמודד נפש וזה
אולי אני מסתתר מאחורי זה יותר מידי
אבל אני עושה מה שאני יכול סביבי
מצטייד באספקה מסדר את הממד
כל הזמן בחדשות, גם מתנתק לפעמים
זה בסדר אם אני עם עצמי
כמו תמיד
ועם המשפחה שלי
ודואג לי ולאנשים סביבי
זה מספיק
נכון?
כן, אתה עושה מה שאתה יכול וזה לגמרי מספיקזה בסדר לא לעשות כלום
זה בסדר לפחד במיטה
אני רואה מלא פוסטים כולם צריכים להתגייס וגם אם קשה לכם אז במה שאתם יכולים תעשו משהו
ואני מרגיש רע שכאילו אף אחד לא כותב גם שזה בסדר שלא זה בסדר אם לא
בחיי היום יום שלי גם קשה לי להניע את עצמי
מתמודד נפש וזה
אולי אני מסתתר מאחורי זה יותר מידי
אבל אני עושה מה שאני יכול סביבי
מצטייד באספקה מסדר את הממד
כל הזמן בחדשות, גם מתנתק לפעמים
זה בסדר אם אני עם עצמי
כמו תמיד
ועם המשפחה שלי
ודואג לי ולאנשים סביבי
זה מספיק
נכון?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.