שרשור שאלונים וסקרים .. :)

white angels

New member
שאלון חביב בשביל להחיות את הפורום.

. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? 2. ולבן? 3. איזו חיית מחמד יש לכם? 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? 5. אוהבים את חיי בית הספר? 6. כמה חברים טובים יש לכם? 7. אוהבים את המשפחה? 8. סדר או בלאגן? 9. קניון או חוף הים? 10. דפדפת או מחברת? 11. אוהבים לארגן? 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) 13. שיר אהוב? 14. סוג מוזיקה אהובה? 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? 16. מה אורך השיער שלכם? 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 18. אוהבים צמחים? 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? 20. סרט אהוב? 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? 24. אתם גוזזים ציפורניים? 25. אוכל אהוב? 26. קינוח אהוב? 27. שיעור אהוב? 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? 29. מה תרצו ללמוד בה? 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? 33. נוהגים לצבוע אותו? 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? 35. אוהבים צמידים? 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) 37.אוהבים ספורט? 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? 39. ושל ההורים? 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? 42. בני כמה אתם? 43. מחכים שיצא הספר האחרון?

white angels

New member
עונה..../images/Emo13.gif

אגב השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים .. . מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? לבלובית..
נשבעת ששמעתי שם כזה
אבל פנינית זה השם הכי מקורי לדעתי
2. ולבן? ממ חי.. 3. איזו חיית מחמד יש לכם? אין 4. מה שמה (במידה ויש לכם)? -- 5. אוהבים את חיי בית הספר? נחמד.. 6. כמה חברים טובים יש לכם? ת'אמת? חברות ממש טובות? לא הרבה..אולי 2-3 7. אוהבים את המשפחה?-כן
8. סדר או בלאגן? הבלאגן חוגג!
9. קניון או חוף הים? חוף הים..אין כמו הים..
10. דפדפת או מחברת? מחברת 11. אוהבים לארגן? מאוד..בעיקר מחברות וכל מיני דברים שקשורים לבצפר 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) יומן.. 13. שיר אהוב? יש כלכך הרבה!
14. סוג מוזיקה אהובה? ממ..לטיני..אבל גם פופ,ישראלי ורוסית 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? כן 16. מה אורך השיער שלכם? לא קצר אבל גם לא ארוך 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? בבוקר ובלילה 18. אוהבים צמחים? כן.. 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי?
20. סרט אהוב? זה לא סרט..זה מיני סדרה-גאווה ודעה קדומה
21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? 3-4 זוגות.. 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? למען עצמי..ואם זה ממש חשוב אז למען אחרים 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות מאוד. 24. אתם גוזזים ציפורניים? כן 25. אוכל אהוב? פיצה 26. קינוח אהוב?העוגות שאימא שלי עושה..
27. שיעור אהוב? ממ..תנ"ך מעניין מאוד בזמן האחרון 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? כןן יותר מכל דבר בעולם
29. מה תרצו ללמוד בה? מדעי החברה או שפות 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? לאדעת 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? אמ פי 3 שולט!
32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? חום.. 33. נוהגים לצבוע אותו? לא!
34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? בלונד בהיר כזה
35. אוהבים צמידים? לובשת לפעמים 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן)-אני די עצלנית כשזה מגיע לדברים כאלה 37.אוהבים ספורט? לא! כשיעור בבצפר
38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? תמונה אחת..והיא לא ממש תלויה 39. ושל ההורים? לא.. 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? כן 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? לא ממש בכיתי אבל...זה כלכך עצוב שדמבלדור מת!
42. בני כמה אתם? 18 43. מחכים שיצא הספר האחרון? כן..

ludashit

New member
עונה ../images/Emo26.gif

1. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? ליאל , ליעד . 2. ולבן? גם ליעד , שראל . 3. איזו חיית מחמד יש לכם: אין. 4. 5. אוהבים את חיי בית הספר: אמממממ אני אחרי בית-ספר , צבא , אבל היה לי מאוד כיף בבית-ספר , אפשר להגיד שמאוד נהנתי. 6. כמה חברים טובים יש לכם: 2 7. אוהבים את המשפחה: בטח!!!! 8. סדר או בלאגן: בלאגן. 9. קניון או חוף ים: קניון. 10. דפדפת או מחברת: דפדפת. 11. אוהבים לארגן: תלוי מהההה... בדר"כ לא , אבל תמיד יוצא שאני זו שמארגנת כל דבר... 12. מה שיטת האירגון שלכם? פלאפון , וזיכרון טוב. 13. שיר אהוב: דין דין אביב - מוכרת לי מפעם , והשיר הפתיחה של קטי המכוערת. 14. סוג מוזיקה אהובה: אמממממ פופ. 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם: אמממממממ לא 16. מה אורך השיער שלכם? עד הכתפיים. 17. מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום: פעם אחת. 18. אוהבים צמחים: אמממממממ עכשיו כן , אחרי שמקום העבודה שלי עבר משרדים וכל הספקים התחילו לשלוח לנו עציצים מהממים , אימצתי אחד לעצמי בעמדה , ומאז אני משקה אותו כל יומיים. 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? מסודר-אנגלי. 20.סרט אהוב? לא זוכרת , 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? 3 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? גם וגם , תלוי באלו מצבים. 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות. 24. אתם גוזזים ציפורניים? ברור!! 25. אוכל אהוב: פסטות , דגים , חמין , וכו'.... 26. קינוח אהוב: שוקולד. 27. שיעור אהוב: אין שיעור כזה. 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? : עדיין בהתלבטויות במה לעסוק , והאם כדאי להשקיע 3 שנים מחיי? 29. מה תרצו ללמוד בה? : גרפולוגיה , או מדעי הרוח. 30. מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם משפחה? דירת חדר לבד (סליחה עם חבר)... הכי טוב , תאמינו לי.. 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? : הכי טוב דיסקמן , כל השאר שטויות במיץ! 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי: חום שטני. 33. נוהגים לצבוע אותו: נהגתי לפני שנתיים , עכשיו מאריכה את השיער , ומנסה להוריד את הצבע. 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם?? אממממממ לא היה כזה. 35. אוהבים צמידים? כן 36. אוהבים להכין צמידים? : ממש לא , אוהבת לקבל מהחבר ליום הולדת. 37. אוהבים ספורט? : לא 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? כן 39. ושל ההורים? לא. חחחחחח אין לי מקום , יש לי דירת סטודיו. 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? לא , אבל ראיתי את אחד הסרטים 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? 42. בני כמה אתם? 21.5 43. מחכים שיצא הספר האחרון? ממש לא. היה ארוך ומייגע , אבל היה כיף!! .

a666blove

New member
עונה=>

. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת? מתת =S 2. ולבן? הוד 3. איזו חיית מחמד יש לכם? כלב
4. מה שמה (במידה ויש לכם)? הוא זכר, וקוראים לו ריצ'י.. חח 5. אוהבים את חיי בית הספר? אמ.. בערך.. חוץ מהערסים -.- 6. כמה חברים טובים יש לכם? אמ.. 3-4 7. אוהבים את המשפחה? כן... 8. סדר או בלאגן? אני בד"כ בן אדם בלאגניסטי... אבל סדר פעם בשבוע לא יזיק ^_~ 9. קניון או חוף הים? קניון שנימצא אל חוף הים חח 10. דפדפת או מחברת? מחברת 11. אוהבים לארגן? אמ.. לא ממש 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות) על היד..
13. שיר אהוב? my heart will go on 14. סוג מוזיקה אהובה? רוק פאנק.. 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? ניראה לי.. 16. מה אורך השיער שלכם? ביינוני 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום? 2 18. אוהבים צמחים? כן 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי? פראי גונג'ל 20. סרט אהוב? טיטניק חח 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם? 3
22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים? אמ.. תלוי במיקרה 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות? קצרות 24. אתם גוזזים ציפורניים? הם לא מספיקים ליגדול לי חח.. (מעניין למה) 25. אוכל אהוב? דובדבנים 26. קינוח אהוב?עוגת שוקולד
27. שיעור אהוב? מטמטיקה (חח תחשבו שאני מוזרה אבל יש לי מורה מזה מצחיק...). 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה? מי לא? 29. מה תרצו ללמוד בה? אמ.. אין לי מושג עדיין 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה? דירת חדר לבד
31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4? אמ... mp3 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי? חום 33. נוהגים לצבוע אותו? לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם? ורוד חח עם מרקר 35. אוהבים צמידים? כן 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן) כן זה נחמד.... 37.אוהבים ספורט? כןן אבל לא כשרצים 1000 -.- 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם? 1 39. ושל ההורים? אין.. 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר? לא... לא קראתי אפילו אחד.. 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי? לא קראתי 42. בני כמה אתם? 15.5 43. מחכים שיצא הספר האחרון? של הארי פוטר? לא.. כי במילא אנלא אקרא אותו

m a r i n i

New member
ואני עונהה P:

1.מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת?לני 2. ולבן?יובל (ככה אני יקרא לילדים חח ) 3. איזו חיית מחמד יש לכם?איןןןןן 4. מה שמה (במידה ויש לכם)?איןןן 5. אוהבים את חיי בית הספר?חחח הכי כיפפ חוץ מהקטע של המורותת 6. כמה חברים טובים יש לכם?יש לי מלא חברים וחברותתת חחח אבל יש לי 2 חברות מזה טובות הכי טובות בעולםם חחח הם לא חברותותת הם האחיותת שלי חחח רותם ועדי כפרות עליהןן P: 7. אוהבים את המשפחה?שיהי... 8. סדר או בלאגן?תלוי מתיי... 9. קניון או חוף הים?תלוי מתיי..אם לצאת עם חברותת או משהו אז קניוןן ואם לצאת עם החבר אז הכי רומנטי בחוףף P: 10. דפדפת או מחברת?מחברתת ;P 11. אוהבים לארגן?חח למי יש כוח ?! 12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות)איןןןן 13. שיר אהוב?כל פעם משתנה אבל עדין לא מפסיקה לאהוב תשיר הזה.. desert rose חיחיחי P: 14. סוג מוזיקה אהובה?דיכאוןןןן בדםםP: חחח אבל גם כל שאר הסוגיםםם (איזה קטע השיר האהוב לא דיכאוןן חח) 15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם? 16. מה אורך השיער שלכם?מממממממ.. לא ארוך מדי בסדרר P: 17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום?ממממ.. פעמיים לפעמים שלוש 18. אוהבים צמחים?לעעעע 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי?גם זה וזה..צריך לגוןן P: 20. סרט אהוב?טיטאניקקק... ויש עוד רשימה ארכוהה P: 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם?חחחחח אני אוהבת רק ג'ינסססס..אין הכי אהוב אני אוהבת את כולםם 22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים?תלוי מתי... 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות?קצרותת..חחח.. אבל אני עושה פרנץ' וכאלוו.. 24. אתם גוזזים ציפורניים?חח לאא 25. אוכל אהוב?פיצהה..וכול שאר הגבינותת בורקסיםם.. 26. קינוח אהוב?שוקולדדדד 27. שיעור אהוב?איןןןן 28. רוצים להגיע לאוניברסיטה?נקווה שכןן P: 29. מה תרצו ללמוד בה?מאיפה לי =\\ 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה?לבדדדדדדד 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4?אמפי 4 חחח השאר עבר תתוקף חחח 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי?חום בהיר 33. נוהגים לצבוע אותו?מממ.. לא 34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם?שום דבר מוזרר.. 35. אוהבים צמידים?יסס אבל בלי הגזמהה =] 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן)לאאא 37.אוהבים ספורט?לאאא 38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם?חחח כה 2 תמונות 39. ושל ההורים?לאאאא 40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר?לאאא 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי?לא קראתיי 42. בני כמה אתם?14 קטנה קטנה.. =]] 43. מחכים שיצא הספר האחרון?לאאא

../images/Emo214.gif

. מה השם הכי מקורי ששמעתם לבת?אביב
2. ולבן?אביב
3. איזו חיית מחמד יש לכם?כלבות, חתולה, תוכים.. 4. מה שמה (במידה ויש לכם)?משי, שרי, קסם, מיני, סאני
5. אוהבים את חיי בית הספר?היום כן
. 6. כמה חברים טובים יש לכם?ויקטורין, חנ, מור, חופית, עדי, רוז, קארינה, שיראל, נטלי, אבישג, עדי השנייה, שירה, דנה..ועכשיו לספור:13
[בתקווה שלא שכחתי..] 7. אוהבים את המשפחה?
8. סדר או בלאגן?סדר. 9. קניון או חוף הים?ים
10. דפדפת או מחברת?דפדפת
11. אוהבים לארגן?
12. מה שיטת האירגון שלכם? (רשימות/ יומן/ פלאפון/ ספונטניות)ה"לוח שנה" שבפלאפון
. 13. שיר אהוב?יש מליונים...
14. סוג מוזיקה אהובה?פופ
15. יש עוד סגנונות שלא צורמים לכם?רוק
16. מה אורך השיער שלכם?כשתראו אותי תדעו
17.מה מס' הפעמים שאתם מצחצחים שיניים ביום?3-4-5. תלוי, מתי שבא לי.
18. אוהבים צמחים?בטח. 19. איזה סגנון: פראיי -ג'ונגל, או מסודר- אנגלי?אנגלי, אנגלי.. 20. סרט אהוב?אחוות הג'ינס.. 21. כמה מיכנסיים אהובים יש לכם?וואי, אין לי כוח ללכת ולספור בארון בגדים..אבל בהתחשב בעובדה שיש לי את:המכנס הלבן המהמם, המכנס השחור האהוב עליי, הג'ינס משיראל + 2 חדשים=5
22. לרוב אתם מתפללים לען עצמכם, או לטובת אחרים?וואי, אפעם לא חשבתי על זה . אני אנסה לענות במועד מאוחר יותר
.. 23. יש לכם ציפורניים ארוכות או קצרות?כרגע קצרות.. 24. אתם גוזזים ציפורניים?
25. אוכל אהוב?"שיפודים על האש"
26. קינוח אהוב?צ'יפס
27. שיעור אהוב?אזרחות
פסיכולוגיה
סוציולוגיה
28. רוצים להגיע לאוניברסיטה?קולג'
29. מה תרצו ללמוד בה?פסיכולוגיההההההה! 30.מה עדיף? דירת חדר לבד? או חדר בדירה עם המשפחה?דירת חדר לבד. 31. וולקמן, דיסקמן, mp3 או mp4?MP4 32. מה צבע השיער שלכם הטבעי?בואו לראות!
33. נוהגים לצבוע אותו?
34. מה הצבע הכי מוזר שצבעתם ולו פס בשערכם?
אבל יש לי שערה כחולה טבעית ! משהו נדיר!
35. אוהבים צמידים?בטח! 36. אוהבים להכין צמידים? (כשיש זמן כמובן)בטח! 37.אוהבים ספורט?לאאאאאאאאא!רק לא זה!
38. יש לכם תמונות שלכם תלוייות בחדר שלכם?לאאאאאאאאאא! גם לא זה![
] 39. ושל ההורים?למה לי?
40. קראתם את כל סיפרי הארי פוטר?לא! 41. מי בכה תוך כדי קריאת הרי פוטר הספר השישי?לאני!
42. בני כמה אתם?17+ 43. מחכים שיצא הספר האחרון?של מה? של הארי? נו באמת... אני אפילו לא מעוניינת בפרק הראשון של הספר הראשון

white angels

New member
ראיתי את אחוות הג'ינס!

סרט חמוד
אהבתי את הרעיון שהג'ינס עובר מחברה לחברה..

../images/Emo214.gifאהבתי את הקטע המרגש ../images/Emo7.gif

שכחתי כבר את השמות, יש ילדה קטנה שחולה בסרטן ובסוף מתה
תמיד אני בוכה בקטע הזה...

white angels

New member
כן זה באמת היה עצוב ../images/Emo10.gif

מסכנה..איך בהתחלה הבחורה הפריקית לא סבלה אותה ואז בסוף היא אמרה לה שהיא חברה שלה..זה היה מרגש.. גם הקטע עם הבחורה הפורטוריקנית..אבא שלה היה מגעיל והעדיף ילדים שהם לא שלו..

../images/Emo214.gifואני עוד נמנעתי מלכנות אותה

"פריקית" כדי שלא תגידו לי שאני גזענית!
אוחח...אני מתגעגעת לסרט הזהההה....

white angels

New member
מה געני בזה

אז איך אני אמורה לקרוא לה? הילדה עם השיער השחור? אין בזה שום דבר גזעני..אם הייתי קוראת לבחורה הפורטוריקנית שחורה זה היה משהו אחר

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איש איש באמונתו [ודעתו
] יחיה. יש אנשים שגם על "פריקים" יגיבו "גזעניים" , כל אחד וההשקפה שלו

white angels

New member
אני לא חושבת שפריק זה רע

אדרבא הם אנשים נחמדים מאוד..יש לי אפילו חברה כזאת
ויש לי מלא אנשים בשכבה שהם כאלה..

../images/Emo214.gifבואי הנההההההההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הטלפתיה שלנו עוד תשנה את העולם
הייתה לי הרגשה טובה אתמול, לפני שהלכתי לישון בדקתי ו... ביום שלישי, בשעה 19:46, הסרט ישודר בהוט פאןןןןןןןןןןןןן

../images/Emo214.gifושאלון המאההההההה!!!

עיינתי בו והוא כלכך עשה לי את זה
[נלקח מהפורום של סקרים ושאלונים
..] 1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 3.קריאה או כתיבה? 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? 6.כמה אתה שוקל? 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? 8.מרוצה מהאופי שלך? 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? 10.דנה או דני? 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? 12.שחור או לבן? 13.תכלת או בורדו? 14.קיץ או אביב? 15.להיות חזק או להיות חכם? 16.עושר או כבוד? 17.אוהב להתבודד? 18.למה? 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? 21.יש לך חברים ממש טובים? 22.מה הופך אותם לכאלה? 23.יש לך ידידות/ים? 24.איך היחסים ביניכם? 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? 29.האם היית מאושפז פעם? 30.איך עבר אותו האשפוז? 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? 32.איזה בילויים אתה אוהב? 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? 35.אתה אדם מאושר? 36.מה הכי מרגיע אותך? 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? 38.האם חילקת פליירים פעם? 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? 46.ספגטי או צ'יפס? 47.אוהב נחשים? 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? 49.מרכיב משקפיים כיום? 50.אוהב ארועים משפחתיים? 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? 54.למה אתה אוהב אותן? 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? 58.האם היית פעם בדייט? 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: 70.חלווה או ריבה? 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? 74.מאוהב כיום? 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? 76.מצייר לפעמים? 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? 83.אוהב לטייל בטבע? 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? 85.כמה קומות יש בבניינך? 86.באיזו קומה אתה גר? 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? 88.סתיו או חורף? 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? 90.ממה זה קרה? 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? 92.ביסלי או תפוצ'יפס? 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? 97.למה? 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)?

white angels

New member
וואו ארוך! ../images/Emo2.gif

.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? כבר כמה שבועות.. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? גיל 4 משהו כזה.. 3.קריאה או כתיבה? גם וגם
4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? פסיפלורה
5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? שלמה ארצי 6.כמה אתה שוקל?-- 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? ככה ככה.. 8.מרוצה מהאופי שלך? לפעמין כן לפעמים לא 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? לא תמיד.. 10.דנה או דני? דני 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? ארוכות חח.. 12.שחור או לבן? לבן 13.תכלת או בורדו? תכלת 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? ברור שחכם
16.עושר או כבוד? כבוד 17.אוהב להתבודד? לפעמים. 18.למה? כי אני אוהבת להיות עם עצמי בלי שיהיו אנשים מסביבי 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? הרבה.. 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? כן.. 21.יש לך חברים ממש טובים? כן 22.מה הופך אותם לכאלה? הכנות שלהם,הנאמנות,הן לא צבועות . 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? טובים 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין בינתיים
26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? שיהיה רק אושר וטוב לי ולאנשים שאני אוהבת
27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? לא ממש 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אימא שלי.. 29.האם היית מאושפז פעם? כן 30.איך עבר אותו האשפוז? בסדר.. 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופר מן חח יותר שווה 32.איזה בילויים אתה אוהב? לצאת לבית קפה,להיפגש עם חברות 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: הטיולים בחו"ל
34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? יש הרבה ימים מאושרים.. 35.אתה אדם מאושר? לא כ"כ 36.מה הכי מרגיע אותך? לראות איזה סרט ישן נושן 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? או ישנה או סתם בבית מול המחשב.. 38.האם חילקת פליירים פעם? לא 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? - 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? קצת.. 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? כל מיני סוגים.. 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: עוגת יומולדת שאימא שלי עושה
43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? שלא צץ שום דבר רע,שהכל עובר טוב וחלק 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? לנסוע לחו"ל,להצליח בלימודים,לעבור את הבגרויות 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? הומניים!
46.ספגטי או צ'יפס? צ'יפס
47.אוהב נחשים? לא!
48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? חס וחלילה.. 49.מרכיב משקפיים כיום? כן 50.אוהב ארועים משפחתיים? כן..
51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? לכתוב כל מיני דברים..שירים ואיך לא? לישון
52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כן 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? ממ ממש אוהבת? אין הרבה אבל יש לי מורות נורא נחמדות..אפשר לומר 2-3 54.למה אתה אוהב אותן? כי הן לא מסובבות אותי סחור סחור..אומרות לי את האמת בפנים ומשתדלות להיות הוגנות 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? מהשכבה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? חח..השנה אין ממש מקצוע כזה..אבל אנגלית לפעמים ממש משעמם
57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? טובים..רבים הרבה חח
58.האם היית פעם בדייט? כן 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? נחמד..לא יותר מזה 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: לא זוכרת חלומות..אבל אהבתי את החלומות שאני נמצאת בחו"ל..בארץ רחוקה.. 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: שקרוב משפחה שלי מת..לא רוצה לפרט
62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? מכונית.. 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: היו הרבה כאלה.. 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? הרבה..איזה חצי שעה-שעה 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על כל מיני דברים..על כל מיני אנשים 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? גם וגם 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? באמצע..לא אופטימית מדי אבל גם לא פסימית מדי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? אני אחשוב שהוא השתגע
69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: לא עולה לי כלום! 70.חלווה או ריבה? ריבה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: סלט יווני עם לחם טעים מיוחד כזה..
72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? משעממת.. 74.מאוהב כיום? בערך
75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? כן 76.מצייר לפעמים? סתם משרבטת דברים בכיתה מתוך שעמום 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? שירים על אהבה בעיקר..על אכזבה 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? אחרי צהריים.. 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? יש הרבה דברים שהייתי רוצה לשנות אבל בעיקר את זה שאני נורא עצלנית
80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? עליתי על מתקן מפחיד בלונה פארק
והעיקר זה נגמר חח 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? שקטות כאלה..רומנטיות 83.אוהב לטייל בטבע?כן 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? מקומות עם מים-מפלים,נחלים וכו 85.כמה קומות יש בבניינך? 3 86.באיזו קומה אתה גר? 3 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? כן..הייתי פחות לחוצה..פחות חושבת על דברים רעים..נהנית מהחיים
88.סתיו או חורף? סתיו 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? לא זוכרת.. 90.ממה זה קרה?-- 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? שוקולד 92.ביסלי או תפוצ'יפס? תפוצ'יפס 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? בד"כ שובעת מהר 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? ממש ממזמן.. 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? הרבהה
חח כמה שעות טובת
96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים 97.למה? כי אתה רואה את הנאדם..מה הוא חושב על מה שאתה אומר..ובטלפון אין לך מושג איך הוא מגיב ואתה לא יודע אם הוא באמת מקשיב לך 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? בסדר.. 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? נחמד 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? כן..היה נחמד מאוד
אבל נורא ארוך!

a666blove

New member
עונה=)

.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? מאז הפרק הראשון
2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? אמ... שנתיים 3.קריאה או כתיבה? כתיבה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? מיץ פירות יער חח זה טעים.. 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? אף אחד -.- 6.כמה אתה שוקל? 48 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? אמ.. בערך 8.מרוצה מהאופי שלך? בערך.. 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? בערך חח.. 10.דנה או דני? דני 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? ארוכות! 12.שחור או לבן? לבן 13.תכלת או בורדו? תכלת 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם 16.עושר או כבוד? עושר וכבוד חיחי טוף אבל אם כבר אז כבוד... 17.אוהב להתבודד? כן קורה.. 18.למה? סתם, ליפעמים צריך להיות לבד.. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? תלוי אם יש שיעורים 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? כן 21.יש לך חברים ממש טובים? כן 22.מה הופך אותם לכאלה? שהם מבינים אותי ותומכים בי.. 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? סבבה טפו טפו טפו 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? חיחי מהיום יש ^_^.. אמ.. סבבה ניראה לי=) 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? לא מגלים מישאלות
27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? לא ניראה לי 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? לחברה הכי טובה שלי ולידיד שלי 29.האם היית מאושפז פעם? אמ... לא 30.איך עבר אותו האשפוז? לא היה לי 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 32.איזה בילויים אתה אוהב? סתם לטייל בחוץ, לאכול שווארמה, לבלות עם ידידים/חברים... 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: אמ.. הילדות שלי.. אין ממש זיכרון ספציפי.. 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? אמ.. היום שבו האבה הכי גדולה שלי היתממשה 35.אתה אדם מאושר? אמ.. דיי.. 36.מה הכי מרגיע אותך? לישמוע תדיסק של simple plan כשאני עצבנית... 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? או שבבית או שבחוץ 38.האם חילקת פליירים פעם? לא 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? לא חילקתי חיחי 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? לא 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? משהו מתוק 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך:עוגת שוקולד ענקית שאין בה קלריות (חח נישמע דימיוני..) 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? אממ... שאני אקום עם חיוך על הבוקר =) 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? אמ.. להגיש את מי שאהבתי, להצליח בכל מיני תחומים.. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? שניהם חח 46.ספגטי או צ'יפס? ספגטי 47.אוהב נחשים? לא אני קצת פוחדת מהם 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם?..... 49.מרכיב משקפיים כיום? נופ 50.אוהב ארועים משפחתיים? לא 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? להיתמזמז חח.. 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? לא 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? 2-3 54.למה אתה אוהב אותן? כי הם נחמדות 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? גם וגם 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? פיזיקה 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? אין לי אחים או אחיות 58.האם היית פעם בדייט? כן 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? אמ.. הייתי דיי לחוצה חח 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: שהילד שאהבתי חייך עליי.. חיוך מזה מהמם 3> 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: שרדף אחריי איזה משהו 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? מכונית 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: נמנמ...לא זוכרת תאמת 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? תלוי במצב רוח אבל ככה בין 15-10 דקות 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? אל כל מיני אנשים ^_^ 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? שמחות 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? לגביי אני קצת פסימית לגבי אחרים אני אופטימית 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? סבבה בכיף 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: שכל העולם ניצבע בורוד 70.חלווה או ריבה? לא זה ולא זה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: אמ.. ספגטי.. עם עוף.. וסלט חח 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזיתתתתת 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? בזמן האחרון היא ניהיתה יותר ויותר מעניינת 74.מאוהב כיום? אולי ^_^ 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? כן... 76.מצייר לפעמים? כן.. 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? שירים- בעיקר על אהבה.. ודיכאון.. 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? שעות הלילה 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? להיות קצת יותר גבוהה 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? כשהייתי קטנה, פחדתי מערפדים.. ותמיד חשבתי שבחדר הכסיבה מחכה לי ערפד, ואז יום אחד הלכתי לשם וכמובן שלא היה שם כלום חח.. 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן תלוי איזה.. 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? שקטות 83.אוהב לטייל בטבע? כן 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? אמ.. ביער 85.כמה קומות יש בבניינך? אנלא גרה בבינין 86.באיזו קומה אתה גר?.... 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? אמ.. לא ניראה לי 88.סתיו או חורף? חורף 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? ליפני כמה חודשיים 90.ממה זה קרה? סרט 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? וניל 92.ביסלי או תפוצ'יפס? תפוצ'יפס 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? שובעת מהר 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? בכיתה ה' או ו' שעשו לי מסיבת הפתעה 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? מלאאא.. 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים מול פנים.. 97.למה? כי זה יותר נחמד.. 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? סבבה ^_^ 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? גם סבבה טפו טפו טפו 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? ברור ^_~

למעלה