עונה...
1. שם: לודה 2. גיל: 21.5 (כמעט) , אבל מה זה משנה , גם ככה אני הכי זקנה בפורום , עד שמישהו אחר יותר מבוגר ממני יצטרף. 3. תאריך לידה: 22.6.85 תאריך המושלם ביותר נדיר , לא פגשתי כמעט אנשים עם התאריך הזה!! תודה אמא!! 4. כינוי: לודי 5. תכונה טובה: אני מאוד יקית (קפדנית) , סקרנית , וטובת לב. 6. תכונה רעה: עצלנות!!!! 7. חולשה: אממממממממממ תלוי למהההה , חחחח כל פעם זה משתנה , עכשיו זה לחצאיות... 8. אובססיות: לאוכל של חבר שלי ....... חבר שלי טבח. 9. פאדיחה: פחחחח יש מיליון...... לא מצליחה להיזכר עכשיו. 10. כאב: אממממממ רבתי עם חבר שלי ביום ראשון , ומאוד כואב לי עד עכשיו. 11. משאלה: נשמע קצת הזוי , אבל אני מתה לתאומים (בן ובת זהים) חובה , אין זו פשוט משאלת לבי. 12. זיכרון רע: אממממממ כל הבלאגן שהיה לי בבנק לאומי כשהייתי חיילת. 13. זיכרון טוב: נסיעה לחו"ל לליטא לביקור של אבא של חבר שלי , וצבא חחחחחחח נשמע הזוי... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חחחחחחחחחחחח טוב זה מצחיק , נולדתי בקייב , ובשכונה שלי היה מיקי מאוס גדול כזה עם מגלשה שבעצם הלשון שלו היתה המגלשה , ובחורץ היה שלג , וכל המגלשה הייתה מכוסה בשלג , והייתי עושה מזחלות עם אחי ואבא שלי על המגלשה הזו , ועכשיו לפני שנתיים בערך אבא שלי נסע לטיול שורשים , והורידו את המיקי מאוס , פשוטטטטטטטט בא לי לבכות.... 15. געגוע: עכשיו אמרתי בתשובה 14. וכמובן לחבר שלי , למרות שאנחנו גרים ביחד. 16.פחד: מג'וקים. 17: את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ווואי יש הרבהההההההה , לא זוכרת... 18. קמיע: אממממממ אין 19. החג האהוב עליי: פסח , ושבועות. 20. אוכל מועדף: פסטה , דגים , וכל מה שחבר שלי מבשל (כבר אמרתי שהוא טבח). 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: בטטה , קוקוס , פירות יבשים יחד עם תבשיל בשר , עושה לי בחילה. 22. שתייה מועדפת: בירררררררהההההההההההה , אבל מהסוג הטוב.... 23. קינוח מועדף: גלידה , שוקולד 24. ממתק מועדף: מנסה להימנע ממתוקים , כמעט ולא אוכלת. 25. עוגה מועדפת: ברואוניס של חבר שלי (טבח) 26. צבע מועדף: חום , בז' 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד: אין 29. ספורט מועדף: אין 30. מספר מזל: 2 אני חושבת , לא בטוחה. 31. ספר: לא קוראת ספרים. 32. סרט דיסני מועדף: מלך אריות 33. סרט: 34. שחקנית: נועה ברקאי , חולה עליה ,(שיחקה בסרט אקזיט , ועוד כמה) חחחחחחחח מן הסתם היא הבת-דודה של חבר שלי. 35. זמר: הראל מויאל. 36. סדרה מועדפת: קטי המכוערת..... וצבע החטא. 37. מקצוע אהוב: אנגלית. 38. מקצוע שנוא: כבר סיימתי ללמוד , אבל משלימה , ומקצוע שתמיד היה שנוא עליי עד היום הוא ספרות. 39. מקום בעולם: אירופה 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמממממממממ יש הרבה... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: השארתי בצבא את הנשקייה פתוחה , במקום לסגור וכמעט קיבלתי תלונה , אבל ביטלו לי אותה... חחחחח קומבינות... 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב ואינטרנט. 44. עונה: סתיו. 45. את מאמינ/ה בגורל: בטחחחחחחח!!! אני וחבר שלי זה הגורל שלי. 46. את מאמינה באלוהים: כן 47. גלידה בכוס או בוופל : בכוס 48. שקיעה או זריחה: שקיעה 49. בליינד דייט - בעד או נגד - לא הייתי אף פעם , אז אני לא יכולה להגיד. 50. ג'ינס או סתם מכנס : ג'ינס. זהו , אני מקווה שנגמר!!!!