שרשור שאלונים וסקרים .. :)

m a r i n i

New member
שרשור שאלונים וסקרים .. :)

בשביל לגוון את הפורום ושיהי יותר מהנה וכיפ =]] בואו ניפתח פינת שאלונים וסקרים.. חיחיחי D: תגיבווו מה דעתכםם .. P:

../images/Emo214.gifוהנה שאלוןןןןןן!!!../images/Emo26.gif

נגנב באכזריות מהפורום של שירי מימון [נחשו מי מנהלת
] שגנב מהפורום של הראל סקעת...
1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? זה רק נראה ארוך, אבל זה מרתק וממכר

m a r i n i

New member
ואני עונה..

חחח כפרעלייך את המנהלתת =]] 1. שם: מרינו'ש =] 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 6.10 4. כינוי: מרינוש חחח 5. תכונה טובה: מממ.. הרבה 6. תכונה רעה: הרבה חח 7. חולשה: לגלידה.. 8. אובססיות: לודעתת =\ 9. פאדיחה: פעם שחברות שלי צעקו משו על ילד שאני אוהבת והוא שמע חח =\ (טוב הן עושות לי פאדיחות כאלו כל יום חח ) 10. כאב: שאני אוהבת מישו כ"כ ואני רוצה לשכוח,ולא מצליחה.. 11. משאלה: שהכל יהיה טוב :] חיחיחיחי 12. זיכרון רע: מממ.. 13. זיכרון טוב: מממ.. שלפני שבוע קיבלתי 100 במדעים חח ניזכרתי בזה עכשיו :) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חלום אחד מפחיד שהיה לי לפני מלא זמןן..בחיים לא אשכח תחלוםם =\\ 15. געגוע: לעברר.. 16. פחד: מהכאבב .. =\ 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: פסחח P: 20. אוכל מועדף: פיצה P: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חזירר חח לא אכלתי ולא אוכל !! 22. שתיה מועדפת: שוקו 23. קינוח מועדף: גלידה חיחי 24. ממתק מועדף: שוקולדד 25. עוגה מועדפת: כל העוגותת.. 26. צבע מועדף: ורודד 27. חיה מועדפת: כלבב P: 28. חיית מחמד [אם יש]: איןן.. 29. ספורט מועדף: איין חחח 30. מספר מזל: 8 31. ספר: אן שרלי..האסופית וכל הספרים בסידרה.. 32. סרט דיסני מועדף: מממ.. כולם חמודים :] 33. סרט: טיטאניק P: בכיתי בסרטט... 34. שחקנ\ית: בראד פיט ואורלנדו בלום ויש הרבה חח... 35. זמר\ ת: הראל מויאלל.. 36. סדרה מעודפת: קטי המכוערת צפוי אה חחח... אבל ה"אחד" (O CLONE) הסדרה הכי יפה בעולםם 37. מקצוע אהוב: איןןן 38. מקצוע שנוא: הכללל 39. מקום בעולם: בחוף בשקיע ... 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמרתי משהו חחחח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: מה שעשיתי אתמול חחח 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס ג'ינס ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מממ.. מחשב ומוסיקה P: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? ברוררר 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ברוררר 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוסס 48. שקיעה או זריחה? הכל מ ד ה י ם 49. בליינד דייט- בעד או נגד? סתם מעפןןן 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינסס P:

nasti האחת

New member
כמה שאני אוהבת שאלונים =]

1. שם: נסטיה 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 3.8.91 4. כינוי: נסטע 5. תכונה טובה: עקשנית 6. תכונה רעה: חפרנית 7. חולשה: בנים עם שרירים 3>, פסיפלורה - פרי 0.0 8. אובססיות: לחבק אנשים 9. פאדיחה: הווו יש מלא רק שאני לא מצליחה להיזכר 10. כאב: ? 11. משאלה: לעבור דירה 12. זיכרון רע: נפלתי ואמא שלי התחילה לכעוס עליי ~___~ 13. זיכרון טוב: אממ היתי באילת? 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: נתנו לי דג בכיתה א' 15. געגוע: אביגלי 16. פחד: למות,להידרס 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: נכשלת ב..... 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: מנה חמה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דג 22. שתיה מועדפת: אשכוליות,נסטי לימון 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: קליק 25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה 26. צבע מועדף: שחוווור 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: היו מלא עכשיו אין ~_~ יש את אחותי רק 29. ספורט מועדף: הוהו כאילו יש? 30. מספר מזל: אינלי מושג 31. ספר: מה? מתי קראתי? 32. סרט דיסני מועדף: לילו וסטיץ? 33. סרט: הטינה 2,סיילנט היל 34. שחקנ\ית: משמו.... 35. זמר\ ת: יוליה סביצ'בה =] 36. סדרה מעודפת: קטנטנות,קטי המכוערת 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: חעחע הככככל 39. מקום בעולם: לא יודעת. 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: היתי בבית נטוש והסתובבתי בו עם חברות בתקוה למצוא בית נטוש? 42. פריט לבוש מועדף: חצאיות,ג'ינס,גופיה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב P= 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? ברוור 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ברוור 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד =S 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס =]

m a r i n i

New member
ועוד שאלוןן ..

שאלון על הסידרה : 1.האם אתם אוהבים את הסדרה? 2.רואים מהפרק הראשון? 3.הדמות האהובה? 4.הדמות השנואה? 5.השיר האהוב מהסדרה? 6.הייתם משנים משהו?מה? 7.האם אתם רוצים לשחק מישהו מהסדרה?מי? 8.המשפט שאתם זוכרים שמישהו אמר? 9.הקטע הראשון שעולה לכם בראש על הסדרה? 10.האוסציאציה על 'קטי המכוערת' ? 11.האם את אוהבים את שם הסדרה? 12.ראיתם פעם 'בטי המכוערת'? 13.מה יותר אהבתם קטי או בטי? 14.ההמצלה שלכם על הסדרה: וזההוווו חיחי :)

nasti האחת

New member
עונה עונה!

1.האם אתם אוהבים את הסדרה? 2.רואים מהפרק הראשון? מהשני 3.הדמות האהובה?ויקה ורומה והג'ינג'ית XD 4.הדמות השנואה? ארוסתו של אנדריי 5.השיר האהוב מהסדרה?שיר הפתיחה 6.הייתם משנים משהו?מה? את אח של ארוסתו של אנדרי יש לו קול מעצבן הוא גמד והוא מכוער 7.האם אתם רוצים לשחק מישהו מהסדרה?מי? כן,את המזכירה הג'ינג'ית 8.המשפט שאתם זוכרים שמישהו אמר? קטיה,את מפוטרת. 9.הקטע הראשון שעולה לכם בראש על הסדרה?אמממ? 10.האוסציאציה על 'קטי המכוערת' ? חע מזה? 11.האם את אוהבים את שם הסדרה? בערך 12.ראיתם פעם 'בטי המכוערת'? ועוד איך 13.מה יותר אהבתם קטי או בטי? קטי!!! 14.ההמצלה שלכם - אין.

m a r i n i

New member
ואני עונה..

1.האם אתם אוהבים את הסדרה? מכורהה קשוותת חחD: 2.רואים מהפרק הראשון?ברורררררר 3.הדמות האהובה?קטי צפוי אההה..אבל גם חולה על רומןןP: 4.הדמות השנואה?קירההה.. 5.השיר האהוב מהסדרה?הפתיחההה 6.הייתם משנים משהו?מה?חחחח כלוםם.. 7.האם אתם רוצים לשחק מישהו מהסדרה?מי?את רוומןן חח 8.המשפט שאתם זוכרים שמישהו אמר? איך שמילקו אמר "משוש חיי" חחחח 9.הקטע הראשון שעולה לכם בראש על הסדרה?איך שקטי נפלה במעלייתת 10.האוסציאציה על 'קטי המכוערת' ?קטי חח 11.האם את אוהבים את שם הסדרה? בערךך =\ 12.ראיתם פעם 'בטי המכוערת'?ברורר 13.מה יותר אהבתם קטי או בטי?איזה שאלה מפגרת (טוב אני שאלתי חח) ברווררר שקטיי P: 14.ההמצלה שלכם על הסדרה:מממממ. הסדרה הכי מרגשת בעוולםם שווה לראוותתת..

white angels

New member
עונה על השאלון של מריני ../images/Emo13.gif

.האם אתם אוהבים את הסדרה? כןן
2.רואים מהפרק הראשון? יאפ 3.הדמות האהובה? קטיי 4.הדמות השנואה? קירהה
5.השיר האהוב מהסדרה? שיר הפתיחהה
6.הייתם משנים משהו?מה? ממ לא יודעת..שיפסיקו למשוך יותר מדי! 7.האם אתם רוצים לשחק מישהו מהסדרה?מי? חח נראה לי שויקה..
8.המשפט שאתם זוכרים שמישהו אמר? אני סנילית
9.הקטע הראשון שעולה לכם בראש על הסדרה? הקליפ פתיחה 10.האוסציאציה על 'קטי המכוערת' ? בטי המכוערת
11.האם את אוהבים את שם הסדרה? הוא נחמד אבל השם המקורי יותר יפה.. 12.ראיתם פעם 'בטי המכוערת'? ברור
13.מה יותר אהבתם קטי או בטי? שניהם טובים..אבל אני נוטה יותר לרוסי..
14.ההמצלה שלכם על הסדרה: אין מה להמליץ..פשוט סדרה מהממת

white angels

New member
משעמם לי אז אני אענה..

. שם: פנינית 2. גיל: 18 3. תאריך לידה: 28.06.88 4. כינוי: פניתוש 5. תכונה טובה: מקשיבה לאנשים.. 6. תכונה רעה: לוקחת קשה מדי דברים..:-\ 7. חולשה: אני חייבת לדעת הכל חח
8. אובססיות: אין.. 9. פאדיחה: היו כלכך הרבה שאני לא זוכרת
10. כאב: שרבתי עם כלכך הרבה אנשים..ואיכזבתי הרבה אנשים
11. משאלה: שיהיה רק טוב
12. זיכרון רע: המריבות עם חברות טובות שלי שנגמרו רע
13. זיכרון טוב: יש הרבה
..אבל בעיקר הנסיעות לחו"ל.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הטיולים עם המשפחה.. 15. געגוע: מתגעגעת לכל מיני אנשים שניתקתי איתם קשר.. 16. פחד: שאני לא אצליח להגשים שום דבר ממה שאני שואפת.. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את האזעקות שמתריעות על טילים..
18. קמיע [אם יש]: אין ממש.. 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: פיצה
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים
22. שתיה מועדפת: שוקו 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד
24. ממתק מועדף: צ'יפס 25. עוגה מועדפת: שוקולד
26. צבע מועדף: תכלת 27. חיה מועדפת: כלב.. 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: אירוביי
30. מספר מזל: 6 31. ספר: גאווה ודעה קדומה 32. סרט דיסני מועדף: אלדין 33. סרט: גאווה ודעה קדומה
34. שחקנ\ית: ג'וני דפ
35. זמר\ ת: שאקירה 36. סדרה מעודפת: קטיי
37. מקצוע אהוב: פסיכולוגיה
38. מקצוע שנוא: חיבור בעע
39. מקום בעולם: אוסטריה
40. המעשה הכי נועז שעשית: זייפתי אישור מההורים שלי
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: היו כלכך הרבה..
42. פריט לבוש מועדף: אין משהו שאני הכי מעדיפה... 43. ההמצאה של כל הזמנים: האינטרנט! חח 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לפעמים 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?-וופל הכי טעים 48. שקיעה או זריחה?-שקיעהה הכי רומנטי
49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד
50. ג'ינס או סתם מכנס?-ג'ינסס

ludashit

New member
עונה...

1. שם: לודה 2. גיל: 21.5 (כמעט) , אבל מה זה משנה , גם ככה אני הכי זקנה בפורום , עד שמישהו אחר יותר מבוגר ממני יצטרף. 3. תאריך לידה: 22.6.85 תאריך המושלם ביותר נדיר , לא פגשתי כמעט אנשים עם התאריך הזה!! תודה אמא!! 4. כינוי: לודי 5. תכונה טובה: אני מאוד יקית (קפדנית) , סקרנית , וטובת לב. 6. תכונה רעה: עצלנות!!!! 7. חולשה: אממממממממממ תלוי למהההה , חחחח כל פעם זה משתנה , עכשיו זה לחצאיות... 8. אובססיות: לאוכל של חבר שלי ....... חבר שלי טבח. 9. פאדיחה: פחחחח יש מיליון...... לא מצליחה להיזכר עכשיו. 10. כאב: אממממממ רבתי עם חבר שלי ביום ראשון , ומאוד כואב לי עד עכשיו. 11. משאלה: נשמע קצת הזוי , אבל אני מתה לתאומים (בן ובת זהים) חובה , אין זו פשוט משאלת לבי. 12. זיכרון רע: אממממממ כל הבלאגן שהיה לי בבנק לאומי כשהייתי חיילת. 13. זיכרון טוב: נסיעה לחו"ל לליטא לביקור של אבא של חבר שלי , וצבא חחחחחחח נשמע הזוי... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חחחחחחחחחחחח טוב זה מצחיק , נולדתי בקייב , ובשכונה שלי היה מיקי מאוס גדול כזה עם מגלשה שבעצם הלשון שלו היתה המגלשה , ובחורץ היה שלג , וכל המגלשה הייתה מכוסה בשלג , והייתי עושה מזחלות עם אחי ואבא שלי על המגלשה הזו , ועכשיו לפני שנתיים בערך אבא שלי נסע לטיול שורשים , והורידו את המיקי מאוס , פשוטטטטטטטט בא לי לבכות.... 15. געגוע: עכשיו אמרתי בתשובה 14. וכמובן לחבר שלי , למרות שאנחנו גרים ביחד. 16.פחד: מג'וקים. 17: את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ווואי יש הרבהההההההה , לא זוכרת... 18. קמיע: אממממממ אין 19. החג האהוב עליי: פסח , ושבועות. 20. אוכל מועדף: פסטה , דגים , וכל מה שחבר שלי מבשל (כבר אמרתי שהוא טבח). 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: בטטה , קוקוס , פירות יבשים יחד עם תבשיל בשר , עושה לי בחילה. 22. שתייה מועדפת: בירררררררהההההההההההה , אבל מהסוג הטוב.... 23. קינוח מועדף: גלידה , שוקולד 24. ממתק מועדף: מנסה להימנע ממתוקים , כמעט ולא אוכלת. 25. עוגה מועדפת: ברואוניס של חבר שלי (טבח) 26. צבע מועדף: חום , בז' 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד: אין 29. ספורט מועדף: אין 30. מספר מזל: 2 אני חושבת , לא בטוחה. 31. ספר: לא קוראת ספרים. 32. סרט דיסני מועדף: מלך אריות 33. סרט: 34. שחקנית: נועה ברקאי , חולה עליה ,(שיחקה בסרט אקזיט , ועוד כמה) חחחחחחחח מן הסתם היא הבת-דודה של חבר שלי. 35. זמר: הראל מויאל. 36. סדרה מועדפת: קטי המכוערת..... וצבע החטא. 37. מקצוע אהוב: אנגלית. 38. מקצוע שנוא: כבר סיימתי ללמוד , אבל משלימה , ומקצוע שתמיד היה שנוא עליי עד היום הוא ספרות. 39. מקום בעולם: אירופה 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמממממממממ יש הרבה... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: השארתי בצבא את הנשקייה פתוחה , במקום לסגור וכמעט קיבלתי תלונה , אבל ביטלו לי אותה... חחחחח קומבינות... 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב ואינטרנט. 44. עונה: סתיו. 45. את מאמינ/ה בגורל: בטחחחחחחח!!! אני וחבר שלי זה הגורל שלי. 46. את מאמינה באלוהים: כן 47. גלידה בכוס או בוופל : בכוס 48. שקיעה או זריחה: שקיעה 49. בליינד דייט - בעד או נגד - לא הייתי אף פעם , אז אני לא יכולה להגיד. 50. ג'ינס או סתם מכנס : ג'ינס. זהו , אני מקווה שנגמר!!!!

a666blove

New member
עונה ^_^

1. שם: אלה 2. גיל: 15.5 3. תאריך לידה: 01.02.1991 4. כינוי: אלוש 5. תכונה טובה: מצחיקה 6. תכונה רעה: עקשנית 7. חולשה: חיבוקים
8. אובססיות: בנים 9. פאדיחה: מלא -.- 10. כאב: בטן 11. משאלה: להיות מאושרת.. 12. זיכרון רע: שילד שאהבתי היתייחס עליי ממש רע...=\ 13. זיכרון טוב: אמ.. כל פעם שידיד שלי בא עליי ^_^ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שנפלתי מאיזה מיתקן... 15. געגוע: הילדות..... 16. פחד: ג'וקים.. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "זה כל מה שהיה לך להגיד לי..." מישפט מהילד שהכי אהבתי בעולם...=\ 18. קמיע [אם יש]: אמ.. לא יודעת יש לי הרבה.. תליון חברות שלי...
19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: אמ.. דובדבנים 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: בננות! 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים 23. קינוח מועדף: שוקולד
24. ממתק מועדף: סניקרס.. חח 25. עוגה מועדפת: עוגת שוקולד 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: יאפ.. כלב.. 29. ספורט מועדף: לעביר ערוצים בטלוויזיה.. סתם.. אמ.. טניס 30. מספר מזל: 6 31. ספר: שר הטבעות 32. סרט דיסני מועדף: היפה והחיה 33. סרט: טיטניק 34. שחקנ\ית: אמ.. צ'אד מייקל מורי 35. זמר\ ת: ג'סטין 36. סדרה מעודפת: קטי המכוערת 37. מקצוע אהוב: מטמטיקה.. ספרות.. 38. מקצוע שנוא: לשון ניראה לי 39. מקום בעולם: ניו זילנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: חתכתי וורידים.. (זה גם ניכלל במעשה הכי דפוק ,טיפשי ומפגר..)
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: מהסעיף הקודם .. 42. פריט לבוש מועדף: הג'קט שלייייי
43. ההמצאה של כל הזמנים: MP3 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? יאפ 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? יאפ 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס

../images/Emo214.gif*מעתיקה מהפורום של שירי../images/Emo3.gif

שם: הדר . 2. גיל: 17 [אתמול קלטתי שעוד שלוש שנים אני בת 20] 3. תאריך לידה: 6.9.89 4. כינוי: הדרו'ש/קיפודית/חרגול/תולעת רצפות. [אלו הכינויים של היום ] 5. תכונה טובה: שטותניקית. 6. תכונה רעה: קרועה.XDDDD 7. חולשה: לאנשים שאני אוהבת. 8. אובססיות: קולה [דהה.] 9. פאדיחה: המ, הייתה היום אחת..שכחתי 10. כאב: פרידה. 11. משאלה: שאסיים את הלימודים בהצלחה . 12. זיכרון רע: שמישהי שאני ממש אוהבת איכזבה אותי בפעם המליון. 13. זיכרון טוב: שהנסיך שלי התעקש על הקשר שלנו. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: "קטנטנות" 15. געגוע: "קטנטנות" 16. פחד: פרידה. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"אתמול X נפטר". 18. קמיע [אם יש]:מפרט המזל שקיבלתי מתנה ליומולדת מאיריס פרחי. לא עוזבת אותו לשנייה.. 19. החג האהוב עליך: פסח[בגלל החופש] 20. אוכל מועדף: שיפודים על האש . 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אבוקדו 22. שתיה מועדפת: פאנטה. 23. קינוח מועדף: צ'יפס 24. ממתק מועדף: פסק זמן ביג בייט. 25. עוגה מועדפת: שוקולד רגילה. 26. צבע מועדף:תורכיז. 27. חיה מועדפת: כלבים. 28. חיית מחמד [אם יש]:2 כלבות, 2 תוכים, חתולה. [ואני בטוחה שיש גם כמה ג'וקים בבית ] 29. ספורט מועדף: שחיייההההההההההה!! 30. מספר מזל: 5 31. ספר: קוטל הדרקונים העצוב.שיהיה לי כבר .. 32. סרט דיסני מועדף: אלאדין. 33. סרט: "קטנטנות" 34. שחקנ\ית: אגם רודברג. 35. זמר\ ת: שירי מימון. 36. סדרה מעודפת: קטי המכוערת 37. מקצוע אהוב: אזרחות 38. מקצוע שנוא: מתטקטיקה 39. מקום בעולם: מיאמי. 40. המעשה הכי נועז שעשית: נו, לאזוכרת. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: " " 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וגופייה של TNT. 43. ההמצאה של כל הזמנים: TNT 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא סגורה על זה. 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל. 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בהתחשב בעובדה שהיו לי מליונים כאלו- 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס. לא נראה לי שמישהו באמת יקרא, אז וויתרתי על להעתיק את האייקונים
.

למעלה