../images/Emo97.gif עונה
1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? לא הרבה , כמעט שבוע. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 6 3.קריאה או כתיבה? כתיבה. 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? אייס בננה עם חתיכות של פאקן!
5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? שלמה ארצי
6.כמה אתה שוקל? אממממ בערך 54. 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? כן , חוץ מכמה דברים. 8.מרוצה מהאופי שלך? אני כן , אנשים אחרים לא. 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? כן. 10.דנה או דני? לא זה ולא זה , אם כבר אז דניאל. 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? תלוי עם מי , אבל אני מעדיפה קצרות. 12.שחור או לבן? לבן. 13.תכלת או בורדו? בורדו. 14.קיץ או אביב? אביב
15.להיות חזק או להיות חכם? להיות חכם. 16.עושר או כבוד? גם וגם. 17.אוהב להתבודד? לפעמים 18.למה? כי כל אחד צריך לפעמים את השקט שלו. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? אמממ לא משקיעה , אבל כשיוצא בערך שעה-שעתיים. 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? כן. 21.יש לך חברים ממש טובים? חברים לא , חברה הכי טובה רק 1. 22.מה הופך אותם לכאלה? ה-כ-ל!! 23.יש לך ידידות/ים? כן , הבנות מהעבודה. 24.איך היחסים ביניכם? מאוד טובים 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? מעולים. 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? להתחתן. 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? כן 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? חבר שלי. 29.האם היית מאושפז פעם? בערך. 30.איך עבר אותו האשפוז? מלחיץ ברמות היסטריות. 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן. 32.איזה בילויים אתה אוהב? לציית לפאב , לראות טלוויזיה. 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: המיקי מאוס שהיה לי בשכונה כשהייתי קטנה. 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? ב-28.12.03 פגשתי את החבר שלי בצבא , וכעבור שבוע הפכנו לזוג. 35.אתה אדם מאושר? לפעמים כן לפעמים לא. 36.מה הכי מרגיע אותך? מיטה. 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? בבית. 38.האם חילקת פליירים פעם? לא. 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? לא סובלת. 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? חריףףףףףףףף.....
42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: עוגת שוקולד עם הרבה וניל וקצפת וקצת תותים. 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? לא יודעת. 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? יש לי חבר , עברתי לגור איתו ביחד , סיימתי צבא , ביינתים זהו. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? מה זה?? 46.ספגטי או צ'יפס? ספגטי. 47.אוהב נחשים? לא 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? 49.מרכיב משקפיים כיום? לא 50.אוהב ארועים משפחתיים? לא תמיד. 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כן. 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? אין כאלה... 54.למה אתה אוהב אותן? 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? פעם היה קטסטרופה ,עכשיו פחות או יותר , עם אחותי היחסים מעולים. 58.האם היית פעם בדייט? לא 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: חלמתי שאני , אחותי ועוד כמה בנות מותקפים ע"י מטוסים , ורודפים אחרינו. 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? אוטובוס. 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: היו הרבה , לא זוכרתת.. 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? 10 דקות. 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על היום שעברתי , וכמובן קצת "דיבורים" עם החבר. 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? תלוי באיזו תקופה. כרגע הן גם וגם. 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? בדר"כ אופטימי. 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? לא אגיב , אמשיך ללכת. 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: 70.חלווה או ריבה? חלווה. 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: חחחחחח הרבה דגים , פסטה , וקינוחים. 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית. 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? משעממת. 74.מאוהב כיום? דהההההההההה.... 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? לא , אין לי זמן. 76.מצייר לפעמים? לא יודעת לצייר. 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? את השעות 10-12. 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? את העצלנות.. 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? מה אתם רצינים??? נו , תנחשו לבד .... 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? חחחחחח לא. 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? 83.אוהב לטייל בטבע? כן. 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? בים , וטיפוס על סלעים או הרים. 85.כמה קומות יש בבניינך? 3. 86.באיזו קומה אתה גר? 2. 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? לא רוצה. 88.סתיו או חורף? סתיו. 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? בטקס ההשבעה של הטירונות... 90.ממה זה קרה? סיום טירונות... ופיזור כל הבנות לבסיסים. 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? וניל. 92.ביסלי או תפוצ'יפס? תפוצ'יפס. 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? לאט , כי אני אוכלת לאט. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? ביום הולדת שלי , בעבודה , הביאו לי פרח וכרטיס "ויש יו כארד" של סופר פארם. 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? הרבה 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? במסן , ופנים מול פנים. 97.למה? כי זה לא עולה כסף. 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? עצוב , חבר שלי בעבודה. 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? קצת מעייף. 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? אמממממממ קצת ארוך , אבל אני אוהבת למלא אותם , השאלה שלי היא מי קורא אותם??
1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? לא הרבה , כמעט שבוע. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 6 3.קריאה או כתיבה? כתיבה. 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? אייס בננה עם חתיכות של פאקן!