וואו ארוך! ../images/Emo2.gif
.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? כבר כמה שבועות.. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? גיל 4 משהו כזה.. 3.קריאה או כתיבה? גם וגם
4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? פסיפלורה
5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? שלמה ארצי 6.כמה אתה שוקל?-- 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? ככה ככה.. 8.מרוצה מהאופי שלך? לפעמין כן לפעמים לא 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? לא תמיד.. 10.דנה או דני? דני 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? ארוכות חח.. 12.שחור או לבן? לבן 13.תכלת או בורדו? תכלת 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? ברור שחכם
16.עושר או כבוד? כבוד 17.אוהב להתבודד? לפעמים. 18.למה? כי אני אוהבת להיות עם עצמי בלי שיהיו אנשים מסביבי 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? הרבה.. 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? כן.. 21.יש לך חברים ממש טובים? כן 22.מה הופך אותם לכאלה? הכנות שלהם,הנאמנות,הן לא צבועות . 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? טובים 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין בינתיים
26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? שיהיה רק אושר וטוב לי ולאנשים שאני אוהבת
27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? לא ממש 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אימא שלי.. 29.האם היית מאושפז פעם? כן 30.איך עבר אותו האשפוז? בסדר.. 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופר מן חח יותר שווה 32.איזה בילויים אתה אוהב? לצאת לבית קפה,להיפגש עם חברות 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: הטיולים בחו"ל
34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? יש הרבה ימים מאושרים.. 35.אתה אדם מאושר? לא כ"כ 36.מה הכי מרגיע אותך? לראות איזה סרט ישן נושן 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? או ישנה או סתם בבית מול המחשב.. 38.האם חילקת פליירים פעם? לא 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? - 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? קצת.. 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? כל מיני סוגים.. 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: עוגת יומולדת שאימא שלי עושה
43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? שלא צץ שום דבר רע,שהכל עובר טוב וחלק 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? לנסוע לחו"ל,להצליח בלימודים,לעבור את הבגרויות 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? הומניים!
46.ספגטי או צ'יפס? צ'יפס
47.אוהב נחשים? לא!
48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? חס וחלילה.. 49.מרכיב משקפיים כיום? כן 50.אוהב ארועים משפחתיים? כן..
51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? לכתוב כל מיני דברים..שירים ואיך לא? לישון
52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כן 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? ממ ממש אוהבת? אין הרבה אבל יש לי מורות נורא נחמדות..אפשר לומר 2-3 54.למה אתה אוהב אותן? כי הן לא מסובבות אותי סחור סחור..אומרות לי את האמת בפנים ומשתדלות להיות הוגנות 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? מהשכבה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? חח..השנה אין ממש מקצוע כזה..אבל אנגלית לפעמים ממש משעמם
57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? טובים..רבים הרבה חח
58.האם היית פעם בדייט? כן 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? נחמד..לא יותר מזה 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: לא זוכרת חלומות..אבל אהבתי את החלומות שאני נמצאת בחו"ל..בארץ רחוקה.. 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: שקרוב משפחה שלי מת..לא רוצה לפרט
62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? מכונית.. 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: היו הרבה כאלה.. 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? הרבה..איזה חצי שעה-שעה 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על כל מיני דברים..על כל מיני אנשים 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? גם וגם 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? באמצע..לא אופטימית מדי אבל גם לא פסימית מדי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? אני אחשוב שהוא השתגע
69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: לא עולה לי כלום! 70.חלווה או ריבה? ריבה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: סלט יווני עם לחם טעים מיוחד כזה..
72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? משעממת.. 74.מאוהב כיום? בערך
75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? כן 76.מצייר לפעמים? סתם משרבטת דברים בכיתה מתוך שעמום 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? שירים על אהבה בעיקר..על אכזבה 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? אחרי צהריים.. 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? יש הרבה דברים שהייתי רוצה לשנות אבל בעיקר את זה שאני נורא עצלנית
80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? עליתי על מתקן מפחיד בלונה פארק
והעיקר זה נגמר חח 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? שקטות כאלה..רומנטיות 83.אוהב לטייל בטבע?כן 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? מקומות עם מים-מפלים,נחלים וכו 85.כמה קומות יש בבניינך? 3 86.באיזו קומה אתה גר? 3 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? כן..הייתי פחות לחוצה..פחות חושבת על דברים רעים..נהנית מהחיים
88.סתיו או חורף? סתיו 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? לא זוכרת.. 90.ממה זה קרה?-- 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? שוקולד 92.ביסלי או תפוצ'יפס? תפוצ'יפס 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? בד"כ שובעת מהר 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? ממש ממזמן.. 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? הרבהה
חח כמה שעות טובת
96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים 97.למה? כי אתה רואה את הנאדם..מה הוא חושב על מה שאתה אומר..ובטלפון אין לך מושג איך הוא מגיב ואתה לא יודע אם הוא באמת מקשיב לך 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? בסדר.. 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? נחמד 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? כן..היה נחמד מאוד
אבל נורא ארוך!