שרשור רו 7.3.2010

Daniel Bryan

New member
אוקיי..

ומה הבעיה עם זיגלר ושיימוס? (לא שעם המיז יש בעיה, אבל את המשפטים הקבועים שלך אני מכיר, ואין לי כוח לנהל עוד דיון מיז)

RKO12345

New member
...

זיגלר גרוע על המיק וחסר כריזמה. לזכותו אפשר להגיד שהוא טוב בזירה אבל גם אז ויקי לגמרי מסתירה אותו. שיימוס נקבר והוא הפך ממיין אבנטר לאפר קארדר למצב שהוא נמצא בו כרגע, מיד קארדר ואני מחכה לראות לאן הוא עוד יפול.

RvP

New member
גם דל-ריו בסדר...

רק צריך לקחת ת`דמות שלו קצת יותר לכיוונים של אדי ז"ל, מאשר לכיוון של JBL וגם להסיר ממנו את ריקרדו רודריגז המכוער.

rainman84

New member
אני חייב לציין

בהתחלה החזקתי ממך בתור משתמש אבל הרסת הכל,באמת אתה חושב שסינה היה גרוע?באמת?(REALLY???) באמת אתה חושב שמיז נתן פרומו גרוע?וקרב(לא הקריב) את הפנים שלו למצלמה? ראית משהו אחר ממני? סוואגר אמנם לא כזה כריזמתי אבל אתה מחפש רק כריזמה,סוואגר אחד המתאבקים היותר מהנים שראיתי

לכבוד אוהדי הרוק

סינה קבר אותו סופית. אומנם הראפ היה חלש, אבל סינה אמר דבר מאוד נכון: "אם אתה האלוף של האנשים, למה אתה מדבר איתם דרך הלווין?" ואז מיז בא וקבר את סינה, רוק, ברט הארט ואפילו את מיס אליזבת (אני רציני). אז מיז עדיין >>> רוק+סינה+ברט הארט+ריק מארטל+ניילז+ויילון מרסי+TNA+AAA

לא, זאת התייחסות כללית

ברור שהיה משהו עם רוק, יש איתו משהו כבר כמה שבועות.

אסף Day

New member
כבר שבוע שכולם יודעים

שסינה הולך לדבר על רוק, הוא כתב את זה בטוויטר שלו וזה הופיע בחדשות

סלים וארזה

New member
מנהל
דעה על סגמנט הנה הסגמנט: http://www.youtube.com/watch?v=_LFG5Uozncg סינה דווקא הגיב לעניין ועשה מכל הסגמנט של הרוק בדיחה: טלפרומפטר, לוויין, SHOW UP. המיז הזכיר לכולם שגם הוא קשור לנושא כשהשכיב את סינה והתייחס ל-45 קאץ' פרייזס של הרוק. לדעתי סינה החזיר היטב לרוק וכרגע כולנו מחכים לסרב של הרוק בפינג פונג הזה.

Daniel Bryan

New member
דעות RAW, תוך כדי צפייה.

פרומו ממש נחמד של אייץ', ואחר"כ טייקר. יפה שהשיר הזה הוא קבוע, שיר אגדי וענק. כנראה שומרים את המפגש בין אייץ'-טייקר בפרומואים לשבוע לפני המניה, ויתנו להם פרומו ארוך. אחרת אני לא רואה סיבה ששניהם עדיין לא נפגשו לקרב פרומואים. הפרומואים שלהם נשמעים לי יותר כמו טריילרים, ולא כמו פרומואים טיפוסים. פרומו קצר ולעניין, מחכה לפייאוף ביניהם. אני שמח שאוטונגה קיבל פאנט, אבל לא אהבתי את הדרך שבה רנדי ניצח. הוציאו אותו יותר מדי סופרמן, ואני לא אוהב את זה. אני אוהב את זה שפאנק כל הזמן משתגע מרנדי, עד עכשיו הפיוד מתקדם טוב, והקרב שלהם הוא סוג של קרב חלומות מבחינתי, אז אני שמח. אוי מי גאד, כריסטיאן! פופים טובים מאוד בשבילו, אני מקווה שזה ישפיע על המעמד שלו בארגון. אוי מי גאד #2, דל ריו נגד כריסטיאן? קרב לא רע בין קליי לכריסטיאן, שמח שכריסטיאן ניצח. התקיפה האחרונה מראה שכנראה יהיה ביניהם פיוד, וזה הולך להיות ענק. מיסטיקו נראה ענק, אני כבר לא יכול לחכות לראות מה התוכניות בשבילו, כי האחרון שקיבל פרומואים כאלה הוא דל ריו, וראינו מה קרה איתו. את הנשים העברתי, שמח שאיב ניצחה כי לא מגיע לביזיון הזה "בלה" לזכות באליפות (לא שאיב משהו..) הולי שיט, JBL חזר!!! אני מרגיש כאילו דל ריו חזר P: נשמע טיפה מוזר ש-JBL מחמיא לקול אחרי כל הצרחות והעלבונות שהוא הביא עליו.. עדיין יש את זה לברדאשו ובענק.. OMG, סטאנר ל-JBL!!! ענק! כל הסגמנט הזה היה ממש מעולה, הקטעים שקול בכה ושאוסטין שפך עליו בירה היו אדירים
ואם ג'וש מתיוז דיבר על "AWESOME", הנה מגיע דניאל בריאן. קרב קצר וטוב שכך, שאת הכל ישמרו לרסלמניה. דרך אגב, ממש לא מובן לי למה לעשות קרב ביניהם שבוע הבא כשצריך תוצאה "חד משמעית". נראה לי ששיימוס ינצח, ודניאל יפדה את הרימאטץ' שלו ברסלמניה. מקווה שה-WWE יעשו את זה קרב סולם כתחליף לMITB.. טוב נו, אני סתם חולם.. פאנק מנצח את טרות' בקרב קצר עם האנקונדה וייס.. כמו שצריך.. דולף זיגלר!!!!!!!!!!!! תכל'ס, התגעגעתי. שמח שהוא חזר. קרב לא רע ביניהם. טריש נגד ויקי? מה לעזעזל קורה פה.. כל שבוע מתאבק עבר חוזר.. כנראה שכן הולכים על הקרב מיקס בין זיגלר ולייקול למוריסון וקלי-טריש. פרומו נהדר של סינה. גם בלי הסגמנט הזה, התוצאה הייתה נוק-אאוט מוחלט לטובתו. אחרי שבע שנים שאני שומע "רוקי יחסל את סינה", "רוקי>סינה", בחודש סינה התעלה על רוקי והוציא אותו קטן. התקיפה של מיז לאחר מכן, והפרומו שלו היו כאמור AWESOME. אני באמת לא רוצה לראות אותו מפסיד ברסלמניה. תוכנית טובה. שוב הסטוריליניים קודמו מצויין, והפעם גם היה טיפת רסלינג.

Nurd4Life

New member
דעות

רק לפני שנה היה נורא חשוב להם לעשות שתי חגורות נשים, פתאום נורא חשוב להם להדגיש כמה החגורה חסרת חשיבות, שבאמצע קרב אליפות מייקל קול עומד על השולחן ומבקש שהקרב חסר החשיבות ייגמר? ואם כבר זה ביזיון, אני פשוט שונא מה שהם עשו עם הפיוד של מייקל קול וג'רי לולר. באמת שזה היה אחד הדברים הכי מעניינים שהיו ברו בחודשים האחרונים. אז למה להרוס? מה קשור ג'ק סוואגר? ומה קשור ג'יי בי אל? למה זה טוב? למי אכפת מ-JBL? האולם פשוט דמם כשהוא נכנס. כל קשר בינו לבין הסטורליין מקרי בהחלט. וכמובן שגם כל קשר בין סטיב אוסטין לסטוריליין מקרי בהחלט. הרי נורא הגיוני ליצור פיוד במשך 3 חודשים, רק כדי שהוא יהיה בסוף סגמנט של מייקל קול חוטף סטאנר ברסלמניה... אגב, זה היה הפעם הכמה שסטיב אוסטין משיק פחיות עם ג'ייביאל ואז דופק בו סטאנר, 4000? 8000? מלבד הפרומו של סינה והמיז, תכנית מיותרת שאין כדוגמתה. פשוט תכנית גרועה.

mjforlife

New member
so let me get this straight

הרוק חוזר אחרי 7 לוונגגגגגגגגגגגגגגגגג יירססס מוציא מסינה את המיטב, הקהל בינתיים מתחלק חצי חצי , פיוד מהטובים בשנים האחרונות בWWE הרייטנג עולה ועולה.. ואנחנו נקבל סינה נגד מיז ? מה הקשר לעזאזל?!?!?!?!?!? so let me get this straight אוסטין 3:16 חוזר .. קטע ענק , הקהל בשיגעון הוא נכנס לתוך הפיוד והכי לא מעניין שיש לקראת רסלמניה? אני אומר..It Doesn't Matter מה אני אומר ראו שעוסק סביב הרוק , אוסטין, טייקר וטריפל H I LIKE IT!! אחרי 4 שנים סוף סוף אני מתרגש כמו ילד מהWWE ועוד 4 שבועות רסלמניההההה עם רוק ואוסטיןןן מצידי מיינאבנט קרב תחתונים וחזיות !@#!~!~

deathcaster

New member
מנצח אחד ויחיד....../images/Emo58.gif .......+דעות לעתיד

לא רוקי (ואני סמארק של רוקי), לא סינה. לערב הזה היה מנצח אחד ויחיד ושמו מיז... אם נוסיף לכך את הסטטיסטיקה שהוצגה כאן ע"י רם שמיז, שמזה שנתיים הוא האלוף הראשון שחצה את רף מאה הימים ושמר על תוארו, סותם את הפה לכל ה-NEY SAYERS בביסוסו כמיין אבנטר אמיתי שבהחלט יכול להיות הסטאר של רסלמניה... ואני באמת חושב שללא קשר לזה שאני מתעב את סינה- כל אוהד היאבקות שמכבד את עצמו ירגיש שזה יהיה פספוס אדיר אם מיז יפסיד את התואר. וזה יהיה קרדיט אדיר למיז אם הוא ינצח נקי את סינה ... אבל בינינו (וכאן זה כן קשור לכך שאני מתעב את סינה) לא אכפת לי שמיז ינצח בצורה מלוכלכת את סינה. במקום לשים ברסלמניה קרב אליפות נשים לגיטימי... אולי נטליה נגד בת'... דוחפים לנו את הבלות ? שיימוס נגד בריאן... קרב טוב, אבל לא לרסלמניה. אדג' נגד דל ריו.. חבל לי על אדג'... אבל דל ריו נבנה בצורה לגיטימית כסטאר והוא ראוי לאליפות, אני רק מקווה שלא נסבול לאחר הזכייה שלו מפיוד חוזר נגד ריי "מגירה שבורה" מיסטריו. שכחתי דעה על קרבות ברסלמניה? המממ... כנראה שהם לא חשובים מספיק... קרב שהייתי רוצה לראות... ברוטוס קליי נגד ביג שואו, עם בנייה נכונה זה יכול להיות טוב.... לברוטוס לדעתי יש פוטנציאל אדיר, יש לו כשרון בזירה, מוכר טוב, וגם על המיקרופון יחסית לשאר יוצאי NXT יש לו כישורים טובים מאוד. היה כיף לראות את JBL, אוסטין לא מעניין אותי כבר שנים רבות. מה זה אומר שהקרב בין לולר וקול מעניין אותי יותר מהקרב של "האף" נגד מארק "גרוטאה ענטיקה" קאלאווי ?

../images/Emo58.gif

מדהים כמה סטון קולד, הרוק, JBL וכל התוספות האלה שהוסיפו לרסלמניה רק גורעות. יכלו לעשות את זה המיז נגד סינה וזה יכל להיות מיין אבנט מעולה לרסלמניה בלי שום תוספות. הפרומו של סינה היה מעולה, אבל זו כבר לא תחרות. סינה לא רואה את הרוק ממטר.

Mr Socko2

New member
לא לא לאאא

"יכלו לעשות את זה המיז נגד סינה וזה יכל להיות מיין אבנט מעולה לרסלמניה..." - לא קשור לרוק או לא, המאיין אבנט הזה פשוט זוועה.

Nurd4Life

New member
מסכים

נראה כאילו החליטו שלכל פיוד צריך לזרוק איזו "אגדה". אם הרוק עוד עובר בגלל שכבר שנים אנחנו מייחלים לרוק מול סינה, החיבור בין אוסטין וJBL לקרב בין מייקל קול וג'רי לולר הוא פשוט מגוחך מאין כמותו

למעלה