שרשור רו 7.3.2010

meidadc

New member
דעות

קודם כל סינה - ללא ספק אנחנו עומדים על 2-0. הקטע עם השיצו הרג אותי מצחוק מרוב שהוא היה אידיוטי, אבל החולצה הרגה אותי מצחוק מרוב שהיא היתה סאטירה מדוייקת. החזרה של רוקי היתה מדהימה, אבל כל האינטראקציה שלו עם סינה לא מוציאה אותו טוב מפרומו של מיז חשף את הבעיה הכי גדולה בפיוד. במקום שהפוקוס יהיה על החגורה הכי חשובה בארגון (אליפות העולם של רו), הפוקוס הוא בין הN1C לבין הHOST.... בנוסף, במקום להתמקד בעתיד ולבנות את המעמד של המיז, הוא מקבל 10% מזמן המסך של סינה. ראיתי כאן מישהו שכתב שמיז קיבל ריצה ארוכה כי בונים עליו. אני חושש, אפרופו JBL, שהוא סתם היל עם ריצה ארוכה שסינה "יגאל אותנו מייסורנו" וייקח ממנו את החגורה ברסלמניה. לגבי המשולש אדג' - דל ריו - כריסטיאן: אני ממש רוצה שאדג' ישמור על החגורה. ADR פשוט עוד לא מוכן. ואיך שהפיוד נבנה, אני רואה מקילומטר איך כריסטיאן מתערב (או משתלב) בקרב, בוגד באדג' ופותח איתו פיוד כשהוא בא אליו בטענות שהוא עזר לו וכשכריסטיאן היה זקוק לו הוא לא בא לעזור. אני מוכן לפיוד אדג'-כריסטיאן אבל אני מעדיף שזה יהיה על החגורה (ומצידי שדל ריו יהיה בפיוד עם סין קארא). המעמד של מוריסון מכעיס אותי. אשכרה אין לו פיוד לרסלמניה. ואין MITB. הוא אשכרה יהיה באיזה באטל רויאל בקרב חושך.... טיפשים... הפיוד של טייקר וטריפס פשוט מגוחך. מלבד פרומו השתיקה (שהיה חזק בעיני עבור פרומו שפותח פיוד) לא היה באמת שום עימות. הם סתם מקשקשים בבאנליות. פשוט משעמם. גם רואים על שניהם שהם עייפים ומעבר לשיא. וזה רק בפרומואים... שאלוהים יעזור לי שאם ככה נראים הפרומואים - איך לעזאזל יראה הקרב?! אני מצטער להודות שאני מתחיל לחבב את מייקל קול... הוא היל מצוין. אני רואה בו המחליף של וינס מקמהון כמי שהולך לבזות את עצמו כל שנה ברסלמניה... הוא שיפר את איכויות המשחק שלו ומוציא תגובות נהדרות מהקהל. הWWE לקחו חרא והפכו אותו לזהב....זו נראית לי שיטה לא רעה לקחת מישהו שהקהל שונא (וינס אחרי הדפיקה ממונטריאול, ויקי גררו) להפוך אותו להיל ולקבל תגובות רועמות גם מהמארקים וגם מהסמארקים. מעניין אם זה היה עובד עם מייק אדמלי
אם שיימוס פורש, אני צנצנת. במקסימום הוא יפסיד ויעבור לס"ד... הקרב של אורטון - אוטאנגה היה הקרב הדבילי ביותר שאפשר לדמיין. הנקסוס פשוט קרעו לו את הצורה במשך 20 דקות, ואז אורטון נותן RKO ומשכיב את אוטאנגה לחמש דקות ואז בויע לו בראש.... איזו קבירה.... בושה וחרפה כל הכבוד לבמאי ולצלמים שאחרי שסטון קולד הגיע והרים אצבע משולשת כשעלה על הטורנבאקל, אז בשאר הטרנבקלים הצליחו לחתוך את התמונה... וירטואוזיות לשמה
וג'בל? שמחתי לראות אותו חוזר... הוא חסר לי... כמובן לא בזירה, אבל הוא מדבר פשוט פנטסטי... מזמן לא חפרתי דעות... היה כיף

AMEOBI

New member
תגובה...

מסכים במאה אחוז לגבי דל ריו,אדג' וכריסטיאן...דל ריו ממש לא מוכן להיות אלוף עולם והדבר הראשון שעלה לי בראש כשדל ריו תקף את כריסטיאן ואדג' לא בא לעזור לו הוא שזאת תהיה הסיבה להיל טרן של כריסטיאן על אדג' במניה...הבעיה היחידה היא שוינס לא סופר את כריסטיאן ואני לא מאמין שהוא יאשר בכלל פיוד של אדג' נגד כריסטיאן...כמובן שעדיף שיהיה כבר על התואר אם זה יקרה...בכל מקרה הלוואי שאני אטעה אבל לא נראה לי שכריסטיאן יקבל מתישהו בעתיד פיוד על אליפות העולם...

rainman84

New member
היה כיף

לקרוא
חייב לציין שהחולצה של סינה הייתה בדיוק במקום,זה הצחיק אותי.

meidadc

New member
תודה רבה

משמח אותי שאנשים נהנים מהשטויות שאני כותב

Great Khali

New member
שאלת תם ../images/Emo58.gif

למה JBL לא חתם על החוזה להיות שופט בקרב של קול ולולר? אמנם בהתחלה הוא הופתע מהכניסה של אוסטין, אבל עד שהאחרון טיפס על כל הפינות בזירה, היה ל-JBL מספיק זמן לחתום על החוזה כמה וכמה פעמים. לא נראה לכם מוזר?

asko3

New member
כי זה רסלינג וברסלינג אין היגיון

איך שלא תיסתכל על זה

RKO12345

New member
האמת שהייתה תקופה

שזה כן היה פקטור מרכזי, כשהארגון לא זלזל באוהדים שלו כמו היום.

asko3

New member
חוסר היגיון

תמיד היה אבל אני לא זוכר ביזיון כמו הפיוד של טייקר-טריפל h בהתחשב בעובדה שזה אמור להיחשב הקרב הכי גדול של השנה גם בגלל שזה כמעט בטוח המיין איבנט של רסלמניה וגם מעורבים בו שתי אייקונים וככה הם מגישים לנו אותו? לא להזכיר פרט כל כך חשוב כמו זה שטריפל h הפסיד לטייקר והוא חלק מהסטריק לא לסגור פיודים מהעבר וגם לא התלהבתי מכל השתיקה מה הם ניסו להסביר לנו בפנטומימה??

hirshfe

New member
בכל התקופות היה חוסר הגיון

בשנים שאתה מהלל "שכחו" שכריסטיאן ואדג' אחים קיין התחיל לדבר אחרי שמתרי קול שלו נשרפו וכו נ\וכו

RKO12345

New member
אין ספק

אבל תמיד היה הסבר הגיוני לסטוריליינים המרכזיים. אגב, ההתעלמות מסטוריליין האחים של E&C התחילה הרבה אחרי השנים שאני "מהלל". וקיין התחיל לדבר בעזרת איזה מכשיר אם אני לא טועה(לפחות הם ניסו להסביר...)

hirshfe

New member
כמו ברסלמניה X

שקראש התקיף את לוגר עשרות פעמים הוא האיש שלוגר אמור להתמודד מולו אם הוא מפסדי את הגרלה קראש מפוטר פתאום זה מרק פרפקט בלי להסביר ()מיינאבנט) או סידרת השירדות 93 ברט הארט בפיוד מרכזי נגד לולר. עד ה-PPV עצמו מכריזים כל הזמן האברים של לולר (שבגלל שהוא מלך יש הגיון לאבירים) לולר מאושם באונס קטינה ומשוהה. ב-PPV עצמו פשוט שון ממשיך את הסטוריליין כאילו כלום. שנמשיך?

שי מילר

New member
מנהל
תשובה רצינית

הוא היה בהלם וחשב לעצמו "מה אוסטין עושה כאן?" כך שזה הסיח את דעתו מהחתימה, זה לפחות מה שניסו למכור.

למעלה