דעות
קודם כל סינה - ללא ספק אנחנו עומדים על 2-0. הקטע עם השיצו הרג אותי מצחוק מרוב שהוא היה אידיוטי, אבל החולצה הרגה אותי מצחוק מרוב שהיא היתה סאטירה מדוייקת. החזרה של רוקי היתה מדהימה, אבל כל האינטראקציה שלו עם סינה לא מוציאה אותו טוב מפרומו של מיז חשף את הבעיה הכי גדולה בפיוד. במקום שהפוקוס יהיה על החגורה הכי חשובה בארגון (אליפות העולם של רו), הפוקוס הוא בין הN1C לבין הHOST.... בנוסף, במקום להתמקד בעתיד ולבנות את המעמד של המיז, הוא מקבל 10% מזמן המסך של סינה. ראיתי כאן מישהו שכתב שמיז קיבל ריצה ארוכה כי בונים עליו. אני חושש, אפרופו JBL, שהוא סתם היל עם ריצה ארוכה שסינה "יגאל אותנו מייסורנו" וייקח ממנו את החגורה ברסלמניה. לגבי המשולש אדג' - דל ריו - כריסטיאן: אני ממש רוצה שאדג' ישמור על החגורה. ADR פשוט עוד לא מוכן. ואיך שהפיוד נבנה, אני רואה מקילומטר איך כריסטיאן מתערב (או משתלב) בקרב, בוגד באדג' ופותח איתו פיוד כשהוא בא אליו בטענות שהוא עזר לו וכשכריסטיאן היה זקוק לו הוא לא בא לעזור. אני מוכן לפיוד אדג'-כריסטיאן אבל אני מעדיף שזה יהיה על החגורה (ומצידי שדל ריו יהיה בפיוד עם סין קארא). המעמד של מוריסון מכעיס אותי. אשכרה אין לו פיוד לרסלמניה. ואין MITB. הוא אשכרה יהיה באיזה באטל רויאל בקרב חושך.... טיפשים... הפיוד של טייקר וטריפס פשוט מגוחך. מלבד פרומו השתיקה (שהיה חזק בעיני עבור פרומו שפותח פיוד) לא היה באמת שום עימות. הם סתם מקשקשים בבאנליות. פשוט משעמם. גם רואים על שניהם שהם עייפים ומעבר לשיא. וזה רק בפרומואים... שאלוהים יעזור לי שאם ככה נראים הפרומואים - איך לעזאזל יראה הקרב?! אני מצטער להודות שאני מתחיל לחבב את מייקל קול... הוא היל מצוין. אני רואה בו המחליף של וינס מקמהון כמי שהולך לבזות את עצמו כל שנה ברסלמניה... הוא שיפר את איכויות המשחק שלו ומוציא תגובות נהדרות מהקהל. הWWE לקחו חרא והפכו אותו לזהב....זו נראית לי שיטה לא רעה לקחת מישהו שהקהל שונא (וינס אחרי הדפיקה ממונטריאול, ויקי גררו) להפוך אותו להיל ולקבל תגובות רועמות גם מהמארקים וגם מהסמארקים. מעניין אם זה היה עובד עם מייק אדמלי
אם שיימוס פורש, אני צנצנת. במקסימום הוא יפסיד ויעבור לס"ד... הקרב של אורטון - אוטאנגה היה הקרב הדבילי ביותר שאפשר לדמיין. הנקסוס פשוט קרעו לו את הצורה במשך 20 דקות, ואז אורטון נותן RKO ומשכיב את אוטאנגה לחמש דקות ואז בויע לו בראש.... איזו קבירה.... בושה וחרפה כל הכבוד לבמאי ולצלמים שאחרי שסטון קולד הגיע והרים אצבע משולשת כשעלה על הטורנבאקל, אז בשאר הטרנבקלים הצליחו לחתוך את התמונה... וירטואוזיות לשמה
וג'בל? שמחתי לראות אותו חוזר... הוא חסר לי... כמובן לא בזירה, אבל הוא מדבר פשוט פנטסטי... מזמן לא חפרתי דעות... היה כיף