איזה תוכנית הייתה לנו ?? דעות !!
טייקר מודיע על נו הולדס בארד - יופי ,אני מקווה שהם יספקו את הסחורה ביג טיים,הסטיפולציה הזאת גורמת לי לעניין בקרב ,מבחינת קרב שיכול להיות מעניין כיף ואיכותי ..למרות התוצאה שאני מניח שהיא ידועה מראש או שלא? אורטון חיסל גם את אוטנגה ,נדמה לי שמתקפת החיסולים של אחריי רסלמניה (יענתו מתקפת פיטורים) ממשיכה ,ואני חושב שאורטון עושה עבודה יפה בהקלות שכר למקמן ,לדעתי לא צריך אוטנה לא האריס ולא מגילקטי ..מספיק לי מייסון ראיין בצד של פאנק וא ניחושב שזאת החלטה נבונה כי רק א תראיין צריך לדחוף הוא עם הכי הרה פוטנציאל מכל הנקסוס ולדעתי זה טוב לדחוף אותו ולתת לו מקום מיוחד ברסלמניה ,אלא אם אני אופתע ואגלה ששבוע הבא אורטון יעשה אלימינציה גם לו ? לכו תדעו ...אקספקט אווריטינג !! כריסטיאן ניצח את ברודוס ,יופי כריזמה ...אני שמח בשבילך ,עכשיו נראה אם תספק את הסחורה מול דלריו .. ואם תעורב במפגש של ריו ואדג' ברסלמניה ,אז נראה אותך יא חביבי ,מצפה לזה בקוצר רוח ,מחזיק לך אצבעות ידידי .... דרך אגב ,דל ריו כרגיל עשה עבודתו נאמנה ,אנ ימצפה לחגיגות דל ריו ברסלמניה ..אל תאכזב אותי !! סין קארה - חביבי,תעשה עבודה טובה ,תתרחק מסטוריליינים מפגרים,תן לנו תרגילים מדהימים ובבקשה בלי חרטא ..בהצלחה המיין איבנט של המשדר - קול מכריז על האירוע המרכזי של הערב ,הקרב בינו לבין לולר ...היה שמה 2 דברים שנורא אהבתי ,אחד ,ג'ייביאל חזר ,אני מקווה שליותר זמן ,הלוואי ,אני אוהב אותו הוא אחלה ,שיחזור לאלתר ,דבר שני - סטון קולד סטון קולד סטון קולד !!!!!!!!! איזה מפתיעה הכניסה ההחלפה של ג'ייביאל בתור שופט ,הכל היה ממש מצויין ,אני חושב שזה החלק הכי אהוב עליי בתוכנית .. סטון קולד שופט בקרב ,זה מדהים ...אני מחכה לזה ,זה הולך להיות מופע חד פעמי ,אני מרגיש שהפעם הWWE התעלו על עצמם בכמות הכיף שתהיה בערב אחד , אני לא צריך כוכבים ,אני לא צריך שמות ואני בטח ובטח לא צריך קרב דיוות ,הרסלמניה הקרובה תהיה אחת האהובות עליי אם לא הא .... ואם בדיוות עסקינן - במשפט קצר ,וויקי נגד טריש ,כולי תקווה שוויקי תפסיד(אין סיכוי שזה יקרה) כולם זוכרים מה קרה בין טריש ללייקול ,אני בטוח שיהיה לזה המשך גם ברו הקרוב ..שום סיכוי שוויקי תפוטר מעניין לעניין בעניין אחר אבל באותו העניין - דולף זיגלר ברו ...וואו ,זיגלר התותח ברו ,אני שמח ברמה מטורפת ,הבחור הזה צריך להיות במיין איבנט ,כולי תקווה שיעשו בזהב הזה השתמשות נכונה ,שלא נגיד בעוד שנים ונזכר בזיגלר ונגיד איך פיספסנו אותו ?? האיש חייב להיות במיין איבנט ,כבר ברסלמניה הקרובה ,שום סיכוי שאני לא אקבל את מנת הזיגלר ברסלמניה ... מיז ,עשה יופי של מהלך - העובדה היא שמיז רוק וסינה בקרב אחד יביא לפיצוץ ,אני מאושר ,מיז מוכיח שוב פעם שהוא בדרך להיות אחד הגדולים ביותר.... רסלמניה הקרובה תהיה מופלאה - מצפה לה בכל ציפייה