שרשור רו 7.3.2010

ובכן

ככה יעשה לשדרן שלא יודע לשדר.

tal19hit

New member
זה רק אני או שהם שוברים שיאים

זה רק אני או שהם שוברים שיאים כי ללא ספק זה היה הרו הכי גרוע שיצא לי לראות בשנים האחרונות (והיו כמה ממש גרועים) וזה רק אני או משבוע לשבוע אנחנו רואים פחות ופחות האבקות ויותר ויותר פרומואים. כל הבניה לרסלמניה פשוט נוראית! כל מה שהיה לו סיכוי להיות משהו מתפורר משבוע לשבוע כל הפיודים נותנים הרגשה שהם לא קשורים לעצמם (חוץ מאורטון פאנק וגם זה נראה ממש על הפנים נכון לעכשיו). היה להם זמן מאז הראמבל להתחיל בעצם את הפיוד בין אדג' ודל ריו, זה נראה שיש קרב רק כי דל ריו ניצח את הראמבל אין שום בניה לפיוד ואין ממש אינטראקציה בינהם. מייקל קול פשוט מעצבן הוא יכול להיות אחלה של מנג'ר אבל כשדר הוא ממש מעצבן אותי (וזה לא קשור לזה שהם פשוט הרסו את הקטע של הקרב בינו ובין לולר במניה)

Mr Socko2

New member
פתטי

כל הויכוח בין הרוק וסינה. בפעם הראשונה, שהרוק רק הגיע והתחיל לפתוח את הפה שלו ולהשתמש בקללות זה היה סבבה, אבל זאת הייתה הפעם היחידה. עכשיו הקהל ונראה שגם מאחורי הקלעים מתלהבים מכל שטות ילדותית שיוצאת מהפה של שניהם. רואים שזה לא תהליך טבעי, אז שיפסיקו לעשות צחוק מכל העניין. זה נשמע כמו ריב ילדותי של חנונים כמו הגרמני העצבני מהיוטוב, ששומעים קללות לראשונה בחייהם. "יווו הוא אמר תחת בשידור חי! הוא אמר לו זונה!! איזה מגניבבבבבבבב הרוקקק" באמת שהעניין הפך לפתטי... אישית, אני מעדיף בלי קללות כאשר זה מאולץ ורק להציג את הפיוד הזה כרציני וברמה (וכך גם העניין שהרוק וסינה ממשיכים אותו דרך האינטרנט). ומה יהיה שבוע הבא? הרוק יבוא בלווין, יצחק על סינה, סינה יצא החוצה, הם יתווכחו כמה דקות ו.... מיז איכשהו ידחף גם. הפרומו של מייקל קול היה מצויין עד שאוסטין הגיע. ממש שמחתי לראות את JBL חוזר, וחבל שזה נמשך בדיוק 10 דקות. נראה כאילו ה-WWE התלהבו יותר מהחזרה ה-450 של אוסטין מאשר החזרה של JBL... אני לא מוצא סיבה למה. טוב, ברגע זה הקרב ברסלמניה הפך לדבר הצפוי ביותר בעולם. עוד מההתחלה היה ברור שלולר ינצח, אבל עכשיו כל הקרב ברור.. סטאנר, אגרוף מהחבל השני, 1... 2... 3... לולר מנצח, אוסטין שופך בירה על קול ובכל הזירה והקהל שמח... וואי... איזה כיף.. יכלו לתת ל-JBL להיות השופט, וכך לבגוד בקול ולתת ללולר לנצח, זה היה הרבה יותר מעניין מאוסטין השבועי. אגב, כמה חזרות ראינו בחודשים האחרונים? טייקר, אייץ' (שנעדר השבוע משום מה), דייזל, בוקר טי, אוסטין, הרוק, JBL, בורן, טריש, כריסטיאן... חלאס!

888883

New member
יש סיכוי

שהולך להיות משהו יותר טוב אולי קול יעשה פיינשר מגניב יקבל סטנר סווגר יבוא יתקוף את אוסטין JBL יחליף אותו 123

Mr Socko2

New member
כן ואז

שני אנשים שמחופשים להיטלר וסטאלין ירקדו בזירה... לא יחליפו את אוסטין לעולם כשהוא שופט, כי אחרת כל העניין של הקרב יירד. ויותר מזה, לא יתנו למתאבק כמו סוואגר, שכרגע לא נראה במצב יציב, לגעת באוסטין, אלא מקסימום לקבל ממנו סטאנר. למרות ששוב, אני עדיין תומך ברעיון ש-JBL יהיה השופט ויפתיע בבגידה בקול.

dannygoosh

New member
נהיה מכה להיכנס לפורום...

התגובה של סינה מאוד איכזבה אותי. שוב פעם ראפ? באמת..? חשבתי שמיצינו את זה. הנקודות שלו היו נכונות והוא הוציא את רוק קטן עם ההערות על הטלפרומפטר והלוויין, אבל הייתי מעדיף אם הוא היה מדבר נורמלי ולא בחרוזים. מבחינתי כל המשחקי מילים האלה הם קצת מאולצים. אז בפעם הראשונה זה היה מצחיק ומפתיע, בפעם השנייה זה כבר...סתם... כל המשחקים של אוסטין עם הפחיות של הבירה מזכירות לי את המשחקים של מייק פורטנוי (לשעבר) מדרים ת'יאטר שמשחק מסירות עם המקלות של התופים עם הרואדי שלו תו"כ הופעה
נהניתי מהתכנית. JBL...פייייי...באמת לא ראיתי את זה בא, גדול. אין מה לעשות, הפרומו הזה של קול, ג'בל ואוסטין היה צפוי מהירח, אבל עשוי טוב. לפעמים אין לי בעיה עם צפוי, אם זה נעשה טוב ומשרת את המטרה. אין מה לסבך יותר מדיי את הפיוד של קול ולולר עם עוד עלילות וטוויסטים. להשאיר אותו צפוי ועשוי טוב זה מצויין, וזאת הייתה הבעיה העיקרית שלי עם החזרה של ברט הארט שנה שעברה, שסיבכו את האמא של הסטוריליין במקום להשאיר אותו פשוט וצפוי, כמו שצריך. מייקל קול מעולה, מיז מעולה, הפיוד בין סינה לרוק היה מעולה, עכשיו הוא רק צריך להעלות הילוך ולהפסיק את כל השיחות ICQ ביניהם.

dannygoosh

New member
ועוד משהו קטן

יכול להיות שלא שמתי לב וברסלמניה 17 טריפס וטייקר היו בקרב משולש עם בנואה? כי זה נראה כאילו ממש ממש מתאמצים להתעלם מהקרב הזה. זה קצת עלבון לאינטילגנציה של האוהדים.

Nurd4Life

New member
אתה יכול להסביר לי

איך עצם העובדה שדוחפים לנו את ג'ק סוואגר, JBL וסטיב אוסטין לפיוד בין שדר לפרשן זה מה שלא מסבך את הפיוד עם עוד עלילות וטוויסטים? . איך זה שג'ק סוואגר לצידו של קול זה הדבר הפשוט והצפוי? איזה אינטרקציה יש בין השניים? ממתי הם בכלל ידידים או מכרים? וממתי סטיב אוסטין מזוהה עם ג'רי לולר? אתה נותן טענה נכונה, אבל מציג אותה עם עובדות שמראות בדיוק הפוך.

dannygoosh

New member
ככה

נכון, אין סיבה שמכל הרוסטר דווקא ג'ק סוואגר יאמן את קול, אבל המתאבק היחיד שיש לו לגיטימציה להיות המאמן של קול זה המיז, והמיז כבר במיינאיבנט, להביא אותו באמצע האירוע כדי שיהיה בפינה של קול סתם יבזה את המיינאיבנט בשביל לקדם קרב שדרים. אחריו זה אלכס ריילי, אבל ברצינות, אלכס ריילי מאמן את קול...? זה אמור להפחיד מישהו..? אז הכניסו לנו את ג'ק סוואגר, שאמנם אין לו קשר ישיר למייקל קול או לולר, אבל הוא היל צעיר שצריך את הפוש, ולהיות בפינה של מייקל קול ברסלמניה אולי ייתן לו את הפוש ואת התגובות מהקהל שהוא צריך. חוץ מזה שאם הקב"ה יעשה לנו נס ויביא את JR לשדר את מניה, או לפחות רק את הקרב הזה - זה יוכל להוסיף עניין לפיוד כי לJR יש קשר לשלושתם. JBL נשמע הגיוני שיהיה שופט מטעם מייקל קול, כי הם שידרו אחד עם השני את סמקדאון במשך שנה אם לא יותר. חוץ מזה שזו חזרה מפתיעה, שזה תמיד מגניב. אוסטין. אז נכון שזה רסלמניה ולא סייבר סאנדיי, אבל באמת צריך סיבה כדי להביא את אוסטין להיות שופט מיוחד? אין לו קשר ישיר או אינטראקציה מיוחדת עם אף אחד מהמשתתפים, כך שהגיוני שהוא ישפוט את הקרב בהגינות. חוץ מזה שלולר צריך קונטרה רצינית להיליות של קול ולסוואגר שכנראה יתערב בקרב, אוסטין מושלם כדי לתת את הקונטרה הזו. אז לסוואגר ולאוסטין אין ממש קשר לפיוד הזה, אבל זאת בדיוק הפשטות, שלא ניסו לתקוע לנו עלילות משנה, ולא ניסו להסביר לנו למה דווקא סוואגר ולמה דווקא אוסטין, אלא פשוט הכניסו היל צעיר שזקוק לפוש, הוסיפו שופט מיוחד שהוא אגדה בפני עצמו כדי להעלות קצת את העניין בקרב, וזהו. מייקל קול קיבל את היתרון כשהוא בחר את סוואגר לאמן אותו, ולולר קיבל את היתרון כשאוסטין נקבע כשופט מיוחד. הקטע עם ג'בל היה רק כדי לבנות קצת מתח, לתת לקול לעצבן קצת את הקהל, ואני מאמין שלא נראה יותר את JBL בפיוד הזה. אז אולי הייתי צריך לתת בחפירות כדי להסביר את הנקודה שלי
אבל אני עדיין לא רואה מה מסובך פה כמו שאתה טוען.

Mr Socko2

New member
בנוגע ל

JBL, לא הבנתי את הטענה שלך... אני לא חושב שמישהו באמת זוכר שהם שידרו זה לצד זה (להתחשב בעובדה שרוב הקהל נהיה יותר צעיר משנה לשנה). ואם כבר לקחת את הטענה שהם שידרו זה לצד זה - במהלך כל הצימוד שלהם ביחד JBL כל הזמן ירד על קול, אמר כמה הוא מטומטם וכמה הוא לא סובל אותו...

dannygoosh

New member
אם מישהו לא זוכר

משהו שהיה בסה"כ לפני שנתיים כל שבוע בסמקדאון במשך שנה, אז מה לעשות, אבל כנראה שום סטוריליין לא יהיה לו מובן. חוץ מזה שבאותו הזמן קול היה פייס, הגיוני שJBL יעריך יותר מכולם את התהליך שהוא עבר בשנה האחרונה. לא צריך לנסות למצוא בכוח איזשהו קשר עמוק, אולי JBL יצא עם אחותו של קול, ואז להביא שחקנית סוג ז' ולצלם אותה בפוזות מביכות עם JBL... שניהם שידרו ביחד תקופה ארוכה, שניהם הילים, אחד מהם חוזר באופן מפתיע, זהו.

AMEOBI

New member
דעות ראו...

הדברים הטובים: 1.ג'יי בי אל- כל כך התגעגעתי לשמוע אותו על המיק,וזה ממש הפתיע אותי כשהוא פתאום חזר...גם לא הבנתי מה ההיגיון בזה שהיל כמו קול יבחר בשופט פייס כמו אוסטין...כל כך חבל לי שג'יי בי אל הוא לא השופט המיוחד במניה כי זה באמת היה הרבה יותר מתאים...הוא ישב עם קול בשולחן השדרים במשך איזה שנה נראה לי ולכן יש היגיון בזה שהוא ירצה לעזור לו...ממש חבל שזאת הייתה כנראה הופעה חד פעמית...בהמשך נרחיב על אוסטין... 2.הפרומו של סינה היה לא רע בכלל ודווקא הקטע עם החולצה שהוא הביא לרוק הצליח להצחיק אותי...חלק ממנו היה יותר טוב,חלק היה פחות טוב...אבל הוא די "הכניס" לרוק על זה שהוא לא בא לראו ודיבר דרך הלווין....אין מצב שזה נגמר בזה ואני מאמין שיהיה איזשהו עימות ביניהם לפני מניה...במניה הרוק דווקא יעזור לסינה לפי דעתי... הדברים הרעים: 1.אוסטין - מה לעזאזל הוא קשור פה? מילא אם זה היה קרב של ג'ים רוס נגד קול אז הייתי יכול להבין...אבל מה הקשר שלו ללולר בכלל? למה לא להשאיר את ג'יי בי אל שבאמת היה הפתעה? ובמקום זה שוב אוסטין בא ועוד פעם סטאנרים ועוד פעם בירה...טוב שקיים הFF כי ברגע שהוא הגיע לזירה היה די ברור שזה מה שיקרה...דרך אגב לא ידעתי שכל אחד פשוט יכול לחתום על חוזה ולהיכנס לקרב...איזה טעות של כריסטיאן...היה צריך לתקוף את דל ריו יותר מוקדם ולחתום במקומו על החוזה לקרב במניה והיה לנו קרב של אדג' נגד כריסטיאן במניה...אין שום היגיון בקטע הזה...אבל כנראה שאני לא צריך לצפות לשום היגיון מהבוקרים של הWWE... 2.טייקר טריפס- הפיוד הזה נבנה ממש רע...במקום להכניס עוד איזשהו מימד לפיוד הזה הכל נסתכם בזה שטריפס רוצה לשבור את הסטריק...שזה בסדר והגיוני,אבל למה לא להעמיק את הסיפור פה...גם עד עכשיו הפיוד נבנה רק על ידי פרומו של אחד מהם(חוץ מההתחלה)...וזה לא טוב...הם צריכים לעורר הרבה יותר עניין סביב הקרב הזה כי הוא לא מרגיש לי כמו מיין איבנט... 3.המיז- הוא פשוט לא קשור לכל הסיפור בין סינה לרוק...הוא כאילו נדחף בכוח לשם...וזאת בעיה רצינית למדי כשאלוף הWWE צריך להידחף בכוח לפיוד שבעיקרון היה אמור להיות בינו ובין סינה ובמיין איבנט של מניה...אמנם החזרה של הרוק יצרה עניין גדול בינו לבין סינה...אבל המיז נדחק החוצה ונהיה די לא מעניין כרגע...

AMEOBI

New member
ועוד דבר טוב ששכחתי...

מייקל קול - הוא פשוט מצוין...אהבתי גם שהוא באמצע הקרב על אליפות הנשים התחיל לצעוק כבר שיסיימו את הקרב הזה,כי בתכלס את מי הוא באמת מעניין חוץ מאת המשפחות שלהן? גם בכל הפרומו שהיה עם אוסטין וג'יי בי אל,קול היה ממש טוב ואהבתי את התגובות שלו לאורך כל הפרומו...לא הבנתי עד עכשיו מה הקשר של סוואגר....

tomkane

New member
דעה על משהו אחד ../images/Emo58.gif

אז אחרי תקופה ארוכה שצפיתי בכל פרק שבועי של RAW, חטפתי ספויילר מהפייסבוק על רוב התכנית אז לא היה לי כוח לראות וקראתי תוצאות, נשמע תכנית משעממת למדיי. רק סגמנט אחד ראיתי, וזה כמובן החזרה של בראדשו ואוסטין, אז לגביי בראדשו.. אני חולה על המתאבק הזה, אבל כרגע הוא חלוד בזירה ואני בעד לראות אותו בתפקיד על המיק' באופן קבוע (חבל שהוא לא התגלה בתור הGM של ראו) ואין על הפרומואים שלו. כל עוד הוא לא בזירה מתאבק - אני בעד לראות אותו מככב בארגון הזה ! ואוסטין... זה אוסטין. חזרת אוסטין פוטנציאלית. חבל שמבזבזים את המומנטום שלו בשביל הקרב המטופש בין לולר לקול במקום לבנות איזה פייסאוף שלו ושל דה רוק ברסלמניה..

kendog keds

New member
איזה כיף, איזה צפוי ואיזה באסה

איזה כיף - לפני שבועיים כשטייקר חזר ולפני שיצא לזירה, השמיעו את השיר של ג'וני קאש וממש התלהבתי כי חשבתי שהוא ייצא עם השיר הזה לזירה וסוף סוף יחליף את המוזיקה המשעממת וענתיקה שלו. זה לא קרה. השבוע זה קרה ומה שהיה צריך לקרות כבר בסמאקדאון שאחרי רסלמניה 20 סוף סוף הגיע: טייקר בא עם שיר נורמלי שגם מאוד מתאים לדמות שלו. שימשיך ככה ולא יחזור לת'ים הישן. איזה צפוי- 1.מייקל קול מציג את החוזה ואומר שהשופט האורח עומד לחתום עליו. עוד כשהיה באמצע המשפט כבר הבנתי שעכשיו צריך לחכות שמישהו אחר יבוא ויחתום על החוזה. 2. מיקקל קול אומר שהאלוף לשעבר שיהיה השופט הוא טקסני. נשבע לכם שלא זכרית שאוסטין נמצא שם בכלל והדבר האינסטינקטיבי שצעקתי היה "ג'יי בי אל??" פתאום הוא התחיל עם השטות של "תצעקו אוסטין אוסטין", ודינו של כל הסגמנט היה כתוב מראש - ג'בל ייצא, אוסטין ייצא ויחתום. הסגמנט הכי צפוי של השנים האחרונות... איזה באסה - נראה שבראיין יפסיד את התואר שבוע הבא. הוא היה כל כך הרבה זמן בכהונה די איכותית עם אחלה קרבות - לא יכלתם לתת לו הגנה של כבוד במניה? אולי אפילו מול שיימוש וששם יפסיד לו במקום ברו??? עכשיו זה מביא לי רעיון, אולי יקרה משהו שיגרום לזה שהקרב שלהם בעצם יהיה במניה, ואז זה יהיה על תקן קרב קריירה בשביל שיימוס

דור12א

New member
טייקר וג'וני קאש ../images/Emo106.gif ../images/Emo86.gif

זה טוב אבל לא זורם, זה לא מייצג את טייקר כמו שצריך ופוגם בגורם ההפחדה שבכניסה שלו אחלה שיר כשלעצמו, חורש עליו

kendog keds

New member
לדעתי זה מצמרר בצורה מיוחדת

מצד שני, המוסיקה ה"מסורתית" שלו... מפחידה? גורם הפחדה אני כבר מזמן לא מוצא שם, יותר כמו גורם שינה

dannygoosh

New member
../images/Emo45.gif מוי כיף

אני גם בעד השיר הזה ככניסה שלו. הכי אהבתי את השרשראות בקצב.

למעלה