שרשור רו 7.3.2010

raw spoilers before everyone!../images/Emo58.gif

very surprising show start with undertaker promo,jbl back as the special referree for cole-lawler much,then stone cold come stunned everybody through beer at jbl and cole face,and sign the contract to be the special guest referree for lawler - cole match instead of jbl,shamous piss of from his losing streak will sink or swim agains daniel bryan in a career vs title match,vickie dolf come to raw,sin cara too, and john cena soppused to cut a final promo on the rock...

OZ M1

New member
תוצאות ואירועים מיוחדים

התוכנית נפתחת עם טייקר שמגיע לזירה ומזכיר לטריפל אייץ' את הקרבות שהיו לו בשתי הרסלמניות האחרונות עם שון מייקלס. בנוסף, טייקר מכריז שהקרב בינו לבין טריפל אייץ' יהיה ללא חוקים. עוברים לאחורי הקלעים ומראים את הנקסוס תוקפים את רנדי אורטון.לאחר הפרסומות הנקסוס גררו את אורטון לזירה אך השופטים מוציאים את פאנק ואת מייסון רייאן אך דיוויד אוטנגה נשאר בזירה לקראת הקרב שלו עם אורטון. רנדי אורטון מנצח את דיוויד אוטנגה לאחר RKO. בסיום הקרב מגיע מייסון רייאן אך אורטון נותן גם לו RKO ובועט לאוטנגה בראש כשפאנק מסתכל. כריסטיאן ניצח את ברודוס קליי כשלצידו של קליי נמצא אלברטו דל ריו. בסיום הקרב, אלברטו דל ריו תקף את כריסטיאן. הראו פרומו של סין קארה (מיסטיקו) שבו הוא מציג את מגוון התרגילים שלו. הוכרז שסאני (טאמי סיץ') תצטרף ל-HOF השנה. איב ניצחה את ניקי בלה ושמרה על תואר אליפות הדיוות. במהלך הקרב מייקל קול עלה על השולחן ואמר לו שנמאס לו מקרב הדיוות והוא כבר מת להכריז על השופט בקרב שיהיה לו ברסלמניה. מייקל קול הכריז עלשופט המיוחד והוא לא אחר מאשר JBL עמד בדיוק לחתום על החוזה אבל אז מגיע סטון קולד שנותן ל-JBL סטאנר. אוסטין אחר כך חותם על החוזה במקום JBL ואז בא ללחוץ יד עם מייקל קול אך אוסטין שופך על קול בירה במקום. אוסטין נותן ל-JBL עוד סטאנר ועוזב את הזירה. לאחר מכן קול המושפל בוכה לג'ק סוואגר מאחורי הקלעים אבל סוואגר אמר שהוא ידאג לשבור לאוסטין את הקרסול. בנתיים, ג'רי לולר החליף את מייקל קול בשולחן השדרים. דניאל בריאן ניצח את שיימוס בספירת חוץ. שיימוס לאחר מכן מאתגר את דניאל בריאן לקרב על אליפות ארה"ב שבוע הבא ואם שיימוס מפסיד אז הוא פורש. סי אם פאנק (מלווה ע"י מייסון רייאן) מנצח את את אר טרות' לאחר אנקונדה וייס. לאחר הקרב מייסון רייאן ביצע על טרות' שולדר ברייקר. מראים עוד סרטון של שון מייקלס שבו הוא מדבר על הקרב בין טייקר וטריפל אייץ'. ויקי גררו מגיעה לזירה ומציגה את דולף זיגלר כחבר החדש ברוסטר של רו. דולף זיגלר ניצח את ג'ון מוריסון לאחר זיג זג. לאחר הקרב ג'רי לולר אומר בשם ה-GM לויקי שה-GM אכן שכר את זיגלר אבל לא את ויקי ומודיע לויקי שאם היא רוצה להיות מועסקת אז היא צריכה לנצח את טריש סטראטוס בשבוע הבא. ג'ון סינה מגיע לזירה ומקבל תגובות מעורבות מהקהל. ואומר שדווקא הירידות של הרוק עליו הצחיקו אותו ופותח בפרי סטייל. סינה ירד על הפרומו של הרוק שהיה מוקלט ואמר לו פשוט לבוא. כשסיים המיז תקף אותו ונתן לסינה פיפלז אלבו. לאחר מכן המיז קרא לרוק.

elvis18

New member
איזה תוכנית הייתה לנו ?? דעות !!

טייקר מודיע על נו הולדס בארד - יופי ,אני מקווה שהם יספקו את הסחורה ביג טיים,הסטיפולציה הזאת גורמת לי לעניין בקרב ,מבחינת קרב שיכול להיות מעניין כיף ואיכותי ..למרות התוצאה שאני מניח שהיא ידועה מראש או שלא? אורטון חיסל גם את אוטנגה ,נדמה לי שמתקפת החיסולים של אחריי רסלמניה (יענתו מתקפת פיטורים) ממשיכה ,ואני חושב שאורטון עושה עבודה יפה בהקלות שכר למקמן ,לדעתי לא צריך אוטנה לא האריס ולא מגילקטי ..מספיק לי מייסון ראיין בצד של פאנק וא ניחושב שזאת החלטה נבונה כי רק א תראיין צריך לדחוף הוא עם הכי הרה פוטנציאל מכל הנקסוס ולדעתי זה טוב לדחוף אותו ולתת לו מקום מיוחד ברסלמניה ,אלא אם אני אופתע ואגלה ששבוע הבא אורטון יעשה אלימינציה גם לו ? לכו תדעו ...אקספקט אווריטינג !! כריסטיאן ניצח את ברודוס ,יופי כריזמה ...אני שמח בשבילך ,עכשיו נראה אם תספק את הסחורה מול דלריו .. ואם תעורב במפגש של ריו ואדג' ברסלמניה ,אז נראה אותך יא חביבי ,מצפה לזה בקוצר רוח ,מחזיק לך אצבעות ידידי .... דרך אגב ,דל ריו כרגיל עשה עבודתו נאמנה ,אנ ימצפה לחגיגות דל ריו ברסלמניה ..אל תאכזב אותי !! סין קארה - חביבי,תעשה עבודה טובה ,תתרחק מסטוריליינים מפגרים,תן לנו תרגילים מדהימים ובבקשה בלי חרטא ..בהצלחה המיין איבנט של המשדר - קול מכריז על האירוע המרכזי של הערב ,הקרב בינו לבין לולר ...היה שמה 2 דברים שנורא אהבתי ,אחד ,ג'ייביאל חזר ,אני מקווה שליותר זמן ,הלוואי ,אני אוהב אותו הוא אחלה ,שיחזור לאלתר ,דבר שני - סטון קולד סטון קולד סטון קולד !!!!!!!!! איזה מפתיעה הכניסה ההחלפה של ג'ייביאל בתור שופט ,הכל היה ממש מצויין ,אני חושב שזה החלק הכי אהוב עליי בתוכנית .. סטון קולד שופט בקרב ,זה מדהים ...אני מחכה לזה ,זה הולך להיות מופע חד פעמי ,אני מרגיש שהפעם הWWE התעלו על עצמם בכמות הכיף שתהיה בערב אחד , אני לא צריך כוכבים ,אני לא צריך שמות ואני בטח ובטח לא צריך קרב דיוות ,הרסלמניה הקרובה תהיה אחת האהובות עליי אם לא הא .... ואם בדיוות עסקינן - במשפט קצר ,וויקי נגד טריש ,כולי תקווה שוויקי תפסיד(אין סיכוי שזה יקרה) כולם זוכרים מה קרה בין טריש ללייקול ,אני בטוח שיהיה לזה המשך גם ברו הקרוב ..שום סיכוי שוויקי תפוטר מעניין לעניין בעניין אחר אבל באותו העניין - דולף זיגלר ברו ...וואו ,זיגלר התותח ברו ,אני שמח ברמה מטורפת ,הבחור הזה צריך להיות במיין איבנט ,כולי תקווה שיעשו בזהב הזה השתמשות נכונה ,שלא נגיד בעוד שנים ונזכר בזיגלר ונגיד איך פיספסנו אותו ?? האיש חייב להיות במיין איבנט ,כבר ברסלמניה הקרובה ,שום סיכוי שאני לא אקבל את מנת הזיגלר ברסלמניה ... מיז ,עשה יופי של מהלך - העובדה היא שמיז רוק וסינה בקרב אחד יביא לפיצוץ ,אני מאושר ,מיז מוכיח שוב פעם שהוא בדרך להיות אחד הגדולים ביותר.... רסלמניה הקרובה תהיה מופלאה - מצפה לה בכל ציפייה

ninjastar

New member
הראו-ד לרסלמניה...

לא יודע אם זה רק אני...אבל ממש לא נהנתי מהתוכנית השבוע. קודם כל זה הרגיש יותר מידי מבולגן, כאילו סתם דברים קורים בלי הכנה (טי אן איי?) אוסטין זה המתאבק האחרון שהייתי שם כשופט מיוחד בקרב הזה... אני פשוט לא מצליח להבין את ההחלטה המוזרה הזאת. וגם כל הסגמנט נגרר שעות והוא לה היה כזה מהנה. כאילו סתם דחפו דברים, עוד סטאנר, ביר באש, עוד סטאנר, עוד מייקל קול בוכה. ואז יש את המיז.... המיז זה כאילו שני חברים משחקים ואז אח של אחד מהם מנסה להדחף כל הזמן.... והם כל הזמן מתעלמים ממנו, ואז בסוף האמא אומרת להם לתת לו להשתתף, אז הם נאלצים לשתף אותו... זה המיז הרי גם עם הרוק שבוע הבא יעשה פרומו של שעה על המיז.....אף אחד לא יקנה את זה...זה ישמע מזויף לגמרי. אף אחד לא חושב שלרוק באמת איכפת ממנו..........הל, אף אחד לא חושב שלסינה כזה איכפת ממנו, סינה כרגע באנגל שהוא חיכה לו שנים, ויש לו פתאום את הילד הקטן הזה מיז, שכל הזמן נדחף למרות שהוא לא רצוי. שמתי לב שאורטון השבוע היה על תקן סינה אחרי הביט דאון שהוא חטף ועדיין בסוף הוא התגבר על כולם וסינה לעומת זאת התעלף לאיזה שעה בגלל המיז ונשאלת השאלה....האם זה כמו משחק מחשב, שאתה יכול להעלות לדמות אחת את הכוח אבל זה אומר שאתה מוריד לדמות אחרת? מבחית קרבות, אין קרב אחד שאני ממש מחכה לו במניה, אפילו לא טייקר טריפס, במצב הנוכחי של שניהם, זה מתאים להיות קרב לפני אחרון אבל לא ה-קרב של הערב. ובינתיים זה ה-קרב של הערב. ושום דבר אחר לא נשמע מעניין כמו שאמרתי פעם, זה מניה שתקום או תיפול על האווירה ועל האקשן. כי אין כאן משהו ממש מסקרן או שרוצים לראות (אני מניח שרוק סינה יסתיים באיזה "לחיצת יד" או משהו, אז זה לא פיי אוף שאני סופר מחכה לו) תכלס הכי מסקרן אותי לדעת עם ג'ים רוס איכשהו ישולב בפיוד עם לולר וקול.

Rubberwolverine

New member
כנראה שהחיבור שלי ידע משהו

כי כנראה בכך שהוא נתן לי להוריד את התוכנית רק על לא יותר מ800~ לשניה הוא רמז לי שאני מבזבז את הזמן. - התחזית שלי #1: טייקר נפצע תוך חודש, אין מצב שהוא עומד בקצב של ללכת לזירה כל כך מהר עם השיר הזה. - אם סינה הוא סופרמן, אז מה אורטון? וונדרוומן? - טוב לראות את כריסטיאן, לא טוב לראות את הגוש נטול היכולת הזה. - תחזית #2: גם סין קארה יחליק בכניסה שלו, כמיטב המסורת. - DFF- Divas' Fast Forwarding - לא הבנתי למה דל ריו יצא פעמיים |ססטגדיש| - אוסטין מגיע לרו רק כשהוא לא יכול לשלם על הבירה. - עד כמה מפגר #1 זה שלמרות שהוסכם שקול הוא זה שיחליט על השופט, פתאום הוא "חסר אונים" כשאוסטין חותם על משהו שבכלל לא קשור אליו? - קרב אדיר של בריאן ושיימוס! עד כמה מפגר #2 זה ששיימוס מגיע כבר לזירה ב7, ואז פשוט עומד ומחכה כמו אידיוט? ואם כבר, בריאן עם שיזוף או שזה פשוט הניגודיות מול שיימוס?
- פיסת ההגיון הבודדת של הערב: פאנק תוקף את הכתף של Mr.Greenbay. - זיגלר נגד מוריסון במניה: אחלה. זיגלר נגד מוריסון ביחד עם מיליון דיוות במניה: אחלה זמן ללכת להשתין. - הפיוד של סינה ומיז פשוט לא מצליח לעניין אותי לחלוטין. תוכנית זוועתית.

RKO12345

New member
דעות RAW

הולי שיט, החזרה הכי גרועה בהיסטוריה של רסלינג, זה היה הפרומו המביך הזה של סינה. אני לא מבין איך נותנים לדבר כזה פתטי לעלות לשידור? כל הקהל נותן לו היטים מטורפים כל הפרומו לא משנה מה הוא אומר או עושה כי כולם רוצים לראות ולשמוע את רוק, אף אחד לא מעוניין להקשיב לוואנבי שמדבר שטויות והקהל הוכיח את זה גם השבוע. ומיז, אוי מיז, למה הוא היה צריך להקריב את פני הצפרדע שלו למצלמה ככה? אני בטוח שהוא מודע לזה שהוא נראה כמו ליצן אז מה הוא עושה? חחח כל כך דבילי שאחד כמוהו מנסה להיראות "מאיים וקשוח" כשהוא נראה כמו שהוא נראה. מה זה פארודיה? מי בכלל יכול לקחת ברצינות יצור כזה? הוא מדבר על זה שהוא הולך לפרק את רוק ושהוא יותר טוב מכולם אבל מי קונה את זה? איזה אמינות יש לו כשהוא נראה כמו ליצן? שלא נדבר על זה שהוא לא קיבל תגובה! כשאמרתי שהוא בכלל לא אובר ידעתי על מה אני מדבר. בלוף אחד גדול כמו שאר הרוסטר. הקהל רוצה לראות שתי אנשים: רוק ואוסטין! אנשים שנתנו גאווה להיות אוהדי רסלינג והפכו אותם לכאלה. הסגמנט של אוסטין וJBL היה ענק! קול כמעט הצליח להרוס לי את זה עם המשחק הפתטי והמוגזם שלו אבל זה היה טוב מדי. למה אף אחד לא דואג לתת לו שיעורי משחק או משהו? מקווה לראות את JBL ואוסטין עוד עד רסלמניה. גם הסגמנט בבקסטייג' של קול וסוואגר הראה כמה הוא גרוע ובמיוחד סוואגר. מאיפה וינס מצא את כל הרובוטים/ליצנים האלה? מקנטייר, בארט, מיז, סוואגר? מה קרה למתאבקים עם הכריזמה ואישיות שהיו לו רק לפני שנה-שנתיים? WWE דוחפים את טייקר והאנטר יותר מדי כ"קרב חובה צפייה, או אפיק" וזה נראה מאולץ. מה חובה צפייה בקרב שנקבע משום מקום רק לפני שבוע בלי שום בסיס? עוד דבר שהורס את זה זה ההתעלמות המוחלטת מהקרב שלהם במניה 17. הם לא יכולים להתעלם מקרב שהיה במה שכולם מחשיבים הרסלמניה הגדולה והטובה בהיסטוריה. לא מחכה לקרב הזה ובאמת שם יקנו כי ביינתיים זה לא עושה לי את זה בכלל. תראה איזה דבר מדהים, שבוע אחד רוק אומר משהו ושבוע אחרי זה הקהל מלא בשלטים של זה. שבוע אחד פרוטי פיבלס, שבוע שני יאבא דאבא ביץ'. זה מה שנקרא סטארפאוור וכריזמה, כמו שרק לגרייט וואן יש. זהו, כל השאר לא היה מעניין והרוסטר הנוכחי והעלוב מחוויר לעומת רוק ואוסטין. מעניין מה WWE יעשו אחרי רסלמניה כשהרייטינג ירד לביוב שוב והם ישארו עם סינה מיז אורטון ושאר הוואנביז.

RvP

New member
ללא נושא

איזה מתאבקים עם כריזמה ואישיות שהיו לפני שנה\שנתיים? אגב לגבי סוואגר, כ"כ חבל שקוברים אותו ככה. הוא אחלה מתאבק וטוב על המיק`, אפשר היה לעשות ממנו כוכב בסדר גודל של האנטר, או אנגל...

RKO12345

New member
בכלליות?

רק לפני כמה שנים היו טלאנטים מצוינים שבאמת יכולתי להסתכל עליהם ולראות מתמודדים רציניים לעתיד: אנדרסון(הפספוס שלו הוא הכי גדול בהיסטוריה של הארגון לפי דעתי), MVP, קרליטו, בורק ועוד...

Daniel Bryan

New member
זה לא קשור לעכשיו.

הוא אמר "לאיפה נעלמו המתאבקים עם האישיות שהיו לוינס בשנת 2007-2008", ואחד השמות שהוא ציין זה בורק. הוא לא דיבר על היום, הוא דיבר על בורק של שנת 2007-2008 (אם הוא היה בחברה עדיין בשנת 08). ואני שואל - איזה אישיות הייתה לו?

RvP

New member
בקיצור אתה הצודק

מסכים איתך שלבורק לא הייתה שום גימיק, או דמות ולא ידעו מה לעשות איתו ולכן הוא שוחרר. היום הוא מנסה לחקות את דה רוק ב-TNA

RvP

New member
רק קנדי

מסכים על קנדי, היה אמור להפוך לכוכב, אבל שם רגל לעצמו (הפר את תקנת הסמים ב-WWE, זייף פציעות...) שאר המתאבקים שאמרת די ג`נריים

RKO12345

New member
אנדרסון מעולם לא זייף פציעה.

MVP היה ג'נרי? אתה בכלל זוכר מה הוא היה לפני האנגל של רצף ההפסדים והפייס טרן? הוא היה כריזמתי, מצוין על המיק ובזירה. בסוף 2006 כולם סימנו אותו ואת אנדרסון כעתיד של הארגון.

RvP

New member
תשובה:

בדיוק לפני החזרה האחרונה של קנדי מפציעה הוא זייף עוד פציעה כדי לדחות את חזרתו לזירה ועקב כך שוחרר מה-WWE, הם לא היו משחררים אותו בחיים, אם לא היה גורם להם לבעיות.‏ אמ.וי.פי לא היה משהו מיוחד, בטוח שלא חומר לאלוף עולם.

RKO12345

New member
אני בחיים לא שמעתי על מקרה כזה

החזרה שלו נדחתה כי הוא בדיוק צילם סרט באותו זמן, מאחורי קווי האויב קולומביה אם אני לא טועה שהוא הפקה של WWE. הוא מעולם לא זייף פציעה. אני חושב שאתה שוכח את MVP של 06-07 בפיוד עם מאט הארדי. היה לו הכל. כיום חומר לאלוף העולם זה לא אומר הרבה כשמיז זיגלר ושיימוס אלופים...

למעלה