שרשור רו 26.12

שי מילר

New member
מנהל
אחלה דיווח.

רק ראוי לציין ששלטון דיבר עם מישהו/מישהי בטלפון שאמר/ה לו שהוא מגיע בשבוע הבא. רק אנחנו יודעם שזאת אימא שלו ממבזקי החדשות. לא ציינו את זה בתוכנית עצמה.

Raz Bob Marley

New member
דיווח מצוין,תודה רבה!

מעניין איך התפתח כל העסק עם ברט-וינס-מייקלס,ממש משולש אהבה.

Cutting Edge

New member
דעות רו

שון נגד סניצקי כמו כל קרב של סניצקי, את מי זה מעניין? קרב משעמם, בלי עיקרון. שון יכול להוציא קרב טוב ממטאטא אבל לא מסניצקי. מטאטא >>>> סינצקי ציון: * החיקוי של פלייר היה ענק
. אבל אוף, אדג' כבר לפני שנה וחצי היה אמור לסיים את הקטע של האלוף הבין יבשתי. אדג' למיין איבנט!!! חחח הקטע עם מיקי ג'יימס וטריש היה גדול. אני חושב שיהיה היל טרן דווקא של ג'יימס. מאסטרס נגד צ'אבו גוררו. קרב טוב, רק האזכרה הבלתי נפסקת של אדי בקרבות של צ'אבו כבר מרגיזה. ציון: **** קרליטו נגד ויקי היה ממש מטומטם. קיין נגד ההארט ט'רובס. קרב ארוך מדי. ציון:---------

דעות RAW |ספויילר|

אני חושב שהיל טורן של ג'יימס יעשה לה רק טוב. הדמות של הפאקאצ'ה המעריצה כבר מעיק לגמרי..

mmeny

New member
סיינה-אנגל? מוכר משהו

מישהו מוכן להמר על תוצאות הקרב? אני שם את הכסף על אנגל חחחחחח

mmeny

New member
שטחנו את זה מכל הכיוונים

וגם שנמאס וקשה לראות מתאבק כ"כ מוכשר (גם במיק) מפסיד פעם אחר פעם לדבר הזה שחוץ מלמכור מרג'נדייז לילדים קטנים לא עושה הרבה

bret24

New member
../images/Emo58.gif אתם גנובים?

איך אתם בקושי מדברים על הקטע האחרון עם וינס ושון שהיה ענק. אני מקווה שרסלמניה 22 קרב בין מקמן שאני שונא אותו באמת(הוא באמת זבל של בן אדם) לבין ברט (המתאבק הגדול בכל הזמנים ביחד עם טייקר). חוץ מזה לא שמתם לב לlets go cena lets go selton.

legend kiler

New member
שמע

אתה כלכך אוהב את ברט ולא יודע שברט לא מסוגל להתאבק בגלל השב"ץ המוחי שהיה לו? אם הוא יתאבק יהיה לו סכנת חיים

bret24

New member
אני יודע

אני יודע אבל תמיד מקווה לראות אותו עוד פעם אחת{למרות שהוא אמר שהוא לא יכל אפילו להופיע לפני קהל מחשש השבץ}.אבל בטוח שיש פה בניה לרסלמניה יכל להיות וינס נגד שון וברט יהיה השופט

h a r r y 4

New member
בקשה עם ספויילר מהתוכנית

מישהו מוכן לכתוב לי בקצרה את הסגמנט האחרון בתוכנית עם וינס מקמהון? מה הוא אמר, ועל מה הוא ומייקלס דיברו? תודה רבה.

RVD18

New member
בקצרה

וינס בא (זרק למישהו מהקהל את ה-DVD, הוא נורא התלהב), הראה קטע שברט מדבר על סדרת ההישרדות 97 ואז הוא אמר שהוא ישאל את הקהל מי צודק, הוא או ברט? "אני צודק או שברט הארט.....טועה"? "עבדתי עליכם כמו שעבדתי על ברט" שון בא, "קבלו את שותפי לפשע שון מייקלס!!!" קיצר שון אמר שהוא מבין שברט מסרב לעבור הלאה אבל אמר לוינס שהוא חייב לעבור הלאה, שהם כבר זקנים ועברו 8 שנים. וינס הזכיר שמות מהעבר ואמר שכולם נעלמו ורק מקמהון נשאר והוא יכול לגרום לשון להיעלם. ואמר שבשנה החדשה הוא לא יסבול שטויות מאף אחד, כולל שון. ואז הוא הלך ושון הסתכל עם מבט כזה...

h a r r y 4

New member
דעות עם ספויילר

תוכנית סתמית, בלי מטרה מסויימת, מלבד הקרבות שעון. היו יכולים לעשות קרבות מעניינים על השעון, אבל בחרו לעשות קרבות עם ג'וברים, ולכן זה היה דיי משעמם. הקרב היחיד שהיה חביב, זה בנג'מין- סינה.

yauli747

New member
ידיעה + בקשה

בתוכנית RAW של אתמול 3 כוכבים לשעבר של ROH היו בתפקיד של "ביטחון" באחד הסגמנטים (של סינה נגד אנגל אם אני זוכר נכון) הכוכבים הם אלוף ROH לשעבר אקסוויר ו האוטקאסט קילרס אומן טורטוגה ו דיאבלו סאנטיאגו...הם גם קיבלו קרב מבחן וכנראה יהיו באירוע של סמאקדאון השבוע כדי לקבל קרב מבחן נוסף... לדעתי אומן טורטוגה ממש מתאים לWWE כי יש לו את הלוק הנכון ויש לו אחלה כריזמה ומהרגע הראשון שראיתי אותו (ואגב גם חבר שלי שסחבתי איתי לאריוע של JAPW אמר שהוא מרשים) חשבתי שיש לו אחלה כריזמה... אבל דיאבלו סאנטיגו מתאבק יותר טוב לטעמי ולכן הם אחלה צמד...
אם מישהו יכול לעשות קאפ לקטע בתוכנית בו רואים אותם אני אשמח פשוט מחקתי את זה כבר מהTIVO שלי

Raven Effect

New member
Thoughts

There was no sense in just about everything Why does Kane get 2 opponents, Carlito gets a woman, and Angle gets his best friend? Speaking of Angle, what was wrong with him pinning Daivari? If pinning is not allowed, why did the ref's count pinfalls in the rest of the matches? Whats the point with Vince-Shawn-Bret, the last time I checked, Michaels had a program with Shelton(and the chamber), and it's about fucking time Vince will stop his promos that dont help anything but his ego. Matt Striker is God. And did you notice the 'TNA ON SPIKE' sign in the front row?

למעלה