שרשור קניות!

foggy night

New member
אני לא מכירה ../images/Emo10.gif

למרות שאני כאן בערך 4 חודשים... אני מכירה רק את lady mika ו- blue angel eyes... (מכירה במובן שראיתי במציאות ואני מן הסתם אזהה...) הייתי שמחה להכיר עוד...

muesli

New member
אבל תוקה כבר נסעה, אי אפשר לקבוע

יותר ליום אחרי הכרטיס...

מה שרק אומר...

שצריך להטיס לפה את תוקה בשביל לשלוח אותה בחזרה ואז לעשות מפגש

muesli

New member
או לחילופין

לעשות בלעדיה, ואח"כ היא לבד כבר לא תפספס
בכל מקרה, את לא היית אמורה לבשל אחד כזה לאחרי פסח? אז יאללה, פסח תיכף נגמר
ותוכלי לשוב ולאפות לנו את הפשטידות המ-א-ממות שלך

tokit

New member
דעתי מאוד שלילית בנושא

אבל אלו שמעוניינות בסימן זיהוי במאק, מוזמנות ליצור להן אחד כזה. לי אישית אין שום עניין בזה ומעולם לא הזדהיתי בחנות בתור "אחת מהפורום" וגם לא רציתי להיות מזוהה איתו (מטעמים אישיים). לצערי הרב, בנות אחרות זיהו אותי שם בתור "אחת מהפורום", כך שהעניין לא ממש היה בשליטתי. בכל מקרה, אני הייתי מעדיפה לשמור על האנונימיות שלי. אני לא רואה את היתרון בסימן זיהוי שכזה, אבל אם אתן מעוניינות - לכו על זה. אולי המנהלת השניה
דווקא כן תתלהב מהרעיון, אין לי מושג. לגבי מאדינה - גם ההנחות שלהם למאפרים לא בשמיים, רק 20%, ובהתחשב במחירים שלהם, המוצרים עדיין יוצאים יקרים. מה שכן, כל אחת יכולה לעשות הזמנה דרך האינטרנט, בה מקבלים 10% הנחה. גם משהו..

muesli

New member
כל מילה ב../images/Emo162.gif

נו, זה הכי קרוב לסלע שמצאתי, לא להיות קטנוניים

אני מסכימה

לא רציתי להגיד שאני מהפורום, אבל כשבאתי למאק אחרי המפגש הראשון, כבר היה קשה להסתיר את זה כי באנו לשם קבוצה די גדולה

tokit

New member
תתחדשי גם את

מה גרם לכולן פה פתאום להתלבש על הצללית הזו??

pie and cactus

New member
אני אנסה להסביר

נראהלי שיוניקורן קנתה את הצללית בעקבות המלצה שלך, והיא הראתה לי ולמיקס מה היא קנתה. הצללית נראית ממש יפה בקופסא, אבל על היד לא ממש. אז אורטל המאפרת שם הראתה לנו איך היא נראית מעל בר קנבס, והתלהבנו ורצינו אותה. ואז באה לב אביב והראנו לה אותה מעל בר קנבס, וגם היא התלהבה...

tokit

New member
לפני כמה ימים

המלצתי עליה בתור אלטרנטיבה לצללית הלילה של NARS.. אבל יפה שעלית עליה לבד!

foggy night

New member
היא פשוט יפה

לא הייתי אתמול, הייתי לפני חודש או יותר והיא הדבר הראשון ששמתי עליו את היד... לקחתי אותה וקלאב.

למעלה