שרשור קניות!

Marble Arch

New member
תתחדשו כולכן!!

אף אחד לא אמר לי שהיום זה יום האיפור הבינלאומי...

tokit

New member
זה כלום

לעומת ששורי הקניות שהולכים פה כשמאק יוצאים עם קולקציה חדשה.

r e d o n e

New member
איזה כיף לכן

תתחדשו בננות המוצרים נשמעים ונראים שווים ביותר

לב אביב

New member
הי, תתחדשנה כולכן

גם אני הייתי אתמול במאק עזריאלי (יחד עם פאי ומיקס) והתחדשתי בקטנה - פיינט סטילייף וצללית פאן... ביוטי מרקד (נראה לי שהיא כמעט חוסלה מהמלאי שלהם). אפרופו, מיקס העלתה הצעה שכל פעם שנגיע למאק נענוד סיכה בצורת תפוז על דש חולצתנו - מה דעתכם?

foggy night

New member
../images/Emo124.gif מנהלות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אולי נכין כרטיס/תגית - מישהי שהיא קצת כישרונית בגרפיקה ונעלה אותו לפורום, כל אחת תדפיס לה, יהיו בו 2 שורות ריקות - לשם ולכינוי - ונוכל לתלות אותו עלינו כשאנחנו במאק או מפגשי פורום... מה דעתכן? אולי גם שווה לבדוק אם בחנויות כמו מדינה או א"מ נוכל לסדר הנחה גם למי שלא מאפרת אבל פעילה בפורום.... בנות - אנא הצביעו ב-

ק ר מ י

New member
רגע רגע

את רוצה שאני אלך עם תגית שנושאת את שמי ואת הכינוי שלי בכל פעם שאני מסתובבת במאק? יחשבו שברחתי מאיזה מוסד סגור
. ואגב- במפגש שהיה כל אחד קיבל תג עם הכינוי שלו באדיבות הילה. לגבי הנחה- הלוואי! (אבל לצערי לא הייתי בונה על זה)

tokit

New member
את לא רצינית בנושא התגים, נכון??

ולגבי ההנחות - באיל-מקיאז' ממילא יש כל הזמן הנחות, כך שאני לא רואה סיבה להתלונן. לגבי מאדינה - אאך"ט הילה ניסתה בעבר ולא יצא מזה כלום.

foggy night

New member
מדינה קשים

אין שם הנחות כמעט אף פעם וזולים הם לא... יש לי כמה מוצרים שלהם, ובתור לא מאפרת... אני מניחה שהשירות היה הגורם המכריע... היו כמה פעמים שברחתי מא"מ וקניתי במדינה מוצר מקביל רק בגלל חוסר השירותיות של א"מ... ורגע לעניין השני, והפעם ברצינות הרעיון של לב אביב טוב - שיהיה לנו איזשהו סימן זיהוי במאק צריך לחשוב על משהו. מה דעתך?

ק ר מ י

New member
אז עכשיו ברצינות

לגבי סימני הזיהוי...לא נראה לי שמישהי תלך עם סימן זיהוי עליה במקום ציבורי. אני חושבת שהרבה בנות פה כבר מכירות אחת את השנייה לא?

ק ר מ י

New member
../images/Emo123.gif

נו בטח את לא זוכרת, מתי ראית אותי בפעם האחרונה?? כבר שכחתי, את בלונדינית לא?

למעלה