שרשור קניות!

SimplyMe1

New member
אתן מדברות על הביוטי-מרקד,נכון?

באיזה גוון היא? נשמע שפעם המוכרת הציעה לי לקחת אותה,ואני לא זוכרת איזה גוון זה בדיוק. והקלאב באמת יפה..קניתי אותה גם כן לא מזמן,ועם עוד צללית זהובה שיש לי זה יוצא בסט.

lady mika

New member
תתחדשי! ותתחדשו

האמת שהייתי מתפחדת להסתובב עם סיכת תפוז על הדש, אבל בהחלט כיף להתקל בבנות מהפורום בהפתעה, אז זה יכול להיות נחמד. הביוטי מרקד זה בהחלט עניין מצחיק שהתפשט בקרב הפורום. (צללית מהממת שיש לי ממזמן - סופר שימושית, מיותר לציין)

גם אני התחדשתי היום

נרכש ב-MAC: מייקאפ SELECT פודרה BLOT בתפזורת מברשת 263 קנו לי מתנה את מברשת 223 מהקולקציה של ראקל וולש. חיפשתי מברשת לשקע העין והמליצו לי עליה בחום. לא נרכש מחוסר תקציב: פלואידליין SHADE - ירוק עמוק מהמם צללית Electra - אפור בהיר שנדלקתי עליו מזל שהם בקולקציה הקבועה, אז יחכו לי לפעם הבאה.

foggy night

New member
בשעה טובה ומוצלחת

קניתי את המסקרה שרציתי. קרליין - לה דיווה - חום חציל. 55 ש"ח (בית מרקחת פרטי). מרוצה עד הגג וחזרה, וזה למרות שמעולם לא הייתה לי מסקרה שהיא לא בצבע שחור... הצבע יפה, יותר חום מסגול (ועדיין בא לי סגול, אבל סגול עדין ולא זוהר חשמלי) האפקט טוב - יש לי ריסים דלילים דקים וקצרים - זה אכן נותן מראה דרמטי למרות שאין לי בסיס כמעט...

ר V י ט ל

New member
קניות..

אני רואה שחצי פורום היה בעזריאלי וגם אני הייתי שם בבוקר. באמת צריכים מדבקה/צמיד זיהוי.
הפעם הגעתי עייפה מידי ולא הייתה לי סבלנות להסתובב (פתרון טוב) אז יצאתי בנזק קל: ליקוויד ליינר שחור שפתון סוויט אנד סינגל - מקולקציית הברבי (עדין ויפה) FEMME NOIR צללית בגוון ירוק כהה. הרחתי גם את הבשמים שלהם והתאהבתי בזה עם הפקק בצבע טורקיז. לא קניתי כי הוא יקר מידי יחסית לכמות הקטנה שיש בו.

foggy night

New member
תתחדשי

אני במקרה לא הגעתי לשם היום, למרות שתכנני לנסוע לעזריאלי. אני מסכימה איתך לגבי הבשמים. גם אני אהבתי ולא קניתי בגלל המחיר...

ר V י ט ל

New member
תודה..

וכן, המחיר של הבשמים ממש מוגזם. אגב שאלתי שוב היום מה קורה עם הסניף החיפאי והמוכרת אמרה "בקרוב בקרוב" התחלתי לחייך והיא שאלה "למה את צוחקת?" אז אמרתי לה (כמובן בהומור) ששמעתי את התשובה הזאת כבר מעל לחצי שנה.

למעלה