שרשור קניות!

BRUKIK

New member
ובקטנה...

כבר הרבה זמן מחפשת שפתון NUDE מעולה, ולא מוצאת. ה- BLANKETY וה- VIVA GLEM II 0 (שאגב, לדעתי הם בדיוק אותו דבר) ורודים לי מדי, ואני הכי רוצה את הליפסטיק DISCRETION של לאורה מרסייר שה- ELLE הכתיר ה- BEST NUDE LIPSTICK, אבל אין לי איך להשיג...זהו לאחד הצבעים שאנג'לינה ג'ולי נוהגת להשתמש בהם, כמו גם ה- 480 דיבינורה של גרלן. אלא מה? את ה- 480 כבר לא מייצרים....חיפוש במייק אפ אלי העלה שהמקבילה שלה אצל גרלן בסדרה של KISSKISS הוא 540. לכן הלכתי לבדוק, ואכן הצלחה גדולה!! ליפסטיק NUDE נחמד, טבעי ומלא לחות. מומלץ!!!

tokit

New member
נרשם. תתחדשי!

אגב, דיור יצאו עם סדרה של שפתוני אלור NUDE, שווה לך לבדוק גם אותם. אני בדקתי אותם היום והם מדהימים! הגוון היחיד שלא היה לו טסטר הוא הבז', כך שקשה לי להגיד איך הוא, אבל האחרים מקסימים.

tokit

New member
מזמן לא השתתפתי בשרשור הזה ../images/Emo122.gif

ובכן, היא מדהימה, ה-185
. קחו את ה-182, תשנו מעט את צורת הסיבים, והרי לכם מברשת מושלמת לאיפור גוף. המחיר מאוד מאוד יקר (52 יורו
), אבל במקרה שלה זה עכשיו או לעולם לא (היא מוגבלת, כמובן). קניתי גם את אחד המוסים לגוף, ודי התאכזבתי שעם כל הגאווה שלי על השיזוף, הגוון שמתאים לי הוא השני הכי בהיר. גם הוא לא זול, אבל הכמות לפחות מכובדת. הגלוסים המוגבלים החדשים מקולקציית הפלאשגלאס יפים מאוד, אבל הסתפקתי רק באחד, כי הגוונים כבר די חוזרים על עצמם. ניקנו עוד כמה מוצרים, אבל לא מאוד מעניינים (שפתונים בורוד-קורל שערורייתי ובסגול שערורייתי לא פחות ושני CCB). אה, וגם 3 תוחמי שפתיים. רציתי את הלק REBEL, שמישהי פה קנתה, אבל מסתבר שהוא יצא מהקולקציה. לשמחתי, היתה שם המוכרת שאני הכי הכי אוהבת, והיא עזרה לי לבזבז את מיטב כספי בצורה מייטבית. הם שינו את כל מבנה החנות וקיבלו הרבה סטנדים חדשים לכל מה שאף פעם לא היה לו מקום. חביב.. אח"כ הסתובבתי עוד קצת וקניתי דיור קיס אדום מקסים. לצערי, בחנות בה הייתי (ובה היה לי 10% הנחה) טרם קיבלו את הרביעייה החדשה של שאנל, אז אצטרך להתאזר בסבלנות. מה שכן, התאהבתי עד מעל לאזניים בצלליות הבודדות החדשות של דיור. הן מהממות את כל החושים. מזמן לא ראיתי כאלו צלליות מושלמות. 24 יורו לצללית, לא פחות ולא יותר. במחיר הזה אני קונה כמעט 4 צלליות במאק. עוד עשו רושם חיובי - השפתונים מסדרת ADDICT NUDE של דיור וצלליות הקרם החדשות של שיסיידו - הירוקה פשוט מדהימה והורודה בטוח תהיה שלי, זה רק שאלה של זמן.

tokit

New member
שיט! שיט! שיט!

אני כזו פוסטמה! שכחתי את 2 הדברים היחידים שהייתי ממש צריכה - מנקה המברשות והג'ל השקוף לגבות! שיט! מחר אמנם חג וסגור, אבל זה אומר שאני אחזור לשם בשבת.

1מטקה

New member
הוא עלה לך כמו הפריימר הרגיל?

והאם הוא מגיע כ"מהדורה מוגבלת" או שהוא יהפוך לקבוע?

tokit

New member
אני לא יודעת כמה עולה פה הפריימר

הרגיל, כך שקשה לי לענות על השאלה שלך. בכל מקרה, עפ"י האתר הבריטי, הרגיל עולה 16 ליש"ט וזה עם המקדם עולה 18 ליש"ט, כך שאני מניחה שהוא אכן יותר יקר. הוא לא במהדורה מוגבלת.

1Unicorn1

New member
תתחדשי!!!

ובדיוק היום אני וליידי מיקה שמנו עין על הצלליות קרם של שיסיידו, אבל לנוכח המחיר ויתרנו על הרעיון...

yaelle25

New member
קניתי אותן בזמנו בדיוטי פרי

עלו לי 29.5 דולר (אבל קניתי אותם במבצע של 3+1 יחד עם הדאבל וור והטוש אקלה אז אחת הייתה חינם) יש עכשיו את הגוונים השישני בסטרוברי ב23$ לדעתי - יש לי את הברונזה והיא מדהימה, איפרתי איתה את מורן במפגש פורום. אני זוממת לבקש שיקנו לי בארה"ב את הירוקה+הורודה+הסגולה החדשות, הן עולות שם משהו כמו 21$. זה פשוט מעצבן ההפרש הזה במחירים

tokit

New member
באמת מעצבן

רציתי גם לקנות אותן בדיוטי פרי, אבל לא היה להם את הגוונים החדשים.

muesli

New member
כמה היורו עכשיו? אני מעופפת לגמרי..

היא עדיפה על ה 182 (בשביל הפנים, לא גוף)? תספרי לי לפני שאני קונה את ה 182 פליז, למרות שהתאהבתי מה את עושה עם כל כך הרבה CCB? ואת מוכנה להפסיק כבר עם השיסיידו האלה? זה אי אפשר עם הסיפור הזה ככה!
ורק מזכירה לך שאנחנו ממתינות לדיווח על ה פרפ & פריים, כן? רגע, רגע, מה עם תמונות? יאללה, בלי להתעצל!
ת ו ד ה ! ! !

tokit

New member
מתעצלת..

סוף סוף סידרתי את כל האיפור שלי, אז אני רוצה כמה שעות של חסד. ה-185 מיועדת לגוף, לא לפנים. בכך פתרתי את הבעיה שלך. CCB משמש אותי כסומק/שפתון. לא, לא אפסיק עם שיסיידו! הם מדהימים.. דיווח יהיה אחי שאנסה אותו. קניתי על עיוור.

למעלה