שרשור קניות!

pie and cactus

New member
לגבי האייליינר האבקתי

אין לי את המוצר של רבלון, אבל יש לי את המקבילה של סופטאץ'. בהתחלה גם אני שנאתי אותו, אבל עכשיו לדעתי הוא אחד הפיבוריטים שלי. צריך ללמוד איך להשתמש בו. הוא בעיקר מיועד לאיפור מעושן, קשה לעשות איתו דברים עדינים. גם עדיף להשתמש בבסיס קרמי מתחתיו, כדי שיהיה יותר קל לטשטש. בנוסף, בגלל שזה של סופטאץ' מתקבע, אני שמה לו בסיס שחור בצורה שאני רוצה (למשל עפרון) ואז הרבה יותר קל לעבוד איתו. בקשר למותג רבלון: אישית, גם אני לא מתחברת אליו. מסכימה שהוא נראה דודתי וכבד, אבל עדיין יש לי איזה שני מוצרים שלהם (הפשתונים העמידים). צלליות וכו' למשל, מעולם לא קניתי. היו לי מסקרות שלא התלהבתי מהן. אבל אין ספק שהקולקציה המוגבלת הזו פשוט מקסימה, לפחות במראה. הייתי רוצה לקנות את הסומק, אבל ככל שאני חושבת על זה יותר, יש לי כל כך הרבה סמקים כבר, שזה יהיה בזבוז כסף וחבל. אני כבר הגעתי איתו פעם אחת לקופה, ושניה לפני שמסרתי את האשראי ויתרתי עליו.

Zoharrr

New member
לא יודעת

זה נראה לי לא שימושי כי אני עושה את הפס השחור הזה עם איילינר וצללית שחורה כל יום... לא חושבת שזה הצריך מוצר מיוחר לזה... הסומק איכזב אותי בזה שהשכבה המוזהבת היא שכבה דקיקה שנעלמת אחרי הברשה או שניים. וממש באסה שהמוצר לשפתיים לא יגיע ארצה,הכי חיכיתי לו.

tokit

New member
תתחדשי על הכל!

ואין לך מה לחכות למוצר לשפתיים, הוא לא יגיע ארצה.

Zoharrr

New member
תודה!

פשוט פיגור לגבי המוצר... למה רק חלק מהקולקציה מגיעה וחלק לא?? מה הסיפור? (תוקה,אני בעד שתקני לי אחד,תשמרי סגור במגירה עד שתגיעי לארץ,ואז אני אשלם לך
)

tokit

New member
אני בכלל לא יודעת אם היא תגיע הנה

ממש אין לי מושג. בכל מקרה, אני לא מתחברת למותג, אין לי ולו מוצר אחד של רבלון. חלק מהקולקציה מגיעה וחלק לא משיקולים של היבואן.

Zoharrr

New member
שאלה:

מזה אומר:"מתחברת אל המותג"? האיפור שלי הוא דיי "פושטי",בעיקר של פופה וג'ייד,פופה כי הוא מאוד מאוד מתאים לצעירות בבסיס - מייקאפ,פודרה וסמקים,ולג'ייד יש צלליות עם פיגמנטים מאוד חזקים. כל מה שאני לא קונה זה כי ניסיתי והאיכות ביאסה אותי לחלוטין, למעט רבלון,שאני לא קונה כי זה מין איפור "זקן" שכזה.הכל אצלהם נראה לי מאוד מאוד כבד(מבחינת מרקם,לא צבע) למעט הקולקציה החדשה שהיא מאוד צעירה,אפלה וסקסית - תפור עלי... (למעט ה suger suger אני ונצנצים זה פשוט לא זה...) ואם אפשר לדחוף עוד שאלה: מה שימר אמור לעשות? היום שקניתי דברים המוכרת הציעה לי שימר ואמרתי לה,"מה זה עושה?" והיא אמרה משהו כמו:"בסיס לסומק,מדגיש את עצמות הלחיים" היא שמה לי על לחי אחת ועל השניה לא,ולא הרגשתי שום הבדל במראה...

tokit

New member
זה אומר

שאני לא אוהבת את מה שהמותג משדר. המותג הזה משדר לי שמרנות, כבדות, מותג של דודות. אני גם לא אוהבת את האריזות, שנראיות די זולות ופושטיות. אוקיי, עכשיו הם הוציאו קולקציה צעירה וסקסית, אבל אני חייבת לחוש הזדהות עם מה שמותג משדר כדי לקנות אותו. שימר הוא בעצם ברק לעור. הוא מגיע במספר מרקמים. אם תסתכלי על תמונות של ג'ניפר לופז, תראי שהיא מאוד מבריקה. ההברקה הזו היא של שימר. סביר מאוד להניח שלא ראית כלום במראה, כי לא בכל אור ולא מכל זוית רואים את זה. מוצר מנצח, אני לא יוצאת מהבית ללא שימר.

Zoharrr

New member
אוי,זה מה שאני לא אוהבת

זה נראה לי פשוט מאוד כמו עור שומני... אני בד"כ דווקא שמה פודרה כדי שהעור לא יראה מבריק כזה... זה לא נראה שומני וקצת פרחי? (כן,יש לי פחד אדיר מלהיראות כמו פרחה,אני גם שחורה וגם מתולתלת,אז אני בכללי מועדת לפורענות)

tokit

New member
הכל תלוי במינון

אם שמים אותו על כל הפנים, אז זה בהחלט נראה כמו עור שומני. אבל אם מפזרים אותו במידה, לדעתי האפקט מקסים! נותן המון חיים למראה.

למעלה