שרשור קניות!

צונית

New member
../images/Emo9.gif

נראה לי הגעת הביתה ממש הרבה לפני. (בסוף לא נשארנו בעזריאלי בכלל, וטוב שכך, כי כבר מתתי לנחות על איזה ספה....!) היה ממממממש כיף!! חוץ מעניין ההליכה הרבה, היה מוי כיף! ותודה לך חומד, נהניתי בעיקר בזכותך!
אז אם יוניץ אהובתי פירטה את השלל שלה, אני מחוייבת גם, אז: פיגמנט BLUE BROWN מסיר איפור דו פאזי פלויאדליין RICH GROUND קופסיות מ"פנאי לי" הסומק של מאדינה (שהוא שוס רציני אבל!!!! אתן לא מבינות איזה שלמות... פשוט אהבה ממבט ראשון!) וכמעט שכחתי את הדבר הכי חשוב- מברשת 182. אז הייתי באוטו עם ידיד שלי, וברמזורים התלהבתי בקניות החדשות שלי- הוצאתי את ה182 והראתי לו אותה. העברתי אותה על הפנים שלו, ומה הוא עושה לי?!?!?! "זה כמו המברשת גילוח שלי". כמעט החטפתי לו עם השקית שלי! אם לא הייתי מפחדת שמשהו ישבר- בחיי שהייתי עושה את זה! מה מברשת גילוח?! איך אפשר להשוות בכלל. נעלבתי באופן רשמי בשבילה!!
תמונה בקרוב...

1Unicorn1

New member
אה שכחתי את הקופסיות../images/Emo3.gif

והוא לא הראשון שטוען שהמברשת הזאת מזכירה לו מברשת גילוח
נראה לי שגם הבעל של בלונד23 אמר את זה...

muesli

New member
אני חושבת שזו פעם שניה בתוך פחות

מיממה שאני שומעת את התיאור הזה על ה 182

muesli

New member
נראה אותך

מתאפרת עם המברשת גילוח של הדוביל במקום ה 182!

צונית

New member
בשעה טובה

ומוצלחת! נפתחה היום קופסית חדשה של צלליות אבקה!

צונית

New member
כשאין שכל, אין דאגות

מכירות את המשפט?? שכחתי ת'תמונה
(תתעלמו מפקס שם...)

cherry 1

New member
וייייי הקופסיות מוכרות לי ../images/Emo3.gif

מעניין מאיפה... איזה גוונים מטריפים יש לך צונה יא צונה
גם אני משתוקקת לפתוח עוד מגש קופסיות רק שאין בחנות!!!!!! רוקנתן לי אותן ואני בודדה גלמודה עם מגש אחד :/ אז פשוט כל צללית שלא של מאק/ מדינה/ א"מ החלטתי להעיף משם כבר היום הכנתי שקית איפור נוספת לחברה שלי (לאחר שהקודמת נגנבה
) והיא התלהבה מהשלל השאיפה שלי בכלל שכל המגש יהיה של פיגמנטים מקווה שאצליח במשימה בכל אופן תתחדשי הכל נראה דילשס.

צונית

New member
וואי צ'רי

בילבלת אותי עם ההודעה שלך... לא שמת נקודות בכלל, ולא הבנתי מה קורה שם. קראתי איזה 6 פעמים עד שהבנתי! מי גנב את השקית?! וחוץ מזה יש שם עוד קופסיות, הייתי היום וקניתי... אז אם תרצי שתדעי שהן ממתינות לך שם. רציתי לציין שהיום ראיתי במדינה 4 צלליות משהו סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הדרך!!!! צלליות אבן שלפי התמונות שראיתי מזכירות את צלליות הלילה של נארס. מן כחול כהה מנוצנץ ושחור כהה מנוצנץ, ויש גם סגול כזה וחום כזה. משהו מטריף פשוט!! פעם הבאה שיהיה לי קצת כסף לבזבז, אני כבר יודעת מה אני הולכת לקנות!

Zoeiii

New member
כוונו אותי לעבר הקופסיות בבקשה

בשביל שאני אוכל ללכת לשם ולגמור לצ'רי את הכל.. איפה זה "פנאי לי " מהר! לפני שצ'רי תשיג

tokit

New member
צ'רי לא קנתה אותן בפנאי לי

בכל מקרה, החנות ממוקמת בין עזריאלי לבין רחוב המסגר, ליד פלאפל ג'ינה. פשוט חוצים את הכביש מעזריאלי לכיוון דרום וזה שם משמאל אחרי 100 מטרים בערך.

muesli

New member
זה ליד עזריאלי

לכיוון דרום, בשורת חנויות שיש על הכביש הראשי

muesli

New member
צריף, זה רק אני, או שנעלמת קצת?

ומי גנב את השקית? מה קורה פה? איפה גשש בלש?!

cherry 1

New member
../images/Emo6.gif תשובות לשתיכן

צונה סליחה על ההודעה הלא ברורה נו תיהי סלחנית מיהרתי :/ . ומוזה בנוגע לגניבה, מה לא סיפרתי לכן?
יצאתי מנקודת הנחה שכבר כתבתי על זה כאן. בכל אופן הסיפור הוא כזה: יש לי חברה טובה שאוהבת איפור אבל לא אוהבת לקנות אותו אז את כל מה שנמאס לי ממנו אני מעבירה אלייה וכך זה שנים. בכל אופן לקראת פסח הכנתי לה שקית עם מלא גודיס, איפור איכותי וכמעט חדש של חברות די יוקרתיות שמתי את זה בצד יחד עם שקית של תיקים שרציתי לתת לה גם (היו לי יותר מ30 תיקים וחלק לא זכרתי שהם בכלל קיימים אז נתתי לה עשרה בערך) בקיצוררררררר בנקיונות לפסח אימי הנחמדת ראתה שקית,הסיקה שזה לתרומה ושמה את זה בחדר מדרגות ליד כל מה שהיא התכוונה להוריד לאשפה. אחרי שעה שעתיים בערך שהתארגנתי ללכת לחברה הזו שלי עם כל ה"מתנות" אין תיקים ואין איפור! לקחוווווווו אותם
את התיקים השאירו אבל האיפור נלקח איך התאכזבתי כ"כ רציתי לשמח אותה עם האיפור הזה ומישהו לקח את זה מדלת ביתי . זו לא גניבה כי זה היה בחוץ אבל... אבל... נו היא הייתה יכולה לשאול. לא נורא אולי אזהה את הגלוסים של מדינה על אחת מהשכנות במעלית ואדרוש את השקית (חח אני צוחקת שיבושם למי שהשקית הגיעה אלייה אולי היא זקוקה לזה יותר מהחברה שלי זו מצווה בכל זאת
) ואל דאגה החברה לא יצאה מקופחת במהרה הכנתי עוד שקית והבאתי לה (מפנה מקום בשביל מאק
)

muesli

New member
סיפור יפה

אבל קצת התבלבלתי, חשבתי שאת גרה עם חוזי....

cherry 1

New member
זה בתהליכים!

חוזי ישן אצלי יותר ממה שהוא ישן בבית אבל אנחנו לא גרים יחד עדיין ממש זה יקרה בעה"ש (נהייתי דתייה היום? :/) בקיץ כנראה שאסיים לעבוד. הוא גר במרכז ויש לו יחידת דיור וזה יהיה אחלה, פשוט אני עובדת בדרום ולמרות שאני עם רכב זה בלתי אפשרי מבחינת נסיעות לכן בתכנונים כשאצא לחופש הגדול אעבור למרכז ואחפש שם משהו נראה מה יתפתח לעת עתה אנחנו בדרכים

למעלה