שרשור קניות!

Zoeiii

New member
מאוד כיף indid

אני משתמשת בו כשאני מתאפרת עם צלליות אבקה , אני מאפרת איתו רק את האיזור שמסביב לעיניים..ועליו את הפיינט והצלליות אבקה , הוא תופס טוב יש לו כמו מעיין נפח מסויים שאין במיקאפים נוזליים.. ואז אחרי כל הבאלאגן שהאבקה עושה לי על הפרצוף אני מנגבת את הפנים מסביב לעין עם מגבון מסיר וממשיכה את המייקאפ עם הנוזלי... בקיצור קניתי אותו בשביל איזור העיניים .. רק לפני צלליות אבקה. עובד לי טוב ככה לא יודעת..

muesli

New member
התיאור למעלה של המייקאפ

הזה נשמע כבד. וכן, אם הפיינט נותן בסיס מספיק טוב לצללית (ויש גם צלליות שלא צריך בשבילם בכלל כזה בסיס) אז למה להוסיף גם מייקאפ מתחת?

גם אותי. עוד לא יצא לי לנסות

מייק אפ ועליו פיינט, אבל אני בהחלט לא שוללת את זה...

צונית

New member
אגב!

ניסו לדחוף לי משהו שנקרא פיקס פלוס, או משהו כזה. מן מים שעולים 80 שקל. לא ברור על מה המהומה אבל כל המוכרות התייחסו לזה כאילו זה פשע אם אין לי כזה. אז יוניץ ניסתה ולא ראינו שום הבדל. אז אני ניסיתי ולא ראיתי ולא הרגשתי שום הבדל. אז אחת עושה לי: "זה לא משהו שאת אמורה לראות, וגם לא להרגיש". ואני שואלת- אז למה זה טוב בעצם?
אני ממש שמחה שלא קניתי אותו בסוף. לקחתי איזה מברשת במקום. עכשיו נזכרתי בה!! היא תקועה בתיק איפשהו... שניה... 212!! ככה קוראים לה! אז לקחתי אותה במקום. וגם ניסיתי עכשיו את המסיר איפור והתבאסתי. נשרו לי שוב ריסים. וגם שרף לי קצת.
למה לא מצליח לי אף פעם עם מסירי איפור?!

צוניתה ניסית את הליד קר ?

יש לי עיניים מאוד רגישות, והוא לא שורף לי.

צונית

New member
בתור מסיר איפור כאילו?

כולו? כל החבילה? לא רק הפדים? האמת שלא ניסיתי לא זה ולא זה. אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות. לא יכולה להמשיך לקנות דברים ולהתאכזב....

אני מתכוונת למוצר עצמו

בנוסף להיותו מסיר איפור, הוא מיועד לניקיון של העיניים. לכן הוא לא מכיל חומרים שאמורים לגרום לכך שלא ישרוף לך [אלא אם כן את ממש ממש רגישה.. אבל לי לא שורף ואני רגישה]. אם את מעדיפה לא לקנות ולהתאכזב, תבדקי אם לאחת החברות שלך יש ותתנסי איתו.

tokit

New member
הליד קייר לא שורף

אבל לדעתי הוא גם לא מוריד איפור כמו שצריך. ולגבייך - אין שום בעיה לחזור לחנות ולהגיד שהחומר שרף לך. הם אמורים להחליף לך את המוצר.

cherry 1

New member
מצטרפת לתוקה בנוגע ...

לחוסר התלהבות מהליד קייר היה לי אותו ובעייני הוא לא מסיר בצורה יסודית את האיפור אלו הדו שכבתיים עושים את העבודה הרבה יותר טוב. כרגע יש לי את זה של לוריאל הוא אחלה בתכלס אני לא מאלה שאוהבות מגבונים להסרת איפור וכדומה פשוט תרחיץ לפנים, ליטוש אחרון לעיינים עם מסיר דו שכבתי ושלום על ישראל עיניים נקיות פיקס פוקס! ניסתי את המסיר של מאק הוא פצצתי אבל גם המחיר שלו כזה. לא שווה את הכמות למי שמתאפרת כמה פעמים ביום אבל בגלל שנכווית ממסירים אחרים והתאכזבת חשוב לי לציין שלא תצפי להרבה מהליד קייר. אומנם הוא מיועד לעיינים רגישות אבל! (ויש אבל) הוא לא מסיר בצורה יסודית לגמריי.

מישוהית

New member
אני אוהבת את ליד קייר...

לא ניסיתי ממש משהו אחר אבל בכל זאת... (עד עכשיו או שהשתמשתי בחלב פנים, או במגבונים, או שפשוט שטפתי במקלחת...) לי הוא מסיר מעולה, כנראה בגלל שאני לא משתמשת במוצרים קשים להורדה... אם את משתמשת במוצרים שמסובך להסיר - אל תקני, אם את לא משתמשת במוצרים כאלה - לדעתי שווה לך לנסות... זה לא יקר...

pilpelet4u

New member
../images/Emo45.gif

ניסית את הליד קר ? הוא נחשב רפואי אז יש סיכוי שהוא יהיה לך מצויין !!! אין לי עיניים רגישות אז אני לא יודעת לפי רגישות אבל יש לי מסיר איפור של לוריאל והוא מעולה... אגב, כשאני הייתי במאק פעם היא הורידה לי עם איזה מסיר איפור שלהם וממש שרף לי בעיניים ! אבל מ-מ-ש !!! ואני הכי לא רגישה בעיניים בחיים לא קרה ששרף לי משהו על הפנים...

למעלה