מישהי יודעת אם הגיע למאק אודם במרקם גלוס?
ק ק ר מ י New member 4/4/07 #25 המחיר לא נראה לי הגיוני לפי מה שאני רואה פה המחיר בארה"ב הוא 42.50$ כך שלא ממש הגיוני שבארץ הוא יעלה 140 שקלים.
המחיר לא נראה לי הגיוני לפי מה שאני רואה פה המחיר בארה"ב הוא 42.50$ כך שלא ממש הגיוני שבארץ הוא יעלה 140 שקלים.
T tokit New member 4/4/07 #24 תראי, אני הלכתי עם מישהי לקנות את המייקאפ הזה, והנוזלי עלה 240 והקרמי 285. הם פשוט החליפו את ה-2 ב-1.
תראי, אני הלכתי עם מישהי לקנות את המייקאפ הזה, והנוזלי עלה 240 והקרמי 285. הם פשוט החליפו את ה-2 ב-1.
T tokit New member 4/4/07 #30 ואם את רוצה להיות בטוחה הכי טוב להרים טלפון לסניף של הסופר פארם שמחזיק שאנל (או משביר).
S sivosh New member 4/4/07 #65 בגיליון לאחר בטקס מלכת היופי שלירן הזו על השער. אם תרצי יותר פרטים על הגיליון תגידי, ובהחלט כתוב 140!
בגיליון לאחר בטקס מלכת היופי שלירן הזו על השער. אם תרצי יותר פרטים על הגיליון תגידי, ובהחלט כתוב 140!
א אחות שלו New member 5/4/07 #68 אני פשוט רוצה לחפש אותו [יש לנו פה ערימת גליונות]... אני רוצה לראות במו עיניי שזה מה שרשום אשמח רק לדעת את התאריך שלו, זה יעזור לי יותר..
אני פשוט רוצה לחפש אותו [יש לנו פה ערימת גליונות]... אני רוצה לראות במו עיניי שזה מה שרשום אשמח רק לדעת את התאריך שלו, זה יעזור לי יותר..