שרשור פרק 222

TeaBag

New member
נכון

אבל ההתקרבות המאיימת שלו אל ורוניקה מעלה שאלות.

red mosquito

New member
דנקן מאוהב בלילי? הוא אחיה !

ואהרון הרג אותה... לא סיבה מספיק טובה?

bufka

New member
יש לי שאלה בקשר להאשמה של וויביל.

למה עצרו את וויביל? הוא מואשם ברצח של ת'אמפר? אבל הוא לא עצמו רצח את ת'אמפר, והילדים בכלל אמרו שהם ראו אותו מתקיף אותו אז איך זה מתקשר.

תשובה

עצרו אותו כי אכן הילדים ראו אותו תוקף את ת'אמפר, וזה הכי קרוב שיש להם לרצח. בכל זאת הוא פגע בו, מאיפה להם לדעת שזה לא הוא ש"גמר" את העבודה?

Charmed Gal

New member
רק שתבינו...

שנתיים אני מזדהה עם הדמות הזו ובסוף הוא מתאבד. מה זה אומר עלי?

elrad2

New member
מספר שאלות על הפרק האחרון בעונה

1.למה דיק לא היה בין המסיימים את התיכון?הוא פשוט לא סיים כי הוא נכשל? 2.באיזה גיל ביבר?בגיל של דיק?אם הוא יותר קטן מכולם, למה הוא מסתובב איתם כל הזמן? 3.אם לאקי לא היה בין השלושה בהקלטה,איך הוא השיג את ההקלטה?מה הוא ניסה להשיג מוודי?הוא ניסה לסחוט אותו? 4.לאקי היה בקבוצה אחרת של שארקס צעירים מהשלושה שבהקלטה, וגם בחלק מהקבוצה הזו וודי התעלל? 5.מתי וורוניקה גילתה שיש קשר בין מוראן (הזה שהיה כתוב לו וורוניקה על היד) לבין ביבר?כשהיא חקרה על מוראן,היא גילתה שהוא לימד את ביבר להרכיב פצצות בשביל סרטי המלחמה שלו?אם אז היא גיתה את זה,איך ביבר הצליח אז להתחמק מאשמה? 6.אנחנו יודעים למה כתבו על המכונית של ביבר "Amber Is A Bitch"? 7.האם לדעתכם יש קשר בין ביבר למקרי האונס במכללה? תודה רבה. חג שמח ושנה טובה. מצטער על האורך.

irene17

New member
תשובות

1. בפרק 18 מר וו (המורה לפיזיקה) הכשיל את דיק במקצוע, בגלל זה דיק צריך לעבור סאמר סקול לפני שהוא יסיים תיכון. 2. ביבר קטן מדיק בשנה. הוא מסתובב איתם כי דיק לוקח אותו איתם. חוץ מזה שלא מרגישים אצלהם כ"כ הבדל של שנה. למשל לילי הייתה גדולה מלוגן, ורוניקה ודאנקן בשנה. 3. את ההקלטה שלח ביבר. הוא רצה שוודי יהרוס את התוכניות שלו לנפטון. כפי שגילינו בפרק האחרון בסצינה עם קנדל והעו"ד, החברה של ביבר הרוויחה מכל זה ולכן הוא איים על וודי. 4. כנראה. 5. היא חיברה בין הנקודות רק ממש בסוף. בפרק 21 היא פגשה את ביבר ביחד עם הארט (זה שצילם את הסרט שבו ראו את לין אקולס קופצת מהגשר), רק אחרי שהיא מדברת עם הארט היא מבינה שביבר גם השתתף בסרטים שלו, והיה אחראי על פיצוצים. והארט גם אמר שאיזשהו מכר לימד את ביבר להתעסק עם זה. היא חיברה בין זה. 6. כי מי שכתב את זה התבלבל בין המכוניות. 7. אני לא חושבת.

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

אם דיק יהיה חשוד, אז כן, מקרי האונס קשורים לביוור.

Blank Smile

New member
../images/Emo58.gif

למה שדיק יהיה חשוד אם מקרי האונס התחילו עוד לפני שהם התחילו את האוניברסיטה?

לא הזדהת עם הביבר שהתאבד,

הזדהת עם הביבר הטוב והנחמד שאנחנו ראינו, ככה שאין לך מה לדאוג, כמו שמור אומרת- לא באמת הזדהת איתו.

עדיD

New member
פרק מגניב. כמה שאלות ...

דרך אגב אני חדשה פה היי... 1. ממתי בידיוק לוגן וורוניקה חברים כי לא בידיוק זכרתי את זה... הוא לא רק האקס המיתולוגי והחמוד שלה? 2.מתי מתחילה העונה השלישית?? 3.למישהאו יש צל של מושג למה דאנקן רצח את אבא של לוגןץ???

Ch3nf3l

New member
מנסה לענות...

1. אני לא בטוח, נראה לי שזה נזכר לקרות בפרק הזה. :p אבל תמיד היה מתח מיני. 2. 3.10, בארה"ב. 3. אממ, כי אולי אהרון אקולס רצח את אחותו ודי מאיים על ורוניקה עכשיו כשהוא חופשי ולא מגיע לו לחיות אם הוא מחוץ לכלא?

למעלה