שרשור פרק 222

Alon XD

New member
פרק מדהים ../images/Emo9.gif

באמת, אחד הפרקים הטובים בורוניקה.. לצערי נכנעתי לתסריטים שאירנה שמה פה וקראתי מה היה במזוודה של קנדל
אבל לא נורא.. ובכל אופן, שמתי לב למשו לא הגיוני
, טרנס דיבר כל הזמן עם ג'קי שתטוס לפריז וכל מה שקשור לפריז..עכשיו, אני משער שהוא ידע שאמא שלה מלצרית ועובדת בברוקלין, אז למה אפילו בשיחות האישיות שלהם הוא אמר לה ש"אני חושב שהכי כדאי שתטוסי לפריז"?
. מוזר.

Alon XD

New member
../images/Emo58.gif302

לפי התסריטים איזשהו ציור של פיקאסו/ואן גוך/משהו בסגנון שאני משער שאו שקית' קשור אל זה איכשהו או שזה שווה ממש המון כסף.

karyn

New member
זה היה הפרק הכי טוב של העונה../images/Emo204.gif

אבל ממש היתי עצובה שוויבל לא סיים ללמוד
אני מקווה שהכול יסתדר בישבילו

orale12345

New member
וייבל סיים ללמוד!

זה שהוא לא עלה לבמה לא אומר שהוא לא סיים, הוא פשוט לא עבר את הטקס כמו כולם. אבל הוא סיים

orale12345

New member
זה באמת צריך הסבר!

ככל הנירא הוא יסיים בקיץ, כי הוא ילך ללימודי קיץ וכנירא יסיים תיכון שמה

Lirchu

New member
../images/Emo58.gifדיק..

בטח שהוא יהיה!!!!!!!!!!!! חחח מה שווה הסדרה בלעדיו!?

Bruce Wayne

New member
נצל''ש- ../images/Emo58.gif עונה 3

מייקל פיוני מיוני אמר בראיון עם אוסיאלו במסיבה של CW שללאמב יש קלמידיה. אין לי מושג אם הוא היה רציני או לא.

Bruce Wayne

New member
כן, כנראה.

הוא הרי אמר פעם בראיון שלוגאן הולך להיות האינטרס הרומנטי שלו.

YARDENIS11

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

דיק סיים והוא גם יהיה עם ורוניקה,לוגאן ווואלס בקולג' .. (כולם בהרסט נדמה לי)

karyn

New member
יש~!../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif

זה עדיין היה קטע עצוב

TeaBag

New member
פרק מדהים. מדהים. מדהים. מדהים.

הפרק האחרון של העונה הראשונה היה מתח אינטנסיבי נטו. בלי הרבה תחכום סטייל ורוניקה. בפרק האחרון של העונה השנייה, קיבלנו את שניהם. מציקה לי מעט העובדה שתמיד האשם נמצא כל כך רחוק מלהיות בכלל חשוד. זה מותיר את הצופים עוורים יתר על המידה. לא שזה הורס את אפקט ההפתעה, כן? איך שהכל התחבר ביחד בתעלומה היה מדהים. לא ציפיתי לפחות מורוניקה. ד''א, בסוף הפרק, כשלורוניקה התגלה שאביה לא מת, הוא סיפר שלאמב לא נתן לו לעלות על המטוס. אז רגע, לאמב היה על המטוס? כנראה שלא כי לפי מה שהבנתי הוא ישחק בעונה השלישית. (יאי) ועכשיו, אני צריך שמישהו יתמוך בי עד לימי העונה השלישית כי אני עומד להתפרק. (*פוק*)

בקשר לשאלה שלך..

לא לאמב לא היה על המטוס..הוא נתן לקית' את ההוראה הזאת לרדת מהמטוס מלמטה..כי המטוס הטיס את וודי מהמקום הזה שהוא היה בו לנפטון..ולאמב היה בנפטון..

TeaBag

New member
ד''א

ממש אהבתי את הדיאלוג של ורוניקה ואהרון. המון פאנצ'ים ואם אהרון לא היה נרצח באותו לילה, מצלמות האבטחה של המלון היו מתעדים את ההודאה שלו. כלומר, הוא נדפק בשני המקרים, חיחי

no have name

New member
אבל...

עד כמה מטומטם הוא יכול להיות כאילו ורוניקה עמדה שם עו דאם פלפאוןם ועוד יש שם מצלמות איזה מטומתםן!! ולמה דאנקן שלח מישהו לרצוח את אהרון כי הוא עדיין מאוהב בלילי?? ולא יכולים לאתר את השיחה דאנקן מהאיש הזה ולראות שדנקאן קשור לכל זה??

למעלה