שרשור פרק 222

meital f

New member
עעעאאאאאאההההה../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

איזה פרק מדהים
היה ממש יפה לא ידעתי שקסידי אשם כי הוא היה שקט על העונות. הוא מת
בסוף הוא עשה את כל הבלאגן. בקיצור אחלה פרק שתגיע כבר העונה הבאה

Serf SaN

New member
../images/Emo207.gif שאלה בקשר לפרק ששודר היום.

הפרק האחרון לעונה השנייה.. הממ. ממש לא הבנתי כמה דברים, כי שכחתי בערך מה היה בפרק בשבוע שעבר. '-'; מישהו יכול להסביר לי את כל הסיפור עם הילדים בקבוצת הפוטבול, ומי הטריד אותם מינית, ולמה זה היה כל כך חשוב לקאסידי שהוא היה צריך להרוג אותם? זה יהיה נחמד אם תספרו לי בדרך שבה ורוניקה גילתה את הדברים, ככה זכרוני יתרענן יותר טוב. תודה.

חפציבה7

New member
תשובות

אוקיי.. הילדים שהוטרדו היו קסידי, פיטר, ומרקוס (זה היה גם מרקוס, נכון?), מי שהטריד אותם היה וודי, שהקבוצה הייתה שייכת לו. זה היה חשוב לקסידי להרוג אותם כי הם מרקוס ופיטר רצו לפרסם את הסיפור הזה, אבל קסידי לא רצה. וודי חלה בכלמידיה, והוא הדביק את קסידי, וקסידי הדביק את ורוניקה בכך שהוא אנס אותה. -זה רמז אחד ורוניקה חיפשה את הילד השלישי שהוטרד מינית בתמונה של כל הילדים בקבוצה, וכשהיא ראתה שכתוב 'לא בתמונה - קסידי קזבלנקס' היא הבינה שקסידי הוא הילד השלישי שהוטרד, כי היא שאלה את כל שאר הילדים שנמצאים בקבוצה אם הם הוטרדו (ככה הבנתי לגבי שאר הילדים) -זה רמז שני הבנת את הסיפור עם קרלי מורן ועם הפיצוצים בסרט? אם כן, זה רמז שלישי ורוניקה כמובן חיברה את הכל, והבינה מי פוצץ את האוטובוס, ולמה, והיא הבינה גם מי אנס אותה .. מקווה שהבנת, ושהסברתי נכון :)

Serf SaN

New member
תודה! ^__^

רק עוד כמה שאלות. [: למה וודי הטריד אותם מינית? הם לא שיחקו מספיק טוב במשחקי הפוטבול או משהו? ואיך בדיוק הוא הדביק את קאסידי במחלה? הוא אנס גם אותו? ם___O ועוד דבר אחד..מה היה הקטע עם מאק? לא הבנתי.. אז בסדר, היוצרים עשו להם רומן קטן כדי שאף אחד מהצופים לא יידע שקאסידי הוא הרשע הגדול בלה בלה.. אבל..מה היה הסיבה שלו[קאסידי]? סתם רצה להשכיב אותה? או שבסוף.. לא ברור מה קרה איתם. הוא לא הצליח או משהו...והיא ניחמה אותו ודברים אחרים. בסוף היא בכתה כי היא קלטה שהוא לקח לה ת'בגדים..אבל למה? כי היא הבינה שהוא רק השתמש בה או משהו? כל הקטע הזה לא היה ברור לי. S: תודה שוב, מראש. ^__^

RossandRachel

New member
תשובות

הוא הטריד אותם מינית כי, לטענתו, האבות שלהם לא התייחסו אליהם יפה והוא ניחם אותם ועזר להם :/ תירוץ עלוב... הוא אהב את מאק, לכן לא היה מסוגל להשכיב אותה בגלל המחלה שלו. מאק נכנסה להתקלח ואז הוא ראה את ההודעה מוורוניקה ולקח למאק את הדברים- כדי שהיא לא תצא ותספר לכולם... זה מה שאני הבנתי, בכל מקרה.

למעלה