שרשור פרק 222

no have name

New member
חייבת לדעת

בס"ד ביום רביעי בשבוע הבא (היומולדת שלי (= ) מתחילה העונה ה-3??? או שבוע אחרי זה????? אני חייבת לדעת!!

irene17

New member
רשמית העונה מתחילה ב- 3.10 בארה"ב

אבל זה ישודר שבוע קודם באינטרנט (ב- 26.9).

irene17

New member
של MSN

בנתיים אין איזשהו קישור ישיר לזה, ברגע שיהיה אני בטוחה שאם לא אני אז מישהו אחר ישים גם בפורום. ולא ידוע מתי זה יגיע לארץ.

אופס חשבתי שהתכוונת ב3.10

כי זה מתי שמתחילה העונה השלישית בארה"ב וזה מתי שהיומולדת שלו P:

no have name

New member
|נצל"ש|

בס"ד מתי ורוניקה נאנסה?? היא נאנסה מתוך שינה?? מתוך תרדמת?? מתי ואיך הוא הגיע אליה ואיך היא גילתה שאנסו אותה??

RossandRachel

New member
תשובות

אחרי שאבא שלה הודח מתפקיד השריף היא הלכה למסיבה כדי להכיח שמה שאומרים עליה מאחורי הגב לא משפיע עליה. באותה מסיבה היא נאנסה. כל העונה הראשונה היא חקרה את זה ולבסוף גילתה שדנקן שכב איתה, אבל זה היה מתוך רצונה- היא פשוט הייתה מסוממת והתעלפה אח"כ. בין האנשים שהיא חקרה היה ביבר שסיפר שהחברים שלו דחפו אותו לחדר בו היא היתה מעולפת- אבל הוא לא נגע בה והלך. עכשיו, כשתדמית הילד הטוב התנפצה- גילינו שהוא דווקא כן שכב איתה- אנס אותה כשהייתהמ עולפת! ואיך יודעים? היא נדבקה במחלת מין בה וודי הדביק את ביבר. מקווה שעזרתי

no have name

New member
אני באבל../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif

בכיתי היום בפרק פעמיים פעם אחת שהמטוס התרסק ופעם שנייה שלא היתה ללוגן סיבה טובה לביבר לא למות ובכלל ביבר??? חוצמיזה מה אני יעשה עד העונה ה-3??? בלי ורוניקה מארס????? איך אפשרררררר!!!! שיעבור מהר!!!
8-
*
|
נ ר|
8-
*
|
נ ר|
8-
*
|
נר|
8-
*
|
נר|

no have name

New member
לא הייתי מכונה בכלל לא ידעתי שהיום

הפרק האחרון של העונה
!
יהיו לפחות שידורים חוזרים מהתחלה
?

red mosquito

New member
וואו

טוב היה פרק ממש חזק, בהתחלה חשבתי שאין מצב שקית' מת, ואז השלמתי עם זה, ואז הוא חזר ! ידעתי שביבר פוצץ את האוטובוס, אבל לא היה לי מושג שהוא הולך להרוג את עצמו. כלאמב לקח את וויבל זה היה ממש עצוב ! בקיצור, היה פרק ע-נ-ק ! תגידו מה שתגידו, ביבר בן זונה (אבל ... יש לו סטייל).

dafna341

New member
זה באמת היה עצוב...:(

שוויבל לא קיבל את התעודה.. אחד הקטעים שממש נגעו בי בפרק.

dafna341

New member
אממ...

אני חושבת שעד הקטע שביבר (סליחה קסידי) התאבד היה פרק מצויין... אני אודה בזה שאני לא מתה על הפתרון ולמרות שהוא מפתיע (בחיים לא הייתי מאמינה על קסידי התמים שהוא זה שפוצץ את האוטובוס ואנס את ורוניקה!) הוא די מופרך ( הבן אדם הורג אנשים על ימין ועל שמאל והוא אפילו לא בן 18). לא יודעת די מאוכזבת או שאולי אני פשוט מתגעגעת ורוצה עוד!

למעלה